| |
BEEMKA - KLUB BEEMKA KLUB |
 |
TECHNICZNE - zegary
Qba - 2004-09-06, 09:53 Temat postu: zegary Witam mam pytanko jak wyjac deske rozdzielcza chce wymienic zarowki, jedna na obrotosciomierzu i temp nie dziala probowalem sie do tego dobrac ale jakies zaczepy trzymaja a nie chce pourywac, moze moge cos sprawdzic przy okazji acha i jakie to zarowki. sam e30 90 318i Dzieki i pozdrowka
Frycek - 2004-09-06, 10:54
A wiec tak:
Po pierwsze primo musisz zdjac ta oslone pod kolumna kierownicza (tam gdzie jest ustawianie swiatel) trzyma sie na 4 takich plastikowych zapinkach i jednej w kolumnie kier.
Po drugie primo musisz wlozyc reke w powstala dziure a konkretniej w gore (taki pionowy plastik pod zegarami a nad kolumna kier) Od spodu po jednej i po drugiej stronie sa takie ozdobne nakretki ktore powinienes odkrecic reka) zdejmujesz ten plastik.
Po trzecie primo odkrecasz teraz 2 srubki z nad zegarow i dwie z pod zegarow, wyciagasz platikowa oslone ktora zaslania dziure powstala w wyniku glebokiego zamontowania zegarow. (nie wiem jak to napisac ale bedziesz wiedzial)
Po czwarte primo zostana Ci juz tylko 4 srubki (2 na gorze na ramionach i 2 na dole) poradzisz juz sobie na pewno!
ALE: uwazaj na te 2 plastikowe ramiona wychodzace od gory zegarow, bo juz niejednokrotnie widzialem polamane.
Nie wiem jak sie nazywaja te zaroweczki.
pozdro
SmasherE30 - 2004-09-06, 12:43
a wszystko już było wystarczy poszukac
|
|