BEEMKA - KLUB
BEEMKA KLUB

Nasze Śmigiełka - [E30] marekfl ->> Touring

marekfl - 2006-07-06, 15:50
Temat postu: [E30] marekfl ->> Touring
Siemanko

meles - 2006-07-06, 16:02

Mnie się bardzo podoba. Widać, że samochodzik zadbany.

Progi są nawet znośne, jednak ładniej by wyglądały oryg. kombi albo M-Technik. Jedna rzecz, która mi się nie podoba to rura wydechowa. Końcówka jest okej, natomiast strasznie jakoś tak wystaje do tyłu. Nie da się jej schować pod zderzak, żeby sobie tak leciutko "wygladała" spod niego. Wtedy z tyłu prezentował by się super.

marekfl - 2006-07-06, 16:06

No ta koncówka to jest żeczywiście lipka :-D , widziałem ostatnio fajna koncówke za niecałe 100zł (bo wymiana wydechu nie wchodzi w grę ;-) wiec pewnie niedługo ja zmienie, ale nie wczescinej jak po wakacjach :-D trzeba mieć na browarka:-) jak sie nad woda siedzi :-D
Pozdro

meles - 2006-07-06, 16:12

Końcówka sama w sobie nie jest zła jednak to jej wystawanie jest nie ten tego. :) Myślę, że w każdym warsztacie tłumikarskim zrobia to za kilka PLN'ów.
marekfl - 2006-07-06, 16:14

W sumie to nawet madrze mówisz :-D jak bede przejeżdrzał to się zapytam co mi z tym moga zrobić i za ile ;-D może rzeczywiści ja troche trzeba przyciać :-D
southOFheaven - 2006-07-06, 19:06

bardzo ladna, blachy wrecz w idealnym stanie..ale koncowka tlumika OUT!

pozdrawiam

Lord Lukasz - 2006-07-09, 09:55

Progi nieładne, sam miałem podobne i z dnia na dzień coraz bardziej mi sie nie podobały aż pewnego dnia zdarłem je i teraz mam m-technika, koszulki na siedzeniach wywal, chyba że masz dziurawe siedzenia to zanieś je do tapicera, mieszek od lewarka z allegro nie podoba mi sie, lepiej kupić czarny ładny z prawdziwej skóry, to takich kilka rad odemnie bo pozatym kombiaczek widać ze zadbany :D
marekfl - 2006-07-10, 12:56

Jak już mówiłem progi te napewno znikna (tzn. napewno znikna te nakładki imitujace wloty powietrza na progach =) też myśle o M-techu ale naprawde ciezko coś dostać na miejscu a nie chcem kupowac na allegro =)

[ Dodano: 2006-07-10, 11:59 ]
A co do pokrowca na fotelu to niestety jest konieczny, ponieważ siedzenie jest przetarte :-( . Nie chcem ich obijać bo szukam Recaro - jakis podartych do obicia.
Tylko ze te foteliki mam podgrzewane i wacham sie czy sie tego pozbyc. Nie kupie raczej podgrzewanych recaro. Narazie musi tak zostać niestety =)

korzuch - 2006-07-10, 13:19

yo!
komputerek juz podłaczyłes?? :mrgreen:
pozdro

marekfl - 2006-07-11, 19:04

Siemanko
Komputerek sobie siedzi w podsófitce (nie podłaczyłem go). Ale już z niego bebechy rozprółem i zmieniłem podświetlenie na niebieskie =) teraz nic nie robi tylko sobie świeci :-D fajnie to wyglada kontrastuje z czerwona deska
POZDRO

[ Dodano: 2006-07-24, 08:59 ]
He fajna fotke sobie zrobiłem ostatnio :-) jak by to kogoś interesowało ;-)

duchPW - 2006-09-05, 22:22

a to odgrzeję trochę - podoba mi się to auto - nawet z tymi progami - jakos tak do niego pasują, a ostatnie zdjęcie jest super
marekfl - 2006-09-05, 22:26

