BEEMKA - KLUB
BEEMKA KLUB

Nasze Śmigiełka - [E30] Passer88 ->> 320i

passer88 - 2006-09-06, 22:29
Temat postu: [E30] Passer88 ->> 320i

passer88 - 2006-09-06, 22:42

a szope młodszy brat szope przerabia na garaz ma 16 lat i kupuje e30 w kabriolecie za 1000zł ale po wypadku:D
Piotrek - 2006-09-06, 22:45

passer88 napisa³/a:
czemu?? za 2 tysiace kupisz lepsze??

a gorsze?

passer88 napisa³/a:
jaki miałes samochod jak miałes 17 lat??

duzego fiata ale za 2,500 :mrgreen:

Moze napisz chociaz jaki silnik , jakie wyposazenie?rok?

Adi - 2006-09-06, 22:48

hmm za wiele nie pokazałeś to za dużo o niej napisać nie można
seryjna 320, doprowadzić do super stanu jakieś felgi ciekawe i nie krzywdzić szpojlerami tyle na początek

Mauser - 2006-09-06, 22:50

passer88 napisa³/a:
a szope młodszy brat szope przerabia na garaz ma 16 lat i kupuje e30 w kabriolecie za 1000zł ale po wypadku:D

poważnie??
mam nadzieje że to żarcik...

niech się nad fiatem albo polonezem zastanowi - napęd na tył, przynajmniej nauczy się jeździć

passer88 - 2006-09-06, 22:51

piekne bmw 2.0 6 garowe 1989rok niby 130 koni nic nie było przerabiane kołpaki jeszcze chyba są oryginalne sprzet audio tez taki jak był od nowosci. a wyposazenie ona jest w wersji mpakiet jak na ten rok to nie jest skromna...abs. centralny zamek, el szyby,el. lusterka, el. szyberdach, wspomaganie, komputer jakis tam jakies bayery antywłamaniowe dodatkowy okrągły kluczyk mam:) blokada mostu...to narazie wszystko co wiem acha sportowe fotele recaro ona ma przejechane 230 tys. mieli ja kolesie w wieku 64, 45, i 55 tak miałem na brifie.
nokerman - 2006-09-06, 22:51

OK jam ma już dosyć jaj

powiem wam pewna tajemnicÄ™ Passer88 dla ciebie i dla brata

tu nie chodzi o to by MIEĆ
bo jak widzisz teraz to nie problem

tu chodzi o słowo UTRZYMAĆ
a z tym większość polaków ma problemy :|
(w tym miejscu wypadałoby podziękować p. Kaczyńskim)

jak piszesz dałeś za toto 2000
nie jeździsz bo nie opłaciłes jeszcze (wnioskuje że po prostu nie masz hajsu a nie czasu tak)
i na 'Dzień dobry' pasuje jeszcze drugie 2000 wpompować prawda?
skÄ…d??
a jeszcze waha/gaz
zaczniesz jeździć wyjdą pierwsze niedoskonałości (teraz jest wszystko wporzo - bo nie jeździsz :mrgreen: )

i prosze nie zrozum mnie źle, w tym sensie że chce siedzieć w twojej kieszeni i liczyć ci talary
nie

po prostu
podchodze do tego w ten sposób że najdroższe w tym wszystkim jest utrzymanie auta
a im auto mniej kosztuje tym droższe jest jego utrzymanie IMHO

PZDR
i zyczę spełnienia słowa UTRZYMAĆ

PS.
Aha i podaj mi na PW albo tutaj nr VIN
to sprawdzimy co tam ona miała jak z fabryki wyjechała w 89r
bo nie wyglÄ…da na Mpakiet

PZDR

passer88 - 2006-09-06, 22:58

kupiłem ją od niejakiego jarka z ruzanek ok. gorzowa mowił ze jest mistrzem polski w paleniu gumy miał ładna 335 chyba. nie rejestruje jej jeszcze bo nie ma potrzeby pieniadze sa. ale nie ma narazie potrzeby zeby rejestrowac jest po przegladzie zostało tylko ubezpieczenie i blachy
korzuch - 2006-09-06, 22:58

yo!
noker nie czepiaj sie kaczoruf tylko 50 letniej komuny :mrgreen: to wina komuny i tyle :mrgreen:
aloha :mrgreen:
a passer cos tam kupił chyba od gerta swoje ałto :mrgreen:

