| |
BEEMKA - KLUB BEEMKA KLUB |
 |
TECHNICZNE - co sie stało?
Kuba8425 - 2006-07-27, 23:34 Temat postu: co sie stało? od niedawna jestem posiadaczem E30 318i m40 90r , wczoraj podczas ruszania samochod zachlysnał sie i poczym zaczął sam wskakiwac na wyzsze obroty tak jakby ktos dodawal gazu kiedy chcialem jechac dalej szarpal jak ch... nie wiem co sie stalo, moze ktos moglby mi cos doradzic?
nokerman - 2006-07-28, 16:22
OK panowie pokażcie koledze swoją wiedzę a ja tu pozamiatam w tej łazience
może jakiś śrubokręt sie znajdzie
Obejdzie sie bez ostrzeżen, Upały są
Menel - 2006-07-28, 16:24
chetnie bym pomogl ale moja wiedza techniczna nie jest wysoka. u mnie czasami zdarzaja sie takie szarpniecia z samego rana to robie psstryk i juz smigam na podtlenku gazowym
ps.noker ,ty to jestes ziooom 8) a nie jak...hmm..raz ciach ciach i dwa zycia stracone
Kuba8425 - 2006-08-04, 12:34
woz stoi juz u mechanika musialem wymienic przewod laczacy kolektor ssacy z przeplywomierzem no i troche spraw elektrycznych silniczek krokowy cos szwankuje do wymiany kopulka i talerz rozdzielacza damy rade
duchPW - 2006-08-04, 12:40
jakbys trochę poszukał na forum, to być zaoszczędził na robociznie i postuj u mechanika, bo te rzeczy można łatwo wymienić samemu
(jakoś wcześniej nie zauważyłem tego tematu)
P.S.
menel - nie rób OT, bo przecież Ty bys się źle czuł bez swojego czerwonego paska - ot człowiek, który lubi życie na krawędzi
Kuba8425 - 2006-08-14, 16:34
spoko niestety ja nie mam mozliwosci napraw bo po 1 nie umiem dopiero sie ucze a po drugie nawet nie mialbym tego gdzie zrobic na szczescie moj mechanik jest tani za spawanie miski wymiane oleju uszczelek pod nia wymiany plynu wspomagajacego wymiane przewodu laczacego kolektor wydech z przeplywo. wymiane swiec zaplacilem 100zł wiec chyba niezle pozdrawiam
|
|