| |
BEEMKA - KLUB BEEMKA KLUB |
 |
OFFTOPIC MOTORYZACYJNY - Polska - Niemcy
Mc - 2006-06-10, 19:41 Temat postu: Polska - Niemcy Pomimo, że jestem wściekły na naszą reprezentację i trenera, i najchętniej nawsadzałbym im wszystkim, to nadal w nich wierzę i będę im jednak kibicował w środę podczas meczu z niemcami...
Moje wyniki:
Jaki bym chciał: Polska 2:0 Niemcy
Jaki przewiduję: Polska 0:0 Niemcy
Jaki będzie: Polska 0:3 Niemcy
Trzymajmy za naszych kciuki... a pluć będziemy na nich jak wrócą...
Menel - 2006-06-10, 20:16
4:0 dla NIEMCOW
postawilbym nawet 5:0 ale nie bede taki pazerny na bramki 8)
Arczi e30 - 2006-06-10, 20:30
sam grałem w piłke dość długo .. do czasu kiedy nie skreciłem kostki w ten sposob ze teraz nie moge biegac po nieronej nawierzchni ... i wiem co to znaczy mecz i sytuacje meczowe ... to że Polska przegrała to oczywiscie wina pilkarzy, nie mozna zrzucac winy na brak szczescia bo ci ktorzy tak sadza kompletnie nie znaja sie na piłce ... ja jednak wiem jak wielka moze byc sila mobilizacji ... i wynik maczu obstawie na:
Niemcy - Polska 0-0 lub 1-1
jesli wynik taki zostałby osiagniety, a Polska wygrałaby z Kostaryką, ktora jest silniejsza od Ekwadoru ... to wyjscie z grupy jest mozliwe ... bo mysle ze Kostaryka obegra Ekwador ... bo jesli Ekwador obegra Kostaryke to wracamy do domu ...
A ze rozne mecze bywaja .. a wynik widowiska zalezy takze od nastawienia piłkarzy i walki na boisku ... a nie jak to sadza Polscy pilkarze od szczescia pokazał mecz Szwecja-Trynidad .... patrzac na walke zespołu z egzotycznego kraju rozbiło sie cieplej ... szkoda ze cieplej nie robi sie przy grze reprezentacji Polski
Menel - 2006-06-10, 20:52
| Cytat: | | szkoda ze cieplej nie robi sie przy grze reprezentacji Polski | arczi, jak to nie? ja wlewam wiecej wódki w siebie jak widze takich partaczy i patalachow i jest mi od razu cieplej
korzuch - 2006-06-10, 21:54
yo!
niemcy 5 polacy zero i wogóle nic nie trafią
pozdro
Mariusz - 2006-06-10, 21:57
Podczas meczu Polska - Niemcy Polacy strzelą 4 gole !
Dwa Klose i dwa Poborski czy jak mu tam ...
Labrador - 2006-06-10, 22:20
3 - 0 dla Niemców
mogłoby być więcej ale pewnie nie będzie im się chciało i 3 gole im wystarczą
center - 2006-06-10, 22:45
mysle ze 4-0 jest realne dla niemcow...
nie mamy szans, nie strzelimy ani jednej bramki na tych mistrzostwach...
na meczu z ekwadorem z 10zl zrobilem 35, wiec jakas mialem radosc z tego meczu...
a poza tym szkoda gadac, zmienmy temat... 8)
kicha - 2006-06-10, 23:24
5 : 0 dla Niemcow.
Nasi nie strzela na tych mistrzostwach zadnej bramko i przegraja wszystkie 3 mecze
jaqub - 2006-06-10, 23:31
zmarnowalem ostatnio 2 godziny... meczu Polska Niemcy nie bede ogladal.... nasi "PILKARZE" to moga grac jedynie w reklamach ale nawet tam im idzie kiepsko ale przynajmniej nie ma kichy....
Menel - 2006-06-10, 23:33
kicha jest post wyzej
| Cytat: | Podczas meczu Polska - Niemcy Polacy strzelą 4 gole !