Mauser - 2006-09-06, 23:00

nokerman napisa³/a:

i na 'Dzień dobry' pasuje jeszcze drugie 2000 wpompować

u mnie... dokładnie tyle poszło... a jeszcze z 500zł by się przydało... na stacji diagnostycznej powiedzielei mi że większość OK ale można wymienić niektóre elementy( zawieszenie), i wymieniłem... nie jeden sworzeń, tylko obydwa, jak dwa sworznie to i tuleja... a jak to, to i łącznik stabilizatora... jak jedna strona to i druga... jak się to zrobi, i jeszcze kocówki drążków, to na zbieżność... jak zbieżność to i wyważenie kół... i tak to mniej więcej wygląda... a źle nie było...

nie licząc motorku, który zdechł :(

passer88 - 2006-09-06, 23:04

na przegladzie doczepili sie tylko do lampy bo jakos nie sÄ… takie same
Piotrek - 2006-09-06, 23:05

jedna soczewka a druga zwykła o ile dobrze widzę
kafarek - 2006-09-06, 23:07

Na oko, to nie wygląda źle ;) A skoro ma takie wyposażenie i dobrze pyka, a cena tylko 2 tys, to może ona jest dopiero przywleczona z niemcowni? Blach nie widzę a skoro dałeś 2 kawałki i to dopiero przywleczone, to by się zgadzało :] Wykrecił Ciebie troszkę ;)
Tomek3er - 2006-09-06, 23:16

Ziomus, ale gdzie ty masz m pakiet??? bo zwierzchu nei widze, zrób foto wnetrza.
korzuch - 2006-09-06, 23:17

yo!
bardzo ładne ałto od gerta :mrgreen: fajny mpakiet i ładne felgi :mrgreen:
pozdro

Mauser - 2006-09-06, 23:18

nokerman napisa³/a:
własnie miałem pisać że ktoś na forum juz tak miał

wymieńcie sie :D :D:D:D:

będzie i wilk syty i ofca cała

tak... chyba fotke wrzuciłem, jak było o kierunkach...

Ja będę wilkiem:D:D:D jahahahahaaa:):):)
to tak... pół żartem, pół serio... ale większa połowa żartem;)

passer88 - 2006-09-06, 23:18

koles powiedział mi ze to wersja makiet ale nie wiem co wchodzi w jego skład nie siedze w tych bmw tyle co wy. znalazłem ja na allegro pojechałem i kupiłem jak ja kupiłem to stała w polsce 4 dni. marzyłem zawsze o takiej tyrałem 2 miesiące i uzbierałem:)
urbi - 2006-09-06, 23:19

ladna beemka jak za ta kase :) no i wyupas tez ok jak na te pieniadze :)
Piotrek - 2006-09-06, 23:21

passer88 napisa³/a:
marzyłem zawsze o takiej

brawo , teraz mi zaimponowałes chłopie , mam nadzieję ze nie będzie się psuła i dostarczy Ci wiele wrazeń , tylko uwazaj i nie przesadzaj z szybką jazdą bo niestety parę dni temu odszedł jeden z naszych forumowych kolegów....

