BEEMKA - KLUB
BEEMKA KLUB

TECHNICZNE - Opony zimowe....oraz...jeszcze coÅ›

szakal - 2006-09-22, 11:45
Temat postu: Opony zimowe....oraz...jeszcze coÅ›
Witam zakupiłem na zimę cztery opony zimowe GOOD YEAR UltraGrip 7. Trochę już późno z takim pytaniem ale czy ktoś może używał te opony i co może o nich powiedzieć.

Z innej strony: Beemke zapupiłem z Holandii (model E36 318i). Na klapie z tyłu bagażnika jesy naklejka na niej trzy kolorowe paski (czerwony, chyba biały i niebieski) oraz napisy H&T i coś co z wolna tłumacze na polski jako silnik... coś tam, ten znaczek jest jeszcze naklejony na silniku na plastykowej osłonie.

xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx dla kolegi

adrian e30 - 2006-09-22, 12:44

oponki super jezdze na takich zakupilem je jako nowe, super nadajasie na snieg i bloto posniegowe.
patryk w-wa - 2006-09-22, 14:52

Oponki fajne ojciec mial UG6 trzeba tylko uwazac zeby przy odpowiedniej temperaturze zmienic na letnie bo szybko sie potrafia zepsuc.
Gasper - 2006-09-23, 09:42

Ten znaczek ///HM czy jakoś tak, prawdopodobnie jest "wizytówką" salonu, w którym kupione było auto. Na zachodzie zostawianie naklejek z nazwą firmy jest bardzo popularne wśród sprzedawców aut. Czasem są to normalne samoprzylepne plastikowe znaczki.
xsilver - 2006-09-25, 22:39

oponki bardzo fajne....

co do znaczka H&T to cos kojaże ze to firma tuningowa - ale nie jestem do konca pewnien ... moze samochod miał kiedys jakis body kit , albo były przeprowadzane jakieś inne modyfikacjie ... albo poprostu był tam serwisowany

duchPW - 2006-09-25, 22:43
Temat postu: Re: Opony zimowe....oraz...jeszcze coÅ›
szakal napisa³/a:
...Na klapie z tyłu bagażnika jesy naklejka na niej trzy kolorowe paski (czerwony, chyba biały i niebieski) oraz napisy H&T i coś co z wolna tłumacze na polski jako silnik... coś tam, ten znaczek jest jeszcze naklejony na silniku na plastykowej osłonie.

paski co oznaczają, to wiadomo, ale napisz co dokładnie jest tam napisane - może google rozwiąże sprawę

Ostry - 2006-09-25, 22:50

A jezdzil ktos kiedys na Dunlop Winter Sport M3 :?: Co o nich sadzicie :?:
jaqub - 2006-09-26, 17:31

Ostry napisa³/a:
A jezdzil ktos kiedys na Dunlop Winter Sport M3 :?: Co o nich sadzicie :?:

mialem kiedys M2 i byly OK... chcialem kupic M3 ale wszyscy nawet w sklepach mi odradzali... kupilem pirelki sotto zero 225/50R17 i sa mega super....!

Pawełm5 - 2006-09-26, 23:32

DUNLOP Winter sport 2 miałem i bardzo sobie chwale, błoto pośniegowe wymiatają a z przekroczeniem indeksu prędkości poszło bez problemu i bez jakiś tam kwiatków
Piotr_1 - 2006-09-27, 00:37

Opony płoną generalnie, sprawdzić w praniu i tak niedługo odejdą i przyjdzie czas na nowe :) Cała moc w silniku, w rękach i nogach :)