Dwa Klose i dwa Poborski czy jak mu tam ... |
oczywiscie samobuje
| Cytat: | | nie mamy szans, nie strzelimy ani jednej bramki na tych mistrzostwach... |
a jak strzelimy bramke to znana Frytka sie rozbierze
http://www.pudelek.pl/artykul/813
Bad_Boy - 2006-06-11, 01:58
ja wiadomo jestem za Polska, ale jak juz odpadniemy to za Niemcami bo... mieszkam tu no i graja Podolski i Klose jedni z najlepszych pilkarzy w niemieckiej druzynie. Polska jest niestety 3 liga w swiatowym futbolu... Na mecz z Ekwadorem wzialem wolne, patrzylem w Irish Pub na telebimie- troche glupio bylo, podobnie jak na walce Goloty...W srode mecz z Niemcami- NIGDY z nimi nie wygralismy a Oni NIGDY nie przegrali z nikim w Dortmundzie - ale czlowiek ludzi sie ze moze wlasnie teraz....
Grucha Jr - 2006-06-11, 09:07
"Po tym co zobaczyłem nie wiem czy chciałbym z nimi ubic muchę w kiblu..."
A z Niemcami przegramy 3:1... I to bedzie dla nas koniec mistrzostw...
zenio80 - 2006-06-11, 11:27
krótki dowcip:
Polska gola!!
kamil.k - 2006-06-11, 16:56
akurat ja to pewnie kazdy widzial w reality show wiec malo kuszaca propozycja ale
| frytka napisa/a: | | Czuję się znakomicie i już myślę o operacji piersi. | wiec moze bedzie na co popatrzec
mam nadzieje ze strzelimy chociaz jedna bramke
grucha - 2006-06-11, 20:45
Niemcy - Polska 2:0
Chciałbym żeby było odwrotnie ale to niestety mało realne...
sancho - 2006-06-11, 22:33
sie wogole na pilce nie znacie
nasi w meczu z Ekwadorem tylko sciemniali ...chcac uspic Niemcow
napewno wygraja......forma nadejcie.....byle nie w czwrtek
Wielki_Szu - 2006-06-11, 23:01
przed meczem z Ekwadorem byłem optymistą 12-0 dla naszych wróżyłem
Teraz myśle że wrócą do Polski z pustym dorobkiem.... nawet bez jednej bramki
normalnie zgon
Bad_Boy - 2006-06-12, 01:35
ja nawet wzialem sobie wolne w srode, chce sie nawet wybrac do Dortmundu- nie wiem tylko czy jest sens- kilkaset euro-na przegrany mecz- z drugiej strony w ciagu 20 lat moze nie byc takiej okazji...
HeMP - 2006-06-12, 03:37
dobrze bad boy napisal. niemcy niegdy nie przegrali u siebie wiec i nie przegraja tego meczu wiec tez obstawiam 3:0 ale to tylko w pierwszej polowie a dalej to juz tak jak bedzie im sie chcialo to nawet moga dojsc do 8:0 dla szwabow
polska to lamusy na maxa
center - 2006-06-12, 08:40
ale przynajmniej wypoczeci do tego meczu podejdziemy, duzo wolnego chlopaki maja..
jada sobie na mistrzostwa po to zeby dostac dzien wolny, jestem z nich po prostu dumny..
jak najwiecej takich pomyslow, ja bym zaszalal i wieczorkiem alkohol i jakies fajne dziewczyny pozalatwial, jak juz poznawac uroki Niemiec to pocalosci 8)
BADYL - 2006-06-12, 09:25
| Wielki_Szu napisa/a: | przed meczem z Ekwadorem byłem optymistą 12-0 dla naszych wróżyłem
Teraz myśle że wrócą do Polski z pustym dorobkiem.... nawet bez jednej bramki
normalnie zgon |
Ale z pelnym portfelem.
Łukasz - 2006-06-12, 09:38
zaoszczędziliby rodakom nerwów, gdyby tam w ogóle nie pojechali. kompromitacja na całej linii.
Bad_Boy - 2006-06-13, 22:47
zdecydowalem sie- jade na mecz- raz sie zyje
BM 6 - 2006-06-13, 22:55
Tym razem nie będę typowała wyniku, bo słyszałam, że "przerżniemy" z Niemcami 12:0, ponieważ nawet sędzia wkopie nam piłkę do bramki.
Pozdrowienia i całuski - M.