He to maly VT ale zawsze mialem taka wizje mojego kombiaczka. Na wiosne rozejrze sie za takimi felami w rozmiarze 15 albo BBSami :-) nawet pasuja to tego wizerunku
duchPW - 2006-09-05, 22:30

heh - seryjne felgi 14" nie rzucają się w oczy do tego stopnia, że nawet tego nie zauważyłem :lol: faktycznie
Arczi e30 - 2006-09-06, 08:07

te felgi z ostatniego zdjecia wygladaja jak 18-tki ... :wink:
urbi - 2006-09-06, 23:19

jak 17 - 18 do e30 w ogole nie wchodzi :lol: (prawie 8) )
marekfl - 2006-11-09, 19:41

Nowe fotki ;-)

[ Dodano: 2006-12-06, 16:31 ]
A tu uwieczniłem najnowsze modyfikajce w moim trumniaku :-)

Dekiel i kolektor silnika został pomalowany na czarno w macie. Paski i znaczek = BMW = wypolerowane.

Teraz zastanawiam siÄ™ nadpomalowaniem nerki na czarno :-)

[ Dodano: 2007-03-22, 19:49 ]
Siemka
Mały upload fotek :D

Na chwile przed zmiana sprezynek H&R -40/-40 :mg:

Ta robiona telefonem szkoda bo fajnie wyszło :wink:

[ Dodano: 2007-03-26, 12:26 ]
Na chwilę po założeniu spreżynek H&R -40/-40 :prosze:

:drunk: :drunk:

[ Dodano: 2007-03-26, 13:37 ]
Jeszcze tylko felunek ACSa mi sie marzy :oops:

Ghost - 2007-03-26, 15:45

lekka gleba dodala jej...hmmm 8) elegancji :D

pozdrawiam

Adi - 2007-03-26, 16:33

No marekfl od razu lepiej :jupi:
marekfl - 2007-03-26, 16:45

Adi napisa³/a:
No marekfl od razu lepiej

:*

dziękowac dziękować ;-)

wiechue30 - 2007-03-26, 21:57

bardzo pozytywna zmiana :spoko: jednak w e30tce musi być gleba żeby była elegancka :mg:
teraz tylko felunek i lansowóz gotowy :D

marekfl - 2007-04-02, 22:36
Temat postu: [E30] Azev A 16 cali ;-)
Siemka

najnowsza odsłona mojego Touringa ;-)

Azev A

Yakuzatti - 2007-04-02, 22:47

Jest w 100% elegancko. Tak trzymaj! :spoko: :spoko: :spoko: :spoko:
marekfl - 2007-04-02, 23:35

ps. Tylko ja teraz zaciski pomalowac, myślałem zeby na srebrno wtedy by było tak czyściutko ;-)
Ghost - 2007-04-03, 08:46

no ladnie :D

pozdrawiam

Adi - 2007-04-03, 09:45

marekfl napisa³/a:
ps. Tylko ja teraz zaciski pomalowac, myślałem zeby na srebrno wtedy by było tak czyściutko

czarne tylko czarne

marekfl - 2007-04-03, 14:11

Siemka
Niestety musiałem wsadzić gumy w spreżyny bo obcierało o nadkole :/ a narazie nie bede poszerzał, wiec co za tym idzie autko podniosło się w stosunku do tych fotech co robilem wieczorem ale myśle że nie jest najgorzej ;-)

ps. Ale felga i troszke gleby potrafi zmienić samochód :jupi: :jupi: :jupi:

Mlody - 2007-04-03, 14:16

marekfl napisa³/a:

O tak i to na duzy + :wink: Moze dokladka od IS'a na przod :?: :?: :roll:

marekfl - 2007-04-03, 14:18

Mlody napisa³/a:
marekfl napisa³/a:

O tak i to na duzy + :wink: Moze dokladka od IS'a na przod :?: :?: :roll:

Też o niej myślałem optycznie jeszcze by obniżyła auto =) ale to koło wakacji bo sie wyportkowalem z kasy na te fele ;-) w zasadzie to nadal chcial bym zorbić cos na podobieństwo ACSa .....

urbi - 2007-04-03, 14:42

mi sie podoba :tak: :papa:
frantic - 2007-04-03, 23:55

no gleba i ładne koła i nie to auto, teraz naprawdę robi wrażenie, wg mnie azev jest ładniejszy od ACS i twojej bryce już nic nie brakuje. Co do dokładki id IS-a to też sie waham czy zakładać bo czasem nawet tą wąską udaje mi sie zdjąć na krawężniku jak się zapomnę.
LUKAS - 2007-04-04, 00:10

Nieno, Marek nie poznajÄ™ auta :D

Super siÄ™ prezentuje teraz, gratuluje ;)

PZDR!

Piotrek E-30 - 2007-04-04, 00:22

WyglÄ…da naprawde bardzo fajnie,powiedz tylko jaka szerokosc jest fel i oponek na jakim profilu?
Gasper - 2007-04-04, 02:16

No i super! Wielki brawa za pozytywną przemianę touringa. Wygląda jak nie to auto :) Zmień teraz avatarka :beer:
sybir - 2007-04-04, 05:51

No na tych felach bardzo ładnie się prezentuje :D
sie ma

Pablo - 2007-04-04, 07:19

Super! Wyglada bardzo bardzo :spoko:
marekfl - 2007-04-04, 08:33

Siemka
heheh Moj Touring to chyba jedna z przemian roku ;-) hehehe

[ Dodano: 2007-04-08, 13:19 ]
Siemma
A to jeszcze jedna fajna fotka :-D

[ Dodano: 2007-04-13, 20:22 ]
Siemma

Zastanwiam sie nad wizerunkiem felunku :D

Co myślicie :?:

:beer:

Yakuzatti - 2007-04-13, 21:25

wersja lekko szara jest super!
wiechue30 - 2007-04-13, 21:52

AZEV A rzÄ…dzi :cool2: :cool2:
Moim zdaniem kofiguracja 7,5/9x16" jest idealna, wersja lekko szara KOZAK :prosze: :prosze:

marekfl - 2007-05-30, 13:04

Heh ostatnio kilka fotek sobie strzeliłem ;-)

Mlody - 2007-05-30, 14:01

Zajebiste fotki :twisted: Sczegolnie podobaja mi sie te 2 :brawo: :brawo: Wrzoc jakies foto do samochodu miesiaca :twisted:

LUKAS - 2007-05-30, 14:45

Młody wklejaj foty tak jak jest przykazane na forum i do licha nie miniaturki :doh:
David - 2007-05-30, 18:00

Szkoda ze pomalowales te nakladki progowe w kolorze auta, ladniej wygladaja w czarnym macie. Poza tym ladnie wyglada , ale zapodaj jeszcze dokladke is bo masz za mala glebe zeby jej nie bylo :wink:
marekfl - 2007-05-30, 18:03

David napisa³/a:
Szkoda ze pomalowales te nakladki progowe w kolorze auta, ladniej wygladaja w czarnym macie. Poza tym ladnie wyglada , ale zapodaj jeszcze dokladke is bo masz za mala glebe zeby jej nie bylo

Dzieki David ;-) prace nad autkim nadal trwaja ;-) probi byly pomalowane czarnym metalikiem wiec nie wygladalo by to zbyt ciekawie, dlatego wolalem pomalowac w kolorze ;-) a co do dokladni isa to rozgladam sie za nia powolutku, jak sie trafi cos na allegro okazyjnie to kupie. Ale narazie mam prioryten obszyc foteliki do Rzemienia ;-) zobaczy sie ;-) co i jak ;-)

ps. David gdzie sprzedales swojego touringa? Bo jeżdzi taki po Kielcach od jakiegos czasu??

David - 2007-05-30, 18:32

Do Tarnowa, ale z tego co sie orientuje to koles czesto jezdzi w twoje strony.
marekfl - 2007-06-04, 15:58

Siemma

heh takie tam fajne fotki jeszcze sobie wkleiłem =D

:mg:

:mg:

G-R-Z-E-Åš - 2007-06-05, 09:23

Pięknie wywoskowałeś :P a ten kolor idealnie pasuje do touring-a :D wiem co mówie :mg: Tak ogólnie to piękne masz autko tylko ja bym jeszcze zmienił przednie kieruki na białe :!: ja mam tak zmienione i dużo bardziej mi sie podoba :mg:
Szacunek dla własciciela :prosze:

RoboCop - 2007-06-05, 12:45

wiechue30 napisa³/a:
AZEV A rzÄ…dzi :cool2: :cool2:
Moim zdaniem kofiguracja 7,5/9x16" jest idealna, wersja lekko szara KOZAK :prosze: :prosze:

też tak myślę, że z szarym lepiej :D

to projekt AcS zarzucony;/ ??

marekfl - 2007-06-05, 14:00

RoboCop napisa³/a:

to projekt AcS zarzucony;/ ??