Ps. masz juz prawko wogóle?

passer88 - 2006-09-06, 23:22

co chcesz przez to powiedziec??
landcar - 2006-09-06, 23:22
Temat postu: e30
ladna e30,naprawde pieknie sie prezentuje z tym mtechnikiem sam bym chcial miec takiego
passer88 - 2006-09-06, 23:23

nawet nie mam 18 lat skoncze na 20 dni i jestem w trakcie robienia prawka...jak bym miał prawko to bym nią smigał:)
korzuch - 2006-09-06, 23:34

yo!
wstaw rigery bo teraz jest lipa :wink:
aloha

passer88 - 2006-09-06, 23:36

narazie to chciał bym ja przyciemnia ale najpierw dobrze umyc:D pozniej moze jakies aluski moze filtr stoszkowy i strumiennice
Mauser - 2006-09-06, 23:45

passer88 napisa³/a:
moze filtr stoszkowy i strumiennice

lepiej natankuj V-Power...
filtr i strumiennica nic nia da...
pozatym że filtr sobie wypierzesz, a strumiennica jak z nierdzewki to długo posłuży

passer88 - 2006-09-06, 23:50

co mozna w niej zrobic zeby troche ja podrasowac i za duzo w nią nie włozyc.acha zrobiłem przed chwila zdjecie co to jest...

urbi - 2006-09-06, 23:57

nokerman napisa³/a:
a za reszte zapłaci kartą :mrgreen:

a wogóle to tak mu nawet w erze nie dopasują :D :D:D

nie badz tkai chamski bo zaraz dostaniesz ostrzezenie !

chlopak spelnikl swoje marzenie - pamietam jak czulem sie jak on - podjarany na max bo kupuilem sobie swoje pierwsze BMW ! no i niech ma i niech mu sluzy jak najdluzej ... owszem kupil sobie skarbonke ale jak ja bedzie szanowal i nie bedzie robil z nai glupich rzecyz to bedzie sluzyla :)
mi sie bardzo podoba
a co do tego na 1 focie - gdzie to jest bo niewiele na tej focie widac !
gratuluje samochodu i zycze zdania prawka za 1 razem ! :) pozdro mlody ! :D :D :D :D :D :D

aha a co do rasowania - daj narazie spokoj - ja tez kupilem sobie jako pierwsze 320 - na tym aucie mozesz sie duzo nauczyc - najpierw wymien rozrzad, filtry i oleje i jezdzij takim :) dopiero jak naprawde poczujesz ze brakuje mu mocy to zaczniesz sie czyms bawic ...
i nie zakladaj jakis strumienic - to nic nie daje :) zainwestuj w konserwacje na zime jesli chcesz zeby dalej byla taka ladna :)
pozdrawiam !

passer88 - 2006-09-07, 00:07

dzieki. kiedys to tylko ogladałem na waszej stronie bmki i zapisywałem na kompa teraz jak wychodze na podwórko to za kazdym razem przecieram oczy bo nie dowiezam ze w tym wieku mam juz swoje autko i to nie byle jakie tylko bmw:D mam zwykłą bmw bez zadnego tuningu i przerubek i to mi sie zajebiscie podoba bo wszystko jest na miejscu tak jak 17 lat temu mało juz jest takich. kumple przychodzą i dogryzają cały czas ze golf gti...czy passat po tuningu odstawi mnie na starcie. passat ma filtry i chipy i ma 136koni a rekinek bez niczego ma 130:D dla mnie jest zajebista:D
Dixi - 2006-09-07, 00:20

to co pokazales na fotce ten zamek to to jest starodawny alarm na kluczuk jesli masz kluczyk i to jeszcze dziala to po przekrecenu zalacza sie alarm :mrgreen:
passer88 - 2006-09-07, 00:25

działa:D jak powinno :mrgreen: nie wiem jeszcze wszystkiego dopiero poznaje ten samochod ale przy tym grzebałem :mrgreen:
center - 2006-09-07, 00:40

poczyscilem bo nie moglem na to patrzec..
czasami jak czytam wasze texty to zastanawiam sie czy wszyscy urodziliscie sie dorosli i nigdy nie byliscie mlodzi...
podlaczam sie do textu urbiego, nie ma to jak 1 samochod, spelnione marzenia, cud miod i orzeszki..
najlepszego, niech sie spisuje i witaj w klubie..
pozdrawiam

Bruner - 2006-09-07, 00:59

passer88 napisa³/a:
rekinek bez niczego ma 130:

E30 to nie rekinek :wink: Nie baw sie narazie w zadne przerobki itp, doprowadz ja i utrzymaj w dobrym stanie, na pewno da Ci to wiecej frajdy niz wciskanie strumienic itp w niesprawne auto.
passer88 napisa³/a:
kumple przychodzą i dogryzają cały czas ze golf gti...czy passat po tuningu odstawi mnie na starcie

no i co z tego? Niech frajernia startuje szybciej z pod swiatel, ale gdzie przyjemnosc z jazdy? Bokami raczej sobie tymi jezdzidelkami nie polataja :mrgreen:

Mauser - 2006-09-07, 06:17

Bruner napisa³/a:
Bokami raczej sobie tymi jezdzidelkami nie polataja :mrgreen:

Dokładnie!! na szczęście ja miałem jako pierwsze auto poloneza, i pierwsze kryterium co do wyboru drugiego samochodu to był napęd. W przyszłości mowy nie ma żebym jeździł przednionapędówką

damiano_e30 - 2006-09-07, 07:20

Za 2 tysie to myśle że dobrego zakupu dokonałeś.
Nie "rasuj" jej za mocno na razie, 130 koni na tylnej osi to aż nadto do nauki jazdy :wink:

Przede wszystkim wymień pasek rozrządu żeby nie było zonka :lol:
Życze zdania prawka za pierwszym razem no i dużo FREUDE AM FAHREN oczywiście :D

Melis - 2006-09-07, 08:59

Witam!

Gratuluje zakupu!
Nie ma to jak pierwsza własna beemka...cudowne uczucie jak już stoi pod domem czy w garażu :wink:
Wstaw więcej fotek (wyraźnych :mrgreen: ) wnetrza itd.
Kumplom powiedz że w taką dziecinade się już nie bawisz, takie rzeczy to cie jaraly ale w podstawówce i gimnazjumte :mrgreen:
a te ich kosiarki z całym wyposarzeniem areoplanu :lol: to właśnie!-nadają się tylko ewentualnie pod swiatła, czym nie powinni się wcale chwalić bo co to za wielki wyczyn wystartować pierwszy od świateł do świateł... potrafią coś więcej?
Nie zakładaj żadnych chipów, strumienic i innych pseudo tuningowych badziewii!!!!!!!!!!!!
Ta kase lepiej przeznacz na paski,płyny,filtry,oleje itd. bo to jest teraz najważniejsze!!!!!!!!!!!!
Później dopieszczenie do jak najlepszego stanu tchnicznego i wizualnego!

Pozdrawiam i zycze powodzenia!

slawo - 2006-09-07, 09:32

chlopaku zrob ladne zdjecia i wrzuc na forum.
mam nadzieje ze kupiles akurat to auto kiedy gert mial grype i nie mogl jezdzic.
Pozdro

Lord Lukasz - 2006-09-07, 09:51

Nie ma nic lepszego jak spełnione marzenie, dużo plus że jest nim wlasnie e30, szanuj i dbaj o nią a napewno odwdzięczy Ci sie podczas jazdy wrażeniami jakie nie da Ci buracki Vw czy inny wynalazek
nokerman - 2006-09-07, 11:37

Cytat:
PS.
Aha i podaj mi na PW albo tutaj nr VIN
to sprawdzimy co tam ona miała jak z fabryki wyjechała w 89r
bo nie wyglÄ…da na Mpakiet

ponawiam propozycjÄ™
nie chcesz porównać sobie co maiała na wyposażeniu w 89r a co ma teraz ??

PZDR

Piotrek - 2006-09-07, 11:52

obawiam się ze teraz to juz ma niewiele... obym się mylił...
Sobek - 2006-09-07, 12:05

