BEEMKA - KLUB
BEEMKA KLUB

OFFTOPIC MOTORYZACYJNY - Pomoc dla jednego z nas - update

Bruner - 2006-07-24, 23:12
Temat postu: Pomoc dla jednego z nas - update
Kochani! Wszyscy znamy kolegę Nerwowego46 i jego piękną e-30 Warsteiner. Jak niektorzy pewnie wiedza, jest po ciężkim wypadku, w którym odniósł poważny uraz nóg. Rehabilitacja będzie trudna długa i droga, (kilka lat), przez ten czas Nerwowy nie może normalnie korzystac z samochodu i z tego powodu auto wymagać będzie zmian. W tej chwili ma zamontowany prowizoryczny mechanizm ręcznego sterowania sprzęgłem, bardzo niewygodny w użyciu i gwarantujący utrate dowodu rejestracyjnego w razie kontroli policyjnej (brak homologacji) do tego niepewny pod względem trwałości i awaryjności. Niedawno pojawił się pomysł przełożenia do tego auta skrzyni automatycznej, tak aby mogl nim normalnie jezdzic. Jeden z nas znalazł wszystkie potrzebne graty gotowe do przekładki w cenie 1000 zl, niestety, Nerwowy po wypadku jest na rencie i zebranie tej kwoty jest dla niego problemem. Stąd pomysł ogólno-forumowej zrzutki na automat dla kolegi - chcemu wspólnie pomóc mu w przebudowie auta, aby tak jak każdy z nas i on mógł się cieszyć tym cackiem, ale potrzebny jest Wasz udział - mysle ze wspólnie damy rade zebrać potrzebną kwotę - w koncu jest nas wielu na tym forum i nie raz udowodniliśmy, że nie jest nam obcy los innych. Dla każdego z nas to tylko kilka litrów paliwa, a może naprawde pomóc. Nerwowy jest jednym z nas, cos takiego mogło się przydażyć każdemu, pomyśl, jak Ty byś się czuł w jego sytuacji.

Jako skarbnik podjąlem sie poprowadzenia zbiórki pieniędzy na ten cel, prosze wszystkie osoby chetne pomóc Nerwowemu46 o wysyłanie do mnie zgłoszenia na PW wraz z informacją jaka maksymalnie kwotę mogą przeznaczyc. Za tydzień (tj w poniedziałek 31.07) podliczę zgłoszenia, podziele kwotę potrzebną do zebrania przez ilość osób i prześlę każdemu informacje jaka kwota wyszla po podzieleniu oraz nr konta.

Wiecej szczegółów na temat Nerwowego46 i jego auta można przeczytać tutaj:
http://forum.beemka-klub.pl/viewtopic.php?t=16059

piotr323 - 2006-07-25, 07:15

a nie lepiej podać nr konta niech każdy wpłaca ile może :?:
Pawel-e30 - 2006-07-25, 07:21

słuchaj najpier trzeba sprawdzić czy wogóle jesteśmy w stanie zebrać tą sume puźniej można przelewać kase żeby nie było zamieszania :wink:
Kosa - 2006-07-25, 07:24
Temat postu: Re: Pomoc dla jednego z nas
Bruner napisa/a:

Jako skarbnik podjąlem sie poprowadzenia zbiórki pieniędzy na ten cel, prosze wszystkie osoby chetne pomóc Nerwowemu46 o wysyłanie do mnie zgłoszenia na PW wraz z informacją jaka maksymalnie kwotę mogą przeznaczyc. Za tydzień (tj w poniedziałek 31.07) podliczę zgłoszenia, podziele kwotę potrzebną do zebrania przez ilość osób i prześlę każdemu informacje jaka kwota wyszla po podzieleniu oraz nr konta.

i wszystko w temacie ;)

pozdro

Bruner - 2006-07-25, 07:47

piotr323 napisa/a:
a nie lepiej podać nr konta niech każdy wpłaca ile może :?:

Mysle ze tak jak teraz bedzie lepiej, w razie gdybysmy nie uzbierali calej kwoty nie bedzie problemu co zrobic z zebranymi pieniedzmi, po drugie nie bedziemy zbierac zbednej nadwyzki. Jest konkretny cel, konkretna kwota, wiec jak bedzie wiadomo ilu jest chetnych do pomocy to podzieli sie po rowno (chyba ze ludzi bedzie na tyle malo ze bedzie trzeba uwzgledniac max kwoty podane przez chetnych) i po sprawie.

ChriS - 2006-07-25, 18:18

Bruner ma rację,nie dyskutować za dużo bo wszystko już ustalone. :D
nerwowy46 - 2006-07-25, 22:27

słuchajcie a moze jak nie uda się z tą zbiórką funduszy na ten automat z osprzętem to jest inny sposób,. może znacie kogoś kto by chciał umieścić reklamę swojej firmy na tak charakterystycznym aucie? w zamian za jakieś niewielkie pieniądze co miesiąc i wtedy opcja ze skrzynią by przeszła trochę to naiwne wiem ale tonący ..................... . a serce by mi pękło jak by E30 stało w garażu. jeszcze raz Wam dziękuję!!!!!!!!!!!!!!!!
kuzyn - 2006-07-25, 23:05

nerwowy46 napisa/a:
słuchajcie a moze jak nie uda się z tą zbiórką funduszy na ten automat z osprzętem to jest inny sposób,. może znacie kogoś kto by chciał umieścić reklamę swojej firmy na tak charakterystycznym aucie? w zamian za jakieś niewielkie pieniądze co miesiąc i wtedy opcja ze skrzynią by przeszła trochę to naiwne wiem ale tonący ..................... . a serce by mi pękło jak by E30 stało w garażu. jeszcze raz Wam dziękuję!!!!!!!!!!!!!!!!

Twój pomysł z reklamą na aucie nie jest taki zły. Warto byłoby zapukać do jakiegoś dilera BMW. Jeśli mają tam przytomnych ludzi od reklamy i marketingu powinni pójsć na taki układ. Reklama salonu na takim egzemplarzu BMW... chyba nie trzeba tłumaczyć przekazu. Każdy "łapie" ten skrót myślowy. Spróbuj.

PS: Jak będziesz negocjował z ewentualnym reklamodawcą, zawsze podkreślaj że robisz duzo kilometrów, że jeżdzisz po dużych miastach...wiesz o co chodzi :wink:

mira_croft - 2006-07-25, 23:12

zapytam Fote! ale tam to ciezko :)
Miruska

Kosa - 2006-07-26, 07:08

a ja mysle ze zbiorka sie uda, glowa do gory

co do reklamy swoja droga dobry pomysl,

pozdro :)

Bruner - 2006-07-28, 23:00

Hot news:
Koles ktory ma te wszystkie graty zgodzil sie przytrzymac je i zaczekac do przyszlego poniedzialku na kase (tj. do 07.08 ), dodatkowo jak dowiedzial sie o co chodzi to opuscil cene do 900 zl (taki jego wklad w cala akcje).
W tej chwili mam na liscie 22 osoby, i teraz szybkie pytanko co robimy, mamy 2 mozliwosci:
1) Jesli nikt wiecej nie zglosi sie do poniedzialku zbieramy po niecale 50 zl na glowe (chyba ze ktos zadeklarowal mniej, ale uwzgledniajac to wychodzi dla tych osob max kwota a dla calej reszty po niecale 50 zl) i kupujemy skrzynie
2) Liczac po maksymalnych kwotach zadeklarowanych mamy 1200 zl, kazdy wplaca tyle ile max deklarowal i kontynuujemy zbiorke bo dodatkowo bedzie kasa na transport tych gratow z Poznania do Czestochowy i jest szansa uzbierac na przeszczep (400 zl).
Co Wy na to? czekam na propozycje, jak ktos nie chce pisac tutaj niech pisze na PW.

