| |
BEEMKA - KLUB BEEMKA KLUB |
 |
OFFTOPIC MOTORYZACYJNY - Oh miłosc jest wszedzie (bleeeeeeeeeeeeee)
BADYL - 2006-06-12, 09:43 Temat postu: Oh miłosc jest wszedzie (bleeeeeeeeeeeeee) Jakie macie zdanie na ten temat?????
duchPW - 2006-06-12, 09:58
ładna sukienka - homofobia jest wszędzie - nie nadużywaj wyobraźni, bo nie będziesz mógł usnąć ... zwłaszcza jeśli odkryjesz swoje alternatywne JA
podobno największa homofobia występuje u ukrytych homoseksualisów, którzy najbardziej ukrywają się przed sobą
życie jest brutalne, a choroba nie wybiera
Pscolka - 2006-06-12, 11:09
Wyczytalam ostatnio ze naukowcy odkryli u osob ktore maja sklonnosci homoseksualne ze u meszczyzn sa wytwarzane takie same hormony jak u kobiet, wystepujace u meszczyzn niekiedy w ilosciach sladowych lub wcale. Dlatego podobaja sie im faceci, a nie kobiety, dlatego potrafia sie fajnie ubierac i maja jeszcze wiele innych cech przypisywanych kobietom.
To samo z kobietami tylko na odwort.
BTW: Czyli potwierdzalo by to teze ze istnieje plec mozgu.
IMHO: Wiem ze nie jest przyjemnym widokiem patrzec jak dwoch facetow sie caluje. Ale istnieje wolnosc pogladow i uwazam tez, ze jesli chca niech sobie sa razem, i nie powinno to nikogo obchodzic co robia, ani nikt nie powinien ich z tego powodu przesladowac.
Jedyna rzecza ktora mi sie nie podoba to to ze chca legalizowac zwiazki i adoptowac dzieci. TEMU jestem przeciwna!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
pozdrawiam
Pscolka
duchPW - 2006-06-12, 11:22
ej no dokładnie - póki nie zachowują się obscenicznie w miejscach publicznych, lub ich związki nie są kształtowane kosztem innych - np. dzieci (jestem zdecydowanym pezeciwnikiem adopcji dzieci przez pary homoseksualne)
jeśli chcą się legalizować itp. czy oczekują normalnego traktowania, to chyba jest to zupełnie normalne
co do ubiorów, to mniej przeszkadza mi gość w sukience - zwłaszcza pachnący niż heteroseksualny moczymorda w szmatach zaszczanych i niezmienianych od niepamiętnych czasów
nie pociąga mnie widok dwóch całujących sie facetów i raczej wole go nie oglądać, ale nierzadko pary heteroseksualne obnosza się ze swoją intymnością w miejscach publicznych w sposób, który budzi niesmak o wiele większy - myślę, że skoro w takim przypadku można sie odwrócic i nie patrzeć, to w innych też
wszystko wg zasady żyj i pozwól żyć
Łukasz - 2006-06-12, 11:24
Niech im Bozia da dużo szczęścia . Jazdę jakąś mamy na forum ostatnio....
Chyba Kaczory wysłały swoich szpiegów do netu.
KotSylwester - 2006-06-12, 11:51
Foto jest jak sądzę z parady, więc się ludzie poprzebierali, a do przeciwników mam parę pytań:
1.Co zrobisz jak Twoje dziecko okaze się że nie będzie hetero?
2.Co Ci przeszkadza że jakiś koles czy panna woli kogoś swojej płci?
3.Jeżeli jesteś przeciw z powodu wiary, to pamiętaj że w naszym kraju żyjemy wedle konstystucji i zbioru praw a nie wg kolesi w czarnych sukienkach.
Czepiacie się o ten homoseksualizm a i tak najczęstszą fantazją mężczyzn jest trójkącik z dwoma laskami.
P.S. Ciekawe ilu tych przeciwników było w wojsku lub w pace
P.S.2 : Weźcie pod uwagę że na paradę poszli tylko Ci odważni, chcący się pokazać, rozrywkowi itp... itd... Ale zarazpewnie wszyscy mówią że na paradzie był typowy obraz geja;)
Arczi e30 - 2006-06-12, 12:05
| KotSylwester napisa/a: |
3.Jeżeli jesteś przeciw z powodu wiary, to pamiętaj że w naszym kraju żyjemy wedle konstystucji i zbioru praw a nie wg kolesi w czarnych sukienkach.
|
ja tam osobiscie wbijam w czyjes upodobania seksualne, moge z takimi ludzmi uscisnąc dłoń, moge z nimi pracowac mi to nie przeszkadza ... mysle ze zdziwienie ta przypadłością niedługo zniknie .... do wszystkiego trzeba dorosnac .. tak ja nasze spoleczenstwo ... jak Młodziez wszechpolska przejrzy na oczy ... bo chyba maja homonto ... a Giertych ora nimi pole ... bardziej z durniem z tej organizacji siania nieładu bardziej bym sie skłupił ... a nawet bym go "oklepał" niż niczego nie winnego geja ...