No e30 moze byc, daj lepsze fotki :P
Mysle ze autko bedzie ci sie dobrze sprawowalo, fajnie ze spelniles swoje marzenie,
tyrales przez dwa miechy i sie udalo kupic dlatego wielki respect dla ciebie,
ja tez teraz tyralem 2 miechy przez wakacje ale niestety niemoge znalezc takiej okazji dlatego nic jeszcze nie kupilem, ale juz mam z tatulkiem pogadane ze za 2 miechy moze
kupimy e32, bo e30 niedosc ze prawie kazda gola i wesola to jeszcze ceny z kosmosu,
dales 2 patyki to malutko, kazdy sie czepia ze skarbonke kupiles, na taka cie stac to taka
kupiles, a jak wszyscy tacy bogaci to niech sie ciesza, bo nie kazdy jest taki bogaty ze odrazu kupi sobie e30tke w germanie za ok 10tys :wink:

passer88 - 2006-09-07, 13:55

slawo napisa³/a:

mam nadzieje ze kupiles akurat to auto kiedy gert mial grype i nie mogl jezdzic.
Pozdro
gert nią nie jezdził bo ja sprowadził a kilka dni pozniej stała juz u mnie:D
David - 2006-09-07, 14:42

Gratuluje zakupu!!! Wiem jakie to uczucie w wieku 17 lat kupic sobie e30 :mrgreen: Tez kiedys sie tak czulem 8) . Duzo frajdy z jazdy zycze :D
korzuch - 2006-09-07, 14:54

yo!
własnie przeglad te nowy foty stary piekny srodek gratuluje zakupu dobrze ze gerti niezdazył jej skatowac DBAJ o nią :!: :D
pozdro

Tomek3er - 2006-09-07, 18:30

no własnei tez zajrzałem na te nowe zdjecia rzeczywiscie ładna w srodku to masz cos z tego m pakietu :) kiere i sportsitze, pierwsza wskazówka >> zdejmij znaczek ///M z kalpy tylnej. fajniucha, pozdro i zycze pwoodzenia w pracach przy samochodzie.
Adi - 2006-09-07, 19:16

no teraz widać więcej, wygląda całkiem całkiem jak na tą kase, jakiś plan, wizje już masz co z nią będziesz robił po opłaceniu wszystkiego i otrzymaniu prawka? A i nie przejmuj się gadaniem kolesi na temat golfów i pasatów i innych autek dla ludu te auta to są tylko VW, niczym nie zachwycają, napęd na przód a nawet jeśli latają szybciej niz Twoje BMW to na pewno nie w takim stylu. Masz auto, o którym marzyłeś i tylko to się liczy. Teraz nic tylko się wozić i czerpać radość z jazdy RWD tylko uważaj, nawet 320 potrafi zaskoczyć świeżego nie mającego wprawy kierowce.
pozdro!

Melis - 2006-09-08, 01:39

Skoro to było twoje marzenie...
dopiero zdajesz/zdasz prawko...
wiek... małej wyobraźni...
kuple też al'a za szybcy z wsciekli...
jeździłeś już RWD?

moja propozycja... NIECH BUNIA STANIE SIĘ NIEDŹWIEDZIEM!!! I PRZEZIMUJE ZIME W GARAŻU :mrgreen: ...

kafarek - 2006-09-08, 09:16

passer88 napisa³/a:
kumple przychodzą i dogryzają cały czas ze golf gti...czy passat po tuningu odstawi mnie na starcie. passat ma filtry i chipy i ma 136koni a rekinek bez niczego ma 130:D dla mnie jest zajebista:D

Niech taka zostanie zajebista ;) Co do kumpli co dogryzają, to trzeba było mówic że to silnik 1.6 i taki znaczek wpakowac do tyłu ;) Dołączysz wtedy do klubu cichociemnych i odstraszysz potencjalnych scigaczy. Jeno autka 1.6 stną obok Ciebie. Wtedy małe ździwko ich chlapnie ;) "Jak to 1.6 mnie objechał??? !@#!@#% Ja mam przeciez 1.8!#$%@#$" No ;) A co do zimy, to jedź na boisko i ucz się kontrolowac to 130 kucy ;)

Mauser - 2006-09-08, 09:39

[quote="kafarek"]
passer88 napisa³/a:
to trzeba było mówic że to silnik 1.6 i taki znaczek wpakowac do tyłu ;)

hihih
u mnie właśnie tak jest:

- co masz pod maskÄ…?
- silnik
- ale jaki?
- jeden szeeeeeeeśc...
- achaa.....