W poniedzialek podam wszystkim ktorzy sie zglosili nr konta oraz wkleje liste uczestnikow akcji.

Pawel-e30 - 2006-07-28, 23:07

bruner napisz już nr. konta i wpłacam kase :wink:

od poniedziałku mnie nie będzie przez jakiś czas i nie będe miał czasu żeby myśleć o takich żeczach :wink:

Menel - 2006-07-28, 23:08

dodam jeszcze to :

MOZE JESZCZE KTOS JEST CHETNY ABY POMOC FANATYKOWI BMW ?? ?

Kosa - 2006-07-28, 23:17

no to potwierdzenie konta i robie przelew

ale chce miec zdjecie przy tej bumie ;)

pozdro

piotr323 - 2006-07-28, 23:27

pewnie dawaj konto już się nie możemy doczekać :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Kosa, a ja obok Ciebie :roll: :mrgreen:

PS. historia aż niemożliwa, myslałem że więcej osób "zciśnie za serce" :evil: , klubowicze i userzy obudzcie się ................ :? :x

nie wiem czy mogę, ale rozszerzyłem ten apel na inne forum :roll:

adamm - 2006-07-28, 23:34

siemanko.

Rozmawiałem z nerwowym i zgodziłby się na reklame, tylko że moja "góra" jest na wczasach i nie mam póki co odpowiedzi.

Dzisiaj byłem w Skarżysku w salonie Forda ( tylko spokojnie - jeżdże firmowym a nie prywatnie :? ) i przy okazji zapytałem o firmę przerabiającą autka pod potrzeby dla niepełnosprawnych. Oni robią takie coś, ale nie w BMW i zaproponowali zakup nowego Forda. Tylko po co komuś takie g...

Koleś dał mi namiar na firmę która w Skarżysku robi takie rzeczy, tylko że właściciel jest na wczasach i wraca w czwartek w przyszłym tygodniu.

Zobaczymy czy się zgodzi na takie coś, ale z tego co się dowiedziałem, to oni raczej skrzyni by nie zmienili, tylko inne udogodnienia.

Dzisiaj też byłem w Końskich u kumpla i ma mi się dowiedzieć odnośnie takiej firmy, bo podobno u nich też ktoś przerabia autka.

Ale widzę, że czas goni i zanim spotkam się z właścicielami tych firm to już może być za późno.

W razie jakby coś, to dopisujcie mnie do tej listy. W końcu 50 peelenów to nie tak wiele.

Trzymam kciuki za nerwowego i jego BMW

Pozdro dla mojej kierowniczki, która uwaliła mi w tym miesiącu premie :twisted:

.

Menel - 2006-07-28, 23:44

Cytat:
PS. historia aż niemożliwa, myslałem że więcej osób "zciśnie za serce" Evil or Very Mad , klubowicze i userzy obudzcie się ................ Confused Mad

wiesz piotrek, dla wiekszosci to forum jest tylko dla zbicia czasu i przegladania i maja wszystko w :cenzura: :?

Pscolka - 2006-07-28, 23:50

Hejka!!

Jestem za opcja nr 2.
Jak juz cos zaczynamy to pomorzmy do konca....... bo szkoda zeby ta skrzynka lezala skoro moze byc uzywana :)

Adamm nie obraz sie, ale po to robimy sciepe zeby mu sie wygodnie jezdzilo i zeby nie mordowal sie z tym sprzeglem recznym :wink: (tak wogole brawo za pomyslowosc :D )
Skoro jest skrzynka, montaz i nawet upust na graty to mysle ze nie ma sie nad czym zastanawiac :)

Chlopcy mam nadzieje ze mozna na was liczyc :?:
Kto jest jeszcze za opcja nr 2 :?:

pozdrawiam
Pscolecka

ps: jestem pod ogromnym wrazeniem Twojego autka Nerwowy. Jeszcze raz brawo za pomyslowosc i upor w dazeniu do celu bo to dzis dosc zadkie cechy w pozytywnym tego slowa znaczeniu :D

piotr323 - 2006-07-29, 00:37

menel napisa/a:
wiesz piotrek, dla wiekszosci to forum jest tylko dla zbicia czasu i przegladania i maja wszystko w :cenzura: :?

:evil: no tak,
ale są i inni.............................................podobni do nas :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: i to jest piekne :!: :!: :!:

PS. ja tez jestem za opcją no 2

puz - 2006-07-29, 01:03

jak najbardziej opcja nr 2 jesli chodzi o transport polecam UPS wysylalem ostatnio dyfer zalany olejem zaplacilem 35 złociszow!!! wiec duzo nie zabrakloby. Szkoda, ze tak daleko do czestochowy bo mam mechanika ktory zrobilby to za poldarmo czyli przyslowiowa stowka i pare browarkow!!! tak na marginesie nie ma kogos blizej jasnej gory, ktory ma garaz, kanal i troche checi to raczej nic trudnego. pozdro dla przegladaczy forum
henry - 2006-07-29, 16:04
Temat postu: akcja
...Witam !! Akcja tak błyskawiczna , że az nie zdążyłem sie zadeklarować. Proszę uwzględnic mnie wśród wpłacających.........PZDR - henry
Menel - 2006-07-29, 16:41

dobra dobra heniek - nie sciemniaj :lol:
ChriS - 2006-07-29, 17:30

Opcja nr 2.Jak pomagać to do końca.
nerwowy46 - 2006-07-29, 17:55

PANOWIE DZIĘKUJĘ WAM JESZCZE RAZ I NAPEWNO JESZCZE NIE RAZ TO UCZYNIĘ. właśnie wczoraj padła mi jednostka tzn; zesrało się sprzęgło ale dziś już znów działa zamontowałem siłownik na patencie pod większym kontem i chodzi nawet o połowe lżej zapodałem dłuższy wodzik i śmiga. pisze tam KOSA że chce zdjęcie przy tej E30 żaden problem choćby skały sra... to do torunia jadę. a co do przeżutki tych gratów moji kolesie mają pożądny warsztat i zajmują się raczej tylko bmw inne auta to przy okazji naprawiają. i wiem że cena jak dla mnie nie jes niska ale dla mnie od nich mam promocję bo tak to szarpią ponad 500zl i mam ich na miejscu. podam jeszcze raz nr.tel 606-767-342 dziękuję za całą akcje :oops: bardzo wm wszystkim :D
BM 6 - 2006-07-29, 18:04
Temat postu: Re: akcja
henry napisa/a:
...Witam !! Akcja tak błyskawiczna , że az nie zdążyłem sie zadeklarować. Proszę uwzględnic mnie wśród wpłacających.........PZDR - henry

Nic się nie przejmuj, ja wszystko kontroluję i zgłosiłam Ciebie i siebie na PW do Brunia.
Jaką opcję wybierzecie, to mnie jest obojętne, ale też jestem za nr 2.
Pozdrowienia i całuski dla wszystkich, którzy mają serce po właściwej stronie chętne do pomocy w potrzebie - M.