ChriS - 2006-06-13, 23:02
Mam przeczucie,że będzie lepiej niż z Ekwadorem,bo gorzej już być nie może
Menel - 2006-06-13, 23:11
ja to sie zastanawiam ile nerwosolu i neospazminy mam kupic na taki mecz + oczywiscie %
Mc - 2006-06-14, 11:03
A ja tam mam nadzieję... bo co innego mi pozostało...
Nawet u mnie w pracy widać, że wszyscy jesteśmy pełni wiary (patrz fotki poniżej)
Powiecie, że to festyn, ale w końcu raz się żyje i nie wiadomo kiedy znów Polska weźmie udział w Mistrzostwach Świata...
Wypatrujcie tych samochodów na mieście, bo będziemy się kręcić tak przystrojeni do końca meczu, potem rozbiórka... (chyba że wygramy, to jeżdżę tak cały tydzień !)
...a tak będę wyglądał, ze swoją drugą "połówką" w środowy wieczór...
mareks - 2006-06-14, 11:43
bialo-czerwoni w pilke zieloni!!
Melis - 2006-06-14, 14:40
Ja obstawiam 2:0 lub 3:1 niestety dla Niemców, większej przewagi nie bedzie bo ten mecz będzie traktowany jako wieksza rozgrzewka , wiec nie ma co się forsować...
pozdro
kicha - 2006-06-14, 17:59
Melis raczej Niemcy nie potraktuja tego meczu jako rozgrzewki heheh oni poprostu beda chcieli NAS ZMIAZDZYC za wszystkie krzywdy jakie ich spotkaly po II Wojnie Swiatowej i nie tylko, oni poprostu czekaja na NAS. Wg mnie ten mecz bedzie miec podloze Polityczne a nie czysto sportowe wiec tak jak mowilem 5 : 0 dla Niemcow.
U mnie w robocie nawet jest ustalone odgornie przez zarzad Volkswagena ze na czas meczu Polska - Niemcy zostaje wstrzymana produkcja w calej fabryce i bedzie mozna obejzec ten mecz w TV wiec sami widzicie jak Niemcy traktuja to spotkanie
center - 2006-06-14, 19:26
JUZ ZA 4 LATA, JUZ ZA 4 LATA POLSKA BEDZIE......
ogolny - 2006-06-14, 19:47
Polska - Niemcy 0,7 i ogórek kiszony
BADYL - 2006-06-14, 20:10
| kicha napisa/a: | Melis raczej Niemcy nie potraktuja tego meczu jako rozgrzewki heheh oni poprostu beda chcieli NAS ZMIAZDZYC za wszystkie krzywdy jakie ich spotkaly po II Wojnie Swiatowej i nie tylko, oni poprostu czekaja na NAS. Wg mnie ten mecz bedzie miec podloze Polityczne a nie czysto sportowe wiec tak jak mowilem 5 : 0 dla Niemcow.
U mnie w robocie nawet jest ustalone odgornie przez zarzad Volkswagena ze na czas meczu Polska - Niemcy zostaje wstrzymana produkcja w calej fabryce i bedzie mozna obejzec ten mecz w TV wiec sami widzicie jak Niemcy traktuja to spotkanie |
Ale dzisiaj zawałow bedzie,ile łez,ile nie wypitego piwa,załamanych serc - po pierwym straconym golu kibice powinni opusic stadion albo zaczac kibicowac niemcom.
oxstyle - 2006-06-14, 21:02
Ja juz procenty mam bedzie srogo ,
ale obstawiam tak :
Polska [1] vs [3]Germany
Piotrek E-30 - 2006-06-14, 21:44
Jak narazie polacy graja całkiem całkiem,co sie stanie jak bedzie remis bądź bez bramek?
Justa E-30 - 2006-06-14, 22:28
Co tylko polacy leca na bramke niemcow to ci nas fauluja!!!!!!!!! i oczywiscie wiekszasc akcji toczy sie przy naszej bramce ale nadal w nich wierze a teraz sobolewski CZERWONA kartka!!!!!!! jaka siara tamci tyle fauluja i nic ehhhhhhhhhhh
grucha - 2006-06-14, 22:50
KU%^& zawsze tak jest Nasi umieją wszystko schrzanic w ostatniej minucie
Justa E-30 - 2006-06-14, 22:51
No i po mundialu Polakow........ w ostatnich 3 minutach bramka!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! k***** przepraszam za wyrazenie ale normalnie nie moge...... a moglo byc tak pieknie..... ale jestem pelna podziwu dla naszych pilkarzy bo byl to jeden z lepszych meczy.... !! BRAWO CHLOPAKI!!!!!! az mi sie lezka w oku zakrecila....