A dwie rury z tyłu:)

I np po przejażdżce z kolegą usłyszałem "jak te jeden sześc zadupia!! "

Uśmiech od razu i jedziemy dalej....:)

kafarek - 2006-09-08, 10:05

No ja dopiero 3 dni temu wstawiłem na swoją etkę 2.7 litra znaczek 1.6 :D Na razie znalazł sie jeden cfaniak :P Audi B6 tatusia chyba, bo za młodo wyglądał na takie dziadkowe auto ;) Przełączyłem na PB i na 1-2 do odcinki :D Potem jechał grzecznie za mna przez całe miasto.. Polecam :]

Potem widziałem go stojącego na parkingu i mym oczom ukazał się znaczek 1.9 TDI :P ha ha objechałem diesla :P

emaloo - 2006-09-08, 15:44

Gratuluje zakupu, moim pierwszym autem też było BMW więc wiem co czułeś jak ją kupowałeś... Wygląda całkiem nieźle, więc raczej nikt Ci nie "truskawka" na mine :mrgreen:
Jak tylko spadną pierwsze śniegi poszukaj jakiegoś dużego placu a gwarantuje Ci, że nie zjedziesz z niego przez kilka godzin... :twisted:
Powodzenia!
pozdr.

passer88 - 2006-09-08, 17:21

i chyba tak zrobie:D ale najwazniejsze ja teraz zarejestrowac i zrobic podstawowe rzeczy bo nie wiadomo ile niemiec jezdził na tym oleju
nokerman - 2006-09-13, 20:59

no no Panowie
Passer88 to skromniacha :mrgreen: ale narazie raczej ze swojej niewiedzy, bo jak wszyscy wiemy dopiero zaczyna tÄ… przygodÄ™
i jak na "żółtodzioba: ma całkiem całkiem zacne wyposażenie w tej swojej taksówce,

Oto czego się o niej dowiedziałem:
Vehicle information

VIN long WBAAA51020ED89188
    Type code AA51
    Type 320I (ECE)
    Dev. series E30 ()
    Line 3
    Body type LIM
    Steering LL
    Door count 2
    Engine M20
    Cubical capacity 2.00
    Power 0
    Transmision HECK
    Gearbox MECH
    Colour LACHSSILBER METALLIC (203)
    Upholstery ANTHRAZIT STOFF (0269)
    Prod. date 1989-06-02

Order options
    No. Description
    209 LIMITED SLIP DIFFERENTIAL (25%) [szpera]
    215 POWER STEERING,DEPENDING ON ENGINE SPEED [wspoma]
    296 TD-LM/200/60x365 TD [alumy metryczne]
    301 DIEBSTAHLWARNANLAGE MIT ZV [antykradzieżówka z centralnym]
    314 HEATED WINDSCREEN WASHER NOZZLES [grzane dysze spryskiwaczy]
    320 MODEL DESIGNATION, DELETION [bez oznaczenia modelu na klapie]
    324 FRONT-UND HECKSPOILER [spoiler przód i tył]
    331 SPORTPAKET [sportpakiet]
    339 SATIN CHROME [blak szadoł]
    350 WAERMESCHUTZGLAS GRUEN, RUNDUM [szyby zielonkawe]
    401 SLIDING/VENT ROOF, ELECTRIC [szyber elektryczny]
    410 WINDOW LIFTS, ELECTRIC AT FRONT [elektryka szyb przód]
    428 WARNING TRIANGLE [ /_\ ostrzegawczy]
    481 SPORT SEATS F DRIVER/FRONT PASSENGER [sportowe siedzenia kierowca i pasażer]
    520 FOGLIGHTS [halo geny]
    551 ON-BOARD COMPUTER II W REMOTE CONTROL [OBC2]
    570 STRONGER ELECTRICITY SUPPLY [bogata wiÄ…zka elektryczna]
    663 BMW BAVARIA C ELEKTRONIC [bawaria c - tej akurat na fotach niema]
    682 RADIOANTENNE AUTOMATISCH [aut antena]
    690 CASSETTE HOLDER [holderek na kasetki]
    704 M SPORT SUSPENSION [zawias M Sport]
    708 M-SPORT LEATHER STEERING WHEEL II [kiera Msport w skórze]