nerwowy46 - 2006-07-29, 18:19

a co to jest to PW? bo ja jestem jeszcze nie aż tak bardzo obcykany czy ja jako forumowicz a nie klubowicz też mogę się dostać tam na to PW. i jakie warunki trzeba spełnić żeby wstąpić do klubu????? objaśnijcie wytłumaczcie a może to chodzi o Prywatną Wiadomość?
Darek W-wa 735 - 2006-07-29, 18:42

:wink: Dokładnie-Prywatna Wiadomość.
Bruner - 2006-07-29, 21:04

Widze ze wszyscy sa za opcja nr 2 (nikt nie protestowal, wiec chyba mozna wyciagnac taki wniosek), czyli zbieramy max zadeklarowane kwoty - wyslalem wszystkim ktorzy sie zglosili PW z numerem konta. Jesli nr konta do kogos nie dotarl to prosze o kontakt. Oczywiscie jesli ktos sie jeszcze zglosi to nic nie stoi na przeszkodzie zeby dolaczyl do akcji - zadna zlotowka sie nie zmarnuje, jesli uzbieramy na wszystko co planowalismy to dodatkowa kasa zawsze sie przyda, chocby na wymiane oleju w skrzyni i w dyfrze itp. Cel minimum mamy osiagniety (zakladajac ze wszyscy sie wywiaza z wczesniejszych deklaracji), ale nic nie stoi na przeszkodzie zeby sprobowac zrobic wiecej. Z wlascicielem wszystkich gratow umowilem sie ze wplace mu cala kwote NAJPOZNIEJ we wtorek 08.08, wiec prosze o mozliwie najszybsze wplacanie, tak zebym najpozniej dzien wczesniej mial juz pieniadze na koncie. Po wszystkim oczywiscie na forum pojawi sie stosowny raport.

Adamm - dobrze ze wyszedles z inicjatywa, ale mysle ze chyba zostaniemy przy automacie tak jak bylo to ustalone na poczatku - taki uklad odpowiada Nerwowemu, znamy wszystkie koszty, automat napewno bedzie wygodniejszy w uzyciu od kolejnego wynalazku i nikt nie bedzie sie uczyl i robil eksperymentow na aucie Nerwowego. No i przede wszystkim kasa - watpie zeby profesjonalna przerobka tego typu byla taka tania. Czyli cel zbiorki pozostaje taki jak bylo to ustalone.

nerwowy46 napisa/a:
a co to jest to PW?

PW = prywatna wiadomosc - taki forumowy e-mail :wink:
nerwowy46 napisa/a:
jakie warunki trzeba spełnić żeby wstąpić do klubu?????

Tu jest regulamin przyjec do klubu:
http://www.beemka-klub.pl...b832d78ad624b4a
Jest rygorystyczny, ale nie chcemy przyjmowac przypadkowych osob, stwarzajacych problemy, za ktore trzeba by sie wstydzic np na roznych zlotach itp. Ale nie o tym mial byc ten post :wink:

PS. Nerwowy, ja tez prosze o fotke przy aucie :mrgreen:

nerwowy46 - 2006-07-29, 22:21

zdjęcia będziecie mogli sobie robić do woli przy aucie na aucie w aucie gdzie zechcecie nawet i pod :D :D :lol: w toruniu najbliższa okazja. a jak komuś po drodze zapraszam do mnie. serdeczne pozdrowionka
damiano_e30 - 2006-07-29, 23:57

Ja w poniedziałek wpłace kase na konto.
Cieszę się że akcja pomocy dla kolegi Nerwowego spotkała się z takim odzewem.

Kocham prowadzić BMW i wiem jak to jest gdy z jakiegoś powodu trzeba sobie tego odmówić i bunia musi stać w garażu... (zwłaszcza taka)

Taki los mógł spotkać każdego z nas...

Pozdro dla wszystkich prawdziwych fanatyków BMW :wink:

Cooba - 2006-07-30, 10:24

Siemanko.
Zaraz po wyplacie wplacam kase na konto.
Sam jezdze automatem, wiec Nerwowy zycze przyjemnej jazdy :wink:

Pozdro.

adamm - 2006-07-30, 17:44

chyba wszyscy mnie źle zrozumieli :(
chciałem dobrze, a wyszło jak zwykle :D

Nie chciałem żeby jakaś firma montowała u Nerwowego ręczne sprzęgło, tylko sfinansowała przekładkę skrzyni na automata o którym jest tu mowa.

A odnośnie reklamy, to chciałem pogadać z moją "górą" ale są na urlopie za granicą.

Tam w Skarżysku w firmie co przerabia autka chciałem gadać tak, że za przeróbkę będą mogli wykorzystać fotki tej pięknej repliki BMW dtm w swoich reklamach, że nawet takie autka mogą przerobić. I to najlepiej bez naklejania na beemke nerwowego żadnych reklam. Mogłoby się udać, bo wiele firm, nie tylko związanych z motoryzacją, lubi się pochwalić tym co zrobili.
A przecież ta BMW jest wyjątkowa, nie prawda?
Kwestia odpowiedniego podejścia i zbajerowania właściciela firmy.

Dzisiaj jade na poczte wpłacić.

Pozdrawiam i mam nadzieje że teraz mnie lepiej zrozumieliście

PS: Pscolka, za co się miałem obrazić, bo nie bardzo łape. Przecież była mowa też o reklamie, a wtedy co za tym chodziłem było zbyt mało chętnych na ściepę. Chciałem pomóc, stąd ten pomysł z firmami przerabiającymi auta. Pozdrawiam

BADYL - 2006-07-30, 17:47

adamm napisa/a:

Nie chciałem żeby jakaś firma montowała u Nerwowego ręczne sprzęgło, tylko sfinansowała przekładkę skrzyni na automata o którym jest tu mowa.

A odnośnie reklamy, to chciałem pogadać z moją "górą" ale są na urlopie za granicą.

Tam w Skarżysku w firmie co przerabia autka chciałem gadać tak, że za przeróbkę będą mogli wykorzystać fotki tej pięknej repliki BMW dtm w swoich reklamach, że nawet takie autka mogą przerobić. I to najlepiej bez naklejania na beemke nerwowego żadnych reklam. Mogłoby się udać, bo wiele firm, nie tylko związanych z motoryzacją, lubi się pochwalić tym co zrobili.
A przecież ta BMW jest wyjątkowa, nie prawda?
Kwestia odpowiedniego podejścia i zbajerowania właściciela firmy.

Dzisiaj jade na poczte wpłacić.