:oops: no własnie nie chwilowo odciski na tekach i debet na koncie =( ale nadal mi sie marzy taki touring jak z katalogu ACSa ;-) w pierwszej kolejności bede chciał wnętrze zmienic tzn, kierownica, nakładki, a nastepnie zając sie naklejkami i felunkiem ;-)

chociaz powiem szczerze ze te Azevy baardzo mi sie spodobały ;-) choc gdybym mial gotówke to bym sie nie zastanawiał i już robił :/ moze do konca roku uda sie gdzies wyjechac i przywiesć troche kasiorki ;-) wtedy prace rusza pełna para =D ;-) Ogladam na allegro co jakis czas czy sie trafia jakas okazja. Była ostatnio kiera ale koles chce za nia masakryczne pieniadze :/ moze w koncu spuści z ceny :/ juz kolejny raz ja wystawia, może zmądrzeje ;-)

[ Dodano: 2007-06-05, 14:04 ]
syntetix napisa³/a:
jeszcze zmienił przednie kieruki na białe

A no wlasnie zastawiałem sie nad białymi kierunkami wtedy lampy by zostały orginalne i chromowana nerka, tylko ze nigdzie nie moge trafic białych kierunków.

Albo czarne kierunki, nerka na czarno i BH listwy wokól drzwi sa czarne wiec by to pasowało ale jakoś nie moge sie zdecydowac ;-)

SzczupaK - 2007-06-05, 15:17

ładna bawarka :) podoba mi sie
RoboCop - 2007-06-05, 17:43

marekfl napisa³/a:
A no wlasnie zastawiałem sie nad białymi kierunkami wtedy lampy by zostały orginalne i chromowana nerka, tylko ze nigdzie nie moge trafic białych kierunków.

Albo czarne kierunki, nerka na czarno i BH listwy wokól drzwi sa czarne wiec by to pasowało ale jakoś nie moge sie zdecydowac ;-)

białe kierunkowskazy są tu
http://moto.allegro.pl/it...le_bmw_e30.html

60zeta to super cena, ktoś kupował z forum i polecał, że swietna jakość...

marekfl - 2007-06-05, 22:34

RoboCop napisa³/a:
białe kierunkowskazy są tu
http://moto.allegro.pl/it...le_bmw_e30.html

niedawno pojawila sie ta aukcji (nie widzialem ich do tej pory) ma ktos te kierunki kto bedzie w Rzemieniu zobaczyl bym jak to wyglada na zywo.

maciekab - 2007-06-07, 00:49

Ladna Bunia :) co sie bede rozpisywal po prostu Piekna :] Gratulluje i zapaszam do oceny mojej Beemy ;)
Mack` - 2007-07-26, 23:06

:jupi: :jupi: :jupi: :jupi: No i się stało przeciwnik Szamba sam założył :) Szerokości Dlugości kolego na Polskich drogach. :) :papa: :papa: :papa: Do zobaczenia na spocie w niedziele o 20. :)

Pozdro : Prezes BMW Klub Kielce

FAHER 13 - 2008-02-11, 22:23

poprostu fajna becia kosmiczne koła a jaki stan pozazdrościc tylko widac ze dba o sfoje cacuszko byle tak dalej do zobaczyska pozdro narka :brawo: :) :spoko: :papa:
marekfl - 2008-02-18, 22:49

Siemmma :)

Jako ze umieszczalem swoje autko w galerii na innym forum to postanowilem odswierzyc troszke swoj temat :) wkleje tutaj co tam napisalem bo musze przyznac ze nie prowadzilem na bierzaca dokumentacji zmian z troszke sie zmienilo w moim Touringu :)

ps. niektore z tych zdjec mogly byc juz wczesniej zaprezentowane w tym temacie :oops:

Przedstawiam wam moje autko :D posiadam ja od prawie 4 lat :) autko przyjechalo do kraju z Austrii :) a świat ujrzało 13 maja 1991 roku :)

