| |
BEEMKA - KLUB BEEMKA KLUB |
 |
OFFTOPIC MOTORYZACYJNY - Zakaz palenia w samochodzie - co o tym sÄ…dzicie?
Piotrek - 2006-09-08, 00:29 Temat postu: Zakaz palenia w samochodzie - co o tym sÄ…dzicie? http://wiadomosci.onet.pl/1399838,11,item.html
jak dla mnie to kretyński pomysł no ale cóz ... z mądrych to raczej nie słyniemy
duchPW - 2006-09-08, 00:41
ja w samochodzie nie palę, ale to mój wybór, a taka ustawa, to kolejne idiotyczne ograniczenie prawa własności... ale głupich nie sieją
webretti - 2006-09-08, 00:48
| PioterW napisa³/a: | ale gÅ‚upich nie siejÄ… |
nie sieją , to prawda, ale głupcy ich wybrali więc już po żniwach
z naszego kochanego rządu, na czele z premierem i prezydentem to nawet za granica się naśmiewają, hehehe a co dopiero we własnym kraju, buehehehe.....
Drogi by lepiej wyprostowali, bo dziura jest bardziej niebezpieczna dla niedoświadczonego kierowcy, albo przynajmniej niech drogowcy nauczą się kłaść równo asfalt i studzienki montowac na równi z asfaltem, no i te cholerne koleiny od Tirów i autobusów bo Germanem mozna spiłowac podwozie
Menel - 2006-09-08, 00:54
jak nie mozna przez komore gadac to i petow nie mozna palic. prowadzi sie w obu przypadkach jedna reka
mi tam to zwisa bo nie pale tego smierdzacego gowna( czasami cos innego sie przypala )
Pułkownik Zuber - 2006-09-08, 07:31
| menel napisa³/a: | jak nie mozna przez komore gadac to i petow nie mozna palic. prowadzi sie w obu przypadkach jedna reka
mi tam to zwisa bo nie pale tego smierdzacego gowna( czasami cos innego sie przypala |
Racja. Idąc tym tokiem rozumowania nawijając przez CB, jedząc, pijąc też prowadzi się jedną reką, więc tego też powinni zabronić..
Sosen - 2006-09-08, 08:45
| PuÅ‚kownik Zuber napisa³/a: | | menel napisa³/a: | jak nie mozna przez komore gadac to i petow nie mozna palic. prowadzi sie w obu przypadkach jedna reka
mi tam to zwisa bo nie pale tego smierdzacego gowna( czasami cos innego sie przypala |
Racja. Idąc tym tokiem rozumowania nawijając przez CB, jedząc, pijąc też prowadzi się jedną reką, więc tego też powinni zabronić.. |
Taa i zmieniania CD-ków w radiu, regulacji nawiewów, ahaa no i zapomniałbym o zmianie biegów, wszyscy musimy sobie kupić automaty
grucha - 2006-09-08, 09:46
No i nie można dziewczyny po udach (i nie tylko) ten tego........pomasować
Vindevil - 2006-09-08, 10:11
No poprostu nie mogę, co za kraj. Spełnia nasz rząd wszystkie kryteria co do kretynizmu, choć w stanach niektóre ustawy mają jeszcze głupsze -- zakaz noszenia lodów w tylnej kieszeni spodni po godzinie 18.00 !?! (autentyk-gdzieś na forum już była mowa o naszym wspaniałym ...ech..)
Bruner - 2006-09-08, 13:57
Pamiec mnie myli, czy byl juz kiedys taki zakaz?
slawo - 2006-09-08, 13:57
co za glupi kraj, az mi sie cisniene podnioslo, rzadko pale w aucie, ale to moj wybor a jakiegos zasranego barana
|
|