| |
BEEMKA - KLUB BEEMKA KLUB |
 |
TECHNICZNE - magnetyzery - warto zainwestować, czy lipa?
duchPW - 2004-08-31, 12:30 Temat postu: magnetyzery - warto zainwestować, czy lipa? jak w temacie
http://moto.allegro.pl/show_item.php?item=30324023
co o tym sÄ…dzicie?
Slavo - to gość od Ciebie (chyba, że to Ty ) - znasz go?
korzuch - 2004-08-31, 12:42
yo!!!
Był kiedys {biiiiip} temat na forum jakims tam o gosciu z 3miasta co miał ksywe "marizka" i nawet to było na tym forum cała polska smiała sie z jego 170km konnego silnika w aucie to chyba było golf miał iles tam magnetyzerów i innych gówien i niechciał wjechac na hamownie z racji tego ze wiwele sie na czytałem o tym moim zdaniem to badziew i szkoda kasy na to i tyle
pozdrawiam
SmasherE30 - 2004-08-31, 13:05
to juz lepiej kup naklejki na samochód, dadzą więcej mocy
slawo - 2004-08-31, 13:26
Piotr odemnie,daj sobie spokoj.Jeden z najwiekszych walkow u mnie w miescie.Robic z nim interesy to bedziesz zima w sandalach chodzil.Z magnetyzera ja juz sie dawno wyleczylem.A jesli chodzi o jego wyroby made in piwnica chyba nie wymaga komentarza.Co za wstyd Pozdrawiam
duchPW - 2004-08-31, 13:29
dzięki wszystkim za radę - czuję się wyleczony
- ciekawe kto mu pisze te pozytywne opinie (...) 8)
pzdr
sarna1 - 2004-08-31, 14:50
moja tez nalezy do negatywnych ale moze ktos faktycznie napisze cos pozytywnego -- czekamy z zamknieciem do jutra
Anonymous - 2004-08-31, 14:51
i jeszcze w dodatku ludzie to kupuja !! no nie!!!
slawo - 2004-08-31, 20:15
Kupuja nieswiadomie.Ja tez taki bylem dopoki mnie na ziemie nie sprowadzono.Chociaz mialem kiedys w innym samochodzie takie cos zamontowane,ale jakies ladniejsze jakby "firmowe" i testowalem zuzycie paliwa,mniej mi spalal z tym czyms.Moze i firmowe za kilka stow dzialaja,takie po kikanascie zlotych watpie.....wole Bolsa kupic i to poprawi osiagi i spalanie hihihi
henry - 2004-08-31, 21:15 Temat postu: Magnetyzery Krótko i węzłowato..... to nie ma sensu.Mam zainstalowane w dwóch samochodach za darmo "w promocji" takie "wynalazki" i to naprawdę nic nie daje.Zaraz w podobny sposób wypowiem sie na temat strumienic.
Na temat magnetyzerów szczerze i po przyjacielsku rozmawiałem kiedys z Jackiem Chojnackim.Też miał zamontowane "promocyjnie " magnetyzery Multimaga. To mój przyjaciel ,więc nie będę przytaczał na forum jego filozofii na ten temat.
henry
Grzesio - 2004-08-31, 21:47
Ja miałem kiedyś w CC 700 podwójny magnetyzer na przewód paliwa, kupiłem go zaraz jak zaczeły wchodzić na rynek, zapłaciłem wtedy ok 150zł i dostałem jeszcze wkład filtra powietrza metalowy z wymiennymi wkładkami (takie szmatki filcowe). Cienias zaczął palić ok 1L Pb mniej, dzwięk silnika był jakby miał stożek i delikatnie poprawiło to mu dynamikę, ale nie wiem czy to zasługa filtra, magnetyzera, czy świec Brisk które też wtedy założyłem
PS ...ale teraz już bym tego nie kupił to co mam jest wystarczające
SmasherE30 - 2004-09-01, 00:23
| henry napisa³/a: | | nie bÄ™dÄ™ przytaczaÅ‚ na forum jego filozofii na ten temat |
Tuning psychologiczny to bardzo trafne określenie na wszelkie tego typu wynalazki
Pawel-e30 - 2004-09-01, 18:55
STANOWCZO NIE MAGNETYZEROM I INNYM TEGO TYPU WYNALAZKOM
|
|