Model: e30 318iT;
nadwozie: Touring;
kolor: Sterling Silber metallic;
przebieg: 258 tys km (Autko nabyłem z przebiegiem 192 tys)

O silniku nie bede sie ropisywał bo nie ma specjalnie o czym pisac :)

:)
W sklad wyposażenia seryjnego wchodziło:

- regulacja świateł;
- podgrzewane dysze spryskiwaczy szyby przedniej/zamki;
- centralny zamek;
- ABS;
- wspomaganie kier.
- szyberdach (manualny);
- el. Lusterka
- podgrzewane fotele;
- nawiew na nogi paszerow z tylu;
- światla przeciwmgielne przod/tyl;
- roleta bagaznika;
- orginalne Alu 14' (z guma Pirelli Winter Carving 185/65 R14) winter edition <rotfl>

Wyposazenie dodatkowe (modyfikacje dokonane/dołozone przezemnie ;)

- Alu Ringi na zegarach;
- kierunkowaskazy DEPPO Clear Black (z postojówkami ktore narazie nie dzialaja i nie wiem czy beda działały - musze to przemyśleć ;)
- czarna nerka ;>
- APEX Suspension Sytem do e30 -55/-35
- Felgi Azev 16J7,5 i 16xJ9 z polerowanymi rantami (gumy UNIROYAL RainSport 1 - 2x 195/45 2x 215/40);
- Podgrzewane SportSitze skoropodobne;
- Zagłowki tylniej kanapy;
- el. szyby przod.
- Kierownica - nieco inna niz ta seryjna ktora przypominała w e30 ster od tytanika :rotfl:
- rolety w tylnich szybach (wersja biznes :rotfl: );
- boczki drzwi przod/tyl z podwojnym wytlumieniem z wersji iX :)
- progi od Touringa ktorych moje autko nie posiadało :)

O takich "pierdołach" jak głosniki i radio nie pisze

Nie pamietam co tam jeszcze :D ale jak sobie przypomne to dopisze :)

narazie tyle :) ale nowy stuff jest w drodze lub wkrotce bedzie w drodze :)
w planach min;
- Xenony HID 4300K :)
- Black Hella ktora uzupelni SchadowLine (ktora opużnia sie z przyczyn technicznych)
- dokładka IS pod pas przedni lub dokladka Mtech II ;-) wyjdzie w praniu co wybiore :)
- no i M42b18 ale to niestety wszystko to musi poczekac bo w tej chwili autko czeka na szereg zabiegow blacharsko/lakierniczych po kolizji, ktore juz dawno powinny zostac wykonane :zalamany: .

Zapraszam do degustacji zdjeć:

Foty najbardziej bierzace WINTER EDITION :D

:D dwa brudasy <rotfl>

A to zrobione przypadkiem (nie wiem jak to wyszło :D

A to troche tego co sie zmieniło w autku :>

Kieruneczki DEPPO

i fota z montarzu :D autko bez ryjka ;> (Foto by Samsung SGHL 760 :/ jakos mizerrna ale nie bylo nic pod reka :/ )

Sport sitze ;>

Alu ramki na zegarach i kiera :)

Narazie starczy tego bo i tak duzo ;>

pozdro

wiechue30 - 2008-02-18, 23:15

Turing na Azevach wygląda super - chyba lepiej jak zalożysz dokaldke ISa niż MTecha II - lepiej będzie pasować do progów:)

p.s. jakbyś mógl wkleić dokladniejszą fote przedniej felgi z oponą 195/45 - planuje do siebie kupić taki walśnie rozmiar i chcialbym zobaczyć jak to wygląda :wink:

marekfl - 2008-02-18, 23:35

wiechue30 napisa³/a:
p.s. jakbyś mógl wkleić dokladniejszą fote przedniej felgi z oponą 195/45 - planuje do siebie kupić taki walśnie rozmiar i chcialbym zobaczyć jak to wygląda

wiechu, mowisz masz :beer: ;> ze mnÄ… jak z dzieckiem :D

wtedy jeszcze felga bez polerki była, opone widac wmiare dobrze ale jak nie satysfakcjonuje cie, to moge zrob zdjecia kola tak luzem :) ;-)

