BEEMKA - KLUB
BEEMKA KLUB

OFFTOPIC MOTORYZACYJNY - hmm

Qba - 2006-09-09, 13:03
Temat postu: hmm
http://www.autokrata.pl/lod/203/bat_na_dawcow/
kamil.k - 2006-09-09, 13:37

tylko jeden motor z wideoradaremi co wszyscy beda go sie bac :lol:

ostatnio mialem wlasnie przygode z policja i wideoradarem
wracam z lodzi zawsze smigam ok 110 km/h bo jezdze akurat wtedy kiedy ruch jest maly wiec mozna sobie pozwolic .no i tak sobie jechalem i ze mna tak jechaly ze trzy albo cztery auta .ja jechalem drugi w kolejnosci . jechalismy tak kawalek i minelismy ograniczenie do 90 na dwupasmowce .nic jedziemy dalej jak jechalismy .po woli zblizamy sie do swiatel i nagle wyprzedza nas nas srebrny golf IV z piotrkowa .widze ze za golfem wyrywa octawia .w lusterku widze cos nie typowego a mianowicie octawia ma jeden halogen po srodku i sobie mysle ze to pewnie jakas stjuningowana skoda i chce sie z nim scigac :mrgreen: skoda wyprzedza mnie ale wszytkich nas laczie z golfem lapia swiatla .na lewym pasie stoi golf za nim skoda.na prawym chyba audi a za audi na rowni ze skoda stoje ja i co widze ze w skodzie jest kamera :lol:
zapala sie zielone golf startuje,skoda za nim .po chwili mijam ich jak stoja na poboczu :mrgreen: po chwili zaczalem sie zastanawiac dlaczego sie do mnie nie przyczepili mimo ze przekroczylem ograniczenie :roll: mozna by wywnioskowac ze nie policja nie zawsze kieruje sie samymi liczbami a ogolnym zachowaniem na drodze

Menel - 2006-09-09, 14:12

bo zobaczyli e30 za pare tysiecy pln wiec darowali sobie. a ze skody mieli pewna lapowke :lol:
webretti - 2006-09-09, 14:41

menel napisa³/a:
bo zobaczyli e30 za pare tysiecy pln wiec darowali sobie. a ze skody mieli pewna lapowke :lol:

Menel z Golfa mieli pewną łapówke :mrgreen: sami sobie przecież nie mogą dac łapówki :mrgreen: Skodą Policja jechała :wink:

Menel - 2006-09-09, 14:43

webretti napisa³/a:
menel napisa³/a:

Menel z Golfa mieli pewną łapówke :mrgreen: sami sobie przecież nie mogą dac łapówki :mrgreen: Skodą Policja jechała :wink:

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
bo juz mi czacha paruje z przepracowania :lol:

Piotrek - 2006-09-09, 15:38

gazeta napisa³/a:
Przy okazji warto wspomnieć, że ponad 80% wypadków z udziałem motocykli powodowanych jest przez kierowców samochodów...

takze patrzymy w lustereczka :wink:

Ps. Nawet nie wiecie jak denerwuje mnie hasło "dawcy organów" jak to słyszę od kogos to juz nie mam ochoty z nim dalej rozmawiac, bo to własnie przez tych niedorobionych przymułów najczęsciej są te wypadki , nie patrzą w lusterka , nie umieją ocenic odległosci albo na chamca wjezdzają bo są zabudowani metalową puszką ....

nokerman - 2006-09-09, 15:55

piter gadasz jakbyć motor kupił :mrgreen:

PZDR

Mariusz - 2006-09-09, 16:07

lol ... jakie 152 KM i jakie 245km/h :D

Tyle kufrów z boku ... i jeszcze gdzieś muszą videorejestrator zmieścić,a to nie jest jeden element ... będzie ciężkie w sumie.

kuzyn - 2006-09-09, 19:26
Temat postu: Re: hmm
Qba napisa³/a:
http://www.autokrata.pl/lod/203/bat_na_dawcow/

mijał mnie taki madafaka wczoraj na ostrobramskiej...piękna maszyna. niebieski metalic.
o tym że to policjant swiadczył tylko napis na oczojebnej kamizelce.