Pozdrawiam i mam nadzieje że teraz mnie lepiej zrozumieliście

PS: Pscolka, za co się miałem obrazić, bo nie bardzo łape. Przecież była mowa też o reklamie, a wtedy co za tym chodziłem było zbyt mało chętnych na ściepę. Chciałem pomóc, stąd ten pomysł z firmami przerabiającymi auta. Pozdrawiam

Licza sie intencje!!!!!!!!!!a w firme mozna zapytac mysle zeby to juz prywanie ustalic z NERWOWYM :) zeby chłopak miał radoche i my tez ze komus pomoglismy a nie wydalismy kaski na spalenie laczków pod marketem.

pzdr peace

Pscolka - 2006-07-30, 20:18

adamm napisa/a:

No za to ze neguje Twoja wlasna inicjatywe :)
Myslalam ze chcesz zeby robic tam jakies przerobki, nie wiedzialam ze chodzi Ci o zamontowanie za darmo tej skrzynki. Bardzo fajnie ze tez chcesz pomoc :D , ale moze niech zrobia to fachowcy ktorzy to juz robili i znaja sie na bmw co Aniolku :?:
A nie wiesz czy ta firma zajmuje sie innymi udogodnieniami, bo ten Twoj pomysl jest calkiem niezly i moze wlasnie za zamontowanie ich moglaby wykorzytac wizerunek auta do promowania siebie :?:

pozdrawiam
Pscolecka

PEACE :mrgreen:

adamm - 2006-07-30, 21:53

Pscolka napisa/a:
A nie wiesz czy ta firma zajmuje sie innymi udogodnieniami (...) i moze wlasnie za zamontowanie ich moglaby wykorzytac wizerunek auta do promowania siebie :?:

I o to dokładnie mi chodziło - "promowanie firmy"
Ford w Skarżysku odpada, ale mam nr do gościa co się tym zajmuje. Wraca z wczasów zagranicznych w czwartek lub piątek. Postaram się z nim spotkać i pogadać.

A odnośnie innych udogodnień, to jakie by mogły ewentualnie być, bo przecież beemka Nerwowego jest chyba full electric :D

Pozdrawiam.

.

nerwowy46 - 2006-07-30, 22:25

nie Adziu nie ma nic z elektryki miała lusterka ale te ala M3 nie są elektryczne szyber też mam na korbkę :D nie ma klimy nie co ja gadam ma jak pootwieram okna i dach to super klima :) :) 8) dla mnie i tak jes super ze mogę jeździć tak jak jest po tym jak 3lata temu przeleżałem w szpitalu 10 miesięcy nieprzerwalnie doceniam każdy dzień na tej jednej nodze to że mimo kól mogę się poruszać a w dodatku jeździć to że pada deszcz czy jest słońce dawniej nawet bym na to uwagi nie zwrócił :cry:
adamm - 2006-07-30, 22:40

nerwowy46 napisa/a:
nie Adziu nie ma nic z elektryki miała lusterka ale te ala M3 nie są elektryczne szyber też mam na korbkę :D nie ma klimy nie co ja gadam ma jak pootwieram okna i dach to super klima :) :) 8) dla mnie i tak jes super ze mogę jeździć tak jak jest po tym jak 3lata temu przeleżałem w szpitalu 10 miesięcy nieprzerwalnie doceniam każdy dzień na tej jednej nodze to że mimo kól mogę się poruszać a w dodatku jeździć to że pada deszcz czy jest słońce dawniej nawet bym na to uwagi nie zwrócił :cry:

hehe, to ja mam el. lusterka i zegarek. prawie full wypas, szkoda że "prawie "robi wielką różnicę. Ale za to klime mam identyczną jak twoja. Pewnie mamy tą samą serie limitowaną :D

Oki. To postaram się umówić z tym gościem ze Skarżyska (tylko bez skojażeń proszę).

.

MichcioManiak - 2006-07-30, 22:58

Heh... Szacuneczek dla Nerwowego! Dziś mialem przyjemność "ściskać" to jego sprzęgło...
cholera... jeszcze raz SZACUNECZEK! Każda zmiana biegu to mega wysiłek!

DAWAĆ TE SKRZYNIE :twisted:

sherifff - 2006-08-01, 10:33

siema!!!!Dopiero wróciłem z urlopu więc mam troche zaległosci. Bruner dawaj to konto , coś tam sie wpłaci :D
adamm - 2006-08-02, 22:27

Czyżby temat umarł śmiercią naturalną???????????

Może by tak jakiś nowy update jak to wszystko się rozwija ?

Bruner - 2006-08-02, 22:34

Narazie trwa zbiorka kasy, wszystkim ktorzy sie zglosili wyslalem nr konta i puki nie bedzie zebrana to nic nowego raczej nie napisze, chyba ze male ponaglenie do wplacania - bo jak zwykle zainteresowanie bylo duze, zadeklarowano ok 1500 zl a w tej chwili mam na koncie 700 :? Wiec prosze wszystkich ktorzy sie zadeklarowali o powazne potraktowanie sprawy i wplacanie, bo zostaly tylko 2 dni - w sobote i niedziele banki nie pracuja. Jesli mam miec potrzebna kwote na poniedzialek to musimy sie streszczac.
Menel - 2006-08-02, 23:19

BRUNIO , NAPISZ KTO SIE ZDEKLAROWAL I NIE WPLACIL . WSZYSTKO BEDZIE JASNE .
zawsze jeszcze maja czas do 8mego...

duchPW - 2006-08-03, 04:30

ano tak to jest - obiecujemy, obiecujemy i gucio z tego wychodzi - zupełnie jak politycy... tyle, że oni coś z tego mają, a nam zostaje tylko słowo na wietrze :|

tylko niech nikt potem nie najeżdża na polskich polityków, bo pod tym względem nie jesteście od nich lepsi

Bruner - 2006-08-04, 00:05

Dzisiaj jeszcze troche kasy wplynelo, ale nadal nie mam wplat od 10 osob. Z samego rana wyjezdzam i bede spowrotem dopiero w niedziele wieczorem, wiec pisze juz dzis. Prosze pamietac o obietnicach, bo zbliza sie termin zaplaty za czesci. Mam nadzieje ze jak przyjade w niedziele to bedzie cala kwota na koncie i od razu bede mogl za wszystko zaplacic.
Menel - 2006-08-04, 01:08

niech przynajmniej wplaca polowe tego co oferowali np. z 50 na 25 zl.to tylko jedna 0.5l mniej w monopolowym a jaka pomoc ziomkowi 8) 2-3 dni mozna raz na jakis czas byc trzezwiejszym 8)
piotr323 - 2006-08-04, 01:22

Bruner dawaj liste to Menel zrobi porządek w Toruniu :mrgreen:
Menel - 2006-08-04, 01:29

piotr323 napisa/a:
Bruner dawaj liste to Menel zrobi porządek w Toruniu :mrgreen:

lipa z ta lista bo kto mnie troche poznal to wie ze mozna mnie przekupic za pol litra :lol: wiec nie polecam sie :lol:

puz - 2006-08-04, 07:39

panowie zarty, zartami zmobilizujcie sie bo wychodzi z tego hamowa!!! czy nie mozna zalatwic jednej fajnej rzeczy bez krzywego incydentu nie jestesmy dziecmi :?: :!:
Lord Lukasz - 2006-08-04, 08:30

:D :oops: ja tesz mam troche zaległości :D chętnie sie dożuce , może jeszcze nie zapóżno :oops:
RoboCop - 2006-08-04, 08:42

spoko, ja też .... napisałem do Michała o nr konta... napewno uzbieramy....
adamm - 2006-08-04, 19:42

Bruner, najlepiej zamieść liste kto już wpłacił, bo może nie masz jeszcze kompletnych danych. Ewentualnie daj znać każdemu kto wpłacił, czy kasa dotarła, bo ja np. nie wiem, czy odemnie już masz.

W zaistniałych okolicznościach zostaje tylko trzymać kciuki żeby się udało.

