| |
BEEMKA - KLUB BEEMKA KLUB |
 |
TECHNICZNE - Nie działa regulacja świateł.
Anonymous - 2004-09-03, 06:17 Temat postu: Nie działa regulacja świateł. Mam problem nie działa regulacja świateł ta z środka samochodu w mojej e-30, co zrobic jak to sprawdzic, naprawic?
duchPW - 2004-09-03, 08:52
Może była kiedyś bita i przy naprawie odcięli przewody hydrauliczne sterujące zmianą położenia świateł - u mnie tak właśnie jest. Widać komuś nie opłacała się naprawa
Napisz czy instalacja jest kompletna.
Zbychu - 2004-09-03, 15:24
Siema. Ja mam kompletną instalacje do reg. świateł i też mi nie działa. Podejrzewam brak płynu w przewodach. Może ktoś wie jak go uzupełnić?
Miki - 2004-09-03, 19:22
| scrk napisa³/a: | Siema. Ja mam kompletnÄ… instalacje do reg. Å›wiateÅ‚ i też mi nie dziaÅ‚a. Podejrzewam brak pÅ‚ynu w przewodach. Może ktoÅ› wie jak go uzupeÅ‚nić? |
hmmm Zbyszek a sprawdzales może w książce jest coś napisane???
Rafał - 2004-09-03, 22:14
ja tez wlasnie do tego doszedlem u mnie tez nie dzialaja
po przewodach jest widac czy jest w nich plyn czy nie ja sa na calej dlug niebieskie to jest ok
u mnie wine ponosza same silowniki sa popekane w miejscu wejscia przewodow i sie cala inst zapowietrza i
w silownikach sa jakies otwory odpowietrzajace-zatkane czyms jakby gwozdziki pod potecjometrem wydaje mi sie ze tez cos takiego widzialem
Anonymous - 2004-09-05, 01:06
Mój znajomy co naprwaia BM-ki mówi ze skuteczne naprawienie tego ukladu jest bardzo trudne, jest to bardzo awaryjne i nie warte nerwów.
Ale jak kto zna jakie patenty to i ja z checia bym posluchal (poczytal)
BADYL - 2004-09-05, 01:10
Tak patentem jest zamotowanie regulacji swiateł od Poloneza i wcale nie żartuje.
Gepard - 2004-09-05, 01:54
jezeli pasuje od poloneza to w 100% bedzie pasowac elektryczna od lanosa tak pozbylem sie problemu w moim bylym poldku
Rafał - 2004-09-05, 19:52
ja sie juz poddalem tego szajsu nie da sie naprawic
pomysl z adaptacja regulatora od poldka czy od lanosa wydaje mi sie zachecajacy
tylko moze ktos z was wie ile kosztuja regulatory w sklepie
ps:cos mi sie wydaje ze i tak słomczyn bedzie grany !!!!!
Gepard - 2004-09-05, 23:04
Nie pamietam dokladnei ile kosztuje od Lanosa ale jakies grosze placilem jezeli chodzi o te od poldka to z adaptacja bedzie taki sam problem jak z orginalnymi bo w poldku jest riowniez hydrauliczna regulacja czyli dalej wieczny problem z zapowietrzaniem sie ukladu itp. ja narazie odpuscilem soebie ten temat lampy swieca jak chca wazne ze nie oslepiaja
|
|