nieźle no nie??
za takie piniÄ…dze :| :| :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Adi - 2006-09-13, 21:16

oooo to się koledze udało, nieźle :)
LUKAS - 2006-09-13, 21:33

Witam i gratuluje zakupu. Wyglada dobrze. Wyposazenie ma tak fajne ze niejeden z nas chciałby je u siebie :D Masz szpere, wiec UWAZAJ jak bedzie mokro a juz napewno jak spadnie snieg, zebys tylem czegos nie przestawil. Koniecznie potrenuj na jakims placu czy duzym parkigu jak to auto sie zachowuje. Na zime kup dobre zimowki. No i oczywiscie wymien wszystkie pierdulki typu filtry pasek oleje plyny.

Stozka nie wsadzaj, szkoda na to narazie kasy, a o stumienicy, błagam zapomnij !! !

Piersze auto to zawsze wielkie emocje. Moim pierwszym wlasnym autem tez była Beemka, tylko ze bylem rok od Ciebie starszy (mialem 18 lat).

Co do M Pakietu to Ty go niemasz :!:

A co do kolegów... wysmiej ich, bo sie nie znaja ;)
Mistrzowie prostej i przedniego napedu sie znaleźli :lol:
Wolą Golfy bo pewnie bojąsie jeździć Beemką hahah wiec daj na luz i sie nimi nie przejmuj.

A za to:

passer88 napisa³/a:
gert nią nie jezdził

Proponuję żebyś w niedziele dał Ksiedzu na msze :D

PZDR!

passer88 - 2006-09-14, 14:15

co wchodzi w skład Mpakietu??
kafarek - 2007-01-20, 16:59

Passer88 chyba się rozmyślił z beemki i ją sprzedaje ;)

http://moto.allegro.pl/it...jestrowana.html

Adi - 2007-01-20, 17:03

kafarek napisa³/a:

No ale to raczej nie to auto

Yakuzatti - 2007-01-20, 17:22

moze jednak koledzy go przekonali do passatow, ktore startuja spod swiatel niczym odrzutowce? :D

oby nie!

Sobek - 2007-01-20, 17:23

Adi napisa³/a:
kafarek napisa³/a:

To chyba calkiem inne autko 8) passer ma z 89 a ta z aukcji jest 87 :|

Adi - 2007-01-20, 17:27

Sobek napisa³/a:
Adi napisa³/a:
kafarek napisa³/a:

Właśnie, on miał spoiler na klapie, znaczek ///M i nie było haka z tyłu

Sobek - 2007-01-20, 17:30

Adi napisa³/a:
Sobek napisa³/a:
Adi napisa³/a:
kafarek napisa³/a:

Właśnie, on miał spoiler na klapie, znaczek ///M i nie było haka z tyłu

No i kolorek inny ;) ta z aukcji to chyba delfin :wink:

kafarek - 2007-01-20, 17:32

eeee popsuliście zabawę :P :oops: :oops:
passer88 - 2007-01-20, 22:21

hehehe sorki nie mam neta zamulał i musiałem zrezygnowac z beemki nigdy nie zrezygnuje!!! ostatnio ją zarejesteowałem tata ma poloneza i po pierwszej jazdzie powiedział ze woli wiecej na paliwo wydac niz wozic sie tym trupem. cała rodzina zadowolona jest z mojego zakupu. jak bede miał czas to wrzuce nowe fotki. mam nadzieje ze sie spotkamy na jakims zlocie. pozdrawiam
Yakuzatti - 2007-01-20, 22:51

A przepraszam, ze sie wtrace. Choszczno, to obok jakiego wiekszego miasta jest?

