BEEMKA - KLUB
BEEMKA KLUB

Nasze Śmigiełka - [E36] KAMIL ->> 325i

Menel - 2006-08-16, 18:02
Temat postu: [E36] KAMIL ->> 325i
Wstawiam fotki za kumpla ,zarejestrowal sie dopiero i nie za bardzo ogarnia tego forum 8)

E36 325i 1994r coupe
czarny metalik
wyposazenie-pelna opcja(klima,skora i inne bajery tj czerwony piesek pod lusterkiem :lol: )
alu przod 8.5x17 et 13 oponki Uniroyal SP 215/40
tyl 10x17 et 15 oponki Dunlop SP9000 245/35
zewnetrzny mpakiet.

o planach to juz moze sam Kamil napisze jak juz bedzie potrafil latac po forum :wink:

kuzyn - 2006-08-16, 18:06

no ładne cacko 8) koła zaje
Shreku - 2006-08-16, 18:11

:shock: WOW kozak!!!!! Respect
kiloff - 2006-08-16, 18:27

jak nisko siedzi ?? jak bardzo ranty po podginane ??

a poza tym to : zajefajny tylni tlumik .. i ogolnie - tak wlasnie powinno wygladac E36 coupe .. i nie mowic mi tu ze E30 w M-techu jest ladniejsza :P

tylko troche raza po oczach te bezowe boczki ;) chyba ze to aparat tak kolory pomeiszal ..

BADYL - 2006-08-16, 18:34

Wypasik - niech mi ktos takie felszaki wstawi do e32 :) abym mogł sobie porównac ac z tymi.
miroll - 2006-08-16, 18:37
Temat postu: Re: [E36] KAMIL ->> 325i m-tech
Ladne cholerstwo ! Ale do m pakietu (nawet zenetrznego) brakuje szerokich listw i progow.
BTW ten tlumik to chyba od m powera .. ? I dlaczego dokladka (dyfuzor) zderzaka jest zalozony odwrotnie ?

Kujon - 2006-08-16, 20:04

Więc tak auto bardzo ciekawe, ale z mijej strony to pare spraw jest nie w moim stylu
1. - ze kierownice
2. + za nowy środek
3. - za podstawowy błąd jak już wkładał skóre to bym zostawił boczki stare czyli czarne a tylko środek boczka obszył skórą bo inaczej jasne boczki gryzą sie z kokpitem i deską rozdzielcza oraz wykładziną podwozia
4. + za wydech naprawdew ładny
5. rozgladnij sie za listwami bocznymi
6. - za dyfuzor bo ci jakiś debil przykręcił po malowaniu do góry nogami
7. - za szpachlex po znaczkami to jakoś nie po mojemu
8. + za felgi bardzo ładne i mało spotykane u nas

A pozatym to idziesz w dobrym kierunku noi silnik jak najbardziej trafny :D

duchPW - 2006-08-16, 20:16

gdyby była moja, to by troche inaczej pewnie wyglądała (np. znaczki, nie lubię skóry itp drobiazgi) jednak całość, a zwłaszcza felgi - totalny odjazd

menel - wiadomo czemu to Twój kumpel - hehe

ChriS - 2006-08-16, 20:24

Bardzo fajna(jak na e36)
Felgi masakra.
Wstawić 3.0 i jazda.

lagadula - 2006-08-16, 20:38

Doskonała. Koła świetne. Ale po co usuwać znaczki... :?
korzuch - 2006-08-16, 21:57

yo!
mi sie bardzo felunek podoba :mrgreen:
pozdro

sebo - 2006-08-16, 22:04

jeżeli dobrze myśle to widziałem ją w moich okolicach ładnie naprawde się prezentuje fela jest niezła
luk325 - 2006-08-16, 22:28

PIEKNA ! Wyglad zewnetrzy w moim stylu . Piekne kola i gleba . Plus za silnik , brak znaczkow i kolor. Minus za skore.
Jasne boczki drzwi nie sa z tego kompletu wnetrza!

No i przykrec odwrotnie spojlerek zderzaka przedniego.

Kujon - 2006-08-16, 22:31

Po tych felgach mi sie przypomniało gdzie to auto ogladałem na żywo , dobrze że te oborniackie brewki juz znikły !! !

Piotrek - 2006-08-16, 22:36

ale wyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyypas :shock:

przepiękna :!: :!: :!:

r3kin - 2006-08-16, 23:02

ładniutka felgi wypas
Menel - 2006-08-16, 23:21

znaczkow brak bo robiona byla pare lat temu na german czyli tj wiekszosc u nich -bez emblematow.
boczkow chyba narazie nawet nie obijal tylko zostaly stare, reszta jest w nowej skorze.
z tym dyfuzorem to faktycznie klapa. ale sie oberwie temu kto to zakladal :lol:
w tym roku Kamil sie chyba juz nie wyrobi na takie ale ciagle chodza mu po glowie cale w alu polerce :

Tomek3er - 2006-08-16, 23:34

Naprawde PIĘKNA, kolor skóry najładniejszy jaki mzoe byc szkoda tylko ze nie ma sportowych siedzen.
Mr X - 2006-08-16, 23:50

Pełna opcja powiadasz?? :wink:

Fajna to kiedy zagra w Kryminalnych ?? :wink:

Fotka 3 i 4ta bardzo dziwnie wyszła przednia felga :) Wygląda ja by był wklejona z fotki z innym autem :D Ale to pewnie wina kształtu felgi .

oxstyle - 2006-08-17, 00:06

Powiem krotko

o jezu przepiekna !!

puz - 2006-08-17, 01:00

fela jest masakryczna i daje temu auto caly urok!!! male niedociagniecia ktore juz zauwazyli poprzednicy ale ogolnie pikna :mrgreen:
sybir - 2006-08-17, 01:23

Fajna betka, i te fele.
sie ma

REMUS - 2006-08-17, 01:27

Betka robi wrazenie fele są piękne szkoda tych siedzeń ja bym sie pokusił od m3 i wtedy był by kozak.Ale i bez tych foteli to czarny diabeł z bety :twisted:
GERMAN BOY - 2006-08-17, 09:52

Witam!!!
Dziekuje za opinie.Na tym mi wlasnie zalezalo>Wasze opinie ktore na pewno nie zostana bez echa.
Chce rozpoczac od tej przedniej podkladki.Ona nie jest odwrotnie zalozona.To troche dziwna historia.Zamowilem ja jaka dolna dokladke do zderzaka m technik i tak mialo byc niestety tylko mialo. :evil: Przyszlo ogromne pudlo a w nim myslalem ze schowali ze 20 takich listew.Tam niestety ku mojemu zdziwieniu byla jakas durna moim zdaniem bez sensu atrapa zderzaka m technik ATRAPA!!Co to do cholery jest.Po co to komu i kto to wogole robi pomyslalem.To niby na zwykly zderzak sie naklada i powstaje m technik.BZDURA jakas.Nie dogadalem sie z gosciem przez telefon a on poprostu sie na tym nie znal i tylko przytakiwal ze to to o co mi chodzi.Zapytacie czemu nie odeslalem.Przesylka byla taka droga a po za tym goscie nie byli zbyt chetni cos w tym temacie dzialac wiec postanowilem zrobic cos z tego sam.Jedyny plus tej atrapy to taki ze na dole dolany byl ten spojler i moglem go wyciac.Zeszlifowalem go pomalowalem i zamocowalem.Troche rzezby ale mi sie podoba.Jest inny od pozostalych.Inaczej jej sie nie dalo zainstalowac bo od dolu z drugiej strony jest zaokraglona.Mam nadzieje ze pobieznie ten temat wam wytlumaczylem.Nie ma mowy tu o tym ze cos jest na odwrot.Ja poprostu nie mialem kasy zeby znowu wydac na taka listwe dolna.
Teraz sprawa boczkow i skory.Panowie kolejnosc byla taka.Siedzenia byly obszyte na nowo a boczki zostaly jeszcze stare.Taka skore mialem wczesniej ale szylem na nowo bo sie podarla.Wyszla chyba dobrze.Tak mi sie wydaje.
Kwestia felg !! !Nie komentuje juz bo wiekszosci osobom sie podobaly jak nie wszystkim.Ranty pod nie tylnie sa mocno porozciagane moze nawet nie mowmy tu o rantach bo ranty to sobie mozna klepac przy felgach wezszych i z innym obsadzeniem a te jak czytaliscie maja dosc niskie et i przez to mocno powychodzily na boki.Tam tyl to poprostu zostal porozcinany polaczony i szpachlowany no i malowany.Przod narazie zostal nieruszony i tam bardzo rzadko dociera.
Listwy i progi bede na przyszly sezon robil.Sporo rzeczy mi sie zbiera na nastepny rok i czuje ze nie ogarne wszystkiego to najwyzej na jeszcze nastepny sezon.
Dziekuje Jacku Vel menel za wystawienie tych fotek.Dziekuje rowniez za pokazanie tej bmki pomaranczowej na ktotej sie troszka wzoruje.Dla mnie to jest kozak nad kozaki.Jesli chodzi o polerke felg to raczej temat spada bo tak naprawde wrazenie robi dopiero chrom a to jednak ciezko utrzymac w czystosci chodzi mi o wrzery i tego typu problemy.Jacku ta pomaranczowa moim zdaniem ma w chromie felgi to nie jest polerka.
To co dla mnie najwazniejsze na przyszly sezon to wrzucic do niej zawieszenie gwintowane by nie tylko wygladala ale i trzymala sie jezdni i mozna bylo ja na TRASACH szybko pojezdzic nie tylko na prostych :lol: :lol: :lol:
Sorki ze sie tak tu rozpisalem ale jestem nowy na tym forum i nie jestem akurat pewien tego ze to tu sie pisze takie rzeczy ale mam nadzieje ze mi to wybaczycie.Chcialem wam przyblizyc zgrubsza to autko.Jeszcze tylko na koniec historia tego autka.Mam je od 3 lat .Wczesniej jezdzila 2 lata po Polsce wczesniej po Lodzi rok.Byla w niezlym stanie technicznym ale bardziej zblizona do serji.
Jeszcze raz dziekuje Menelowi totalnemu maniakowi e 30 za wprowadzenie mnie do tego forum i wam za wasze opinie na temat mojej e 36 ktorej nie zamienie na nic innego no moze tylko na Cabrio Ha ha :D :D :D
Pozdrawiam wszystkich ktorze kochaja ta marke!!!
p.s to pod lusterkiem to nie piesek tylko myszka ktora dostalem od dziewczyny i zawsze prowadzi mnie przez te dziurawe drogi. :wink: :wink:

Mr X - 2006-08-17, 09:58

Jednym słowem gratulacje za wytrwałość i cierpliwość przy ulepszaniu auta aha i zrób fotki z dziewczyną :wink:
kiloff - 2006-08-17, 11:45

ale co do boczkow to nam chodzi o plastiki ze powinny byc czarne tak samo jak deska a nie bezowe ;)

skorka jasna w ciemnym aucie super wyglada ... ehh gdyby to obszywanie bylo tansze :roll:

center - 2006-08-17, 13:02

bomba, na max mi sie podoba..
co e36 w coupecie to e36 w coupecie ..
felunek 1 liga...

fil - 2006-08-17, 14:46

tak wlasnie kupeta powinna wygladac...marza mi sie takie fele,jeszcze pochromowane do mojej calypso rot met...nie bede sie czepial szczegolow i napisze tylko ze szeroka listwa by sie przydala..pozdrawiam
GERMAN BOY - 2006-08-18, 16:10

Tak.Szeroka listwa bedzie na drzwiach od m techa.Progow nie zaloze chyba jednak.Zniknie troche efekt szerokich kol na ktory pracowalem a po za tym nie moglem sie do nich jakos przekonac i dlatego to nie bedzie w m techu.Twoja tez ladna.Wrzuc ladna szeroka felge i pokaz ze co E 36 Ala German to E 36.Pozdrawiam
Menel - 2006-08-18, 16:59

progi mtech czasami nie pasuja w e36 bo sa nizej niz przod i tyl. wyglada to jak wies tuning. takie seryjne pasuja przynajmniej wysokoscia do kompletu..byl o tym temat :wink:
emaloo - 2006-08-18, 17:41

Bardzo ładna... Gdyby felgi były w polerce to już w ogóle nie możnaby przejść obok niej obojętnie... :twisted:
pozdr.

Miki - 2006-08-18, 18:07

wielki plus za felgi
wielki minus za brak znaczków

korzuch - 2006-09-04, 11:40

yo!
pytanko co to za felgi jaka firma?bo jestem w tym temacie ZIELONY jak puszka LECHA :mrgreen:
pozdro

GERMAN BOY - 2006-09-04, 15:16

Felga przyjechala z Niemiec i jest to malo znana firma robiaca raczej prostsze i tansze felgi na rynek Niemiecki.Nazywa sie RONDEL.Pozdrowionka. :) :)
korzuch - 2006-09-07, 19:26

yo!
mam prośbę Panie Kamilu podaj mi pełną nazwę tych felg z numerem bo nieukrywam ale podobaja mi sie :mrgreen: i szukam :mrgreen:
pozdro

Piotrek - 2006-09-07, 19:30

najbardziej kozackie fele jakie kiedykolwiek widziałem :shock: :shock: :shock:
Menel - 2006-09-07, 21:33

http://www.allegro.pl/ite...17_i_10x17.html

to sa chyba te fele

Piotrek - 2006-09-07, 21:35

lans na maxa na tych felach , ciekawe jak lezałyby na e30?
southOFheaven - 2006-09-07, 23:07

no beta ladna. felgi super. ale drobiazg psuje wrazenie..ta szpachla na znaczkach.
Menel - 2006-09-07, 23:48

to byscie sie zdziwili ze to nie szpachla a profesjonalnie zaspawane miejsca.
chyba nie zrozumieliscie do konca tego co napisalismy z kamilem na poczatku, ta beemka byla robiona ladnych pare lat temu z nurtem GERMAN STYLE a wiadomo tam wlasnie tak robiono.teraz poza tym tez tak robia.to ma byc niska ,szeroka i w zachodnim stylu beemka a nie jakis cywil ze wschodu.

korzuch - 2006-09-08, 07:56

yo!
menelu nadkola były wyciągane maszyną na maxa i spawane na miejscu pęknieć i dopiero malowane :?: :mrgreen: pytam bo szykuje projekt german lans max style :mrgreen:
pozdro

GERMAN BOY - 2006-09-08, 12:08

Tak.Felgi to te wlasnie ktorych adres zamiescil Menel i nawet powiem dokladniej ze to od tego goscia bralem je.Wiec jak ktos chce z tym gosciem tranzakcje to polecam jak najbardziej.Gosc sporo mi pomogl.Najpierw troche z mojej troche z jego winy przyszla 9 calowa w 17 fela trzeba bylo ja odeslac bo obsadzenie niby bylo to 3 ki ale nie pasowalo do mojej za gleboko wchodzila.No jednym slowem gosc jest spoko i bylem w szoku ze tak zyczliwie podchodzi do klijenta.Poza tym sam ma e 39 i w trakcie jak je kupowalem to mial z nia przejscia i dzielil sie przykrymi zdarzeniami ze mna bo wiedzial ze jestem maniakiem smigielek.To tak o sprzedawcy o Zenderze.Znaczki tak jak menel napisal.Robilem pod wzor Niemiecki choc nie ukrywam ze maske musze poprawic.Fajnie ze sie pojawia podobne germanki tylko szkoda ze pewnie na tych samych felgach ale coz nie tylko mi sie moga podobac i nie tylko ja mam prawo na nich jezdzic. 8) 8) B
Blotniki byly porozginane i malowane acz kolwiek korzuch jak bedziesz sie w to bawil to pilnuj zeby dobrze je rozgieli zeby nie bylo obcierek.U mnie troche na zaladowanym aucie dociera.W przyszlym sezonie sprobuje to zniwelowac sztywnym zawieszeniem.Zobaczymy jak to bedzie. :roll:
A propo.Korzuch twoja bmka tez niczego sobie .Fajna.Pachnie German stylem. :mrgreen: :mrgreen:

adamos - 2006-11-10, 08:45

witam wszystkich :lol:
ktos tu napisał że felgi to masakra troche sie pomylił,nie widziałem fajniejszych felg aluminiowych bardzo ładnie sie prezentuja na tym modelu,chyba że ten ktoś lubi zwyłke stalówki to niech se założyheheheh ogólnie cały samochód jest {biiiiip} wiem coś na ten temat bo miałem stycznośc z tym autem jeszcze nim nie jeżdziłem ale mam nadzieje że sie to zmieni ,hihihi bardzo ładne coupe z bardzo komfortowym wnetrzem bardzo ładna kremowa skóra a do tego ten silnik 2.5 litra nie trzeba nic wiecej powiem krótko samochód wart występu na salonie w Genewie i niech nikt niesądzi inaczej pozdrawiam brata Kamila i wszystkich miłośników naszych śmigiełek.......... 8)

buni - 2006-11-10, 10:41

piekna sztuka... mozna sie polansowac po miescie ;) :)
Jacek E30 - 2006-11-10, 10:54

Widać zrobiona z gustem Coupeja!!! Wielkiego efektu nadaja takie akcenty jak brak znaczków, M-Pakiet, tylna lampa z białym kierunkowskazem no i jedyne w swoim rodzaju felgi!!!!!!!!!! POZDRAWIAM PRAGE :wink: i KAMILA
pawelbach - 2006-11-10, 11:05

ciekaw jestem kiedy moja zrobi takie wrażenie jak twoja szacunek
Pietrek - 2006-11-10, 11:40

Piękna sztuka , felgi przekozackie . Robi wrażenie 8)
GERMAN BOY - 2006-11-10, 12:36

WITAM.JUZ JEST KILKA DROBNYCH ZMIAN OD CHWILI ROBIENIA TYCH FOTEK ALE NAJWIEKSZE BEDA DO MAJA O ILE WSZYSTKO WYPALI.NIE BEDE PRZESADZAL O TO SIE NIECH NIKT NIE BOI.IDE W KIRUNKU TEGO BY TO CACKO NIE TYLKO WYGLADALO ALE I JEZDZILO I HAMOWALO.SERCA NIE RUSZAM.ZOSTAJE W SERII BO MI TO WYSTARCZA A CHODZI MI BARDZIEJ O UKLAD JEZDNY.NA PEWNO BEDE CHCIAL GWINT WRZUCIC.OD POCZĄTKU JAK JĄ MAM(3 LATA) O TYM MARZYLEM ALE NIE MIALEM KASY.MOZE W TYM SEZONIE MI SIE TO UDA.NO I HAMULCE.JAK ZNACIE DOBRA FIRME OD TARCZ I KLOCKÓW OCZYWISCIE TARCZE NACINANE ,TO DAJCIE MI NA PRYWATNA WIADOMOŚĆ ZNAC.DZIEKI I POZDRAWIAM :wink: :wink:
P.S ADAMOS ,BRACIE.TEN GOSC CO PISAL MASAKRYCZNE FELGI TO RACZEJ MU CHODZILO O TO ZE MOGA BYC A NIE SA KIEPSKIE.AJ BRACIE BRACIE.JAK ZAWSZE COS POPRZEKRECAC. :roll: :P :P :P :P

Yakuzatti - 2006-11-12, 17:46

Ludzie to to diabel w szegolach. Totalny respect, szanowanie i pomyslnosci. Bracie no poprostu wymiatasz, teraz wszyscy wiedza, ze felga to podstawa. Jest jakis konkretny model tego cuda (felg)
GERMAN BOY - 2006-11-12, 23:12

Yakuzatti, ta felga to RONDELL.MALO ZNANA FIRMA I RACZEJ Z TYCH TANSZYCH W NIEMCZECH.NIEMIECKA FELGA.MASZ RACJE.PAMIETAJ FELGA I DOBRE ZAWIESZENIE TO PODSTAWA.TO ZMIENIA SAMOCHOD .W MAJU MOZE POKAZE NOWE FOTKI I TO BEDZIE TO CO WIDZE W E36 W COUPE.POZDRÓWKA.KAMIL Z WAWY.
Piotrek - 2006-11-12, 23:20

Wypasik a fele....KOSMOS :shock: :wink:
Menel - 2006-11-12, 23:52

sa teraz takie fele na sprzedaz na allegro za 2300. koles z e34 sprzedaje..
http://www.otomoto.pl/ind...how&id=C1858465
ale opona straszny balon :|

duchPW - 2006-11-13, 00:03

kozackie kółka
GERMAN BOY - 2006-11-13, 12:39

Tak.Wzór ten sam ale to nie to.Po pierwsze weższe a po do drógie z takim obsadzeniem to dziadostwo.Powpadaja gdzies do srodka i wtedy zero efektu. Juz lepiej wogóle inny wzór ladniejszy wrzucic.One wygladaja ale tylko w kompozycji takiej ze na maksa na zewnatrz wychodza.Inaczej to kiszka.To wskazówka dla tych ktorzy chca byc szeroko i nisko.Pamietajcie przod 8,5 na 17 w et od 13 do 15 tyl w 10 na 17 et 15 do 20.To tak mniej wiecej.Wiadomo przerobki blacharskie nie uniknione bo jest to obsadzenie do 5 tki a nie do 3 ki ale cos za cos.Efekt na maxa zapewniony.PozdrOwka.P.s a i bede staral sie pisac jak najmniejszymi literkami to tak do uwag wczesniejszych a i bede sie staral nie zapominac pisac polskie znaki. :wink: :wink:
kiloff - 2006-11-13, 14:11

ano .. szkoda ze tyl nie 10 a przod nie 9 .. wtedy nawet by to ET mozna bylo przebolec ..
Kujon - 2006-11-14, 14:43

Kamil napisał/a:
.Pamietajcie przod 8,5 na 17 w et od 13 do 15 tyl w 10 na 17 et 15 do 20.

hehehehe czyli BROCK B1 :mrgreen:

GERMAN BOY - 2006-11-14, 16:17

Kujon tylko nie mów ze masz takie brocki u siebe.Sa dwie felgi o ktorych marzylem i juz je widzialem na swojej buni to sa wlasnie brocki B1 i azev A.Wtajemniczeni od razu beda wiedziec o co chodzi.To sa piekne felgi choc stare ale jare.wlasnie w takich obsadzeniach to mistrzostwo.Tak tak ci Panowie wiedza o co tu chodzi.Pozdrowka :lol: :lol:
puz - 2006-11-18, 13:57

kujon mial kiedys takie fele ale truskawka wyminil na to cos co ma teraz :mrgreen: ponoc te lepiej komponuja sie z kukurydza :twisted:
Kujon - 2006-11-18, 17:48

puz napisał/a:
kujon mial kiedys takie fele ale truskawka wyminil na to cos co ma teraz :mrgreen: ponoc te lepiej komponuja sie z kukurydza :twisted:

buahahahaha , nie ma nic piękniejszego niż kukurydza i polerowane ranty :mrgreen:

GERMAN BOY - 2006-11-27, 15:01

Tez ladna felga ale dla mnie musi byc szeroko.Brocka b1 nic by nie wyparlo dla mnie.No moze wlasnie Azev A spolerowany.Ale to kwestja gustu.Pozdrowionka :cry: :cry:
marekfl - 2006-11-29, 00:17

Powtórze się ale coupe to jedyne słuszne (poza touringiem - moim najulubieńszym i cabrio) nadwozie e36. Piekne autko super środek, no serducho też niczego sobie
--==maly==-- - 2007-01-08, 22:04

Kamil powiedz gdzie parkujesz swoją Beemke bo mam ogromną ochotę za...pożyczyć twoje felgi :mrgreen: Strasznie mi się podobają.
Kamil powiedz jakie felgi max można wepchnąć w seryjne nadkola e36 coupe ze sklepanymi rantami? Mam do kupienia 10cali et15 ale z tego co pisałeś to trzeba robić rzeźnie z tylnich nadkoli a tego nie chce.

czarek - 2007-01-08, 23:28

przy 10 calach to min ET 20
przy ET 15 i scietych rantach delikatnie mi przycieralo w Touringu

Gasper - 2007-01-09, 00:30

Kamil napisał/a:
Tez ladna felga ale dla mnie musi byc szeroko.Brocka b1 nic by nie wyparlo dla mnie.No moze wlasnie Azev A spolerowany.Ale to kwestja gustu.Pozdrowionka :cry: :cry:

Jak dla mnie mistrzostwem w e36 są OZ MITO, KESKIN KT1, BBS RK (miałem i TRUSKAWKA JASNA sprzedałem :shock: ), no i Kerschery albo RH - skręcane z rancikiem... Skręcane Schnitzery..Chyba że pójdziemy cal wyżej - 18'' albo 19'' BBS RS 2 albo challenge Motorsport...

Kujon - 2007-01-09, 09:29

czarek napisał/a:
przy 10 calach to min ET 20
przy ET 15 i scietych rantach delikatnie mi przycieralo w Touringu

to zalezy od bardzo wielu czynników , znajomy jeżdził na 10,5 cala feldze RH 235/40/17 na total serii nadkolach, i nic nie obcierało , ale auto stało prawie równo z X5 :evil: wysokośc zawieszenia, jego twardość, rozmiar opony zalożony na felge 10 cali to jest bardzo ważne, nie można mówić że to wejdzie na 100% bo kupi sobie taki jeden z drugim i będzie płakać że mu sie nie mieści, a jestem pewnien że w 80% e36 na tym forum sie NIE ZMIEŚCI.

czarek - 2007-01-09, 11:44

ale malo kto jezdzi na 10 calowych kolkach z seryjnym zawiasem :mrgreen:

kiedys widzialem Borbety na Allegro w ciekawym rozmiarze 9,5 cala tyl oraz jakies wieksze ET
sprzedajacy mowil ze idealnie miescza sie w nadkola, wystarczylo jedynie sciac ranty

a co do Keskinow to przegapilem ogromna okazje bo jakis pol roku temu ktos sprzedawal 8,5 i 10/17 za 650 zl kup teraz
KT1 moim zdaniem przepieknie sie prezentuje w E36

kiloff - 2007-01-09, 12:39

z tych co gasper zapodal to tylko schnitzerki ... miodzio wygladaja .. ew. do E36 hammany na szerokim parapecie tez fajnie leza .. ale qrcze jakos nie wyobrazam sobie takich felg na seryjnych nadklach :(
GERMAN BOY - 2007-01-10, 11:51

Ladne te felgi co zapodane zostaly fotki.Wiesz czlowieku jak ma wygladac e 36.Ktos napisał że nie ma chyba nikogo co by 10 cali walił do bmki na seryjnym zawiasie.No to masz go przed soba.Ja mam na serji ale oczywiscie powtykane gumy w spreżyny by sie nie uginały ale to oczywiscie jest rezykowne bo po pierwsze pękaja spreżyny,mi sie kawałek ułamało i czekam tylko do kwietnia jak włoże dobry zawias ,po drugie amorki nie pracuja za bardzo przy takim pseudo usztywnieniu i też ich żywotnosc w ogromnym tempie się skraca .To dla tych którzy bedą chcieli wciskac takie gumy kiedy wrzucą takie szerokie felgi.Daja bardzo dużo ale też tak jak napisałem wyrzadzają z dłuższym użytkowaniem troche strat przy najmniej w moim wypadku.
Mały.Ja ogólnie jestem z chomiczówki ale nie zdradze gdzie stawiam na codzien bo nie chce jej na cegiełkach zobaczyć któregos poranka :mrgreen: :mrgreen: A tak na serjo to chwilowo gdzies do kwietnia auto jest zgarazowane pod Sochaczewem i czeka na sezon.Apropo felg to wiele nie podpowiem tylko powtórze że przy tym obsadzeniu tył et 15 i przy obniżeniu twojej bmki a widziałem ja na żywo tak jak pisałem ,to murowane jest ostre rzeżbienie w nadkolach .Ja miałem kiedys 17 na 8,5 cala z et 35 i było git jesli chodzi o zmieszczenie w nadkole ale efektu nie było nawet w połowie takiego jak z 10 calami i et15 .Niestety cos za cos.MALY.TA BMKA TWOJA JEST WARTA TAKICH SZEROKICH FELG.UWIEŻ MI.BEDZIE KOSIOR NAD KOSIORY I WTEDY BEDA JUZ DWIE TAKIE PIEKNE BUNIE W WAWIE.

czarek - 2007-01-10, 12:39

masz seryjne zawieszenie i takie niskie??
GERMAN BOY - 2007-01-10, 14:50

Ze zdjecia nie widac tak dobrze.Jest nisko choc do tego jak naprawde nisko powinna być to wiele brakuje.Ogólnie 320,325 podobno siedziały nizej nie wiem czy to bylo zwiazane tylko z masą pojazdu,silnika.U mnie sprężyny też przysiadły już od lat i siedzi niżej ale nie ma to nic wspólnego ze sportowym zawieszeniem.Sprężyny sa czarne bez widocznych oznaczen.Wiadomo że nie jestem użytkownikiem tego auta od nowosci i ktos mógł je u kowala zmienic czy przerobic ale nie wydaje mi sie bo nie są jakos nadzwyczajnie twarde wiec według mnie jest to serja.
czarek - 2007-01-10, 16:32

Kamil mialem juz kilka Beemek
najczesciej 325-328
zadna nie siedziala tak nisko na seryjnym zawiasie, nawet na Mtechnicu

Sprezyny Eibach sa takze koloru czarnego, moze takie masz??
a moze po prostu poprzycinane sprezyny skoro mowisz ze tak nieciekawie sie jezdzi

co do seryjnego obnizenia to porownywalem gorne mocowania amortyzatorow 328 z 325 1991r kuzyna
w 1991 roku byly inne,amortyzator wyzej dochodzi, wydaje mi sie ze po zastosowaniu tych mocowan starego typu auto by nizej siedzialo, ktos probowal??

a co do tylnych nadkoli to czy moglbys podeslac mi fotke swojej BMW z tylu??
Kujona juz widzialem i chcialem porownac

gsih100@wp.pl

Gasper - 2007-01-10, 16:48

Te talerzyki obnizajace zawias mozna kupic za nieduze pieniadze, ale na zachodzie odradzaja to. Moze to kuzyna autko mialo wlasnie cos takiego... :?:
czarek - 2007-01-10, 17:05

nie
po prostu fabrycznie starsze mocowania, wszedzie sygnatura BMW
jutro moge porobic zdjecia

GERMAN BOY - 2007-01-11, 14:40

Czarku.Chwilowo nie moge przesłac fotek bo dokładnych nie mam a autko chwilowo garażowane jest dośc spory kawałek od mojego domu i nie moge podjechac i zrobic fotki.Przypomnij mi za jakis czas .Ja przerabiałem tyl a przód zostawiałem wiec tyl poszerzyłem ale zrobiłem go z rancikiem by bylo rozszerzone ale nie odrózniało sie od przodu który ma taki rant orginalnie.Kujon ma tak bym to nazwal na ostro i tak bym zalecał robic.U mnie przez to modelowanie w sumie troszke za mało jest rozszerzone i momentami dociera.Rzadko ale dociera.Na ostro ładnie wygląda zreszta widziałes kujona.Apropo.Kujon miał mi przesłac fotki i chyba zapomniał.Wlasnie zdjecia błotników.Jak je masz to przeslijmi je.
Kujon - 2007-01-11, 15:12

Kamil napisał/a:
Czarku.Chwilowo nie moge przesłac fotek bo dokładnych nie mam a autko chwilowo garażowane jest dośc spory kawałek od mojego domu i nie moge podjechac i zrobic fotki.Przypomnij mi za jakis czas .Ja przerabiałem tyl a przód zostawiałem wiec tyl poszerzyłem ale zrobiłem go z rancikiem by bylo rozszerzone ale nie odrózniało sie od przodu który ma taki rant orginalnie.Kujon ma tak bym to nazwal na ostro i tak bym zalecał robic.U mnie przez to modelowanie w sumie troszke za mało jest rozszerzone i momentami dociera.Rzadko ale dociera.Na ostro ładnie wygląda zreszta widziałes kujona.Apropo.Kujon miał mi przesłac fotki i chyba zapomniał.Wlasnie zdjecia błotników.Jak je masz to przeslijmi je.

fotke wrzuciłem ci juz dawno w temacie o CZarka 328i

czarek - 2007-01-11, 16:41

Kujon ma piekne poszerzenie
podobnie ma moj brat w Golfie III, obniza max na gwincie i nic nie przyciera na 9/16 ET15, samochod byl poszerzany w Niemczech

majac takie nadkola nie zastanawialbym sie doborem rozmiaru kol

jednak bardzo ciezko to zrobic, niewielu blacharzy chce sie w to bawic

kiedys widzialem taka maszyne do poszerzen ktora mocuje sie na piaste i jezdzi po nadkolu, tyle ze poszerza max z 10mm

GERMAN BOY - 2007-01-12, 16:01

Tak.Jest taka maszyna.Z tego co wiem to w Wawie Biernacki ma to .Jest to przedstawicel na Polske HR.Moim zdaniem to oni ta maszyna moga podgjac równomiernie rant i ewentualnie wygjąc go lekko na zewnatrz tak mial mój kumpel który taka bmke w e36 sprowadzil na gwincie z niemiec.Mial szeroki kapec z tylu i ładnie mu sie miesciło ale nie mial tak szerokiej felgi jak ja.Miał wygiety rant na zewnatrz że dało rade ,nawet to wygladało i nie obccierało.Tak po cichu mysle ze może tak wystarczy u mnie z przodem zrobic.Warunek jest tylko jeden przy tej maszynie że jak miałes kiepsko pomalowane te błotniki to odprysnie lakier.Ale u mnie i tak chyba malowanie mnie czeka bo troche zkaszanione mam je szczególnie jeden.W maju wszystko sie wyjasni.
Mrokiet - 2007-01-12, 16:54

Siema.
Furka w rzeczy samej zajebista z zewnątrz. Jeżeli chodzi o osiągi to wierzcie mi w Warszawie mało kto ma z nią szanse. Nie wiem co tam dyszy tak naprawde pod maską ale mialem przyjemnośc kilkakrotnie brać udział w spontanicznie organizowanych przez Kamila wyścigach ulicznych. Wówczas wystarczyło że jak jakiemuś Bolkowi obok na światłach lekko zadrżała noga na gazie. Kamil był zwarty i gotowy do wyścigu :) Podczas kilku wyścigów w których uczestniczyłem niestety biernie jazda przodem do przodu nie robiła na mnie więkiszego znaczenia. Zabawa zaczynała się dopiero na 2 i 3 biegu kiedy to pokonując zakręt z prędkością 120Km\h lecieliśmy bokiem przez jakieś 15m albo gdy siedząc na przednim fotelu BEEMKI ze zdziwieniem przyglądałem się jej tylnej rejestracji. Pozdro. Kamil jak będziesz sprzedawał fure to jestem pierwszy.

GERMAN BOY - 2007-01-13, 20:44

Mrokiet. :mg: :mg: Ale mnie rozbawiłeś.To oczywiśćie nie wszystko prawda ale nie lubie jak ktoś kozaczy przy mnie jakimś autkiem i od czasu do czasu lubie odespać bunie.
Mroku.Witam na forum.

pioter - 2007-01-18, 20:37

No No No niezła furka i te fele i ta skóra i ten wydech ......chyba widziałem ja kiedyś na pewnym torze testowym pod W-wą.....i w bezpośredniej konfrontacji z moim autkiem.Rzeczywiście Mrokiet ma racje -osiągi niczego sobie.... :prosze:
GERMAN BOY - 2007-01-19, 15:12

Tak tak pamiętam Piotrek.Czy to nie przypadkiem to czerwone Ferrari którego niezdążyłem nawet powąchać :D :D :D Witam na naszym Forum Piter.A i czy przypadkiem nie jesteś w tym momencie posiadaczem tak bardzo podobnej bmki jak moja :!: :idea: Pozdrawiam.
Menel - 2007-03-31, 00:07

nowosci w stajni Kamila :spoko: czyli :
Zmiany jakie doszły to
-boczki opszyte pod kolor siedzen
-siedziska recaro(ale same siedziska oparcia zostały te same)
-dolny front spojler pod przedni zderzak jak nazwa mówi(orginal)
-zawieszenie Kw Variant 2 z regulacja poziomu jak i twardosci
-felgi Rondel 8,5/17 i 10/17 zamienione na felgi wzór Hamman hm 1 model z
93 roku również w rozmiarach 8.5 i 10 cali.Et 13 i et 20 ale z tyłu
zmniejszyłem Et do 15 za pomoca pierscieni dystansowych jamexa aby obsadzenie
zostało takie samo jak przy poprzednich felgach .
Reszta chyba bez zmian.
Pare fotek :

jutro reszta fotek bo juz za bardzo pijany jestem zeby wklejac :drunk: :lol:

Gasper - 2007-03-31, 00:20

Co tu dużo pisać... piękne auto.

Ten gwint by mi pasował do mojego niecnego planu... :]

Kujon - 2007-03-31, 00:27

Wg mnie jest lepiej i to dużo lepiej, Hamanny to nie jakieś Rondle co se można na kuchence stawiać.....,to rasowy nazistowski styl :spoko: , Środek wygląda teraz o niebo lepiej , noi już wiem jak będzie leżeć coupeta Kiloffa bo dorwał identyczny gwint jak ty masz tyle że po śmiesznych pieniądzach. Jedyna rzecz co sie moge czepic (małe zboczenie :mg: ) bo dostałem od ciebie szczegółowe zdjęcia, i te nadkola jakieś takieś dziwne mi sie wydają szczeglnie te ranty, ale to pewnie dla tego że jestem przyzwyczajony do moich "na ostro" :D
Zrobiłeś przez zimę piękne EXTREME MAKE OVER CAR EDITION :wink: :brawo: :brawo: :brawo:

GERMAN BOY - 2007-03-31, 00:39

Dzieki forumowicze.Kujon co do tych rantów tez żałuje że nie sa ostre ale już ci tłumacze czemu zrobiłem je na rant i goscie niezle sie tam na pocili żeby je tak zrobic a to temu że nie miałem w planie wogóle ruszać przednich błotników zreszta bronie sie do dzis aby ich nie paskudzic, wtedy by to po kiszce wyglądało tył na ostro przód z rantem.Chciałem żeby było poszerzone ale na pierwszy rzut oka wygladało na serje rant przód i tył.I powiem szczerze że po ustawieniu zbieżnosci koła przód górna czesc lekko weszły do wewnatrz przy czym wjechały praktycznie pod błotnik a wczesniej wystawały około 0,5 cm.Mile mnie to zaskoczyło tego sie niespodziewałem.Najwiekszy plus teraz to boskie trzymanie.Teraz tylko szukam zakrętów :) Apropo tak bywa ja wydałem kupe pieniedzy na gwint a kiloff znalazł taniutko.To dobrze że w innych czesciach Polski powstają podobne projekty. :D
P.s ale żes mnie rozbawił Kujon z tymi Rondlami i kuchenka :lol: :lol: :lol: Dobre dobre :D

siwy e-36 - 2007-03-31, 00:52

Jest piekna, te felgi sa jeszcze lepsze od poprzednich(a co z tamtymi, sprzedales :?: ) I do tego gwint KW, stary masakra :!: Mozna wiedziec ile dales za ten gwint :?: :?: Gratuluje auta. Pozdro
GERMAN BOY - 2007-03-31, 10:21

Tak siwy.Tamte poszły do kumpla i czekaja na cabrioletke jakąs :D Na pw napisałem ci co do gwintu.Pozdro
Mlody - 2007-03-31, 10:27

Wyglada przezajebiscie :wow: Juz na tamtych felgach bardzo mi sie podobala ale na tych to juz wogole masakra :shock: Gratuluje autka :D
Menel - 2007-03-31, 10:53

Wstalem na malym kacu i wklejam reszte fotek od Kamila :

Shreku - 2007-03-31, 12:53

jest profi, Kamil kozacko wygląda, mam nadzieję że znowu w Toruniu pooglądam ją na żywo...
Pietrek - 2007-03-31, 13:06

Nieźle Ci ten magik obszył wnętrze :)
Felgi bajerka , będą kapsle hammana ? :)

kiloff - 2007-03-31, 14:15

ale dlaczego tak wysoko ?? ;)
Yakuzatti - 2007-03-31, 17:17

profi super mega wypas :mg:
GERMAN BOY - 2007-03-31, 18:08

:) kiloff .dobre dobre.Troche popierwsze blokuje mnie szerokosc kól choc powiem szczerze tył już jest prawie na maxa .Z przodu zostało ze 3 cm ale i tak już wiecej nie da rady.Naprawde cieżko jest już z tym jezdzic i nie chodzi mi o sztywnosc bo to jak najbardziej jest znosne nie jest kamien ale o te załamanie jakies sklepy,parkingi i nie chodzi o garby.Garby zawsze pókam skrzynia biegów (delikatnie) tylko te załamanie na parkingach podziemnych.Przód auta już np.na górze a reszta wali w kant załamujacy chyba domyslacie sie o co chodzi.Mam i tak delikatne obcierki kół o błotniki na wiekszych wybojach i to musze poprawic i raczej pokombinowac z rantami bo z gleby tak szybko nie zrezygnuje.Kiloff słyszałem że u ciebie też coś sie szykuje? :)
kiloff - 2007-03-31, 18:39

u mnie nie bedzie zadnego hardocoru .. max gleba na seryjnym nadkolu i 18" tej co mialem .. coupe to nie jest moj szczyt marzen dlatego nie inwestuje w przerobki takie, ktorych nie moglbym pozniej ewentualnie wyciagnac ..

ja teraz mam metlik w glowie - zostawic 18" bez dystansa i gleba taka ze pojdzie opona w blotnik z przodu tez, czy tez jednak dac dystans i na styki przodi tyl (czyli z centymetrowa przerwa .. chyba mnie czeka duzo przymiarek zanim bedzie ostateczna opcja .. ;)

korzuch - 2007-03-31, 19:16

yo!
i tak trzymac :!: grubo to wyglada a w realu jeszcze lepiej bo jeden kebab mi opowiadał :twisted: :jupi: :jupi: :brawo: :brawo:
pozdro ziom

GERMAN BOY - 2007-03-31, 19:20

Rozumiem.Ja sie już podjałem i praktycznie to co miałem zrobic to zrobiłem a sprzedawac mi sie jej nie opłaci za dużo włożone w nia pracy,poswiecenia i kaski oczywiscie ,narazie powinna mi służyc .Grunt to dbac o autko,przeglady itp w czasie.Zawsze mi sie podobała e 46 w coupe ale bzdura kupowac golasa i ja robic a z Niemiec sciagac tez zrobiona to duuuuża kasa a na taką na pewno zbyt szybko nie bedzie mnie stać.Wiem cos o robieniu bmki i wiem jakie to sa koszta by naprawde ja zrobic dobrze. jak miał bym wymieniac ta moja e36. na e46 zwykła nie wymienił bym sie.Jednym słowem ma mi służyc jeszcze na pewno jakiś czas a słowa typu sprzedaj to w cholere bo nie da sie tym jezdzic mnie nie ruszaja choc słysze je czasami.To jest własnie Mania Bmw Panowie zreszta ekipie od E 36 (kiloff,kujon,miroll,korzuch,mały,siwy,yakuzzati czy gasper)nie musze tego mówic bo wiedzą dobrze o co w tym temacie chodzi
Jacek E30 - 2007-03-31, 20:49

Takie coś lubie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ciemno, nisko i szeroko a w dodatku wystająco :D :D :D

siwy e-36 - 2007-03-31, 22:00

Kamil napisał/a:
Rozumiem.Ja sie już podjałem i praktycznie to co miałem zrobic to zrobiłem a sprzedawac mi sie jej nie opłaci za dużo włożone w nia pracy,poswiecenia i kaski oczywiscie ,narazie powinna mi służyc .Grunt to dbac o autko,przeglady itp w czasie.Zawsze mi sie podobała e 46 w coupe ale bzdura kupowac golasa i ja robic a z Niemiec sciagac tez zrobiona to duuuuża kasa a na taką na pewno zbyt szybko nie bedzie mnie stać.Wiem cos o robieniu bmki i wiem jakie to sa koszta by naprawde ja zrobic dobrze. jak miał bym wymieniac ta moja e36. na e46 zwykła nie wymienił bym sie.Jednym słowem ma mi służyc jeszcze na pewno jakiś czas a słowa typu sprzedaj to w cholere bo nie da sie tym jezdzic mnie nie ruszaja choc słysze je czasami.To jest własnie Mania Bmw Panowie zreszta ekipie od E 36 (kiloff,kujon,miroll,korzuch,mały,siwy,yakuzzati czy gasper)nie musze tego mówic bo wiedzą dobrze o co w tym temacie chodzi

Swiete slowa Kamil :!: :!: Widze ze nadajemy na tych samych falach. Ja tez zawsze marzylem o e-46 coupe z dobrym silnikiem i wypasem w srodku, ale to narazie poza moim zasiegiem wiec tak jak powiedziales wole moja e-36 w takiej wersji z 95 roku niz nawet e-46 golizne 1.8 z 2000 roku :!: I naprawde watpie ze zmienie zdanie. Pozdrawiam wszystkich e-36 maniakow :!:

Gasper - 2007-03-31, 23:12

:spoko: :spoko:

Musimy razem wypić!

GERMAN BOY - 2007-03-31, 23:17

Tak takPanowie!Mam nadzieje że poznamy sie w Toruniu bo to jedna z nielicznych imprez gdzie z całej Polski sie zjeżdzamy w jedno miejsce i wypijemy co nie co oczywiscie w miare rozsądku.Pozdrówka :)
siwy e-36 - 2007-03-31, 23:26

Kamil napisał/a:
Tak takPanowie!Mam nadzieje że poznamy sie w Toruniu bo to jedna z nielicznych imprez gdzie z całej Polski sie zjeżdzamy w jedno miejsce i wypijemy co nie co oczywiscie w miare rozsądku.Pozdrówka :)

Tez mam taka nadzieje Kamil ze w koncu te najladniejsze e-36 :wink: z calej polski spotkaja sie w Toruniu.. Pozyjemy zobaczymy. Pozdro

GERMAN BOY - 2007-03-31, 23:33

Ja zrobie wszystko by być choć życie płata figle i w sumie"wiesz gdzie sie obudzisz a nie wiesz gdzie zaśniesz" :) to taki cytat z filmu.
--==maly==-- - 2007-03-31, 23:48

Kamil tak jak już mówiłem Ci osobiście beemka jest pełen kozak.
Takim samochodem to już poprostu trzeba umieć jeździć.
Na żywo wygląda dużo lepiej niż na tych zdjęciach bo zdjęcia są zrobione w pełnym słońcu.
Jak się prezentuje podczas jazdy szkoda mówić trzeba zobaczyć.
Kamil gratuluje trochę się namęczyłeś ale było warto.

GERMAN BOY - 2007-03-31, 23:57

Dzieki Mały.Tak faktycznie zdjecia poszły w pełne słonce ale i tak widac tą jej niepowtarzalna sylwetke.a może bedzie okazja ją pokazać w Toruniu i kto chce ja zneguje albo pochwali.Mi sie podoba i to najważniejsze.pozdro Mały.
siwy e-36 - 2007-04-01, 00:13

Kamil napisał/a:
Dzieki Mały.Tak faktycznie zdjecia poszły w pełne słonce ale i tak widac tą jej niepowtarzalna sylwetke.a może bedzie okazja ją pokazać w Toruniu i kto chce ja zneguje albo pochwali.Mi sie podoba i to najważniejsze.pozdro Mały.

Jedno jest pewne ze jesli ktos ja zjedzie ze lipa albo cos w tym stylu to bedzie znaczylo ze koles kompletnie sie nie zna po pierwsze na autach, po drugie na bmw, po trzecie na tuningu a konkretnie nurcie german style i po czwarte jest pewnie agrotuningowcem. Mowie tak bo Twoja bunia to jedno z najciekawszych e-35 coupe jakie widzialem w zyciu. Takie jest moje nadzwyczaj skromne zdanie. Pozdrawiam i mam nadzieje ze sie poznamy w Toruniu.

Gasper - 2007-04-01, 00:22

Moze postawimy nasze e36 coupe kolo siebie w toronto :mg:
Jacek E30 - 2007-04-01, 10:33

KAMIL a jaki zestaw opon wybrałeś ?? Tzn typowo lansiarski czyli 215/40 i 245/35 czy mniej lasnsiarski 215/45 i 235-245/40 :)
Kujon - 2007-04-01, 11:34

Jacek E30 napisał/a:
KAMIL a jaki zestaw opon wybrałeś ?? Tzn typowo lansiarski czyli 215/40 i 245/35 czy mniej lasnsiarski 215/45 i 235-245/40 :)

na moje oko to tył 245/35 a przód ma 215/45

asiaE30 - 2007-04-01, 22:28

Witam Kamilu, koniecznie musisz zmienic fotke w podpisie, bo ta zupelnie nie oddaje rzeczywistosci :D Widzialam auto w sobote na zywo i do tej pory nie moge sie pozbierac !! ! :prosze: smiem twierdzic, ze to jedno z ladniejszych (jak nie najladniejsza) E36 w Polsce !! ! BRAWO ZA PROJEKT !! ! :brawo:
biemdablju - 2007-04-01, 23:20

Czy to ten starszy kolo z Brudna zrobil Ci ten srodek ?? Wielki szacun :prosze: pieknie to wyglada na fotkach. Ja chce obszyć boczki siedzen bo sa poprzecierane, ale jak widze jak to wyszlo to powaznie zaczynam sie zastanawiać nad wszystkim :)

Kamil jest opcja obejrzenia tego środka na żywo w wawie?? Prośba. Podaj namiary na tego kolesia od siedzeń i jak możesz napisz jaki koszt. Wspominaleś wczesniej że jak powiem że jestem od Ciebie to bedzie jakaś zniżka :mg: Nadal aktualne ??

Wielki respect czlowieniu :spoko:

Pozdro 4 all

GERMAN BOY - 2007-04-02, 13:59

Pokolei.Zestaw opon to tzw lansiarski 245/35 215/40.
Srodek jak najbardziej mozna obejżec.Daj znac na pw to gdzies sie mozna spotkac najlepiej w godz.około 17 wracam wtedy z roboty .Tel do goscia z brodna tapicera to 678 82 32 i najlepiej nie łamac rak jak gosc jeczy jak z toba rozmawia bo taki już jest ale robi dobrze i w miare tanio.U mnie koszt ze skóra koło 2,500 d0 3 000 ale skóra jedna z droższych u mnie jest wiec może byc taniej.
Asia bardzo mi miło że takie wrażenie wywarło moje autko tym bardziej że jest to dosc dużo pracy ,wyżeczen i pieniązków wrzucone w ten projekcik wiec takie słowa utwierdzają mnie w tym że było warto.Dzieki.
Gasper ,siwy i reszta funów bmw e36.Extra by było ustawic alejke z e36 i to takich kozaczków ale jak to zrobic.Ktos musiał by z samego rana być chyba i zając kilka miejsc ale podejżewam że cięzko bedzie bo mogą byc niezle tłumy jak pogoda dopisze.
biemdabliu - powiesz że jestes od chłopaczka który robił w zime boczki w jasna skóre i ogólnie robiłem u niego cała tapicerke żeby skumał i wtedy inaczej podejdzie do ciebie-.Gosc nie jest zły moim zdaniem.

siwy e-36 - 2007-04-02, 23:35

Gasper napisał/a:
Moze postawimy nasze e36 coupe kolo siebie w toronto :mg:

To jest dobra mysl Gasper, tylko jest male ale jak powiedzial Kamil: "...Extra by było ustawic alejke z e36 i to takich kozaczków ale jak to zrobic.Ktos musiał by z samego rana być chyba i zając kilka miejsc ale podejżewam że cięzko bedzie bo mogą byc niezle tłumy jak pogoda dopisze." I ma co do tego racje, ciezko moze byc z tym miejscem..no chyba ze bardzo wczesnie by sie tam zawitalo :D No i w sumie ja tez jeszcze do konca niewiem jak to bedzie z ta moja obecnoscia ale zrobie wszystko zeby tam byc 8) :!: Pozdro

miroll - 2007-04-03, 19:21

Jest PRO. Ja bym tylko pomyslal nad dolozeniem wszystkiego od pakietu (nie brakuje Ci wiele) bo nie lubie jak jest klejone po kawalku. Poza tym typowy german , tak sie powinno robic beemki, koniec i kropka pelen rezpekt :)

Co do Torunia to ja postaram sie byc. Mysle ze z ekipą z Tarnowa sie stawimy. Bedzie z tej okazji nisko i hardcorowo (przynajmniej u mnie) :)

P.S. Wiem ze sie czepiam i wogole ale tez mialem u siebie ten problem... zainwestuj w zaslepke za kratka w zderzaku m pakiet bo widac przez nia podloze (mnie to denerwowalo kupilem oslone pod caly silnik... tyle ze sie biednej troche potargalo juz od gleby:) )

GERMAN BOY - 2007-04-04, 09:05

Miroll chodzi ci o osłone pod silnik.Bo nie kojarze zaslepki za kratke.Ile za nia dałes i jak to sie nazywa fachowo?W aso ja kupowałes?Faktycznie mnie też troche to przeszkadza.A co do pełnego pakietu napewno listew bede szukał ale w Polsce nieosiagalne .Kilka licytowałem w Niemczech ale też cieżko z Niemcami wygrac zwłaszcza że po jeden kml startuje 15 Niemców.Bede szukał ale jak pewnie wiesz nie jest łatwe zdobyc takie listwy.Co do progów to podchodze do tego tak.Jakos mi nie pasuja a to może dlatego że naogladałem sie tych podrób i wkładania do innych aut począwszy od malucha a konczac na golfach i poprostu mi nie leża może jak zobacze to na zlocie u ciebie z bliska to sie przekonam.Pozdro
Jacek E30 - 2007-04-04, 09:53

KAMIL żadnych progów :oops:
miroll - 2007-04-04, 20:39

Kamil napisał/a:
Miroll chodzi ci o osłone pod silnik.Bo nie kojarze zaslepki za kratke.Ile za nia dałes i jak to sie nazywa fachowo?W aso ja kupowałes?Faktycznie mnie też troche to przeszkadza.A co do pełnego pakietu napewno listew bede szukał ale w Polsce nieosiagalne .Kilka licytowałem w Niemczech ale też cieżko z Niemcami wygrac zwłaszcza że po jeden kml startuje 15 Niemców.Bede szukał ale jak pewnie wiesz nie jest łatwe zdobyc takie listwy.Co do progów to podchodze do tego tak.Jakos mi nie pasuja a to może dlatego że naogladałem sie tych podrób i wkładania do innych aut począwszy od malucha a konczac na golfach i poprostu mi nie leża może jak zobacze to na zlocie u ciebie z bliska to sie przekonam.Pozdro

Tych oslon za zderzak to bylo pare rodzajow, chyba 3 ja mam taka podrobe calej plyty pod silnik ale do twojej gleby odradzam,zostana z niej strzepy. Lepiej zainwestuj w takie cos jak ma kujon.On ma tylko za zderzak. Ta oslona dochodzi tylko do chlodnicy. Ta moja podrabiana dochodzi az do miski olejowej.

Co do progow od m pakietu to mnie tez trafia jak widze to na golfie lub seicento do tego zalozone odwrotnie ale to sie tyczy tylko tych "wywijanych". Jesli nie chcesz stracic efektu szerokich kól to zainwestuj w te nie wywijane nr 9 na diagramie -- > http://www.realoem.com/bm...761&hg=51&fg=20

to tez m pakiet tylko mniej popularny do tego tak nie bije po oczach a juz jest pro dla prawdziwego maniaka bmw :) Ostatnio takie poszly na allegro za 250 pln

A jesli chodzi o szeorkie listwy boczne to tez nie ma koszmaru - po prostu trzeba dac 500 za komplet tu masz aukcje --> http://moto.allegro.pl/it...mw_m3_e_36.html

A tutaj za to masz komplet listew "nie wywijanych" --> http://moto.allegro.pl/it..._e36_coupe.html

GERMAN BOY - 2007-04-05, 08:43

Miroll WIELKIE dzieki za info.Skorzystam na pewno z tych wskazówek.Te listwy widziałem na drzwi tylko na co sa te wyciecia bo chyba nie na emblematy.?emblemat pokazał ze jest od mki w innym miejscu.
Shreku - 2007-04-05, 08:57

Kamil napisał/a:
Miroll WIELKIE dzieki za info.Skorzystam na pewno z tych wskazówek.Te listwy widziałem na drzwi tylko na co sa te wyciecia bo chyba nie na emblematy.?emblemat pokazał ze jest od mki w innym miejscu.

to są także wyciącia na emblematy, zobacz że to nie jest jeden kompletny zestaw listew tylko części z kilku komletów...

miroll - 2007-04-05, 09:13

Kamil napisał/a:

Napisalem Ci juz na priv ze tam sie wkleja emblemat "m-technic" tudziez "//m". Byly tez te ebmlematy z taka szachownica motorsport (BTW tez sa fajne:). Ma takie u siebie Marcin z Brzeska (NEWMARCIN) na tej czarnej 325i sedan. BTW ma tez hammy jak twoje (tylko wieksze ET). Chyba juz wspominales o tym aucie ze Ci sie podobalo :)

GERMAN BOY - 2007-04-05, 09:38

Tak Marcin ma takie hammany jak ja z przodu chyba tylko ma 4 szt na 8,5 ale z et chyba takim samym jak u mnie z przodu.Dzieki Miroll za pomoc :prosze: :spoko: P.s troche z kasa krucho po tych zimowych modyfikacjach ale cos postaram sie szarpnąc do zlotu.
tak masz racje Shreku.Mam jednego forumowicza który ma taki komplecik i może szarpne od niego.

miroll - 2007-04-05, 09:50

Kamil napisał/a:
Tak Marcin ma takie hammany jak ja z przodu chyba tylko ma 4 szt na 8,5 ale z et chyba takim samym jak u mnie z przodu.Dzieki Miroll za pomoc :prosze: :spoko: P.s troche z kasa krucho po tych zimowych modyfikacjach ale cos postaram sie szarpnąc do zlotu.
tak masz racje Shreku.Mam jednego forumowicza który ma taki komplecik i może szarpne od niego.

Spoko nie ma sprawy :spoko: wyrwij najlepiej te emblematy z szachowniczka bo sa bardzo rzadkie :)

GERMAN BOY - 2007-04-12, 09:11

Listwy na drzwi idą. W przyszłym tygodniu troche bede malował ja ,poprawka maski i błotników.
korzuch - 2007-04-12, 11:50

yo!
coś czuje ze auta miesiąca za pare dni będą same E36 :twisted: :twisted: :twisted:
pozdro :spoko: :spoko: :spoko:

GERMAN BOY - 2007-04-12, 12:59

Tak tak.Auta miesiaca z piekna E 36 na Borbetach.Pozdro
miroll - 2007-06-25, 23:23

Maly newsik od Kamila -->

Kamil dawaj reszte fotek z sesji z cabrio. Jak nie wkleisz to ja zapodaje nowy topic :D

LUCAS_M3 - 2007-06-25, 23:58

zawaliście się prezentują obie becie... Widze po śladach że chyba na tym parkingu też troche poiszaleliście... :twisted:

[ Dodano: 2007-06-25, 23:59 ]
Jaki silniczek w cabrio :?:

maciekab - 2007-06-26, 00:15

fajna e-36 :) obydwie sie pieknie prezentuja :twisted:

LUCAS_M3 napisał/a:
Jaki silniczek w cabrio :?:

dolaczam sie do pytania :)

lesiek - 2007-06-26, 09:56

Mógł bym prosić o zdiecia o większej rozdzielczości :prosze:
GERMAN BOY - 2007-06-26, 10:03

OGóLNIE PRZEJDZCIE NA POSCIK o CARBRIO PAWLA I COUPE KAMILA.TAM FOTY I DYSKUSJE.
kuzyn - 2007-08-02, 13:14

Fura robi mega wrażenie :spoko: Obłędny negat i miażdżąca gleba :twisted:
No i stan auta... mało jest E36 tak zadbanych i dopieszczonych jak Twoja Kamilu :spoko:
pozdrawiam

Shreku - 2007-09-05, 23:16

Kamil, jaki ten twój gwint ma zakres regulacji z przodu? -40 - 80mm ?
Kujon - 2007-09-07, 08:48

potwierdzam , fura OBŁĘD !! !!!!!

GERMAN BOY - 2007-09-07, 11:57

piekna fota Kujon.Twoje Cabrio też jest piękne zresztą było widać Warszawiaków jak machali do ciebie jak jechałes :)
Shreku.Tak Kw ma zakres przód 40 - 80 a tył 40 - 60.Pozdro p.s w zupełnosci wystarcza choć chciało by się niżej. :D

kuzyn - 2007-10-12, 22:44

W drodze do Tarnowa...

Piękny German Kamilu :spoko: miło było patrzeć na to auto w trasie.
pozdro :beer:

I pamiętaj - mniej a częściej :lol:

LUCAS_M3 - 2007-10-12, 22:56

Piękne jest to auto... kapitalny german kebab :mg: niska sunia na maxa-to jest to.

Ps: Ale pewnie troche trudności sprawia Ci przemieszczanie się nią po naszych "pięknych" Polskich drogach co :?: :mg: ale napewno warto :spoko:

lesiek - 2007-10-13, 08:48

Jacku, mogl bys mi wysłać to zdięcie w wiekszej rozdzielczości ?? :)
maerik - 2007-10-13, 12:32

Ja też poproszę, kapitalnie wyszło zdjęcie - jak z gry komputerowej :P
kamil328 - 2007-10-13, 16:35

ja napisze kolejny raz : RESPEKT KAMIL ZA PROJEKT. Namącileś mi w głowie pewnego czasu ta maszyna :) . Pamietaj brniemy w tym samym kierunku jesli chodzi o style germany nisko i szeroko! Ja juz cos nowego planuje na 2008 zeby cie dogonic hehe
abt - 2007-10-16, 13:32

macie racje Panowie tylko german styl a to auto jest tego idealnym przykładem , maly minus za kierownice tak pasuje raczej do np Golfa tu powinna być orginalna M-Technic :spoko:
BARABUS - 2007-10-16, 13:56

... taki kebab to dobry kebab :wow: , jestem pod wrażeniem :brawo:
Jacek E30 - 2007-10-16, 14:28

Niestety za dużo obcowania ostatnimi czasy z KAMILEM i z GASPREM !! Przerodziło się to w to, że w jakiejś perspektywie czasu zakupie sobie KEBABA :tak: tzn tak-na pewno nie zamienie E30stki na E36 ale jak mnie będzie stać to COUPE-ta będzie sąsiadować w garażu z CABRIO-letem :wink:

P.S. KAMIL może puścisz parę z ust jakie poczynania zrobiłeś :D no ale jeśli nie chcesz to ok ja zachowuję dyskrecję.........

Kujon - 2007-10-16, 14:41

Jacek E30 napisał/a:
P.S. KAMIL może puścisz parę z ust jakie poczynania zrobiłeś no ale jeśli nie chcesz to ok ja zachowuję dyskrecję.........

a ja wiem :D , ale nie powiem :mg: , moge tylko zdradzić że zazdrość mi dupę ściska strasznie :P , ale też bardzo sie cieszę z tego powodu :)

kamil328 - 2007-10-16, 18:26

ja tez wiem!!! bedzie mega
LUCAS_M3 - 2007-10-16, 19:28

a ja nie wiem :( pochwal się :)
High-Tech - 2007-10-16, 19:29

O co kaman?!

Audio?

Z wyglądu to wg mnie projekt 1000% dopieszczony.

GERMAN BOY - 2007-10-16, 20:53

High tech.To nie audio choc w planie na marzec.Cos z wyglądu sie zmieni.Ale spokojnie Panowie nie dokładam spojleów ani stroboskopów.To nie mój styl :D Nie liczni wiedzą.Baaa.Elita z Polski już wie. Mam nadzieje że wyklaruje sie weszystko ok u Garmanów..Bo na sto procent nie moge jeszcze powiedzieć że to bedzie ,narazie w 95 %.Wszyscy którzy wiedzą czyli Jacek e30 Poznan,Jacek G Podkowa Lesna,Kujon,Gasper,Bossi,Kamil328 prosze o cisze w eterze żeby nie zapeszyć.Ale w sumie nie wiem czy wyjdzie to na lepsze ale gorzej raczej nie bedzie :P Jedno zdradze.Pogrubienie stylu German.I WSZYSTKO JASNE DLA TYCH CO KUMAJĄ CZACZE :spoko: Pozdro do przyszłego sezonu na asfaltowych prostych drogach.p.s ale wiem jedno.Tarnowem w ciągu dwóch tygodni wstrzasnie coś.Cos pięknego co moim zdaniem przebije moją bawarke o głowe.Ale to już pewnie nie bawem wyjdzie.Kurcze troche to wszystko wychodzi jak Sherlock Holms 8-)
Wlasnie dostałem hasło z Niemiec że już praktycznie jest dograna sprawa.W listopadzie jak dobrze pójdzie bedzie czekać owa rzecz w garażu.Trzeba jeszcze po nią uderzyć do Niemiec i się za nią rozliczyć bo nie dam tego przywiezc w paczkach.Zbyt cenne .Może zaginąc.Lukas .Daje rade choc nie jest łatwo przemieszczać się po drogach.Iskry potrafie siac za sobą ale naszczescie nie zbyt czesto.Jacek G może cos o tym powiedzieć.Tak na tej fotce co Jacek wkleił ciąłem z kompletem osób i bagażem wiec już była mega niskooooo!!
Jacku fota przecudowna.Smuce się z jednego powodu Kujon.Ty wiesz.Gratuluje ci. :brawo:

LUCAS_M3 - 2007-10-16, 21:08

konspiracja na maxa :D co by to nie było to rzycze Powodzenia :spoko: :]

Coś czuje że fele zmienisz i poszerzenia będą jeszcze większe :mg: ale ok nie zapeszam :twisted:

Gasper - 2007-10-16, 21:20

No. Nic nie piszmy żeby nie zapeszyć. Dopiero jak paczucha do mnie dotrze to będziemy zadowoleni. Póki co musimy się wstrzymać od komentarzy ;]
kuzyn - 2007-10-16, 22:35

Ja tez wiem :D ale nie powiem
boss881123 - 2007-10-17, 07:06

JacekG napisał/a:
Ja tez wiem :D ale nie powiem

I JA :)

BARABUS - 2007-10-17, 07:14

hm... Kamil a ja też wiem :?: :mg: to jest coś w tym stylu co ostatnio gadaliśmy :)
Przemass - 2007-10-17, 07:31

niech ktos jeszcze się dopisze że wie bo fajnie sie temat ciągnie i miło czyta :brawo:
Kujon - 2007-10-17, 07:53

Przemass napisał/a:
niech ktos jeszcze się dopisze że wie bo fajnie sie temat ciągnie i miło czyta :brawo:

no to jeszcze moja Kasia wie, bo słyszała jak rozmawiałem z Kamilem :P

GERMAN BOY - 2007-10-17, 08:50

ale mnie przemas rozsmieszył.Ja też wiem :mg: :mg: :mg:
tak Barabus.Jest to cos w tym stylu co rozmawialismy.Narazie zobaczymy czy wszystko wyjdzie bo najczesciej jest tak że jak sie gada o tym to się wszystko wali wiec narazie na spokojnie.

Shreku - 2007-10-17, 09:23

i ja też wiem.... 8-)
a Ty Kujon nie narzekaj :wink:

GERMAN BOY - 2007-10-17, 11:29

no to w sumie wszyscy juz wiedzą.Nowy felunek powinien na wiosne zawitać. :spoko:
jaqub - 2007-10-17, 19:24

Kamil napisał/a:
no to w sumie wszyscy juz wiedzą.Nowy felunek powinien na wiosne zawitać.

hehe
a bylem pewny ze kupujesz 15stki na zime w wersji stal i zakupiles jakies wykozaczone kapsle (dekle) z takimi ala spinerami....
eeeeee.... zawiodles mnie :wink:
:mg:

Yakuzatti - 2007-10-17, 19:28

jaqub napisał/a:
hehe
a bylem pewny ze kupujesz 15stki na zime w wersji stal i zakupiles jakies wykozaczone kapsle (dekle) z takimi ala spinerami....
eeeeee.... zawiodles mnie :wink:

Felgi-smerfy kupił, ale nikomu nie mówcie :P

Od Pudziana za bodajże 3000 tunezyjskich dinarów

GERMAN BOY - 2007-10-17, 22:38

Jakub.Jestes wróżbitą.na serio zakupiłem na zime blaszaki i własnie je jutro wkładam na auto tylko bez kołpaków bo już mi nie starczyło :D
Yakuzati!Dobre dobre.Takich felg nie kojarze.Po ile chodzą smerfne alusy???Nie nie pasują do germana

jaqub - 2007-10-17, 23:43

Kamil napisał/a:
tylko bez kołpaków bo już mi nie starczyło

odkladaj i kupuj te ala spinery... takie co sie kreca i blyszcza niby chromem :!:

GERMAN BOY - 2007-10-18, 09:37

a tak tak.Fajne sa troche takie amerykanskie. :D
Pietrek - 2007-10-18, 11:33

Kamil napisał/a:
no to w sumie wszyscy juz wiedzą.Nowy felunek powinien na wiosne zawitać. :spoko:

MAM MT1 ? :)

maerik - 2007-10-18, 11:36

Masz zajebiste felgi do Germana, a zmieniasz na zajebistsze?
miroll - 2007-10-18, 16:27

Kamil napisał/a:
Jakub.Jestes wróżbitą.na serio zakupiłem na zime blaszaki i własnie je jutro wkładam na auto tylko bez kołpaków bo już mi nie starczyło :D
Yakuzati!Dobre dobre.Takich felg nie kojarze.Po ile chodzą smerfne alusy???Nie nie pasują do germana

Kamil mam rozumiec ze masz to auto 4 lata i nigdy nim nie jezdziles w zimie :) ? :prosze:

GERMAN BOY - 2007-10-18, 16:50

nie do konca.Miałem opony zimowe na 15 aluminiowych.alusy sprzedałem bo uważam że jak ma byc kiepsko w zime to na maxa a nie takie nie wiadomo co.Opony przerzuciłem na czarne blaszaki ale w sumie z tych 4 lat ze 2 zimy troche jezdziłem dwie stał w garażu u rodziny.ja mam czym jezdzic 2000 aut w robocie a po za tym autobusem tez trzeba od czasu do czasu sie przejechac a nie tylko uzalezniac sie od auta.Kiedys mogło by byc nie wygodnie sie pogodzic jak nie miał bym auta a autobusem bym był odzwyczajony jezdzic.Chyba rozumiecie aspekt o co mi w tym chodzi.Pozdrp.s to nie te felgi co piszecie .Wszystko w swoim czasie.
Kujon - 2007-10-18, 17:06

Kamil w zimie na czarnych stalówkach , E36 wygląda o niebo lepiej niż na kołpaxach, tylko że w naszym przypadku te stalówy muszą być od 5 z ET min 13 wtedy wygląda to naprawde nie najgorzej , bo na zwykłej zimówce z E36 to nasze auta stoją jak na dojazdówce :mg:
Pozdro GSman

miroll - 2007-10-18, 17:26

Hmm rozumiem - moja tez ta zime bedzie stala - niestety teraz i tak sie nie nadaje do pokazywania bo wyprany przod do tego drugiego biegu nie ma :( Tak czy owak cos czuje ze zanim to zrobie to sniegi przyjda. Poza tym na tej glebie nie odwazylbym sie odsniezac ulic. Zeszlej zimy mialem mniejsza glebe a i tak ludzie sie patrzyli bo garnalem wszystko czego nie zdolaly piaskarki odsniezyc.
GERMAN BOY - 2007-10-18, 21:33

Kujon o tym dzis myslałęm własnie że te e36 co widziałem tak ładnie wyglądały na czarnych stalówkach mialy mniejsze et chyba.Moja faktycznie wyglada jak tranwaj bo nietety mam od e 36 .ale wytrzymam jakos. ;/ Miroll spokojnie.Do zimy wyszykujemy lale mam nadzieje.
jaqub - 2007-10-18, 21:37

to tylko ja latam w zimie na motorsportach 17' (te ori 10cio ramienne)... mega mocne felgi... polecam!
kiloff - 2007-10-19, 14:40

ja tam 15" nie lubie bo sie tragicznie gna w zakretach ;)

polecam na zime 16" - sam takowe aluminiowe stalaki posiadam i fajnie sie na tym jezdzi ... a wyglada jak wyglada :mg:

Gasper - 2007-10-19, 22:50

dobra, paczka (a raczej dwie) dzisiaj do mnie dotarły. Miazga qwa :prosze: :prosze: :prosze: Idę pić :drunk:
Jacek E30 - 2007-10-19, 23:05

Mnie mowę odjęło !! Teraz chciałbym tylko widzieć to na własne oczy !!
KAMIL GŁOWA DO GÓRY-szykuje się jeden z najsmaczniejszych kebabów w tym kraju !! !! !! Pzdr.

Shreku - 2007-10-20, 10:03

zaniemówiłem jak to zobaczyłem....
nie będę komentował idę popłakać..... :wink:

LUCAS_M3 - 2007-10-20, 10:25

To czyli Gasper, będzie śmigał na HAMMANAH od Kamila, :?: ... :cry: szkoda że nie ja... POZDRO :wink:

Zły domysł. :oops:
OK Już wiem że nie POZDRO :D

Pietrek - 2007-10-20, 12:00

Pokażcie te felgi :D :prosze:
Jacek E30 - 2007-10-20, 12:48

Tylko elita może o tym wiedzieć :D
Gasper - 2007-10-20, 12:59

LUCAS_M3 napisał/a:
To czyli Gasper, będzie śmigał na HAMMANAH od Kamila,... :cry: szkoda że nie ja... POZDRO :wink:

ależ skąd! Moje zostają tak jak były :]

Jacek E30 napisał/a:

Elyta 8-)

LUCAS_M3 - 2007-10-20, 13:02

Gasper napisał/a:
LUCAS_M3 napisał/a:
To czyli Gasper, będzie śmigał na HAMMANAH od Kamila,... :cry: szkoda że nie ja... POZDRO :wink:

ależ skąd! Moje zostają tak jak były :]

Jacek E30 napisał/a:

Elyta 8-)

OK JUŻ CZAJE - dzięki za sprostowanie :)
POZDRO

Shreku - 2007-10-20, 13:34

LUCAS_M3 napisał/a:
To czyli Gasper, będzie śmigał na HAMMANAH od Kamila, :?: ... :cry: szkoda że nie ja... POZDRO :wink:

Lucas do Twojej kozy? :mg: :wink:

LUCAS_M3 - 2007-10-20, 13:41

Shreku napisał/a:
LUCAS_M3 napisał/a:

Lucas do Twojej kozy? :mg: :wink:

oj szreku szreku :lol: nie wszystko na raz... Mówiłem że przez zimę nie będę nic zmieniał ale nie mówiłem że nie będę zbierał gratów, żeby wyskoczyć z nich na lato. :mg:

PS: Shreku nie widziałem Twojego auta w N.Śmigiełkach jest ono tam ?

Shreku - 2007-10-20, 15:47

yyyyyy.... jakiego auta? :]
GERMAN BOY - 2007-10-20, 18:03

Lukas.Postać Shreku.ta tajemnicza postać :P jak dobrze pójdzie szykuje spora zmiane .Nie nie Panowie nie przechodzi na Honde czy Golfa.ale nie bede nic zdradzał z jego planów.Co do moich Hammanów to poszły w Polske i już nie bawem jedną z czołowych postaci ze swiata bmw Polska zobaczycie na tych kółkach dokładnie jego autko.Juz sie nie moge doczekac jak ją zobacze na moich byłych laczkach.Cos pieknego wyjdzie.
Dzieki Jacku za wsparcie ale wiesz jak jest póki sie tego nie załozy to bedą mieszane uczucia.

Shreku - 2007-10-20, 18:06

Kamil, żadnych mieszanych uczuć....
nie mogę sie doczekać jak je zobaczę na aucie...

GERMAN BOY - 2007-10-20, 19:09

spoko Shreku.Piecze nad tym trzymaja takie sławy jak Gaspere i Jacek E 30 z Poznania.A jesli tacy goscie gwarantuja że bedzie ok to musi być. :spoko:
--==maly==-- - 2007-10-20, 19:13

Kamil musimy koniecznie w końcu gdzieś się ustawić już dawno nie widziałem tego twojego kebaba a sporo się zmieniło ekipa z Wawy trochę się wyłamuje niestety ;/
Co do kół ja mam swoje zdanie ale to jest twój samochód.

Shreku - 2007-10-20, 19:19

--==maly==-- napisał/a:
Kamil musimy koniecznie w końcu gdzieś się ustawić już dawno nie widziałem tego twojego kebaba a sporo się zmieniło ekipa z Wawy trochę się wyłamuje niestety ;/
Co do kół ja mam swoje zdanie ale to jest twój samochód.

kto sie wyłamuje??? ;/

--==maly==-- - 2007-10-20, 19:53

Już Ty wiesz :lol:
Shreku - 2007-10-20, 20:20

Kamil??? :]
--==maly==-- - 2007-10-20, 20:32

Hahaha on to nigdy on tego kebaba zajeździ i zetrze o asfalt aż zostanie sam dach.
GERMAN BOY - 2007-10-20, 23:26

Alo alo.Nikt sie nie wyłąmuje i nikt nie sciera po sam dach auta.Mały można pogodzic jedno i drugie i bardziej tu bym patrzył na zawias niż na koła.Ja rzucisz auto o glebe na gwincie to jasne że sie rozpie...y o jakąs koleine ale koła szerokie i troszke wyżej auto mile widziane i też mozesz machac kilometry jak autokarem!! :wink: P.s mały tamten gosc nie sprawdza bicia tarcz.dałes mi namiar do piekarni na marszałkowskiej cholera :lol:
kamil328 - 2007-10-21, 16:26

widzialem juz felgi. miazga germana!! Musze brac sie za robote bo sie kroi spora konkurencja wsrod german kebabow na przyszly rok!! ale ja tez mam kilka asow w kieszeni na sezon 2008 pojda spore zmiany i nie bedzie tak latwo hehe
GERMAN BOY - 2007-10-21, 18:49

E.Co ty tam szykujesz.Cholera znowu bede trzeci w Polsce!!! :D
--==maly==-- - 2007-10-21, 18:54

Kamil napisał/a:
P.s mały tamten gosc nie sprawdza bicia tarcz.dałes mi namiar do piekarni na marszałkowskiej cholera :lol:

:lol: :lol: :lol: Leże i kwicze :lol:
Nie wiem jak to możliwe musiał zmienić numer ale generalnie na Omulewskiej gość przetacza tarcze ale czy potrafi sprawdzić czy są krzywe tego nie wiem.

GERMAN BOY - 2007-10-21, 23:21

Spoko Mały.znalezłem ich.Tak oni tylko tocza ale pisałem ci że wstepnie wymienie łożyska bo jedno jest wywalone konkretnie z przodu.Póżniej jak to nic nie da sprawdze wnikliwie tarczre.

[ Dodano: 2008-06-08, 22:39 ]
SEZON 2008 WYGLĄDA TAK

foto made by High-Tech in Modlin Twierdza :wink:

High-Tech - 2008-06-08, 23:49

Auto dopieszczone na maxa, ale Kamil - powiedziałęm Ci dziś - mi się nie podoba...

BUHAHA

Świruję oczywiście, jest masakra. Tak nisko, tak szeroko, tak błyszcząco -> TAK TRZYMAĆ!

GRATULUJĘ

Nie zawiodłeś, liczę, że podium będzie Twoje :spoko:

Bananowe skóry i banan na ryju:

POZDRO

kuzyn - 2008-06-08, 23:54

High-Tech - zimny łokiec :wink:

widziałem wczoraj na żywca - miazga.
i te swieżutkie skórki... poprostu bomba.
auto naprawdę dopracowane :spoko:

Shreku - 2008-06-09, 00:00

no Kamil popisałeś się....
i musze napisać.. plener do fotek bardzo fajny.. wykonanie..... bez komentarza :wink:

High-Tech - 2008-06-09, 00:01

Jacku,

w sumie tak, ale przy 30 stopniach w cieniu???

:lol:

LUKAS - 2008-06-09, 00:07

GERMAN BOY napisał/a:

Widziałem Cię dziś w Mińsku ... co robiłeś w moim mieście bez mojej wiedzy :?: :!: :glupek:

hehe ale fajnie sięprezentuje, bardzo ładnie wygląda na żywo ...

PZDR!

[ Dodano: 2008-06-09, 00:12 ]
PS.
Niezły masz nedatyw z tyłu ... ;) :spoko:

Gasper - 2008-06-09, 00:34

Miazga :drunk:
GERMAN BOY - 2008-06-09, 00:57

Witajcie.Od czego by tu zacząc.Napewno od podziekowania niektórym osobom z tego forum bez których ten projekt nigdy nie miał by szans powstania.Bo jak wiadomo sam pomysł,pieniadze i czas to nie wszystko.Bez znajomosci w Polsce ba nawet za granica w tym wypadku nic bym nie dał rady takiego zrobic.M.in podziekowania dla Gaspra :spoko: ,High techa :spoko: ,Puza :spoko: ,Kamila328 :spoko: ,Kujona :spoko: ,Malego :spoko: Jacka z Poznania :spoko: ,Adriana e 30 i innych któych nie wymieniłem i moze nie wszyscy przyczynili sie do efektywnego zdobycia czesci ale zawsze mogłem z nimi porozmawiac ,skonsultowac i sie doradzic.Jeszcze raz wileki podziekowania.
W tym roku praktycznie wykonałem to do czego dązyłem przez 4-5 lat jak ją mam i wkoncu zrobiłem to o czym kiedys tylko sniłem.Co pozostaje moze kiedys włozyc serce od m3 czy ogólnie cos silniejszego
Teraz o samych modyfikacjach na ten sezon;
1)nowy cały srodek,vaniliowa skóra pokryła siedzenia tzw.Wadery od m3 i ogólnie całe wnetrze oprócz półki rozdzielczej i kilku elementów.
2)nowy felunek schnitzer 3 tlg 9/17 et 6 i tył 10/17 (po modach samego tyłu wymiana tylnich rantów na 3,5 calowe i w sumie )tył 10,5 et 19.Opony goodyear f1 215/40 i tył 245/35
3)xenon 6000
4)delikatna muzyka na podzespołach alpine,hertz i jednostka sterujaca na minidyski Pionieer 9000.
5)kierownica Raid Hp 28 cm. :roll:
to z modów głownych chyba wszystko no i oczywiscie wszystko to na asfalcie pomaga utrzymac zawieszenie KW gwintowane Variant 2 z regulacja twardosci ale to juz z tamtego sezonu.
ogólnie auto mi sie teraz podoba.Miłego ogladania .Pozdrawiam.German Boy by Warsaw.

p.s Lukas tak widziałem cie ,na tej bocznej drodze mnie mijałes z kobieta chyba jechałes?.załatwiałem jedna sprawe tam w Minsku i na momencik wpadłem.Piekne miasteczko. :spoko: Pozdrówka

Jacek E30 - 2008-06-09, 01:49

CIEMNO, NISKO, SZEROKO, WYSTAJĄCO !! :brawo: !! , ZASKAKUJĄCO I ZE SMACZKIEM :]
Jak już KAMIL wsadził te walce na auto to zaraz ta informacja dotarła do mnie-ja dzwonie i się pierwsze co pytam czy wystają :lol: pozdro600 kocham takie wózki co się im koła pochylają i coś im tam wystaje :D

kiloff - 2008-06-09, 07:29

:wow: :wow: :wow: :wow: :wow: :wow:

:prosze: :prosze: :prosze: :prosze: :prosze: :prosze:

komentarz wydaje się być zbędny ..

LUCAS_M3 - 2008-06-09, 08:08

jest poprostu pięknie :brawo: :brawo: :brawo:
Kujon - 2008-06-09, 08:12

k.... mać od pół godziny gapie sie w ten monitor i nie wiem co napisać , PRZEPRASZAM
David - 2008-06-09, 08:35

Pieknie zrobiles to coupe, taki german podoba mi sie najbardziej. Nie przesadziles - nawet brak znaczkow mi nie przeszkadza , choc jestem w tym wzgledzie konserwatysta :wink:
Teraz do kropki nad "i" potrzeba tylko progow i to najlepiej tych z m3 sedan :]

Shreku - 2008-06-09, 08:46

David, sedan czy nie sedan wszędzie takie same progi
David - 2008-06-09, 09:07

Shreku napisał/a:
David, sedan czy nie sedan wszędzie takie same progi

a skad zes takie informacje wzial :|
Sedan ma tzw "plaskie" - nie "krecone" inaczej rzecz ujmujac.

BMW - 2008-06-09, 10:19

:o :prosze: :prosze: :prosze: :prosze: :prosze:
Nic wiecej nie powiem

Miro - 2008-06-09, 10:38

Co tu dużo gadać jest ślicznie. Muszę zobaczyć na żywo !!
--=CZARNY=-- - 2008-06-09, 10:52

M E G A M I A Z G A ! ! ! :prosze: mega nisko i szeroko wszytko ślni no i ten srodek :roll: Piekny GERMAN :brawo: :brawo:
jaqub - 2008-06-09, 11:04

PIEKNA... super ze szyby sa takie jasniutkie bo srodek masz najladniejszy...
Gratuluje :spoko:

Kujon - 2008-06-09, 11:27

W pierwszym poście nie byłem w stanie nic sensownego napisać ponieważ te zdjęcia sponiewierały mój mózg :shock: :shock: :shock: , efekt końcowy nokautuje :o , nie bedę tutaj pisać o rasowym nazistowskim stylu bo każdy o tym wie i wszyscy sie tego spodziewali. Chciałbym bardziej podkreślić sposób w jaki Kamil osiągnął ten prezentowany efekt. To nie było jak to większość z nas robi szukanie okazji po Allegro,giełdach innych forach itp , kupowanie przypadkowych rarytasów i tworzenie z tego jakiejś całości. Kamil miał wcześniej ściśle określony cel do którego dążył uparcie, bez względu na cenę, odległość i czas :!: . Bez półśrodków, zero kompromisów :!:

Kamilu musze stwierdziś że masz mocno zrytą psychę, współczuję twojej kobiecie i rodzinie :wink: , ale to jest PASJA i tak trzymaj :!: :!: :!:

:prosze: :prosze: :prosze: :prosze: :prosze: :prosze: :prosze: :prosze: :prosze: :prosze: :prosze: :prosze: :prosze: :prosze:

P.S. Już wiem czemu chciałeś jako jedyny inny kolor krzyża niż pozstali z naszego nieoficjalnego klubu , jesteś poprostu najlepszy w Polsce i możemy śmiało mianować Cię prezesem naszego "German-Kebab Klub" :spoko:

Tasior_KRK - 2008-06-09, 11:38

PIĘKNY, normalnie nie mam słów. Samochód KOZAK !! !! :prosze:

NORMALNIE MASAKRA, ależ mi się podoba ten wózek :prosze: :prosze: :prosze:

LUKAS - 2008-06-09, 11:50

Hmm ja Cie widziałem stojąc na parkingu obok którego zawracałeś, nieskojarzyłem że to Ty.
A stała obok mojej Białej jeszcze jedna E30 tylko że czerwona.

Piekny wóz ;)

piotrek528 - 2008-06-09, 14:02

Teraz Kamil zmiarzdzył wszystkie kebaby :!: osobiście piękniejszego nie widziałem :) Brawo :!: :brawo:
lesiek - 2008-06-09, 15:30

yyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy :prosze: :prosze: :prosze: :prosze: :prosze: :prosze: :prosze: :prosze: :prosze: :prosze: :prosze: :prosze: :prosze: :prosze: :prosze: :prosze: :prosze:
nie jestem w stanie nic innego napisać

GERMAN BOY - 2008-06-09, 15:39

Dziekuje Kujon.Dziękuje wam wszystkim za słowa uznania. :)
Yakuzatti - 2008-06-09, 15:59

:spoko:
kiloff - 2008-06-09, 16:10

no dobra .. pozbieralem szczeke z podlogi .. to w tarnowie jest osobny sektor dla kamila kebaba i reszty ?? chlopie .. to juz nie jest pasja !! ty jestes chory !! miazdzysz w kazdym calu !! wg mnie NIKT nie moze ci sie rownac ..

az chyba ze wstydu zamienie mojego kebaba na jakies ałdi ..

miroll - 2008-06-09, 16:22

kiloff napisał/a:

az chyba ze wstydu zamienie mojego kebaba na jakies ałdi ..

Dokladnie... czlowiek oglada i potem patrzy na swoje i widzi tylko woz ktory przyjechal z Kongo po wojnie domowej .... Nazizstowska perfekcja. U nas nie masz konkurencji. Na syndykacie miazdzysz 90%. Ja chyba przesiadam sie na E30 bo w kebabie to juz nie mam czego szukac.

P.S. To nie jest czepianie sie jak wy to wczesniej odbieraliscie - ale mysle ze smaczku dodalyby czarne srodki felg i srubki na zloto. No moze srodki nie tak bardzo ale srubki marsz wysylac do barbiego :)

Najchetniej to bym to foto oprawil w ramke i na sciane sobie dal zeby moc sie codziennie modlic -->

piotrek528 - 2008-06-09, 16:43

Kamil, mógłbyś wstawić te trzy zdjecia w pełnej rozdzielczości ? :)

Kujon - 2008-06-09, 16:56

miroll napisał/a:
P.S. To nie jest czepianie sie jak wy to wczesniej odbieraliscie - ale mysle ze smaczku dodalyby czarne srodki felg i srubki na zloto. No moze srodki nie tak bardzo ale srubki marsz wysylac do barbiego

Proszę was nie zaczynajcie tej dyskusji bo będziemy mieć niekończącą się opowieść jak ze słynnymi Barabusa eresami....

Shreku - 2008-06-09, 18:05

ja napisze jeszcze krótko...
wiedziałem że będzie zajebi..... ale Kamil przeszedłeś sam siebie...
brak słów...

BARABUS - 2008-06-09, 19:01

no cóż, czapka z głowy :prosze:

... dopiero ci od Audi muszą się ślinić :lol: :] , jest przekozak :!: :!: :!: :!: :!: :!: wymiękam :]

tomash - 2008-06-09, 19:19

:slina: Ideał, masakra, miaga!! Nie wiem co więcej napisać
:prosze: :prosze: :prosze: :prosze: :prosze:

Wacha - 2008-06-09, 19:30

sorry za moje slownictwo ale nie wytrzymalem!!
kur** zajeb**ta Bawarka!!

nommad86 - 2008-06-09, 19:57

E36 ładniejsze już chyba byc nie może.... :)
duchX - 2008-06-09, 20:20

:brawo: śliczna szacunek za prace włożoną w autko :brawo:
Tors - 2008-06-09, 21:37

ja powiem tylko że jak wole stare auta tak to powala i szczeke chwile z ziemi zbierałem! Czekam teraz na Tarnów bo wiem że bedzie co podziwiać!
Tymon - 2008-06-09, 22:02

GERMAN BOY przepiękny wóz.
Szacuneczek i życzę jak największej przyjemności z jazdy tym GERMAŃSKIM Wozem :spoko:

kamil328 - 2008-06-09, 22:33

kurcze Kamil szacunek. W sumie to sie nic innego nie spodziewalem znajac ciebie. Jestes najlepszy w te klocki. Warto bylo czasu i tej kasy wlozonej. Dbaj o nia. Az sie boje jak zobacze ja na zywo. DO TARNOWA MAJTKI NA ZMIANE BIORE!!! :D NICE
swider - 2008-06-09, 22:36

Miazga, masakra :shock:
jezierek - 2008-06-09, 23:05

idealna beemka moze i ja kiedys doprowadze swoja do takiego stanu ;) jest przekozacka !!
Shreku - 2008-06-09, 23:10

Panowie widziałem na żywo...

fil - 2008-06-09, 23:16

pieknie zrobione coupe!!!!dawno takiego nie widzialem :brawo: :brawo: :brawo:
--=CZARNY=-- - 2008-06-09, 23:22

Jest naprawde MEGA !! ! i zrobione z głowa :prosze: Ps. Kamil ile masz cm na przodzie progu do gleby a ile na tyle ?
Jacek E30 - 2008-06-09, 23:30

Te / \ są THE BEST :prosze:
Sądzę, że auto robi 100 razy większą furorę podczas toczenia się np przy prędkości lansowej-w moim przypadku oscyluje ona w granicach 50 km/h :wink:
Niech już będzie ta 5.00 w sobote :lol:

LUKAS - 2008-06-09, 23:35

Hmm ja Cie widziałem stojąc na parkingu obok którego zawracałeś, nieskojarzyłem że to Ty.
A stała obok mojej Białej jeszcze jedna E30 tylko że czerwona.

Piekny wóz ;)

GERMAN BOY - 2008-06-10, 00:04

Kurcze.ale daliscie czadu.teraz to dopiero mam traume żeby tam do Tarnowa wjechac.Na zywo moze sie już tak niepodobac.Ale sami ocenicie.Wiadomo na fotach wszystkiego nie widac.Nie jestr to ideał zreszta jak niektórzy wiedzą w listopadzie miałem lekką załamke z nia jak gosc zaparkował mi na tyle auta i mnie uznali winnym.Ale to juz przeszłosc.Nie było to mocne uszkodzenie.To co jest rtteraz mnie zadowala .teraz szczególy.Drgania kiery przy hamowaniu i klima no i te nieszczesne stabilizatory przechyłu Hr o których już pisałem z rok temu.i bedzie wtedy prawie wszystko ale jak sami wiecie najlepiej ,konca nigdy nie ma.
Czarny.Moge ci co do obnizenia tylko tyle napisac ze obnizyłem ja na gwincie o około 70 mm przód i tył 60.Nieco wyzej stoi przód niż w poprzednim sezonie ale wyglada dobrze i nie przycieram tak o koleiny co w tamtym sezonie zdarzało sie czasami.Dzieki jeszcze raz za miłe słowa.Zobaczycie ,usiadziecie i ocenicie ją na żywo i nie piszcie mi tu że nr 1 i takie tam.Wszyscy mamy piekne autka bo kazde BMW na swój sposób jest piekne.Pamietajcie że posiadanie BMW jest zawsze sukcesem i nie ma tu wątpliwosci.Jedna Bmkw jest lepiej dopieszczona z zewnatrz,druga technicznie ,trzecia ma silnik naprawde mocny .Nie mozna stwierdzac ze ta jest nr1.Dla mnie zawsze w czołówce jesli chodzi o Keaby jest Kamil328,Kujon,Kiloff,Miroll,BMW Hubert Wyszków teraz dołaczył Xeon wiec jest nas troche.Pozdrówka i do zobaczenia.

Tasior_KRK - 2008-06-10, 07:58

GERMAN BOY, Nie bądź taki skromny chłopie :D

Ja to tylko przewiduje nagrodę za najładniejsze auto zlotu :prosze: :prosze:

ukinio - 2008-06-10, 08:40

samochod MASAKRA.ale ja takiego nie moglbym miec,do garazu dojezdzalbym pewnie ze 3 godz hehe.
puz - 2008-06-10, 08:51

kebab kebab kebab jaki by nie był to za wsze bedzie tylko kebab :wink:

to wszytko com mam do powiedzenia :prosze: :prosze: :prosze: :prosze:

BMW - 2008-06-10, 09:13

niemoge sie napatrzec :shock: jest mega kozacko ale brakuje mi jeszcze progow m3 kreconych
swider - 2008-06-10, 09:16

Właśnie o to pewnie chodziło żeby te progi zostały, one lepiej pasują niż kręcone m3 do stylu germana.
LUCAS_M3 - 2008-06-10, 10:32

swider napisał/a:
Właśnie o to pewnie chodziło żeby te progi zostały, one lepiej pasują niż kręcone m3 do stylu germana.

przeciesz tu wcale nie ma nakładekna progi. Ale fakt brakuje mi tu progów...

listwy w zderzakach malowałeś w kolor auta :?: bo jakoś się świecą.

Montuj ringi CCFL i będzie miazga.

GERMAN BOY - 2008-06-10, 12:10

Do progów nie mam przekonania dlatego ich nie założyłem.Newet juz dzwoniłem ale nie jakos mi nie leża po za tym obniza auto bo bokach i czuje ze przycierka za przycierka bedzie.
Ringi czekaja ale to wiąze sie z wymiana lamp wiec jeszcze troche.te lampy co mam sa piekne ale może sie okazac że po rozebraniu nie da sie ich złożyc :(
Tak listwy na zderzakach juz dawno pomalowałem pod kolor i dlatego tez listwy boczne tez pociągniete zostały lakierem.niezle to wyglada.Mnie sie podoba.Jedyne co to strukturą jest pomalowana ta dolna listwa(fartuch) przedniego zderzaka bo jest naprawde blisko ziemi i wiadomo że lakier na niej długo by nie zagoscił.

miroll - 2008-06-10, 14:05

Ja bym progi zalozyl te nie wywijane. Bylby to idealny akcent. Wywijane sa popularne na "golfach" wiec rozumiem awersje. Bedzie znow ze sie czepiam...
David - 2008-06-10, 14:10

miroll napisał/a:
Bylby to idealny akcent. Wywijane sa popularne na "golfach" wiec rozumiem awersje.

Podpisuje sie obiema rekami :spoko:

Kujon - 2008-06-10, 14:30

ale mulicie, lusterka M3 też już są na co drugim golfie i kalibrze i co z tego każdy wie że to od BMW a nie od Golfa pochodzą, własnie o to chodzi że BMW wyznacza pewien poziom którey potem inny podłapują :!:
jaqub - 2008-06-10, 16:26

jak CI przy hamowaniu telepie kiera to rownie dobrze mozesz miec juz koncowke lozysk/lozyska z przodu... ja zrobilem 3tys km na 19" i mam do wymiany lozyska z przodu...
co do progow to o dziwo te ori sa jakies mega odporne na obcierki... ja tu widze tylko i wylacznie "krecone" ORI progi...

marwi - 2008-06-10, 16:49

ja bym pomalował na nowo progi cos w tym stylu:

http://www.bmwclassics.co...pgmFilters=#pic

ni to mat ni to blyszczaca farba...jakis chyba półmat, ale spoko wyglada.

GERMAN BOY - 2008-06-10, 17:11

Zastanowie sie jeszcze nad progami.nie wszystko naraz.teraz potrzebuje troche odsapnac bo wydatków było mnóstwo.
Jakub .Lozyska wymienione z przodu.zawieszenie raczej ok.Ale dostałem ostatnio cynk od mechanika że to samo miał jego sasiad i wszystko praktycznie przeszukali i nie znalezli.na koniec okazało sie że sa z tyłu jakies gumy nie wiem czy nie te od stabilizatorów ale dokłądnie nie wiem i okazało sie że to to powodowało przy hamowaniu drgania.Rozwiazan jest wiele ale to narazie jest moim favorytem.Musze to sprawdzic i wyeliminowac wkoncu te drgania.
P.s Marwi widzimy sie w Tarnowie?Jak kociak który z wami wrocił ostatnio z Tarnowa?

marwi - 2008-06-11, 16:14

GERMAN BOY niestety w tym roku sie nie zobaczymy :cry: , ale jeszcze mam cicha nadzieje ze sie cos zmieni i pojade. Kot sie miewa dobrze az za dobrze :lol: zapewne ja kiedys zabiore w rodzinne strony moze w następym roku...nie chce Ci zasmiecac tematu wiec zycze udanego wyjazdu :drunk: :beer: i uciechy z pieknej suni
owca - 2008-06-11, 20:42

Kamil warto było czekać.Ta laleczka prżyciąga oko :wow: a banan wali na kolana.
wiechue30 - 2008-06-11, 21:04

po prostu brak slów :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:
już nie moge sie doczekać jak zobacze ją na żywo i osobiście pogratuluje :spoko:

GERMAN BOY - 2008-06-12, 23:05

Owca.udzielaj sie wiecej na naszym forum :) .Twoje wnetrze tez niczego sobie i zreszta sie nie dziwie wyszło spod tej samej reki co moje wadery.Pozdro brachu.
BIGPUN - 2008-06-13, 00:27

REWELACJA!
na miescie spotkalem dzis dwoch klubowiczy. zaprosili mnie na forum.
osobiscie musialem sie przekonac co to za cudowne e36...

szacun!!

Kujon - 2008-06-17, 23:09

teraz na spokojnie, bez emocji , już po oglądnieciu auta na żywo po zmianach, musze stwierdzić że samochód Kamila miażdży w każdym calu , kolejny raz podkreślam że jest to esencja kebaba , jak do tej pory najlepszy projekt E36 jaki kiedykolwiek powstał w Polsce :!: i ścisła czołówka w Europie, co potwierdza zainteresowanie i notowaina na niemieckich galeriach :!: cóż moge powiedzieć więcej , Kamil podniósł wysoko porzeczkę i można śmiało mówić że będzie nam wzorem do naśladowania :!: Panowie i Panie , czapki z głów :!: :prosze: :prosze: :prosze:
Gasper - 2008-06-18, 01:24

Szukaj kolejnego auta do robienia, bo tu już więcej nie wymodzisz. Najwyższa półka :spoko:
BMW - 2008-06-18, 08:59

Kamila beemka zawsze byla wzorem do nasladowania :D
GERMAN BOY - 2008-06-18, 10:42

dzieki Panowie.teraz tylko drobiazgi ale wczesniej troche uregulowanie długów i odbicie sie po wydatkach jakie poniosłem aby zrobic tak autko.Ale juz na zime mam mała liste co dołozyc.ale to szczegóły.spokojnie.nic nie przesadze.z wygladu praktycznie sie tak nie zmieni.Pozdrówka
rifresz - 2008-06-18, 17:02

PIEKNA nazistowska bestia :twisted: Zdradz cos w sprawie zmian :P
Pietrek - 2008-06-18, 17:18

rifresz napisał/a:
Zdradz cos w sprawie zmian :P

Przecież widać gołym okiem co było robione :)

--=CZARNY=-- - 2008-06-18, 17:42

Pietrek napisał/a:
rifresz napisał/a:
Zdradz cos w sprawie zmian :P

Przecież widać gołym okiem co było robione :)

Piterek slusznie! widac co było robione :) ale Kamil pisał ze bedą kolejne zmiany przez okres zimowy ...

GERMAN BOY - 2008-06-18, 22:28

napewno board komputer pełny,chodza mi uchylne tylnie szybki po głowie ,jednak progi m3 ale to moze w tym sezonie wrzuce .Powiem szczerze tu zawsze cos mozna robic.a i co najwazniejsze niestety lata jej już zaczyna byc widac w dwóch miejscach na blasze wiec trzeba zabezpieczyc.niestety latka swoje robia i nie wstydze sie tego powiedziec ale jak zabezpieczysz w pore to przedłuzysz jej żywot o jakis czas.Pozdro .
LUCAS_M3 - 2008-06-18, 23:03

GERMAN BOY napisał/a:
napewno board komputer pełny

Co do pełnego OBC to służe pomocą już pare tego podpiełem i nawet działają. :mg:

pozdro

center - 2008-06-19, 07:41

kosmos fura, negatyw z tyłu jest przefantatyczny, musi to bajerancko wyglądać jak się za Tobą jedzie
a skóry w środku :shock: fantastyczny kolor
powiedz o tym środku coś więcej, odnawiali Ci go, od nowa obszywali?
pozdro

GERMAN BOY - 2008-06-19, 10:01

lukas dziekuje za chec pomocy.napewno skorzystam.ja w tym jestem zielony.
Center.Skóra nowa.pokryła stare fotele od m3 zreszta jak widac.Skóra vaniliowa.tak sie ten kolor nazywa.pozdro panowie.p.s Koszt od razu mówie 2500 trzeba dac ze skóra i robota.razem z boczkami.

Jacek E30 - 2008-06-19, 10:48

Widziałem, macałem, podziwiałem-jest 10 na 10 możliwych !! Dokładnie też bym tak sobie wymodelował kebaba-KAMIL wie o co lata, pozdro600 brachu.
P.S. Ja już nie mam w tej chwili nic do dodania.

Kujon - 2008-07-31, 20:20

Nie moze być tak że najładniejszy kebab w PL nie jest na szczycie listy, wklejam więc fotki trzech muszkieterów :P

--=CZARNY=-- - 2008-07-31, 22:43

Miazdza i to konkretnie. F A N T A S T I S Z G E R M A N ! ! ! !
CyRyL - 2008-07-31, 23:34

panowie mega :!:
fajna fotka tyłków hehe niezłe negatywy
wogóle super kebeby
panowie gratuluje nabytków :brawo:

siwy e-36 - 2008-07-31, 23:58

Pozmiatales wszystkich swoim projektem Kamilu :spoko: Moim skromnym zdaniem nr1 jesli chodzi o e36 (kola gleba wnetrze). Jak bym chcial robic swoja na GS to zrobil bym ja prawie tak samo.. Pozdrawiam i gratuluje pieknego auta. Siwy
goryl850i - 2008-08-01, 17:21

wielkie gratulacje ........chyba wszystko zostało napisane wcześniej :brawo:
GERMAN BOY - 2008-08-04, 08:56

tak.dzieki panowie.Wszystkie projekty sa piekne z tych naszych germanców.Szkoda że jednej już nie ma.Ale powstanie jeszcze lepsza .
kamil328 - 2008-08-04, 10:40

damy rade trzymajcie kciuki bedzie piekna siostra na nastepny rok a moze juz w tym roku.
kiloff - 2008-08-04, 11:19

kamil328 napisał/a:
damy rade trzymajcie kciuki bedzie piekna siostra na nastepny rok a moze juz w tym roku.

no chyba do tarnowa nie przyjedziesz pekaesem :>

lesiek - 2008-08-04, 11:41

kiloff napisał/a:
kamil328 napisał/a:

no chyba do tarnowa nie przyjedziesz pekaesem :>

hu.jajnogą :mg: :mg:

Nie bede pisał Kamilu jakie Twoje auto jest piekne, bo chyba o tym wiesz :D