BEEMKA - KLUB
BEEMKA KLUB

TECHNICZNE - magnetyzery - warto zainwestować, czy lipa?

duchPW - 2004-08-31, 12:30
Temat postu: magnetyzery - warto zainwestować, czy lipa?
jak w temacie
http://moto.allegro.pl/show_item.php?item=30324023
co o tym sÄ…dzicie?
Slavo - to gość od Ciebie (chyba, że to Ty :wink: ) - znasz go?

korzuch - 2004-08-31, 12:42

yo!!!
Był kiedys {biiiiip} temat na forum jakims tam o gosciu z 3miasta co miał ksywe "marizka" i nawet to było na tym forum cała polska smiała sie z jego 170km konnego silnika w aucie to chyba było golf miał iles tam magnetyzerów i innych gówien i niechciał wjechac na hamownie z racji tego ze wiwele sie na czytałem o tym moim zdaniem to badziew i szkoda kasy na to i tyle
pozdrawiam

SmasherE30 - 2004-08-31, 13:05

to juz lepiej kup naklejki na samochód, dadzą więcej mocy :?
slawo - 2004-08-31, 13:26

Piotr odemnie,daj sobie spokoj.Jeden z najwiekszych walkow u mnie w miescie.Robic z nim interesy to bedziesz zima w sandalach chodzil.Z magnetyzera ja juz sie dawno wyleczylem.A jesli chodzi o jego wyroby made in piwnica chyba nie wymaga komentarza.Co za wstyd :) Pozdrawiam
duchPW - 2004-08-31, 13:29

dzięki wszystkim za radę - czuję się wyleczony :oops:
- ciekawe kto mu pisze te pozytywne opinie (...) 8)
pzdr

sarna1 - 2004-08-31, 14:50

moja tez nalezy do negatywnych :) ale moze ktos faktycznie napisze cos pozytywnego -- czekamy z zamknieciem do jutra :)
Anonymous - 2004-08-31, 14:51

i jeszcze w dodatku ludzie to kupuja !! !! no nie!!!
slawo - 2004-08-31, 20:15

Kupuja nieswiadomie.Ja tez taki bylem dopoki mnie na ziemie nie sprowadzono.Chociaz mialem kiedys w innym samochodzie takie cos zamontowane,ale jakies ladniejsze jakby "firmowe" i testowalem zuzycie paliwa,mniej mi spalal z tym czyms.Moze i firmowe za kilka stow dzialaja,takie po kikanascie zlotych watpie.....wole Bolsa kupic i to poprawi osiagi i spalanie hihihi
henry - 2004-08-31, 21:15
Temat postu: Magnetyzery
Krótko i węzłowato..... to nie ma sensu.Mam zainstalowane w dwóch samochodach za darmo "w promocji" takie "wynalazki" i to naprawdę nic nie daje.Zaraz w podobny sposób wypowiem sie na temat strumienic.

Na temat magnetyzerów szczerze i po przyjacielsku rozmawiałem kiedys z Jackiem Chojnackim.Też miał zamontowane "promocyjnie " magnetyzery Multimaga. To mój przyjaciel ,więc nie będę przytaczał na forum jego filozofii na ten temat.

henry

Grzesio - 2004-08-31, 21:47

Ja miałem kiedyś w CC 700 podwójny magnetyzer na przewód paliwa, kupiłem go zaraz jak zaczeły wchodzić na rynek, zapłaciłem wtedy ok 150zł i dostałem jeszcze wkład filtra powietrza metalowy z wymiennymi wkładkami (takie szmatki filcowe). Cienias zaczął palić ok 1L Pb mniej, dzwięk silnika był jakby miał stożek i delikatnie poprawiło to mu dynamikę, ale nie wiem czy to zasługa filtra, magnetyzera, czy świec Brisk które też wtedy założyłem :?
PS ...ale teraz już bym tego nie kupił :wink: to co mam jest wystarczające :D

SmasherE30 - 2004-09-01, 00:23

henry napisa³/a:
nie będę przytaczał na forum jego filozofii na ten temat

Tuning psychologiczny to bardzo trafne określenie na wszelkie tego typu wynalazki :lol:

Pawel-e30 - 2004-09-01, 18:55

STANOWCZO NIE MAGNETYZEROM I INNYM TEGO TYPU WYNALAZKOM :!: :!: :!: :lol: :lol: :lol: