| |
BEEMKA - KLUB BEEMKA KLUB |
 |
OFFTOPIC MOTORYZACYJNY - IV RP to lipa
pele - 2006-06-11, 18:22 Temat postu: IV RP to lipa utwor big cyc'a nie dopuszczony przez cenzure(ponoc juz mialo nie byc)
http://www.youtube.com/v/84KM--LyQL0
kamil.k - 2006-06-11, 19:26
wytlumaczcie mi jedna rzecz - dlaczego jest tak nagonka na Kaczynskich
na kazdym kroku ktos im chce podlozyc noge , ukazac w zlym swietle ...
kto to wszystko sponsoruje jesli rzadzilby tusk tez by byla jakas piosenka itp. rzeczy
dopiero co doszli do wladzy i skutkow ich rzadzenia jeszcze nie widac a juz sa oceniani ze zle rzadza ...
to samo bylo z Walesa - tez go pokazywali jak o zwyklego goscia ktory przemawial, strajkowal i robil to co zwykli ludzie
co innego panstwo kwasniewscy - zawsze pieknie ,wystrojeni i wogule szlachta - dla mnie cos jest nie tak
misza - 2006-06-11, 20:27
| kamil.k napisa/a: |
dopiero co doszli do wladzy i skutkow ich rzadzenia jeszcze nie widac a juz sa oceniani ze zle rzadza ...
|
Wlasnie dla tego ze tych skutkow nie widac, jeszcze nic sensownego nie zrobili dlatego jest taka nagonka a przeciez rzadza juz ponad 7 miechow wiec sory, sa tylko ciagle jakies ich przypaly, od tego ciaglego gadania o maryny to ja konwulsji(jakkolwiek sie to pisze) dostane najpierw sie klucili z PO o jakis sojusz potem im wytykali ze nie chcia budowac IV RP potem ciagle klutnie z LPR i Samoobrona jednego dnia mili drogiego zacieci przeciwnicy nie dalo rady tego ogarnac PiS jest nie zdeklarowany tak naprawde no chyba tylko na stolki sie deklarowali i teraz prze nic ich nie puszcza, dlatego jest ta koalicja porazka na maxa. Za granica obawiaja sie o nasza demokracje jak Lepper i Giertych doszli do wladzy dzieki Kaczynskim, to chyba byl blad a bledy sie wytyka i dlatego tak po nich wszyscy jada. Po Kwasniewskim nie jechali tak prawie wcale chyba ze po tym przypale na Ukrainie. Bo czlowiek mial rozum mimo ze komunista wiedzial co dobre
ZAL sie rozpisywac
chyba zostane politykiem (tylko co na to moje dzieci?)
kamil.k - 2006-06-11, 20:47
| misza napisa/a: | Lepper i Giertych doszli do wladzy dzieki Kaczynskim
|
chyba dzieki tuskowi ktory sie wypiol na sojusz bo sam narobil w gacie na sama mysl ze ma rzadzic
| misza napisa/a: |
Po Kwasniewskim nie jechali tak prawie wcale chyba ze po tym przypale na Ukrainie. Bo czlowiek mial rozum mimo ze komunista wiedzial co dobre |
chyba masz slaba pamiec dotyczaca wyczynow kwasniewskiego - przepraszam magistra kwasniewskiego
zeby nie bylo nikogo nie bronie - stwierdzam fakty
duchPW - 2006-06-11, 21:18
ale osso chozzziiii - jak zaczniemy gadać na tematy religijne i polityczne, to sie niezły syf zrobi... ale ja tam nikomu nic nie bronię
kamil.k - 2006-06-11, 21:52
| PioterW napisa/a: | ale osso chozzziiii |
jak nie wiadomo o co chodzi to chodzi o grupe trzymajaca wladze
slawo - 2006-06-11, 21:55
walesa byl tepak i tyle, kaczka to samo - jak taki ktos ma nas reprezentowac za granica?
do tego ten drugi jelop nawet nie zna hymnu
kamil.k - 2006-06-11, 22:20
| slawo napisa/a: | | walesa byl tepak i tyle |
mozesz napisac dlaczego dlatego ze byl przeciw komunie
duchPW - 2006-06-11, 23:42
slawo nie zna Wałęsy, to skąd ma wiedzieć dlaczego był tępy - był i tyle i nie ma znaczenia dlaczego, a kto przeciw komu był też nie większego znaczenia dla stanu jego usmysłu - bez urazy, ale Wałęsa, to zwykły robotnik, który nie wytrzymał ciśnienia jakie wokół sprawy narosło, woda sodowa uderzyła mu do głowy i chodził (i chyba nadal chodzi) nadęty jak balon - zawsze będzie miał miejsce w historii Polski, ale to buc
kaczory też są bucami i mimo, że sa wykształconymi ludźmi, to wówią jak prostaki - nasz prezydent jest wyjątkowo mało reprezentacyjny
każdy ma jakies poglądy polityczne, ale jak zaczniemy się kłócić z tego powodu .... lepiej pogadać o tym, która beta jest najfajniejsza
slawo - 2006-06-11, 23:45
| kamil.k napisa/a: | | slawo napisa/a: | | walesa byl tepak i tyle |
mozesz napisac dlaczego dlatego ze byl przeciw komunie |
nie bardzo bo i po co? hyhy
KOMUNO WROC hyhyyh
nie macie innych spraw na glowie?