P.S. Moj kolega utrzymuje ze miał kiedys dziewczyne lezbijke, ktora normalnie mowiła mu ze spotyka sie z dziewczynami i uprawia z nimi sex ... nie wiezył jej puki sie zerwała z nim dla jakiejs panny ... zreszta ja tez mu nie wiezyłem ... jak mi to mówił ... a jednak
kamil.k - 2006-06-12, 12:17
| KotSylwester napisa/a: | Foto jest jak sądzę z parady, więc się ludzie poprzebierali, a do przeciwników mam parę pytań:
|
pojde do lekarza ,przeciez nie bede bil czy cos...
|
nie wiem czy wiesz ale jakis koles np. moze cie wykorzystac jesli tylko nadazy sie okazja - oni sa zadni wrazen, ciagle szukaja nowych sposobow zeby sie podniecic,maja bzika na punkcie seksu
|
nie jestem przeciw z powodu wiary ale widze ze to jest nie normalne tak na zdrowy rozum
Czepiacie się o ten homoseksualizm a i tak najczęstszą fantazją mężczyzn jest trójkącik z dwoma laskami.
|
caly czas myslisz o trojkacie z dwoma laskami
| KotSylwester napisa/a: | | typowy obraz geja;) |
znam ,widzialem i na poczatku niewiedzialem ze to sa pedalki kolesie normalnie panny wyrywali w klubie a poznije sie dowiaduje ze to pedzie; niczym sie nie wyrozniali; laski dopiero byly zawiedzione
jeden z nich jest menadzerem i jak kiedys w pracy powiedzial szefowi ze jest gejem to ten mu nie chcial uwierzyc;musial mu przyprowadzic swojego partnera ...
przypomnialo mi sie jak rok temu pewien chlopak chcial sie zabic bo jego narzeczona powiedziala mu ze jest lesbijka i ze to koniec a podobno znali sie od dziecka koles do dzisiaj sie nie pozbieral
Łukasz - 2006-06-12, 12:31
nie wiem czy wiesz ale jakis koles np. moze cie wykorzystac jesli tylko nadazy sie okazja - oni sa zadni wrazen, ciagle szukaja nowych sposobow zeby sie podniecic,maja bzika na punkcie seksu
Nie mam pytań
Kocie chowaj się pedzie grasują.
KotSylwester - 2006-06-12, 12:31
k.k napisał | Cytat: | nie wiem czy wiesz ale jakis koles np. moze cie wykorzystac jesli tylko nadazy sie okazja - oni sa zadni wrazen, ciagle szukaja nowych sposobow zeby sie podniecic,maja bzika na punkcie seksu
|
buahahaah chyba to my hetero ciagle szukamy okazji , hahah i co? Trzeba zakładac stalowe gacie facetom od15go roku zycia do slubu hahahaha
| Cytat: | pojde do lekarza ,przeciez nie bede bil czy cos...
|
To może idź od razu a nie dopiero jak bedziesz miał dziecko...sorrki za złośliwość
kamil.k - 2006-06-12, 12:38
To może idź od razu a nie dopiero jak bedziesz miał dziecko...sorrki za złośliwość |
a po co mam teraz isc co mam powiedziec lekarzowi ze obawiam sie ze moje dziecko bedzie homoseksualne ... mi juz lekarz nie pomoze
aaaaaa i zeby nie bylo ja nie szukam okazji 8) nie jestem takim ogierem jak ty Kocie
KotSylwester - 2006-06-12, 12:40
Idz do psychiatry a on ci powie ze to nie choroba... o to mi chodziło i zastanwaij się dalej co zrobisz, jak Twoje dziecko będzie homo.
