BEEMKA - KLUB
BEEMKA KLUB

TECHNICZNE - co sie stało?

Kuba8425 - 2006-07-27, 23:34
Temat postu: co sie stało?
od niedawna jestem posiadaczem E30 318i m40 90r , wczoraj podczas ruszania samochod zachlysnał sie i poczym zaczął sam wskakiwac na wyzsze obroty tak jakby ktos dodawal gazu kiedy chcialem jechac dalej szarpal jak ch... nie wiem co sie stalo, moze ktos moglby mi cos doradzic? :evil:
nokerman - 2006-07-28, 16:22

OK panowie pokażcie koledze swoją wiedzę a ja tu pozamiatam w tej łazience
może jakiś śrubokręt sie znajdzie ;)
Obejdzie sie bez ostrzeżen, Upały są ;)

Menel - 2006-07-28, 16:24

chetnie bym pomogl ale moja wiedza techniczna nie jest wysoka. u mnie czasami zdarzaja sie takie szarpniecia z samego rana to robie psstryk i juz smigam na podtlenku gazowym :wink:

ps.noker ,ty to jestes ziooom 8) a nie jak...hmm..raz ciach ciach i dwa zycia stracone :lol:

Kuba8425 - 2006-08-04, 12:34

woz stoi juz u mechanika musialem wymienic przewod laczacy kolektor ssacy z przeplywomierzem no i troche spraw elektrycznych silniczek krokowy cos szwankuje do wymiany kopulka i talerz rozdzielacza damy rade :wink:
duchPW - 2006-08-04, 12:40

jakbys trochę poszukał na forum, to być zaoszczędził na robociznie i postuj u mechanika, bo te rzeczy można łatwo wymienić samemu
(jakoś wcześniej nie zauważyłem tego tematu)

P.S.
menel - nie rób OT, bo przecież Ty bys się źle czuł bez swojego czerwonego paska - ot człowiek, który lubi życie na krawędzi :idea:

Kuba8425 - 2006-08-14, 16:34

spoko niestety ja nie mam mozliwosci napraw bo po 1 nie umiem dopiero sie ucze :D a po drugie nawet nie mialbym tego gdzie zrobic na szczescie moj mechanik jest tani za spawanie miski wymiane oleju uszczelek pod nia wymiany plynu wspomagajacego wymiane przewodu laczacego kolektor wydech z przeplywo. wymiane swiec zaplacilem 100zł wiec chyba niezle pozdrawiam