Pozdrowionka
Sobek - 2006-06-14, 22:57
****** mac co za porazka w ostatnich minutach dac strzelic sobie brame ja ******normalnie masakra zdenerwowalem sie Chociaz dobry mecz byl bo naprawde dobrze grali ale i tak w dupe dostali
poniewaz na tym forum nie tolerujemy przeklinania, szczegolnie takiego na popis, ostrzezenie wyladowalo u Ciebie...center
ChriS - 2006-06-14, 22:59
Miał być drugi Grunwald,a wyszło drugie Lenino
maeko - 2006-06-14, 23:00
Piękny mecz, należą sie gratulacje dla POLSKI!!! zasłużyli na remis a nawet na wygraną;/ niestety.
GRATULACJE DLA REPREZENTACJI!!!
slawo - 2006-06-14, 23:01
szkoda, szkoda
chodz grali dzis naprawde dobrze!!!
Piotrek E-30 - 2006-06-14, 23:03
Gratulacje bo bronili sie całkiem calkiem ale stylem gry niemcy byli o niebo lepsi, a to ze pod koniec strzelili nam bramke cuz-zmęczenie, wcale sie nie dziwuje i nie mam pretensji.Niestety niemcy nie tylko lepiej graja ale lepsze samochody robią-->BMW RULEZZ!!!
jaqub - 2006-06-14, 23:12
mecz OKa! troche szkoda.. no ale... nic...
a tak OT
myslicie ze strzelimy choc jedna bramke na tych mistrzostwach... ??
duchPW - 2006-06-14, 23:23
piłkarze chyba na prawdę dali z siebie wszystko - grani dobrze... ale czemu tej !@#$% Janas nie dokonał zmiany w odpowiednim momencie - Klinsman wprowadził nowe siły a Janas koniecznie chciał jeszcze trochę popromować swoich przydupasów
dziś Krzynówek był beznadziejny - ciekawe czemu grał tak długo
proponuję zrzutę na okulary dla Janasa (na mecz z Kostaryką) i dla PZPNu - może są w tym kraju jacyś inni trenejros? ... a może są poza tym krajem?
nie mam zastrzeżeń do gry Naszych (poza leniwym i nieporadnym Krzynówkiem) ale Janas niech ... sam nie wiem czy do czegoś w ogóle się nadaje
Artur Boruc grał dziś zajebiście!!!!!!!!!!!!!!!!!
WIELKA SZKODA
Grzesio - 2006-06-14, 23:24
Bardzo ładny mecz dość wyrównany, końcówkę spierdzielił Janas - za mało świerzych graczy i zmęczenie nas pogrążyło
grucha - 2006-06-14, 23:31
Panowie i Panie są jeszcze szansę na wyjscie z grupy!!!
Warunki są 3:
1) Kostaryka wtgrywa z Ekwadorem 2:0
2) Niemcy wygrywają z Ekwadorem
3) My wygrywamy z Kostaryją 3:0 lub wyzej
Trzymajmy kciuki !
duchPW - 2006-06-14, 23:45
stara śpiewka - jak sami nie umiemy, to trzeba liczyc na innych .... ja bym raczej odliczał czas do kolejnych mistrzostw z (mam nadzieję) mądrzejszym trenerem
PANIE JANAS - W MISTRZOSTWACH ŚWIATA NIE CHODZI O TO ŻEBY PROMOWAĆ PUPILI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Tommec - 2006-06-14, 23:45
Niby racja, że Janas zbyt późno dokonał zmian. Ale tak naprawdę to na kogo miał zmienić, na naszej ławce nie ma konkretnych graczy. Wszedł Dudka, nie upilnował Neuvilla i niestety padł gol A wogóle to nie trzeba było przegrywać z Ekwadorem
bajbus-ek - 2006-06-14, 23:50
Macie racje ze głownie to wina Janasa. Zurawski nic od poczatku nie pokazywał był zakrecony jak ... wiec czemu ten zjeb nie zmienił Zurawia tylko pod koniec Jelenia albo Krzynowka. Na jego miejscu nie wracałbym do kraju hehehe...
