BEEMKA - KLUB
BEEMKA KLUB

OFFTOPIC MOTORYZACYJNY - jak zostac klubowiczem

landcar - 2006-09-05, 21:50
Temat postu: jak zostac klubowiczem
chcialem sie dowiedziec jak mozna zostac klubowiczem beemka-klub
Piotrek - 2006-09-05, 21:53

http://forum.beemka-klub.pl/index.php

lewy górny róg

Menel - 2006-09-05, 23:32

a po co ci to landcar? zeby moze na zlot pojechac? wsiadasz i jedziesz...
ale zawsze mozna w inny sposob. np. kupic sobie tubke wazeliny.

duchPW - 2006-09-06, 08:39

hehe - menel jest zgorzkniały, bo nie zdążył upalić dętki, więc go nie słuchaj :lol:
Menel - 2006-09-06, 23:51

zawsze moge spalic rowerem :lol:
ciekawe co na to klubowicze ? bana dostane pewnie :cry:
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

webretti - 2006-09-07, 01:38

menel napisa/a:
zawsze moge spalic rowerem :lol:
ciekawe co na to klubowicze ? bana dostane pewnie :cry:

hehe za takie coś można było dostac bana w pamiętnym klubie BMW KLUB P..... z którego wiele osób się wypisało, no ale chyba nie tu????

a ja mam tak a'propo tematu oficjalne pytanie, co daje członkostwo klubu, prócz tego, że trzeba wywalić kase?? na co i po co??

KotSylwester - 2006-09-07, 07:45

Landcar- a pokaz mi jakiś topic apropos Klubu, że tak owy jest i jakie są zadady :mrgreen: :mrgreen: Bo ja pakmiętam jak kiedyś kiedyś była akcja rejestracja, potem ktos już za chwilę będzie po 3 tyg nadal nie było... i nie wiem czy jest czy nie ?

Pytam z ciekawości, nie ze złośliwości. Dziwię się że ma takiego topicu, przecież to reklama.
Acha w szukajce wpisałem KLUB, pokazało się 15stron ale nie znalazłem odpowiedniego punktu zaczepienia:)

Pozdrawiam

duchPW - 2006-09-07, 08:52

Radek wypisujesz takie rzeczy, a spod Twojego posta nachalnie miga baner innego forum, który jak czytałem też aspiruje do miana klubu - zazdrość Cię zżera chłopaku czy stosujesz politykę - tu jest chu..wo, bierz łopatkę i i wiaderko i chodź do nas :mrgreen:
Nikt Ci uwagi nie zwraca o niezgodne z netykietą zachowanie na forum, bo nie o to chodzi, żeby sobie szkodzić robić na złość czy stosować żelazne zasady - to nie forum państwa policyjnego czy jakiejś junty, ale nie zachowuj się jak Lepper :|

zanim znowu zaczniesz kpić - naucz się szukać, bo widzę coraz więcej cech wspólnych z innym bohaterem kreskówki zrobionej na podstawie historyjki Makuszyńskiego - może więc zmiana nicka :lol:

KotSylwester - 2006-09-07, 09:01

Pioter, widze ze masz jakies kompleksy albo problem ze zrozumieniem tekstu. Napisałem że PYTAM z ciekawości.

Co do bannera, to na tym forum nikt nie ma nic przeciwko reklamom innych klubów co widać u wielu innych użytkowników.

Tak Piotruś to zazdrość, tylko czego zazdroszczę? byłem w KLUBIE BEEMKA, i powiedziałem dziękuje - to nie moje klimaty, nie pamiętasz?

To właśnie beemka-klub - wyzywanie innych użytkowników, pięnie Panie Piotrze - moderatorze.

duchPW - 2006-09-07, 09:19

hehe - ale nadal szukasz czegoś co jest bardzo blisko - zupełnie jak bohater kreskówki, o której pisałem

coby nie było, to na pierwszej stronie forum jest info o tym co i jak w sprawie klubu, żeby nie trzeba było przerzucać iluś-set tematów :wink:

jakieś tam kompleksy ma każdy, a to, że piszesz, że nie jesteś złośliwy, to wcale nie znaczy, że nie jesteś, tylko, że tak piszesz, a ciekawość, to pierwszy stopień do piekła :twisted:

co do banera, to żaden inny użytkownik nie robi takiej kryptoreklamy jak Ty, więc nie patrz na to co robią inni - patrz na siebie

hehe - tu nas masz - teraz juz nikt nie zaloguje się na tym forum pełnym żmij i podstępnych moderatorów - wszyscy chodźmy do Radka :lol:

Łukasz - 2006-09-07, 09:22

jest info na stronie głównej - to chiba wystarczy?
KotSylwester - 2006-09-07, 09:26

To chyba ja mam zablokowane bo ani REKRUTACJA NOWYCH KLUBOWICZY ani INFORMACJE / POMOC ITD - nie da się kliknąć.

Pioter- nie chce mi się z Tobą kłócić, ani nie będę się zniżal do Twojego poziomu, żeby Cię wyzywać. Szanowałem Cie do dzisiaj, jako normalnego/poważnego użytkownika tego forum , który ma dużą wiedzę i jak sam kiedyś na gg pisałeś z dystansem, ale ludzie się zmieniają...

slawo - 2006-09-07, 09:41

REKRUTACJA NOWYCH KLUBOWICZY

INFORMACJE / POMOC ITD

metaldaw@beemka-klub.pl
mrkryh@beemka-klub.pl

jak byk na stronie glownej forum

i prosze Was przestancie !

KotSylwester - 2006-09-07, 09:45

Daj lepiej link co się pokazuje po kliknięciu REKRUTACJA NOWYCH KLUBOWICZY :)
Piotrek - 2006-09-07, 09:47

Radek dzwonili z bmw-sport.Szukają Cię :wink:
KotSylwester - 2006-09-07, 10:18

Nie wiem po co ta cała burda. Jeden się znalazł normalny użytkownik tego forum i napisał mi że jemu linki ze strony głównej działają i pokazał mi do czego prowadza i tam wszystko jest.

Co prawda Łukaszowi np. tez te linki nie działają tak jak i mnie...

Komu jeszcze nie działają?

No ale widze że najłatwiej burde robić i wyzywac innych.

Gratuluję i Pozdrawiam - NORMALNYCH UŻYTKOWNIKÓW FORUM.

Menel - 2006-09-07, 12:50

Piotrek napisa/a:

:lol: :lol: :lol: bo wazelina im sie skonczyla :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Piotrek - 2006-09-07, 12:57

menel napisa/a:
Piotrek napisa/a:

bueheheheheheh Menel w nagrodę za to jadę Ci obejrzec tego trupa zaraz :mrgreen:

webretti - 2006-09-07, 12:58

menel napisa/a:

Menel, ale my wiemy gdzie trzeba się zgłosić po wazeline, co nie?? :wink: :mrgreen:

kamil.k - 2006-09-07, 13:00

KotSylwester napisa/a:
Nie wiem po co ta cała burda. Jeden się znalazł normalny użytkownik tego forum i napisał mi że jemu linki ze strony głównej działają i pokazał mi do czego prowadza i tam wszystko jest.

Co prawda Łukaszowi np. tez te linki nie działają tak jak i mnie...

Komu jeszcze nie działają?

.

mi tez nie dzialaja :? myslalem ze to zwykle napisy ktore tylko informuja ze w tych sprawach piszemy na emaile podane pod spodem

jakby co uzywam przegladarki mozilla firefox 8)

Menel - 2006-09-07, 13:18

zeby nie bylo skad ten text :lol: :lol: :lol:

nokerman - 2006-09-07, 13:43

skończmy kłótnie OK i powróćmy do tematu

wszelkie info dostępne jest także na stronie głównej

Regulamin przyjęcia do klubu

Statut Klubu

a to polecam nawet obecnym forumowiczom
Regulamin Forum

PZDR

korzuch - 2006-09-07, 13:47

yo!
na bmw sport sprzedają te rękawiczki :?: :mrgreen: musze bułgarkom kupić :mrgreen:
pozdro

webretti - 2006-09-07, 13:58

a więc wszyscy tu obecni zaliczamy się do wywalenia z szergów :mrgreen: od tematu "jak zostać klubowiczem" do tematu "rękawiczki dla bułgarek Korzucha" :mrgreen:

Klubowicz to osoba która:
- czynnie bierze udział w życiu forum od min. pół roku
- nie dostał nagany przez okres min. pół roku
- zaliczył min. 2 zloty (znaczy się przybył :mrgreen: nikogo nie zaliczając po drodze :mrgreen: )
- itd itp reszta listy na w/w odnośniku ;)
...

czy mi się wydaje czy regulamin uległ małej korekcie, tak z ciekawości juz się pytam :?: :roll:

KotSylwester - 2006-09-07, 14:03

Proponuję przeczytac ponownie co jest napisane na tym plakacie:

Oto oryginał:

Menel, głodnemu chleb na myłśi, co:)

Menel - 2006-09-07, 14:07

uuu to musi bolec chyba kocie? :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
KotSylwester - 2006-09-07, 14:17

Menel skup si, jeszcze raz, dasz rade :) Wytęż umysł!!
Menel - 2006-09-07, 14:59

yhmmmmmmmmmmmmmmm...
yyyhmmmmmmmmmmmmm...
yyyyyyyyhmmmmmmmmmmmm...
kurde, jakos nie moge :lol: pomozecie? :lol:
chyba dlatego nie moge zostac tez klubowiczem :cry:

Piotrek - 2006-09-07, 17:02

trzeba zaliczyc 5 palców zeby zostac klubowiczem? :mrgreen:
duchPW - 2006-09-07, 17:12

Radek, ale ja Cię nie wyzywam, zauważyłem tylko pewne podobieństwo.
Polacy też robili dobre kreskówki - nie tylko Warner Bross :wink: - może za duży ten Twój dystans :lol:

Labrador - 2006-09-07, 19:58

Piotrek napisa/a:

nie szukamy ,cały czas wiemy gdzie jest :mrgreen:

Menel - 2006-09-07, 21:20

Piotrek napisa/a:

uuuuuuuuuuuu ojojojojoj :lol:

Piotrek - 2006-09-07, 21:22

menel napisa/a:
Piotrek napisa/a:

uuuuuuuuuuuu ojojojojoj :lol:

ojojojoojojojoj :mrgreen:

KotSylwester - 2006-09-07, 21:45

Widze "chłopcy" że macie wspólne tematy, czy może raczej zabawy.... Ciekawe ile PW teraz dostaniecie z propozycjami :lol: :lol: :lol:

Miłej zabawy :lol: :lol:

Piotrek - 2006-09-07, 21:48

Radek znowu dzwonili z bmw-sport.Znowu pytali o Ciebie :mrgreen: mówili cos o rękawiczce , podobno pozyczyłes i nie oddajesz :mrgreen:
Menel - 2006-09-07, 21:58

radek pozyczyl swoja i ma juz inna zaklepana . tamta nie spelniala jego oczekiwan :mrgreen:
http://www.allegro.pl/ite...rzeznicza_.html

KotSylwester - 2006-09-07, 22:10

Widze że macie duże doświadczenie w takich zabawach... Troszke mnie jednak zniesmaczyliście...
Menel - 2006-09-07, 22:23

ps. oczywiscie bez urazy do wspolnego i znajomego forum bo po naszym jest najlepszym forum o tematyce bmw.zeby nie bylo...

KotSylwester - 2006-09-07, 22:30

Menel PhotoShopa to Ty chyba nie masz co.... :mrgreen: Na następnym spocie jak podjedziesz to CI mogę dać kopię :)
Piotrek - 2006-09-07, 22:31

Radek to był Paint :D
duchPW - 2006-09-07, 23:25

pain, nie paint - rękawiczki gumowe też są HC - chyba, że były kupowane u fusa czy innego smorawińskiego