[ Dodano: 2006-08-04, 22:37 ]
Zaczynamy odliczanie:

POZOSTAŁO : -----> 3 <----- DNI

[ Dodano: 2006-08-06, 11:35 ]
POZOSTAŁO : -----> 2 <----- DNI

Miki - 2006-08-06, 16:44

Ja malo zagladam na forum ostatnio, moje BMW w tym tygodniu oddam na złom :evil: nie jestem klubowiczem ale userem jednak mimo to chetnie dorzuce 50zl aby pomoc komus kto ma pasje i mimo przeciwnosci losu stara sie jej nie porzucac. Bruner jesli jest jeszcze mozliwosc wplacenia i jest jeszcze potrzebne to przeslij mi nr konta a w poniedzialek do 12 wplace. pozdr Prawdziwych Maniaków BMW a nie tylko pozerów :twisted:
oxstyle - 2006-08-07, 02:48

Przepraszam ostatnio duzo wyjazdow i slabo z moim dostepem do kompa ...

poprosze o nr konta i dane na PW ...

kamil.k - 2006-08-07, 07:47

mam nadzieje ze udalo nam sie zebrac potrzebna kase ibo jak nie ... to sie cos wymysli

przeciez nie jest to jedyna skrzynia aut. ktora mozna kupic w PL :mrgreen:

najlepiej bylyby gdyby Bruner sie odezwal i napisal co i jak 8)

Miki - 2006-08-07, 09:23

Z tego co mi Bruner wczoraj napisał kasa na graty juz jest:

Cytat:
Sory ze dopiero dzis odpowiadam, ale wlasnie wrocilem z Borska. Kasa na same graty juz jest, jutro robie przelew, ale przyda sie jeszcze na przewiezienie gratow, montaz, wymiane plynow itd, wiec jak mozesz to wplac na konto:

PS. kasa ode mnie juz poszła

nerwowy46 - 2006-08-07, 09:49

Chłopaki wciąż nie mogę uwierzyć w to co robicie jeżeli ktoś z was miałby jakieś pytania to na gg 1559613 lub tel 606767342 Maciek I jeszcze raz wam wszystkim dziękuję!!!!!!!!!!!!!!!! :shock: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll:
BADYL - 2006-08-07, 10:06

kamil.k napisa/a:
mam nadzieje ze udalo nam sie zebrac potrzebna kase ibo jak nie ... to sie cos wymysli

przeciez nie jest to jedyna skrzynia aut. ktora mozna kupic w PL :mrgreen:

najlepiej bylyby gdyby Bruner sie odezwal i napisal co i jak 8)

Wsyztsko bedzie napisane ale dajcie chłopakowi odsapnac po 4 dniach zlotu.

Bruner - 2006-08-07, 17:43

Spokojnie, spokojnie, nie przepilem kasy i nie ucieklem na Jamajke :wink:

Dzisiaj zrobilem przelew do goscia ktory ma wszystkie czesci, udalo sie znalesc dla nich transport - Jacek E30 z Poznania zgodzil sie to wszystko zawiesc swoim busem, przelalem mu kase na paliwo. Czekam na info od Nerwowego gdzie dokladnie to wszystko przywiesc i pod koniec tygodnia transport wyruszy z Poznania (Jacek do czwartku bedzie za granica, wiec w piatek lub sobote odbierze czesci i je przewiezie).
Do tej chwili zebralismy 1545 zl, ale po powrocie z Borska dostalem jeszcze PW z prosba o nr konta od 3 osob, wiec pelna liste i bilans podam za pare dni jak wplyna wszystkie przelewy, bo ostatnie osoby mogly zrobic przelew dopiero dzis (chyba ze chcecie zebym to zrobil teraz). W tej chwili jest pokryty koszt zakupu czesci, transport i koszt montazu, zobaczymy ile jeszcze kasy wplynie do jutra, powinno styknac tez np na wymiane oleju w skrzyni, jak cos jeszcze zostanie to dam info i znajdziemy dla tej kasy jakies zastosowanie.

piotr323 - 2006-08-07, 21:41

no to świetnie że coś wyszło na forum :roll: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
lagadula - 2006-08-07, 22:44

Bardzo się cieszę. Nerwowy bedziesz miał wózek jak marzenie.
nerwowy46 - 2006-08-07, 23:21

:D :D poprostu powiem tak będe mógł jeździć na luzie w rozpiętej bluzie :D :D bo teraz jak widzę patrol policji to zawijam się z powrotem żeby nie stracić dowodu. BRUNIO do nie dzwonił i wszystko naświetlił jak temat wygląda jeżeli dostanę Wszystkie potrzebne graty to do torunia pojadę na spokojnie automacikiem ale czad. DZIEKI WAM WSZYSTKIM ZA CAŁĄ AKCJĘ!!!!!CHYLĘ CZOŁA PRZED WAMI WSZYSTKIMI!!!!!ZA TO ŻE POTRAFILIŚCIE BYĆ TACY SOLIDARNI :D :D :D :D :D :D
Menel - 2006-08-07, 23:23

...jak to zajebiscie komus pomóc ... 8)
damiano_e30 - 2006-08-07, 23:50

Dla każdego z nas to tylko np. kilka litrów wachy czy browaru :wink: mniej, więc niewielkie wyrzeczenie, ale jaka radocha że można pomóc ziomkowi :P

Z automatem jazda na pewno będzie łatwiejsza dla Ciebie więc musisz zawitać Twoją bumą na zlocie w Toronto, nie widze inaczej :wink: :mrgreen:

nerwowy46 - 2006-08-08, 09:47

pewno że jadę do torunia kwestia tego czy zdążą mi przełożyć skrzynię jak będzie wszystko to myślę że więcej jak 4/5dni im nie zejdzie. a jak nie to jadę na długi drągu :D poprostu określą mi się i do tego dodam sobie jeszcze jeden dzień bo jak to w mechanice bywa zawsze coś wyskoczy .A jaki jest dokładny termin tego zlotu? sierpień ale 26 czy 27 ?? ? zjawię się tam i tak na jeden dzień. POZDROWIONKA DLA WSZYSTKICH!!!!!!!!! :D
RoboCop - 2006-08-08, 11:36

Maciek tu masz wszystko w temacie Zlotu w Toronto:
http://www.bmwmpowerclub....ogram9zlot.html

Miki - 2006-08-08, 17:33

dzisiaj wybebyszlem swoje e30 do golej blachy, niedawno wrocilem do domu jestem zmeczony i troche smutny, ale co tam patrzac jak sie chlopak cieszy ze bedzie mogl w miare swobodnie smigac beemka to od razu czlowiekowi lepiej, a te pare zloty hmm najwyzej do sklepu pojde piechota :wink:
nerwowy46 - 2006-08-08, 17:53

Chopaki macie klase!!!!! ja należałem do klubu motocyklowego ale nigdy nie było tam takiej solidarności jak u was. jak już zasłuże to chciałbym wstąpić w wasze szeregi. Robert dzięki a info
RoboCop - 2006-08-08, 18:51

Maciek, POWER BEEMKA KLUB-u widać właśnie na takich imperazach jak Toruń :D

ciesze się, ze udało się zebrać tą kasę...

