| |
BEEMKA - KLUB BEEMKA KLUB |
 |
OFFTOPIC MOTORYZACYJNY - BMW Jazz Club
duchPW - 2006-09-11, 14:53 Temat postu: BMW Jazz Club Siemacie - może dla odmiany czasem warto posłuchac czegoś innego niż umpa, umpa
http://www1.bmw.pl/BMW_JazzClub/
mimo, że nie jestem jakimś wielkim fanem Anny Marii Jopek, to na koncert chętnie się wybiorę - zwłaszcza, że jest organizowany przez BMW
LoveJoy - 2006-09-11, 15:05 Temat postu: jazz Siema,
Też to dostałem z BMW Polska... Pomimo tego, że jest to organizowane przez BMW to i tak raczej się nie wybiorę - nie trawię Ani Mani Czopek i zdecydowanie wolę umpa, umpa...
Pozdro
LJ
Kowal - 2006-09-11, 19:37 Temat postu: Re: jazz
| LoveJoy napisa/a: | Siema,
zdecydowanie wolę umpa, umpa...
Pozdro
LJ | Chyba jak większość ziomów z fotum BMW POLSKA mogli by zorganizować lepszą imprezke
Np: konkurs na najładniejszą E30 polski przy dobrej muzie umpa umpa, dobrym darmowym browarku, i żeby nagrody dawali w postaci M5 E60 albo M6 E63 HI HI o upominkach dla wszystkich posiadaczy bawarek też mogli by nie zapomnieć .
Ale tak poważnie to mogli by urządzić jakieś spotkanie z Kubica i jego F1 BMW SAUBER i żeby były tam nowe modele BEEMEK BYŁY Mogli by powozić uczestników imprezy np: M5 E60.. Jak by robili takie imprezki to by zdobyli wiecej klijentów bo wiele ludzi przekonało by się do najlepszej marki świata i po przejarzce M5 wiele ludzi nie mogło by spać bo by marzyli by mieć takiego potwora
duchPW - 2006-09-11, 20:22
spotkanie z Kubicą było zorganizowane 03.09.2006 na Placu Teatralnym - pisał o tym Łukasz, więc wszyscy mogli wpaść
choć ocazywiście jeśli chodzi o darmowe browarki, to jestem za, a co do Jazzu, to uwielbiam ten gatunek muzyki .... i jest tylko jedno ale: Miles Davis nie żyje
w samochodzie też lubię posłuchac umpa-umpa, ale w domu króluje Jonas Hellborg Trio
BTW - myślę, że takie imprezki są właśnie po to, żeby zdobywać więcej klientów, tyle, że grupą docelową nie są posiadacze E30-tek mający w planach kolejną E30-tkę lub w razie przypływu gotówki E34 lub E36 (jak ja, jeśli ten przypływ nastąpi ) ...ale na koncert i tak chętnie się wybiorę ... jeśli przyślą zaproszenie
Przy polskiej premierze E65 był koncert muzyki klasycznej - wszystko po to, by odbandycić i ukulturalnić wizerunek marki BMW wśród potencjalnych bogatych nabywców
nie chodzi o to, żeby ludzie marzyli o M5, tylko żeby je kupowali
|
|