BEEMKA - KLUB
BEEMKA KLUB

OFFTOPIC MOTORYZACYJNY - Śmieszne texty na CB

LoveJoy - 2006-08-04, 11:28
Temat postu: Śmieszne texty na CB
Siema,

Dziś w nocy musiałem śmignąć rozładować towar do magazynów Tesco w teresinie. Jako że dawno nie siedziałem za kierownicą ciężarówki postanowiłem sobie włączyć CB i posłuchać co mobilki nadają :mrgreen: Ogólnie kupa bzdur, ale dwa texty rozbawiły mnie do bólu:

- kolego z czerwonej scanii na kaczych (myślę że chodziło o warszawskie) blachach....
- cisza...
- kolego z czerwonej scanii na kaczych blachach...
- cisza...
- kolego z czerwonej scanii na kaczych blacha włącz se kur..w..a radio a jak nie włączasz to je wypierd... bo po co Ci ono jak nie słuchasz!

myślałem, że padne ze śmiechu :P :P :P
drugie jeszcze lepsze było:

- jak trasa z socho (sochaczew) do kaczogrodu (wuwua)?
- spoko, ale za błoniem miśki na hulajnogach suszą łapki (policja na motocyklach z suszarką stoi)
- uważaj przed broniszami bo krokodyle łapią i sprawdzają kapcie i kółka (opony i tarcze tacho)
- e, to jadę inaczej...
- a co boisz się?
- pierd....ich - przyjeb... się o byle co debile jedni
A TU NAGLE W GŁOŚNIKU SŁYSZĘ:
- Panowie, trochę powagi, zatrzymujemy tylko tylko tych co mają przekroczony czas pracy i niesprawne auta!
CISZA NA RADIU PRZEZ DOBRE 20 MINUT :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Pozdro
LJ

speed - 2006-08-04, 12:14

Ten drugi jest super :!: :mrgreen:
Piotrek - 2006-08-04, 18:35

ja dzisiaj usłyszałem od Kierowcy Tira taki text , nadmieniam ze jechałem ze 130 więcej od niego...

Nie spiesz się i tak Cię będą niesli powoli.......

Zwolniłem...

emaloo - 2006-08-04, 23:01

Piotrek napisa/a:
ja dzisiaj usłyszałem od Kierowcy Tira taki text , nadmieniam ze jechałem ze 130 więcej od niego...

Zwolniłem...

Piotrek pobiłeś wszystkich! :mrgreen:
Pozdro!

jaqub - 2006-08-05, 00:43

etam CB....
WHISTLER 1733 RULEZZZ :D

speed - 2006-08-05, 10:36

Piotrek napisa/a:

Zwolniłem...

...daje do myślenia 8)

Sosen - 2006-08-05, 23:38

Fakt, teksty na radyjku bywają mocne, ale o czym mówią i myślą kierowcy zmierzający do domu? o ":cenzura:" i o flaszce chłodzonej w lodówce hehe
pozdrawiam
Sosen

urbi - 2006-08-07, 00:47

no to szerokosci milego łikendu i zimnego piwka ..... hehe teksty na cb sa super !! nieraz mi sie plakac chce ze smiechu :)
Sobek - 2006-08-11, 19:53

Hehe CB jest wypas nieraz jak smigam z ziomkami w traski tirami to ze smiechu sie na luzku rozkladam jak zaczna nawijac jakies texciory :lol:
emaloo - 2006-08-15, 21:39

Mnie ostatnio rozwalił "kierowca rajdowy z Jelcza" :mrgreen: :mrgreen: