| |
BEEMKA - KLUB BEEMKA KLUB |
 |
OFFTOPIC MOTORYZACYJNY - hmm
Qba - 2006-09-09, 13:03 Temat postu: hmm http://www.autokrata.pl/lod/203/bat_na_dawcow/
kamil.k - 2006-09-09, 13:37
tylko jeden motor z wideoradaremi co wszyscy beda go sie bac
ostatnio mialem wlasnie przygode z policja i wideoradarem
wracam z lodzi zawsze smigam ok 110 km/h bo jezdze akurat wtedy kiedy ruch jest maly wiec mozna sobie pozwolic .no i tak sobie jechalem i ze mna tak jechaly ze trzy albo cztery auta .ja jechalem drugi w kolejnosci . jechalismy tak kawalek i minelismy ograniczenie do 90 na dwupasmowce .nic jedziemy dalej jak jechalismy .po woli zblizamy sie do swiatel i nagle wyprzedza nas nas srebrny golf IV z piotrkowa .widze ze za golfem wyrywa octawia .w lusterku widze cos nie typowego a mianowicie octawia ma jeden halogen po srodku i sobie mysle ze to pewnie jakas stjuningowana skoda i chce sie z nim scigac skoda wyprzedza mnie ale wszytkich nas laczie z golfem lapia swiatla .na lewym pasie stoi golf za nim skoda.na prawym chyba audi a za audi na rowni ze skoda stoje ja i co widze ze w skodzie jest kamera
zapala sie zielone golf startuje,skoda za nim .po chwili mijam ich jak stoja na poboczu po chwili zaczalem sie zastanawiac dlaczego sie do mnie nie przyczepili mimo ze przekroczylem ograniczenie mozna by wywnioskowac ze nie policja nie zawsze kieruje sie samymi liczbami a ogolnym zachowaniem na drodze
Menel - 2006-09-09, 14:12
bo zobaczyli e30 za pare tysiecy pln wiec darowali sobie. a ze skody mieli pewna lapowke
webretti - 2006-09-09, 14:41
| menel napisa³/a: | bo zobaczyli e30 za pare tysiecy pln wiec darowali sobie. a ze skody mieli pewna lapowke |
Menel z Golfa mieli pewną łapówke sami sobie przecież nie mogą dac łapówki Skodą Policja jechała
Menel - 2006-09-09, 14:43
| webretti napisa³/a: | | menel napisa³/a: | bo zobaczyli e30 za pare tysiecy pln wiec darowali sobie. a ze skody mieli pewna lapowke |
Menel z Golfa mieli pewną łapówke sami sobie przecież nie mogą dac łapówki Skodą Policja jechała |
bo juz mi czacha paruje z przepracowania
Piotrek - 2006-09-09, 15:38
| gazeta napisa³/a: | | Przy okazji warto wspomnieć, że ponad 80% wypadków z udziaÅ‚em motocykli powodowanych jest przez kierowców samochodów... |
takze patrzymy w lustereczka
Ps. Nawet nie wiecie jak denerwuje mnie hasło "dawcy organów" jak to słyszę od kogos to juz nie mam ochoty z nim dalej rozmawiac, bo to własnie przez tych niedorobionych przymułów najczęsciej są te wypadki , nie patrzą w lusterka , nie umieją ocenic odległosci albo na chamca wjezdzają bo są zabudowani metalową puszką ....
nokerman - 2006-09-09, 15:55
piter gadasz jakbyć motor kupił
PZDR
Mariusz - 2006-09-09, 16:07
lol ... jakie 152 KM i jakie 245km/h
Tyle kufrów z boku ... i jeszcze gdzieś muszą videorejestrator zmieścić,a to nie jest jeden element ... będzie ciężkie w sumie.
kuzyn - 2006-09-09, 19:26 Temat postu: Re: hmm
| Qba napisa³/a: | | http://www.autokrata.pl/lod/203/bat_na_dawcow/ |
mijał mnie taki madafaka wczoraj na ostrobramskiej...piękna maszyna. niebieski metalic.
o tym że to policjant swiadczył tylko napis na oczojebnej kamizelce.
|
|