Menel - 2006-06-12, 18:08
ja jestem za..ale za lesbijkami
mmm..uwielbial jak sie caluja dwie laseczki..wiecej,wiecej ,wiecej takich
henry - 2006-06-12, 19:59 Temat postu: Opinia Brawo Radek !!! Oby wiecej takich zdrowych (naprawdę ) i tolerancyjnych pogladów jak Twoje !!!!! MASZ CAŁKOWITA RACJĘ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! - henry
center - 2006-06-12, 20:45
a mnie nie przeszkadzaja, jestem tolerancyjny..
ale tym z mlodziezy wszechpolskiej to bym wszystki kosci polamal
jak czasami slysze jak oni "gadaja" to mi sie cisnienie do granic mozliwosci podnosi..
i jeszcze te teksty porownujace wszystko do wiary katolickiej, jakby innych w Polsce nie bylo..
i ostatnia nagonka na Senyszyn, szczegolnie wszechpolakow..
ale jak oni sie schlali, zdjecia robi, ostro sie bzykali na podlodze i hitlerowskich pozdrowien uzywali to wszystko bylo ok..rece opadaja...
Pułkownik Zuber - 2006-06-12, 21:47
A ja olewam to czy ktoś jest homo czy hetero.
Jak z kimś rozmawiam to nie interesuje mnie to co on robi i z kim w łóżku- ważne jest to czy jest człowiekiem wartościowym i ma coś ciekawego i sensownego do powiedzenia.
A jak miałbym wybierać w której paradzie miałbym pójść- w paradzie "normalności" faszyzującej i chorej z nienawiści MW czy w paradzie "równości" to bez wahania wybrał bym tą drugą.
Polak - 2006-06-13, 01:15
| KotSylwester napisa/a: | Idz do psychiatry a on ci powie ze to nie choroba... o to mi chodziło i zastanwaij się dalej co zrobisz, jak Twoje dziecko będzie homo. |
Lepiej się zastanawiać co zrobić żeby nim nie było
Temat homo mnie nie rusza (niech sobie będą i nic więcej), ale mam nadzieję, że w przyszłości hetero nie będą musieli organizować takich parad dla praw dla siebie
duchPW - 2006-06-13, 01:37
zależy jakie to będą prawa - ja się nie boję 8)
MrKrYH_e34 - 2006-06-13, 16:48
Ciesze sie ze nie widzieliscie fotek z Bolka czy z imprez u mnie ... Ludzie sie bawili swietnie niektorzy po swinsku ale z klasa ale wasza ocena by pewnie byla krytyczna ! Ale wszystkiego trzeba w zyciu sprobowac
Polska to zacofany kraj i czytajac niektorych wypowiedzi widze ze zacofanie jest blizej niz sie mi wydawalo ... narzekamy jak stare baby a wszystko i tak pojdzie swoja droga i nie bedziemy mieli na to wpływu ! Poprostu boimy sie nowosci wystarczy zerknac kilka czy kilkanascie lat do tylu i zobaczyc czego kiedys sie bali ludze a teraz jest to normalnoscia Ja tez bym nie chcial stukac jakiegos kolesia ale chcialbym miec z 4 zony to w polsce tez nie jest normalne ale mam nadzieje ze kiedys bedzie .. a jesli jakis koles chce zapinac jakiegos kolesia to jego sprawa i niech sobie to robi pozdrawiam zapinajacych i zapinanych napewno na to 1000 ludzi na forum tacy sa ...
duchPW - 2006-06-13, 16:53
| MrKrYH_e34 napisa/a: | Ale wszystkiego trzeba w zyciu sprobowac |
zgadzam sie z jednym ale - wszystkiego prócz chłopców
WujekDobraRada - 2006-06-13, 18:03
| MrKrYH_e34 napisa/a: | a jesli jakis koles chce zapinac jakiegos kolesia to jego sprawa i niech sobie to robi pozdrawiam zapinajacych i zapinanych napewno na to 1000 ludzi na forum tacy sa ... |
ok - z tym się zgadzam - jak facet chce zapinac faceta, czy kobieta kobiete - ich sprawa ale:
1. ja tego nie będę uważał za normalność i nikt mnie nie przekona, że to normalne.
2. nie obchodzi mnie, co kto robi u siebie w sypialni, więc te manifestacje gejów i lesbijek czemu mają służyć - propagowanie takiej miłości
3. Uważam, że nie powinno być prawnego przyzwolenia na zawieranie małżeństw i (co gorsza ) adopcji dzieci. Uważam, że niestanowią tacy ludzie dobrego wzorca życiowego.
4. Jako inżynier wiem, że tłok ma pracować w cylindrze a nie w rurze wydechowej. 8)
BM 6 - 2006-06-13, 18:17
| WujekDobraRada napisa/a: |
ok - jak facet chce zapinac faceta, czy kobieta kobiete - ich sprawa ale:
ja tego nie będę uważał za normalność i nikt mnie nie przekona, że to normalne.
