| |
BEEMKA - KLUB BEEMKA KLUB |
 |
TECHNICZNE - Potrzebny schemat instalacji elektrycznej
Anonymous - 2004-09-10, 16:28 Temat postu: Potrzebny schemat instalacji elektrycznej Tak jak w temacie Potrzebny schemat instalacji elektrycznej najlepiej w jezyku polskin do e 34 z 90 roku!!!
Anonymous - 2004-09-10, 16:34
witaj jakiego rodzaju schematu szukasz bo tez mialem problem z elektryka i mam jakies schematy ale sa slabego stanu i brak paru opisow
Anonymous - 2004-09-11, 01:23
Glownie chodzi mi o to zeby byl schemat elktryki szyb i wszystkiego co zwjazane z ogrzewaniem (elektrozaworami czujnikiem klimy) i klimatyzacja.
007 - 2004-09-22, 11:27
wznawiam temat
Potrzebuje schematu instalacji elektrycznej e30 320 silnik m20 4drzwiowej. Chcialbym zamontowac alarm i pare utrudnien dla tych co sie "pasjonuja procederem". Niezbedny do tego jest schemat a niestety nie posiadam takowego. Jezeli ktos ma to prosil bym o przeslanie na adres danieluxus@wp.pl
Bruner - 2004-09-22, 22:50
| 007 napisa³/a: | wznawiam temat
Potrzebuje schematu instalacji elektrycznej e30 320 silnik m20 4drzwiowej. Chcialbym zamontowac alarm i pare utrudnien dla tych co sie "pasjonuja procederem". Niezbedny do tego jest schemat a niestety nie posiadam takowego. Jezeli ktos ma to prosil bym o przeslanie na adres danieluxus@wp.pl |
Mam schemat do 320, ale to jakis dziwny format, na oko jakies 30 x 60 cm, jesli uda mi sie to zeskanowac albo skserowac to Ci podesle. Ewentualnie jesli zablakasz sie w okolice Gdanska to moge udostepnic.
007 - 2004-09-22, 23:20
bylbym niezmiernie wdzieczny za skan. niestety do gdanska juz pewno w tym roku sie nie wybiore gdyz nieuchronnie zbliza sie data 1 paź... a co za tym idzie obowiazki...
Tak wiec z czekam na skanika i z gory slicznie dziekuje
Bruner - 2004-09-23, 21:30
Dalem dzisiaj kolesiowi do zeskanowania, bo nie mam dostepu do skanera, wiec niedlugo powiniennem miec schematy do wszystkich wersji E30 (wszystkie silniki i nadwozia, chyba tylko oprocz M3). Mam rowniez schemat Motronica (325 e) i gaznika 2BE od IX 1985. Jesli jest jeszcze ktos chetny na schemacik to prosze o kontakt.
Bula_BB - 2005-10-04, 21:01
Witam. Ja również chciałbym ponowić temacik. A mianowicie potzrebny jest mi schemat do E34 a głownie do pompy paliwa bo założyłem nową i nie dostaje prądu a jak podłącze pod aku. to działa. Z góry dzięki i pozdrawiam. A tu mój e-mail bula7@o2.pl
nokerman - 2005-10-05, 07:06
| Bula_BB napisa³/a: | | Witam. Ja również chciaÅ‚bym ponowić temacik. A mianowicie potzrebny jest mi schemat do E34 a gÅ‚ownie do pompy paliwa bo zaÅ‚ożyÅ‚em nowÄ… i nie dostaje prÄ…du a jak podłącze pod aku. to dziaÅ‚a. Z góry dziÄ™ki i pozdrawiam. A tu mój e-mail bula7@o2.pl |
wymień bezpiecznik
Benek_Gliwice - 2005-10-05, 09:41
Niekoniecznie uszkodzenie/bezpiecznik ...
Nie wiem jak to jest w e34 ale w e30 występowały dwa warianty zasilania pomp paliwa. W pierwszej napięcie pojawiało się na stykach po przekręceniu kluczyka w stacyjce (co było słychać) a w drugiej (ja mam ten wariant) napięcie pojawia sie dopiero po zapłonie.
Pozdrawiam
mareks - 2005-10-05, 11:26
hmmm
ja tez chyba mam takie schematy chyba z o ile pamietam SAM NAPRAWIAM z wkił ale rzeczywiscie sa duze a nawet b duze.jak nikt nie bedzie mogl zeskanowac to dajta znac tez bede musial sie udac do znajomego w wolnej chwili i poskanowac
|
|