Maciek, Ty byłeś w niodpowiednim klubie, chyba Ci wspominałem, ze jak dla mnie jedyny prawdziwy klub motocyklowy, to Road Runners MC (ale pewnie słyszałeś jakie tam są warunki przyjeć i przynależności, ciężko to spełnić jak się ma rodzine i prace, ostatnio jak mieli u nas zlot-niestety ze skutkiem śmiertelnym, jeden z Nich był bez motoru ale jeździł e30 z Częstochowy!!!! :twisted: -prawdziwy twardziel) - reszta to "sezony"...
sorry za OT :wink:

Kosa - 2006-08-08, 23:47

bardzo sie ciesze ze udalo sie cos wspolnie zrobie

trzymam kciuki Nerwowy i do zobaczyska w Trouniu

pozdro

lagadula - 2006-08-09, 21:32

Swoje 3 grosze dołożyłem ja - kontakt z kolegami z Poznania od skrzyni, a jak wiadomo jestem z konkurecyjnego klubu. Można powiedzieć wiec że koalicja powstała na rzecz kolegi Nerwowego :mrgreen:
tomcat944 - 2006-08-10, 12:42

sluchajcie, to, ze jestesmy z roznych klubow czy wogole niezrzeszeni nie ma w tym miejscu najmniejszego znaczenia...
najwazniejsze jest to, ze udalo nam sie zgrac w jednym momencie dla jednej sprawy...
.... "Przyjemnosc jazdy BMW dla wszystkich, ktorzy je pokochaja!!"

a to, ze sa rozne kluby i ze soba rywalizuja to bardzo dobrze.... tylko zeby ta rywalizacja byla zdrowa i prowadzila do coraz lepszych spotkan i zlotow, na ktorych kazdy, nie - nie kazdy, WSZYSCY dobrze sie bawia...
... i potrafia zaczac i dokonczyc takie akcje jak ta....
i za to WAM gratuluje!!! a Nerwowemu Jego nowego automatu....

niech twoje obecnosc na drodze bedzie znaczona dwoma czarnymi paskami..... hihihi...

Bruner - 2006-08-10, 12:52

Tomcat, nie chwal dnia przed zachodem slonca, powiemy ze sie udalo jak Nerwowy wyjedzie z warsztatu. Wczoraj wieczorem wrocil z za granicy gosc ktory bedzie wszystko przekladal, Jacek wraca dzis albo jutro, wiec wszystkie graty beda w czestochowie w piatek lub w sobote. Potem ocena stanu i kompletnosci, jesli wszystko gra to w przyszlym tygodniu montaz, jesli nie to bedzie trzeba szybko cos wymyslic. Jestem dobrej mysli, ale jednak na oklaski zaczekajmy jeszcze troche.
nerwowy46 - 2006-08-11, 09:40

Chłopaki uda się wiem wirzę w to tak jak w to że kiedyś będe znów chodził. dzwoniłem do kolegi co ma wysłać zestaw dogadałem sobie temat chodziło o sterownik dodatkowy i wiązkę prowadząca ze skrzyni żeby wszystko fungowało. postara się zdążyc i odizolowac tą wiązkę od reszty instalacji. DZIĘKI BARDZO I DO ZOBACZENIA W TORUNIU!!!
tomcat944 - 2006-08-11, 10:43

Bruner napisa/a:
Tomcat, nie chwal dnia przed zachodem slonca.......

......... a zony przed smiercia... hihihi...

mysle, ze wszystko bedzie OK!!

cos mi sie wydaje, ze zobaczymy sie w Toruniu...

Melis - 2006-08-11, 14:36

Również bardzo się ciesze, że udało nam się (bo wierze że wszystko się pomyślnie zakończy) wspólnie zorganizować i pomóc Nerwowemu! Któremu oczywiście także życze dużo sił i samozaparcia w powrocie do zdrowia!
Jakby nie było w Toronto również melduje się do foty przy Twojej Bumie :lol:

Bruner jak możesz naświetl publicznie kto tworzył te wspaniałe dzieło (nie chodzi mi o kwoty, ponieważ uważam ze każdy dał od siebie tyle na ile pozwalała mu kieszeń!).

Pozdrawiam!

Bruner - 2006-08-11, 15:32

Lista osob jest tutaj: http://forum.beemka-klub.pl/viewtopic.php?t=16482
Celowo zrobilem z tego nowy temat, zeby nikt nie musial sie przedzierac przez 5 stron jesli bedzie chcial rzucic okiem. Temat zostal zamknietyt zeby go nie zasmiecac, wiec dalsza dyskusje prosze prowadzic tutaj.

Zostalo nam jeszcze 720 zl, ale z tego musimy oplacic montaz. Ma to kosztowac 400zl, jesli wszystko bedzie gralo to zostaje nam 320 zl. Mysle ze czesc tej kwoty mozna przeznaczyc na zmiane oleju w skrzyni, nad przeznaczeniem reszty bedziemy sie zastanawiac jak bedzie wiadomo ile zostalo. Umowilem sie z gosciem ktory to bedzie montowal ze zrobie mu przelew jak bedzie mial wszystko u siebie i sprawdzi czy nie trzeba wymienic jakichs pierdolow, jesli bedzie ok to wplacam mu na montaz i olej, potem zadecydujemy co zrobic z reszta.

Jacek dzis wieczorem odbiera czesci i zawozi je do Czestochowy, dalszy ciag sprawozdania po przewiezieniu wszystkiego na miejsce.

Menel - 2006-08-11, 16:30

proponuje jakas czesc ktora zostanie przeznaczyc na wódke i napic sie za ta udana akcje np. w toronto :lol:
Melis - 2006-08-11, 16:40

menel napisa/a:
proponuje jakas czesc ktora zostanie przeznaczyc na wódke i napic sie za ta udana akcje np. w toronto :lol:

ta całkowicie się z tym zgadzam a najważniejsze to napić się za zdrowie Nerwowego :!:

Daniel - 2006-08-11, 17:30

menel napisa/a:

brawo - menel na prezydenta ................pomysłów na 1000 sposobów wypicia alkoholu!!!!! :D
upsss może nie na temat?

Jacek E30 - 2006-08-11, 20:20

Odebrałem skrzynie :lol: !! ! Sadzę, że nie powinno nic brakować-jak na moje oko wszystko jest w należytym stanie np chłodnica jak nowa z serwisu. Jeśli by czasem coś brakowało będzie przesłane pocztą-tak zadeklarował Paweł (sprzedający)!!! Podczas zabierania gratów NERWOWY osobiście przez telefon rozmawiał z Pawłem i raczej wszystko idzie ku dobremu!!!

Jutro ruszam około 4-5 rano z domu i bedę mysle około 8-9 w Częstochowie. Pzdr.