G-R-Z-E-Åš - 2008-02-19, 09:41

wiechu ma rację z tą dokładką też sie nad tym zastanawiam :P

Poszedłeś w idealne zmiany jak najbardziej na :spoko:

Mlody - 2008-02-19, 14:02

Zakladaj isa i nie kombinuj :twisted:
wiechue30 - 2008-02-20, 01:01

marekfl napisa³/a:
wiechue30 napisa³/a:
p.s. jakbyś mógl wkleić dokladniejszą fote przedniej felgi z oponą 195/45 - planuje do siebie kupić taki walśnie rozmiar i chcialbym zobaczyć jak to wygląda

wiechu, mowisz masz :beer: ;> ze mnÄ… jak z dzieckiem :D

wtedy jeszcze felga bez polerki była, opone widac wmiare dobrze ale jak nie satysfakcjonuje cie, to moge zrob zdjecia kola tak luzem :) ;-)

[url=http://images23.foto...00m.jpg]Obrazek[/URL][url=http://images29.foto...0em.jpg]Obrazek[/URL][url=http://images24.foto...6cm.jpg]Obrazek[/URL]

Dzieki Marek :beer: o to chodzilo :spoko: już zdecydowalem - 195/45 wygląda super :D

Stammek86 - 2008-02-20, 18:43

Ja też mam taka oponke: 195/45/16 na feldze 7"

marekfl - 2008-12-30, 16:05

Odgrzeje trochÄ™ starego kotleta ...

Moja srebrna od jakiegoś czasu w przydomowym garażu przechodzi szereg zabiegów .. kardiologiczno, renowacyjnych .. :) oczywiście wszystko robię we własnym zakresie ... :)

Ze względu na uszkodzenie sprzętu fotograficznego ... dokumentacja jest .. strasznie uboga ... po prostu nie miąłem czym zrobić fotek :(

1) M20B25 ... jedyna modyfikacja jest wkład bawełniany K&N zamiast filtra papierowego .. :)

całkiem przed ....

w trakcie ...

Nowy silnik został pomalowany czarnym matem .. paski na dekielu i kolektorze .. zostały częściowo wypolerowane i tak już zostaną ... powierzchnia metalu jest tylko wyrównana i zmatowiona :)

Ostatecznie ... :)

2) Szperunek :) 3,91 szpera wiskotyczna - choć jak Heniu mówi do koÅ„ca niewiadomo co tam siedzi w Å›rodku ... :) - w pierwszej wersji ‘zapodkÅ‚adowana’ na srebrno .. ale ostatecznie jest już czarna .. pomalowana czarnym matem .. .. wkrótce uaktualniÄ™ :)

3) Tłumik końcowy BOSAL plus oryginalny "wydech" z Katem oczywiście ;)

4) No i czarne oczka .. dopełnia wizerunku przodu :) teraz już będzie kompletny "ShadowLine" :>

i w trakcie 'produkcji' :)

przy okazji odświeżyłem nerkę .. bo miała kilka odprysków .. :)

Co jeszcze .... bardzo, bardzo bym chciał zrobić blacharkę ... srebrna ma przerysowane drzwi i błotnik od str. kierowcy ... pożyjemy zobaczymy ... :) na razie moje sreberko stoi sobie w garażu .. i przez najbliższy okres czasu sobie tam pobędzie ... :)

Na pewno felgi zostaną na nowo wypolerowane (bo troszkę zaniedbałem polerkę na rantach) i odmalowane .. kolor ramion myślę ze zostanie ten sam :)

narazie tyle :)

FAHER 13 - 2008-12-30, 20:19

podziw że samemu to robisz powodzenia w dalszych modach :spoko: :)
G-R-Z-E-Åš - 2008-12-30, 21:23

Marek Piękne zmiany :spoko: wszystko na ogromny plus :wink:

Te nasz beemki to chyba siostry :wink:

daniello - 2008-12-30, 23:13

siema mareczku dawno cie niwidzialem ale poszles grubo z beta i tak trzymaj :brawo:
Miro - 2008-12-30, 23:45

sympatyczne autko sie robi. Powodzenia
Bambus 3.. - 2008-12-31, 00:25

Patrząc jak sie rozwija Twój kombiak jestem pod wrażeniem. Tak trzymać!
marekfl - 2008-12-31, 11:16

G-R-Z-E-Åš napisa³/a:
Te nasz beemki to chyba siostry

bliźniaczki jednojajowe :D :D :D

wiechue30 - 2008-12-31, 15:09

nieźle nieźle Marek - nowe serduszko wygląda rewelacyjnie - a jak sie jeździ?? :twisted:

p.s. czy po wsadzeniu m20 zawias coś usiadl?? bo chyba masz do 4 cyl sprężyny??

