BEEMKA - KLUB
BEEMKA KLUB

TECHNICZNE - Jak przerbić na jedną wycieraczke ??

Marcin e30 - 2004-09-03, 01:38
Temat postu: Jak przerbić na jedną wycieraczke ??
Witam.

Czy może ktoś z Was przerabiał wycieraczki na jedną, tylko tak żeby sie na środku szyby zatrzymywała :?:
Może macie jakieś linki, bardzo bede sie cieszył z konkretnych podpowiedzi i prosze nie pisać, że to wiejski tuning 8)
O gustach sie nie dyskutuje :wink:

Marcin e30 - 2004-09-07, 13:36

Czy wiecie jak wyjąć mechanizm od wycieraczek :?:
Próbowałem na wsystkie sposoby i nie chce sie ruszyć. :(

Marcin e30 - 2004-09-07, 15:24

Darco napisa³/a:
odpinasz kostki i wykrecasz śróby które są pod ramieniem wycieraczki chodzi o śruby ktore są na trzpieniu tam gdzie zakładanejest ramie wycieraczki...

Wtedy już musi wyjść.

Tak też robiłęm i nic z tego :( . Wygląda to tak jakby tak było mało miejsca i brakuje jakieś 5mm. Odręcałem wszystkie śruby oprócz mocowania silniczka i nic. :(

Anonymous - 2004-09-07, 20:15

może nie na temat ale fajnie że do tej pory nikt cię nie zje..ł za to przerobienie tak jak to się odbyło na innym forum ...
miło stwierdzić (przynajmniej w tej chwili ) że to forum jest bardziej otwarte na różne innowacje niestandardowe. i mam nadzieje że tak pozostanie .
pozdrawiam wszystkich którzy próbują coś zmienić w swoim śmigiełku i próbują je dostosować do swoich gustów , a nie do ogółu
pozdrawiam.......................................................................................

Pawel-e30 - 2004-09-07, 20:36

Na forum 4fun loko ci opisał co i jak więc o dalsze wskazówki pogadaj z nim on ma cierpliwości wiele :lol:
Marcin e30 - 2004-09-10, 00:51

Witam.
Wszytkie problemy rozwiÄ…zane.
Jest już jedna wycieraczka :D .
Jak zrobie zdjęcia to zapodam.