Jako inżynier wiem, że tłok ma pracować w cylindrze a nie w rurze wydechowej. 8) |
Oto to, oto to!!! Tak jest! Wujek, masz rację i w pełni sie z Tobą zgadzam!!!
Bardzo trafnie to ująłeś, krótko, na temat i jak obrazowo.
A wszystko chyba dlatego, że jesteś inżynierem
Pozdrowienia i całuski - M.
jaras87 - 2006-06-13, 22:40
nie wiem czy to przez moją "niedorosłość" ale pewnych jak to nazwać zachowan nie jestem w stanie zaakceptować ...
generalnei jestem bardzo tolerancyjnym człowiekiem ...
ale są pewne granice ... geje są własnie na tej granicy - geje ktorzy obnoszą sie ze swoją innością ... jezeli są odmienni niech zachowają to dla siebie ... a nie urządzają jakies parady i wywołują tym niesmak u co bardziej konserwatywnej częsci naszego społeczeństwa ktora jakby nie patrzeć jest "troche" bardziej liczebna ...
Menel - 2006-06-13, 23:14
ale jak to ktos wczesniej fachowo nazwal czyli "zapinacie" swoja partnerke od tylu to jaka roznica "zapinac" od tylu ale..i tu sobie dopowiedzcie kogo
i tak nie widac twarzy
ps. i zeby mi tu nie bylo ze ja "zapinam" inaczej
KotSylwester - 2006-06-14, 07:20
no Właśnie bo WujekDobraRada, raczej zagłębia się w seks a.. (nie wiem czy wolno tu tak pisać ) a nie w gejostwo,. w ten sposób, to jest za lesbijkami...
Zastanawiam się czemu uważacie że "typowy gej" czy "typowa lesbijka" to ktoś z parady, równie dobrze możnaby pojechać na jakiś OS i stwierdzić że: "Mój synek nie zrobi prawa jazdy, Ci kierowcy jeżdzą jak wariaci!" Myślę że znacie wielu gejów i lesbijki w pracy w szkole i nawet o tym nie wiecie, ciekawe czy jakby Wasz kumpel z pracy okazął się gejem, to co przestalibyście go lubić?
I co was obchodzi co ktos robi w łóżku? A może dopiszemy do regulaminu, parę warunków? Np. Członek klubu nie może chrapać, nie może drapać się po w domu, i zanim wstąpi do klubu musi przyjechać z panną (lub trzema ) na zlot.
Mi jak już pisałem to ryba co robicie w domu i z kim kto sypia.
Jak zuber napisał, wolałbym paradę równości, niż faszystwoską.
Meecowhy - 2006-06-14, 08:42
mnie tez "wali" czy ktos jest homo czy hetero .... chyba ze sie do mnie przywala ....
opis sytuacji z uczelni:
gosc sie przywala ... uzyje umyslnie jego imienia: Piotruś
piotrus sie przywala w klubie studenckim w Cieszynie....
odpowiedz moja i znajomych była natychmiastowa......
Ja : czesc Piotrek .... potańczyłbym z Tobą, ale tak sie składa ze od tygodnia sypiam z Przemkiem (sąsiad piotrka z akademika, nie mylić z wspołlokatorem)
i jest mi cudownie .... wiesz swietny gosc .....
.... przemek mnie przytula i gosc przegoniony ..... :D
a potem impreza z laskami do rana....... z przemkiem tez.....
[ Dodano: 2006-06-14, 07:44 ]
| menel napisa/a: | :lol: ale jak to ktos wczesniej fachowo nazwal czyli "zapinacie" swoja partnerke od tylu to jaka roznica "zapinac" od tylu ale..i tu sobie dopowiedzcie kogo
i tak nie widac twarzy
ps. i zeby mi tu nie bylo ze ja "zapinam" inaczej |
menel.... to jak zdobyłeś tą wiedzę ? poprzez empirię ?
moze zerwałeś gwinta jakiemus koledze .... :P:P:P
jaras87 - 2006-06-14, 16:34
dobre
jakby moj kumpel sie okazał gejem no cóz ... jezeli nie bedzie mi towarzyszył powiedzmy na wypadzie do pubu wraz ze swoim partnerem ... i bedzie wobec mnei taki jaki byl ... nie ma sprawy ...
ale mimo wszystko .. czuł bym sie torche nieswojo ..
Rafał - 2006-06-15, 19:46 Temat postu: Re: Oh miłosc jest wszedzie (bleeeeeeeeeeeeee)
| kirek napisa/a: | Jakie macie zdanie na ten temat?????
Obrazek |
fajne korale !
|
|