P.S. Ciesze się z tego m.in., że będe mogł poznać NERWOWEGO :P i jego KOOOZAKA.

nerwowy46 - 2006-08-11, 21:55

Nie wiem co mam powiedzieć??? D Z I Ę K U J Ę !! !!!!! poprostu. jestem szczęśliwy, kurcze nie potrafię tego wyraźić przez kompa :shock: :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D i wiem że wszystko okaże się po zamontowaniu automatu w warsteinerze ale rozmawiałem z Tomkiem i naprawdę raczej powinno wszystko grać. jadę jutro po Jacka żeby nie błądził i pojedziemy na miejsce do warsztatu. mam nadzieję ze dadzą radę mi zapodać tą skrzynię do czasu zlotu w toruniu :? pozdrawiam was wszystkich !! !! jesteście wielcy ludzie!!!!!
kuzyn - 2006-08-12, 10:35

a co Wy na to żeby Nerwowy kupił paliwa za kasę która zostanie... skrzynie trzeba przetestować :wink:
nerwowy46 - 2006-08-12, 14:32

Dostałem dzisiaj z rana wszystkie cześci.DZIĘKI !! !!! muszę zadzwonic tylko żeby dosłał mi kolega wszystkie nakrętki i śroby. dokupię sobie poduszki pod skrzynię olej i filtr i jazda. Ale i tak do torunia pojadę na manualu ze sprzęgłem takim jak mam. bo zabiorą się za przekładkę dopiero jak będa w komplecie bo jest ich dwóch braci i jeden wrócił z urlopu a drugi pojechał
adamm - 2006-08-13, 09:51

JacekG napisa/a:
a co Wy na to żeby Nerwowy kupił paliwa za kasę która zostanie... skrzynie trzeba przetestować :wink:

Zgadzam się z przedmówcą...

W końcu to dla Nerwowego i jego beemki zbieraliśmy, więc niech testuje i niech wreszcie poczuje radość z jazdy.

sybir - 2006-08-13, 12:17

Nerwowy46, bardzo się cieszę że akcja wypaliła i poczujesz "radość z jazdy".
Życzę powrotu do zdrowia.
sie ma

puz - 2006-08-14, 03:17

JacekG napisa/a:

to jest kasa dla nerwowego a co z nia zrobi jego sprawa, czy to bedzie zupa czy cos co mu potrzebne do jego auta niech on zdecyduje.

Bruner - 2006-08-14, 21:36

Wlasnie poszedl nastepny przelew - montaz + poduszki + olej + filtr. Szczegoly oczywiscie tutaj:
http://forum.beemka-klub.pl/viewtopic.php?t=16482

Jacek E30 - 2006-08-15, 15:30

Zdjęcie moje i Macieja przy WARSTEINERZE podczas gdy przywiozłem skrzynię :wink: :
http://img118.imageshack....age=nerwgn0.jpg

MARTINEZ - 2006-08-15, 23:24

jak dla mnie super
ciesze sie ze pomoc nadeszła i wszystko idze super,
lecz szkoda ze nie ma mnie na liscie :oops: siła wyzsza :?

Jacek E30 - 2006-08-16, 09:34

Pociesz sie MARTINEZ mnie tez nie ma :wink:
Bruner - 2006-09-01, 21:21

Fura Nerwowego jest juz na stole operacyjnym :wink: Wszystkie brakujace srubki sa juz na miejscu, do listy wydatkow doszedl jeszcze przewod od chlodnicy, poniewaz graty byly z waskiej lampy i nie pasowal. Za jednym razem przelalem Nerwowemu cala kwote jaka zostala, jak bedzie trzeba cos jeszcze dokupic to dokupi, a jak nie to ma na nowy pasek rozrzadu :) Do srody Warsteiner powinien wyjechac z warsztatu o wlasnych silach :)
duchPW - 2006-09-01, 23:31

czekamy na foty
Cooba - 2006-09-02, 13:46

Fajnie ze Nerwowy bedzie mogl normalnie smigac. Ciesze sie ze moglem pomoc :wink:

Pozdro.

nerwowy46 - 2006-09-05, 19:14

Dzięki ponowmie byłem dzisiaj w warsztacie i sroda napewno nie realna jak na koniec tygodnia wyjadę to będzie dobrze. jak tylko ruszy to odrazu wyśle foty na forum. pozdrawiam
tomcat944 - 2006-09-05, 22:09

hej,
szkoda, ze tak dlugo to trwa...
ale z pewnoscia rezultat bedzie rekompensowal oczekiwanie...

nerwowy, zycze cierpliwosci...

:)

nerwowy46 - 2006-09-07, 22:14

Kochani klubowicze jutro po 18tej napiszę swoje wrażenia z jazdy automatem. dzwonili do mnie mechanicy że jak narazie wszystko działa prawidłowo. że bmka śmiga ładnie zmienia biegi i nawet jest żwawa. ciekawe jak to się zbiera, :D jeszcze raz wielkie DZIĘKI dla was :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D
Kosa - 2006-09-07, 22:31

ciesze sie razem z Toba nerwowy :)

ciesze sie, ze udalo sie razem cos zrobic, tak trzymac

pozdro

tomcat944 - 2006-09-08, 09:50

hej,
bardzo sie ciesze, ze akcja sie udala...
jak tylko odbierzesz autko to wrzuc wrazenia z jazdy i fotki wnetrza....
pozdrawiam...

Miki - 2006-09-08, 18:27

jedni przeklinaja automaty ale jak wiodac czasem to niezbedne urzadzenie
nerwowy46 - 2006-09-08, 21:12

No dzisiaj wyjechała fura z automatem powiem wam!! jeździ i nawet nie ma tragedji. zdjecia znajda się na forum około środy bo mam awarię wejść usb w kompie. jeszce raz dziękuję tym wsystkim co mi pomogli :oops: teraz dzięki wam mogę swobodnie jeździć. czyli na luzie w rozpiętej bluzie 8) 8) 8) :D
Piotrek E-30 - 2006-09-08, 21:54

Super sie ciesze, ze forum łączy i pomaga :P To teraz Nerwowy juz mozesz troche boków pozapinac chyba :D
Jacek E30 - 2006-09-08, 23:09

No to się tylko cieszyć, pozdrawiam.

P.S. Maciej czasem nie mysl, ze zapomniałem o tobie narazie jestem mega zalatany ale przy chwili wolnego wyśle Ci te emblemaciki.

Adi - 2006-09-08, 23:41

no to się ciesze, że wszystko się udało i fura śmiga :)
teraz będziesz czerpał prawdziwą radośc z jazdy BMW :)
pozdrawiam!

nerwowy46 - 2006-09-09, 07:11

Jacek spoko!!!!!!!!!!!!!

[ Dodano: 2006-09-09, 06:13 ]
a co do boków to nie mogę bo bym umarł z bólu :(

Bruner - 2006-09-14, 16:48

Tak teraz wyglada wnetrze auta Nerwowego:

Kosa - 2006-09-14, 19:36

no juz bardziej po ludzku :)

pozdro

puz - 2006-09-15, 07:04

no i wlasnie o to chodzilo :D w koncu moze normalnie i bezstresowo pomykac betą
pozdro puz

Volcano_83 - 2006-09-16, 01:44

Jest to moj pierwszy post wiec witam cała zaloge "konkurencyjnej" :wink: Beemki.
Jako sprzedający dziekuje Brunerowi za profesjonalne zalatwienie sprawy i ciesze sie, że automacik dalej smiga we furce Nerwowego.
Zycze dlugiej i bezawaryjnej eksploatacji i mam nadzieje, ze na ktoryms ze zlotow bede mial okazje go przetestowac :D
Pozdrawiam i do zobaczenia w trasie 8)

Melis - 2006-09-16, 05:40

heh też bardzo sie ciesze że udało się coś zdziałać od początko do końca 8) super że możesz wreszcie jeździć noramlenie!!! pozdro
duchPW - 2006-09-16, 20:23

nerwowy46 napisa/a:
No dzisiaj wyjechała fura z automatem powiem wam!! jeździ i nawet nie ma tragedji. zdjecia znajda się na forum około środy bo mam awarię wejść usb w kompie. jeszce raz dziękuję tym wsystkim co mi pomogli :oops: teraz dzięki wam mogę swobodnie jeździć. czyli na luzie w rozpiętej bluzie 8) 8) 8) :D

miałem przyjemność oblukać autko z biska i wiem, że należało Ci się - mało jest osób, które tak potrafią odwalić beemkę - widać w tym prawdziwą pasję i o to chodzi

nerwowy46 - 2006-09-17, 11:05

Dzięki !! !!!!!!!!! choć niekturzy u mnie w mieście tego nie pojmoją po co tuningować i wkładać kasę w tak stare auta. to są ludzie bez pasji i bez celu w życiu , sami nie wiedzą czego chcą. a ja powtażam moje bmw nie jest po tuningu to jest replika z dtm ale i tak do niektórych to nie trafia nie wiedzą o co chodzi
duchPW - 2006-09-17, 11:10

heheh - kiedyś już obśmiewaliśmy pojęcie "tuningu optycznego" :lol: ... ale nie ma sensu tego tłumaczyć, bo i tak większość nie-fascynatów tego nie zrozumie - dla nich tuning to dodatkowe spojlery, felgi, lexlooki i odjechany lakier (najlepiej oczojebny)
nerwowy46 - 2006-09-21, 10:14

Nie wiem gdzie mam to napisać? jak już pisałem wcześniej byłem na kontroli w otwocku w klinice ortopedycznej i jest problem lekarz który mnie prowadzi powiedział że jak za nastepne dwa miesiace masa kostna która jest w nodze ułożona na długości 14cm nie przebudóje się w kostninę i noga nie zacznie się zrastac to następna operacja niebawem. ale nie to jest najgorsze . nikt nie gwarantoje że po tej następnej operacji nagle zacznie iść zrost . zostaje operacja ostatniej szansy polegająca na przeszczepieniu z mojej prawej nogi (zdrowej ) kości strzałkowej wstawienie jej w miejsce brakujące i podłączenie do niej tętnicy ( mikrochirurgia ) aby zaczeła życ ALE ISTNIEJE MOŻLIWOŚĆ ZAKRZEPU KRWI W TĘTNICY, A WTEDY NIESTETY ZOSTANIE MI TYLKO JEDNA NOGA staram się nie myślec o tym poprostu nie przyjmuję tego do wiadomości, robie dobrą minę do złej gry ,i JESZCZE RAZ DZIĘKI!!!!!! wam za ten automat pojechałem sam do kliniki i nikogo nie musiałem mobilizować żeby poświęcił cały dzień na to żeby mnie zawieźć. pozdrawiam wszystkich i uważajcie na siebie bo części do naszych BMW kupimy a zdrowia nie. Maciek
puz - 2006-09-21, 11:18

przykro jakos tak!!! trzymam kciuki badz dobrej mysli

pozdro puz

BM 6 - 2006-09-21, 17:05

Maćku!
Nie bądz tak bardzo nerwowy! Nie można martwić się na zapas.
Sam widzisz, że dzięki pomocy innych już jesteś zadowolony, bo jesteś bardziej samodzielny.
Myśl o tym, że jeżeli operacja się uda i wszystko pójdzie pomyślnie, to.......................

Wyobrażnia ludzka nie zna granic a wiara czyni cuda, że nawet zadziwia lekarzy.
Ja myślę, że będzie dobrze.

Jednak, jeżeli będą potrzebne Ci jakieś drogie lekarstwa, czy inne rzeczy a Ty nie będziesz w stanie ich kupić to wiesz, że na tym forum masz przyjaciół.:wink:
Pozdrowienia i całuski dla Ciebie na dobry humor - M.

Bruner - 2006-09-21, 19:31

Nerwowy nie martw sie, w Tarnowie bedzie taka "dezynfekcja" ze zaraz wyzdrowiejesz :wink: Nie martw sie na zapas, trzeba byc dobrejk mysli. Zreszta tak jak napisala Mariola - w razie czego wiesz ze na ludzi z beemki mozna liczyc :)
A co do tematu, to mysle ze mozna go juz odkleic - akcja zakonczona, czekam tylko nadal na fotki wnetrza z zamaskowanym automatem :wink:

piotr323 - 2006-09-21, 19:57

BM 6 napisa/a:
Maćku!
Nie bądz tak bardzo nerwowy! Nie można martwić się na zapas.
Sam widzisz, że dzięki pomocy innych już jesteś zadowolony, bo jesteś bardziej samodzielny.
Myśl o tym, że jeżeli operacja się uda i wszystko pójdzie pomyślnie, to.......................

Wyobrażnia ludzka nie zna granic a wiara czyni cuda, że nawet zadziwia lekarzy.
Ja myślę, że będzie dobrze.

Jednak, jeżeli będą potrzebne Ci jakieś drogie lekarstwa, czy inne rzeczy a Ty nie będziesz w stanie ich kupić to wiesz, że na tym forum masz przyjaciół.:wink:
Pozdrowienia i całuski dla Ciebie na dobry humor - M.

:shock: cudnie napisane,

myślę że wszyscy myslimy tak samo :mrgreen: :roll:

Piotrek - 2006-09-21, 22:03

Nerwowy zyczę powrotu do zdrowia!!!
center - 2006-09-22, 00:06

bedzie dobrze nie martw sie na zapas...
jak to ktos ostatnio powiedzial: "po co sie drapac skoro nie swedzi"..
powodzonka i do przodu..trzymaj sie :lol:

ubott - 2006-09-22, 00:09

nie bedzie zle!!!

trzeba byc optymistycznie nastawionym do zycia!!!

wracaj do zdrowia szybciutko...

pawelbach - 2006-09-23, 17:14

powodzenia
nerwowy46 - 2006-10-08, 17:37

Ja z tym mojim netem oszaleje radiowy rozumiecie? raz jest więcej go nie ma. Dziękuję wam za słowa otuchy aż mi lepiej. opowiedziałem całą historię znajomym nie zwiazanych z bmw i z forum o akcji jaką przeprowadziliście na moj cel! poprostu nie dawali wiary,że coś miało miejsce. na zlocie w tarnowie nie mogłem być z powodu ciężkiego bólu i wysokiej gorączki . jak tylko odstawię leki na jeden dzień to odrazu atak. ale myslę że napewno jeszcze nie raz mnie zobaczycie. i jak zwykle uśmiechniętego. bo moja ksywa jest totalnym zaprzeczeniem. może reaguję nieraz z podniesionym głosem ale kto z nas tego nie robi? jak się wku....i. jeszce raz słowa podziękowania do was kieroję za ten automat jest mega ułatwieniem dla mnie.DZIĘKI WAM WSZYSTKIM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ostatnio zamaskowałem lewarek od skrzyni automatycznej założyłem mieszek i gałkę od manuala. jest nieźle nic nie widać że to automat no może słychać :D pozdro dla wszystkich Maciek Nerwowy z Częstochowy
Cooba - 2006-10-09, 22:26

Nerwowy szkoda ze nie dojechales do Tarnowa bo mialem straszna ochote zobaczyc Twoje autko. Ciesze sie ze skrzynia sie spisuje.

Pozdro i do zobaczenia.