Meecowhy - 2006-06-15, 00:44
przynajmniej zachowanie janasa podtrzymuje miedzynarodowe stereotypy o polakach .....
Sosen - 2006-06-15, 00:53
Wbijam w Janasa i w inne rzeczy, chłopaki zagrali ładnie i chwała im za to.
Pozdrawiam
Sosen
Mc - 2006-06-15, 01:27
Włąśnie wróciłem z meczu, który oglądałem w jednym z pub'ów.
To co zobaczyłem bardzo mnie zaskoczyło... oczywiście pozytywnie ! Mecz jakich mało !
Większość obstawiała, że srogo dostaniemy w tyłek, a tu niespodzianka ! Trochę wiary !
Polacy jak chcą, to potrafią - poprostu jesteśmy leniwym narodem...
Jak dla mnie, to była pełna rehabilitacja w oczach kibiców...
A co do tej bramki... hmmm... no cóż. Wierzę, że jeszcze skopiemy niemcom tyłki !
BIAŁE KOSZULKI I CZARNE PASY, TO GRA DRUŻYNA "NIEMIECKIE CIENIASY"
...a teraz idę do kibla postawić "klosse" (jeden z niemieckich piłkarzy)
Bad_Boy - 2006-06-15, 02:58
a ja wlasnie wrocilem z Dortmundu- bylem na meczu. Wrazenia mam troche inne- Boruc nas uratowal przed wysoka porazka i Niemcy mieli pecha- te poprzeczki. Troche inaczej to wyglada jak w telewizji- widac jak Nasi sie przewracali symulujac faul, jak od 70 min tylko wybijali pilke-byle dalej. Atmosfera jednak byla wspaniala, siedzieli wszyscy razem- POlacy i Niemcy razem sie bawili- Zero agresji. Nie zaluje ze bylem, wkleje pozniej pare fotek. Pozdro
MrKrYH_e34 - 2006-06-15, 09:28
Mecz naprawde dobry .. nie nudzilem sie jak go ogladalem .. pare sytuacji podbramkowych bylo dla polski ale oczywiscie gola zadnego ... mozna mecz podsumowac tak ..
Graliśmy jak nigdy, Przegraliśmy jak zawsze !
kamil.k - 2006-06-15, 10:16
dawno nie ogladalem meczu polski i musze powiedziec ze tragedii nie ma ale jak dla mnie to oni nie umieja niestety grac ;
wiecej szczescia nie rozumu; dwoch obroncow stoi kolo niemca a on dostaje pilke- bylo tak kilka razy albo prawie
za kazdym razem ;rozumiem zmeczenie ale przeciez niemcy tez byli zmeczeni
kilka razy spalony , gdyby nie spalony to znowu mogla byc bramka ;jak niemcy szli z pilka to mieli normalnie pusta droge a nasi
lewdo kilka razy przeszli za polowe i oddali jakis strzal bo albo faul albo sami nie wiedzieli co robic
az dziwne ze tylko przgralismy 1:0 ;
na ostanie 20 minut bramkarz niemiecki mogl juz zejsc z boiska bo i tak sie nie przydal
Bad_Boy - 2006-06-16, 02:07
bardzo prawdziwy wywiad- http://sport.gazeta.pl/Mu...35,3420306.html i pare fotek http://img150.imageshack....=10002707ie.jpg i ja http://img119.imageshack....=10002783qc.jpg i z kibicami niemieckimi http://img150.imageshack....=10002851rh.jpg
kamil.k - 2006-06-20, 13:39
| Cytat: | Piłkarze Polski i Kostaryki spotkają się dziś o godzinie 16.00 na stadionie Niedersachsen w Hanowerze w meczu trzeciej kolejki grupy A MŚ 2006. Dla obu drużyn będzie to pożegnanie z niemieckim mundialem.
|
jaki bedzie wynik
reszta info tutaj
|
|