LUKAS - 2009-01-03, 00:38

Nooo gratulujÄ™ samodzielnego SWAPU ;)
Heniowy motor na pewno będzie dobrze ganiał :D
Widać że przyłożyłeś się jak należy do roboty ;)
Bardzo schludnie to wyglÄ…da ;) gratki :D

PZDR!!

tigre0070 - 2009-01-03, 12:42

ładnie ładnie...ciekawe ile czasu mi zajmą podobne mody , oczywiście poza przeszczepem serduszka...

:prosze: :prosze: za włożoną pracę

alexil - 2009-01-04, 17:05

Strasznie spodobało mi się zdjęcie tylnej kanapy-wygląda jak jakis tron w limuzynie. Musisz mnie kiedyś przewieźć na tylnym siedzeniu 8-)
marekfl - 2009-01-07, 18:56

wiechue30 napisa³/a:
nieźle nieźle Marek - nowe serduszko wygląda rewelacyjnie - a jak sie jeździ??

p.s. czy po wsadzeniu m20 zawias coś usiadl?? bo chyba masz do 4 cyl sprężyny??

hehe Wiechu na razie jeszcze nie jeździ ... brakuje jeszcze kilku elementów .. ale przede wszystkim nie ma kto zrobić .. planowałem dokończyć prace teraz po nowym roku.. a od 4 dni leże w łóżku i to tak się wszystko odwleka w czasie ..

A co do sprężyn to powiem Ci ze ja zmieniÅ‚em jakiÅ› czas temu na APexy od 6 cylindrówki .. i liczÄ™ ze siadzie .. jak mierzyliÅ›my siÄ™ z Lukasem to moja byÅ‚a ok 1cm wyżej (jak byÅ‚ jeszcze M40) liczÄ™ ze jeszcze troszkÄ™ usiÄ…dzie – jak bÄ™dzie za maÅ‚o .. to pomyÅ›le o nowych sprężynach... teraz na czas tych robot wsadziÅ‚em gumy w springi bo auto wymagaÅ‚o przepchania po placu a jest kilka miejsc gdzie byÅ‚a trudność ... myÅ›lÄ™ ze w lutym .. bÄ™dÄ™ mógÅ‚ siÄ™ już podzielić informacjami jak to wyglÄ…da i jeździ :)

[ Dodano: 2009-01-17, 15:55 ]
Dwa kolejne małe "gadżety" do srebrnej :) :)

:) czarny zbiorniczek na płyn do spryskiwaczy ... oraz pokrywa puszki bezpieczników :)

jak to mówią mała rzecz a cieszy :D

czapka_e30 - 2009-01-18, 14:15

Piekny ten Twoj tauring :spoko: poprostu widac ze wlozyles w niego wiele pracy i serca :P a mam do Ciebie pytanko zamierzam sie z kupnem takich samych felg jak Ty przod 7,5 a tyl 9j -16stki avez a - i jakie masz ET z przodu i tylu bo u Ciebie jest Idelanie? z gory dzieki za odpowiedz
marekfl - 2009-07-18, 16:55

OdgrzejÄ™ trochÄ™ starego kotleta :)

(w temacie w zasadzie wiele się nie zmieniło, w tym roku dzień codzienny zabiera mi prawie wszelką radość jednak pozostało Mi jeszcze to sreberko co Mnie tak zawsze cieszyło mimo że nie mam czasu, a raczej "siły" wybrać się zrobić jakaś porządną sesje to jednak ostatnimi czasy "cyknołem" kilka fotek, co prawda telefonem więc i się pochwalę) :)

Pietrek - 2009-07-18, 19:13

Spawacz Ty żyjesz ! :mg:

Fajny ten Twój touring :) Efekty przygody z Jeepem już usunięte z tego co widze ? :)