Dobrze, ze nie sprzedawales. Jak raz wsiadziesz to juz ciezko bedzie sie przesiasc.

passer88 - 2007-01-23, 14:29

choszczno lezy w woj. zachodniopomorskim. ok 80 km od szczecina.
Sobek - 2007-01-23, 16:08

W choszcznie mam kumpla jezdzil e30 taka zielona 2d, a ostatnio e32 niebieska 8)
Moze znasz ?? jakos dawno z nim nie rozmawialem ostatnio to tylko zyczonka na swieta smsem!! mial zmienic na jakies kombi!! moze widziales takie autka w miescie ??
aa kiedys jeszcze jezdzil e36 coupe srebrna!! 8)
pozdro

passer88 - 2007-01-24, 11:00

kiedys była ładna bmw e30 zielona z naklejka pioneera na tylnej szybie obnizona. jest kilka kombików i cupe e36 ale nie znam ich po samochodach moze ksywke pamietasz??
Sobek - 2007-01-24, 12:18

passer88 napisa³/a:
kiedys była ładna bmw e30 zielona z naklejka pioneera na tylnej szybie obnizona. jest kilka kombików i cupe e36 ale nie znam ich po samochodach moze ksywke pamietasz??

Hehehe no to ta e30tka z ta naklejka pionieera, Marcin ma na imie, a ksywki raczej nie ma!
bo bym ja znal ;)
Pozdro

passer88 - 2007-01-31, 21:14

kiedy sie pokazesz w okolicy to daj znac ja mieszkam w zamecinie nie daleko choszczna zapytasz gdzie jest najwiekszy fan bmw to skierujÄ… cie do mnie bho tylko ja mam bmw na wiosce:D

[ Dodano: 2007-04-17, 08:34 ]
postaram sie niedługo wrzucic nowe zdjecie ale nie mam juz neta to nie bedzie to takie łatwe bede misiał z aparatem gdzies pobiegac. moze pokaze sie w toruniu zobacze jak z kasą bedzie bo ciezko jest sie uczyc i zaarabiac na wache. pozdro.

[ Dodano: 2007-09-26, 10:29 ]
mam nowe foki mojego autka, z wygladu nic jej nie zmieniłem, kupiłem tylko felgi borbet, 7,5 tył i 9 przód, w silniku tez nic nie robiłem na razie wymieniam to co najwazniejsze, chcem ja utrzymac w takim stanie jak wyszła z fabryki, brakuje mi tylko foteka kierowcyj chcem wymienic bo ten nie jest w najlpeszym stanie z checią odkupie kubełek recaro do e30 i dokładke do zderzaka bo zgubiłem jak potraciłem kota. dorzuce kilka fotek jak mi sie uda.

[ Dodano: 2007-09-26, 10:31 ]

[ Dodano: 2007-09-26, 10:37 ]

[ Dodano: 2007-09-26, 10:37 ]
prosze o jakies komentarze:)

center - 2007-10-08, 22:57

podbicie tematu nowe foty
Sobek - 2007-10-09, 15:43

passer88 napisa³/a:
kiedy sie pokazesz w okolicy to daj znac ja mieszkam w zamecinie nie daleko choszczna zapytasz gdzie jest najwiekszy fan bmw to skierujÄ… cie do mnie bho tylko ja mam bmw na wiosce:D
spoko jak bede w okolicach i bedzie czas to Cie poszukam :)

Furka ok...
Cos mi kumpel mowil kiedys ze byles na malym spotkaniu bmw w choszcznie, jak dobrze pamietam!!
on ma e32 niebieska... lubi przypalic gume...

Pozdrawiam

passer88 - 2007-10-09, 18:48

ok wpadaj kiedy chcesz, znam tego kolesia, ale ostatnio cos nie pokazuje sie swoja e32, a to nie był zlot bmw to był przejazd po miescie jakimis samochodami troche wyruzniajacymi sie od innych samochodów:P
Sobek - 2007-10-09, 19:23

No jakies tam spotkanko i przejazd...
Marcin sie nie pokazuje bo cos pisal mi ze rematuje beemke...
ale juz z nim troche nie pisalem wiec nie wiem co i jak...