BEEMKA - KLUB
BEEMKA KLUB

MotorSport - Mini Zlot Bmw Klub Polska (Filmik)

Felix BMW - 2006-07-28, 23:00
Temat postu: Mini Zlot Bmw Klub Polska (Filmik)
Witam Serdecznie

W ostatnią sobotę BMW Klub Polska zorganizował w Białymstoku zlot na którym odbyły się mini zawody naszych BMW. Tak dla zachety maly filmik (koniecznie włączyc głosniki). Milego ogladania.

www.pracowniakreatywna.pl/felixiada2006.mpg

LUKAS - 2006-07-30, 13:30

Fajny filmi kszkoda ze tak ikrotki.

Jak przebiegaly zawody, opisz cos wiecej :)

PZDR!

Piotrek - 2006-07-31, 02:48

fajne ostatnie ujęcie :mrgreen:
Felix BMW - 2006-08-03, 20:48

Myslałem ze będzie ciasno ale jednak wszystkie samochody które przyjechały miały doś duzo miejsca . W Białymstoku mamy taki dość duzy placyk ( miasteczko ruchu drogowego ) Zawsze tam odbywa sie KJS i pomysł ze zrobiniem tam małego zlociku był strzałem w 10tkę . Naprawde mozna poćwiczyć umiejętnośći i sie wyjezdzić na maxa . :wink:
Andrzej540 - 2006-08-03, 22:23

Felix coś wyjątkowo dzisiaj mało wylewny :) Trudno to nazwać zawodami, od jakiegoś czasu spotykamy się w Białymstoku na Felixiadzie. Jest to spotkanie głównie towarzyskie. W tym roku Felix zaproponował miasteczko ruchu, teren fajny i tani. Startowało 13 osób, zabawa trwała od 9 do 17 ( z przerwą na obiad który został dostarczony na miejsce przez firmę kateringową ). Trasę ustalaliśmy z Felixem dzień wcześniej aby było w miarę bezpiecznie ( niestety i tak nie udało się uniknąć otarcia jednego Kolegi o słupek, wkład lusterka poszedł w drobny mak ). Zabawa przednia bo było w sumie szybko ( ja dokręcałem 2 do końca ) a i trasa była malownicza. Mierzono 4 przejazdy z których 3 najlepsze były liczone do klasyfikacji.