BEEMKA - KLUB
BEEMKA KLUB

OFFTOPIC MOTORYZACYJNY - Zakaz palenia w samochodzie - co o tym sÄ…dzicie?

Piotrek - 2006-09-08, 00:29
Temat postu: Zakaz palenia w samochodzie - co o tym sÄ…dzicie?
http://wiadomosci.onet.pl/1399838,11,item.html

jak dla mnie to kretyński pomysł no ale cóz ... z mądrych to raczej nie słyniemy :)

duchPW - 2006-09-08, 00:41

ja w samochodzie nie palę, ale to mój wybór, a taka ustawa, to kolejne idiotyczne ograniczenie prawa własności... ale głupich nie sieją :roll:
webretti - 2006-09-08, 00:48

PioterW napisa³/a:
ale głupich nie sieją :roll:

nie sieją , to prawda, ale głupcy ich wybrali więc już po żniwach :mrgreen:
z naszego kochanego rządu, na czele z premierem i prezydentem to nawet za granica się naśmiewają, hehehe a co dopiero we własnym kraju, buehehehe.....

Drogi by lepiej wyprostowali, bo dziura jest bardziej niebezpieczna dla niedoświadczonego kierowcy, albo przynajmniej niech drogowcy nauczą się kłaść równo asfalt i studzienki montowac na równi z asfaltem, no i te cholerne koleiny od Tirów i autobusów :evil: bo Germanem mozna spiłowac podwozie :evil:

Menel - 2006-09-08, 00:54

jak nie mozna przez komore gadac to i petow nie mozna palic. prowadzi sie w obu przypadkach jedna reka :!:
mi tam to zwisa bo nie pale tego smierdzacego gowna( czasami cos innego sie przypala :wink: )

Pułkownik Zuber - 2006-09-08, 07:31

menel napisa³/a:
jak nie mozna przez komore gadac to i petow nie mozna palic. prowadzi sie w obu przypadkach jedna reka :!:
mi tam to zwisa bo nie pale tego smierdzacego gowna( czasami cos innego sie przypala

Racja. Idąc tym tokiem rozumowania nawijając przez CB, jedząc, pijąc też prowadzi się jedną reką, więc tego też powinni zabronić.. :idea:

Sosen - 2006-09-08, 08:45

PuÅ‚kownik Zuber napisa³/a:
menel napisa³/a:
mi tam to zwisa bo nie pale tego smierdzacego gowna( czasami cos innego sie przypala

Racja. Idąc tym tokiem rozumowania nawijając przez CB, jedząc, pijąc też prowadzi się jedną reką, więc tego też powinni zabronić.. :idea:

Taa i zmieniania CD-ków w radiu, regulacji nawiewów, ahaa no i zapomniałbym o zmianie biegów, wszyscy musimy sobie kupić automaty :wink:

grucha - 2006-09-08, 09:46

No i nie można dziewczyny po udach (i nie tylko) ten tego........pomasować :mrgreen:
Vindevil - 2006-09-08, 10:11

No poprostu nie mogę, co za kraj. Spełnia nasz rząd wszystkie kryteria co do kretynizmu, choć w stanach niektóre ustawy mają jeszcze głupsze -- zakaz noszenia lodów w tylnej kieszeni spodni po godzinie 18.00 !?! (autentyk-gdzieś na forum już była mowa o naszym wspaniałym ...ech..)
Bruner - 2006-09-08, 13:57

Pamiec mnie myli, czy byl juz kiedys taki zakaz?
slawo - 2006-09-08, 13:57

co za glupi kraj, az mi sie cisniene podnioslo, rzadko pale w aucie, ale to moj wybor a jakiegos zasranego barana