korzuch - 2006-06-11, 23:46
yo!
A PO to po SLDowski badziew dwulicowe swinie pchajace sie do koryta hrum hrum
pozdro
duchPW - 2006-06-11, 23:48
Lepper=Leppiej
KotSylwester - 2006-06-12, 07:22
IV RP? Chyba przeoczyłem nową konstytucję....
Za co nie lubić Kaczek? Za:
-spieprzaj dziadu
-zacofanie moralne (przeciwnik parady)
-poparcie rydzyka i RM
-cenzur
To za mało?
kamil.k - 2006-06-12, 08:23
| KotSylwester napisa/a: |
Za co nie lubić Kaczek? Za:
-spieprzaj dziadu
|
o co chodzi
-zacofanie moralne (przeciwnik parady) |
jedno pytanie - miales kontakt z pedalami nie chodzi mi oczywiscie o kontakt fizyczny tylko o np. rozmowe ,przebywanie w poblizu itp. ja widzialem ,rozmawialem i widze jedno rozwiazanie -leczyc bo to straszna choroba
co do parady to o ile jest legalna i kulturalna to nie ma m nic przeciwko - kazdy niech sobie paraduje
-poparcie rydzyka i RM
|
radio powstalo wczesniej niz kaczynscy zaczeli rzadzic wiec popieranie radio zaczol kto inny
-cenzur
|
cenzura - chcialbym zobaczyc jaka byla by reakcja gdyby to na kwasnego ktos cos zrobil albo na jolke np. bilbord z jolka -chce byc piekna
KotSylwester - 2006-06-12, 08:28
jak widac dyskusja nie ma sensu:)
duchPW - 2006-06-12, 09:13
prosze moda o zamknięcie tematu - to forum dla miłośników BMW, a nie (celowo, choć z trudem nie napisze co o tym myślę) zwolenników i przeciwników homofobii
dyskusja zaczyne się robić idiotyczna
Łukasz - 2006-06-12, 09:21
K.k kompromitujesz się pisząc to wszystko. Ciemnogród
Pozdrawiam mimo wszystko
Temat do zamknięcia.
kamil.k - 2006-06-12, 10:00
Łukasz ty sie kompromitujesz czesciej
tekst typu - "temat do zamkniecia" mnie rozwalil ale tez cie pozdrawiam 8)
| PioterW napisa/a: | | to forum dla miłośników BMW |
wszystko sie zgadza tylko ze to co sie dzieje poza forum ma na nas wielki wplyw ...
kaczynski i spolka rulez
korzuch - 2006-06-12, 10:05
yo!
A ja chciałem pozdrowić wszystkich spozywających piwo "LECH"
pozdro
Łukasz - 2006-06-12, 10:06
Przynajmniej nie jestem homofobem.
A co do prawicy to widocznie nie wiesz za bardzo jak to wygląda od środka.
Moja bliska znajoma pracuje dla Pawła Poncyljusza (PiS), robiła dla niego i nie tylko kampanie wyborczą, bywa tam często Artur Zawisza. Nie wszystko jest tak jak podają Ci na talerzu w Faktach , czy TVP.
duchPW - 2006-06-12, 10:18
| korzuch napisa/a: | yo!
A ja chciałem pozdrowić wszystkich spozywających piwo "LECH"
pozdro |
Tyskie też jest spoko - moim zdaniem ostatnio nawet lepsze, a ostatnio (może to dziwne) ale posmakowała mi Warka Strong ...choć nigdy jej nie lubiłem
a do Lecha dodają za dużo ziółek
kamil.k - 2006-06-12, 10:20
oooo a ja pilem tyskie(moje ulubione) z pedalami wiec nie jestem homofobem 8)
misza - 2006-06-12, 19:17
zamknijcie to juz bo nie ma sensu, dywagowac czy oni sa gejami czy pedalami albo innym zwierzeciem.....
kazdy wie swoje i naprawde bardzo ciezko bedzie to zmienic....
|
|