| |
BEEMKA - KLUB BEEMKA KLUB |
 |
TECHNICZNE - Mam popsuty fotel - pomocy
Grigori/// - 2006-08-12, 18:06 Temat postu: Mam popsuty fotel - pomocy cze mam pytanko mam popsuty fotel od kierowcy z e30 isa nie moge go podniesc popylic itd mozna to naprawic ?jak jade to siedze cocby w dolku .czekam na wasze posty
center - 2006-08-12, 19:49
ja u siebie mialem podobnie..
musisz wyjac fotel 4 sruby w podlodze
potem bodajze odkrecalo sie ta tylnia scianke..
ale to dojdziesz juz sam, chodzi o to ze tam sa 2 silowniki po obu stronach, i one sa na bolcach ktore trzymaja takie wciskane nakretki..
i to potrafi wypasc, wiec musisz to wcisnac spowrotem, trzeba uzyc duzej sily zeby ten "tlok" wcisnac ale da sie..
powodzonka i daj znac jak poszlo...
Arczi e30 - 2006-08-12, 20:33
tak jak napisal center rozbiez fotel, zobacz ktore ciegna sie blokuja i w jakim momencie i je poprostu wymien ... na szrocie pelno jest polamanych foteli do e30 ... czesto ciegna cos blokuje ...
MARTINEZ - 2006-08-13, 12:40
za fotel wstaw koło zapasowe i po problemie
Mauser - 2006-08-13, 12:57
| MARTINEZ napisa³/a: | za fotel wstaw koÅ‚o zapasowe i po problemie |
buahahahahhahaha
Meecowhy - 2006-08-13, 13:56
nie musisz niczego demontowac i wyjmowac fotela ..
sprawdz po zdjeciu tych bocznych plastykowych osłonek czy ciegna sa zachaczone czy nie spadły ... co czesto sie zdarza ... przy pomocy dlugiego sruboktreta zalozysz ciegno spowrotem i spokoj ...
chyba ze cos innego sie sypło ..
Grigori/// - 2006-08-13, 14:44
z lwej strony fotela silownik jest na miejscu z 2 stronie nie sprawdzalem ale sprawdze dzieki wam za posty jako to zrobie to wam napisze czy to bylo to czy cos innego .
[ Dodano: 2006-08-15, 09:18 ]
cze chlopaki jednak sie nie obejdzie od wyciagniecia fotela to nie byly te sciegna ruszalem raczka to bydwa mechanizmy z prawej i lewej strony fotela powinny chodzic razem i nie chodza mysle ze uwalilem jakies moze drut kotory sterowal tym .aha mam pytanie jeszcze do fotela czy mozna go rozebrac z tapicerki????????
|
|