| |
BEEMKA - KLUB BEEMKA KLUB |
 |
OFFTOPIC MOTORYZACYJNY - Pytanie do posiadaczy kart VISA?
yoshi - 2006-07-04, 10:26 Temat postu: Pytanie do posiadaczy kart VISA? Mam pytanko kto z doswiadczenia wie w którym banku mozna wyplacac gotowke z karty VISA w okienku bądź z mniejszą prowizją niz 3%
Domel - 2006-07-04, 11:03
Yoshi, karta VISA to swoją drogą, ale to chyba zależy przez jaki bank jest wydana...
Wtedy w oddziałach i bankomatach tego banku powinieneś wypłacac bez prowizji.
yoshi - 2006-07-04, 11:06
mBank (moja karta) nie ma oddziałów i Pani na infolinii powiedziala mi ze nie ma takich informacji w ktorym baku mozna bez prowizji podobno w WBK BZ ale to tylko sluchy
LoveJoy - 2006-07-04, 12:27 Temat postu: Visa Cześć,
Z Visy mBanku, z tego co wiem możesz podjąć kasę w każdym Euronecie, zapłacisz 5plna za podjęcie kasy z kart kredytowej. Nie mam pojęcia czy można wogóle z jakiejkolwiek kart kradytowej (Visa, Mastercard) podjąć kasę bez opłat. Karta kredytowa z założenia jest kartą do płatności nią a nie podejmowania gotówki.
Pozdro
LJ
yoshi - 2006-07-04, 12:39
w mBanku wyplacajac z bankomatu Euronetu i BZ WBK karta Visa Electron nie jest pobierana prowizja
ale wyplacajac VISA to juz 3,5% od wysokości wyplaty pobieraja prowizje a potrzebuje pobrac duzo gotowki bo moj organizator wesele chce gotowke w dniu wesela i tu sie pojawia problem bo chcialem mu zaplacic tydzien wczesniej przelewem i nie bylo by problemu
... i wlasnie stad moje pytanie
duchPW - 2006-07-04, 12:46
prześlij na konto komuś, kto ma rachunek w normalnym banku i niech Ci wypłaci
yoshi - 2006-07-04, 12:47
| PioterW napisa³/a: | | przeÅ›lij na konto komuÅ›, kto ma rachunek w normalnym banku i niech Ci wypÅ‚aci |
no prosze ty to masz łeb najprostrzy pomysl najepszy
|
|