| |
BEEMKA - KLUB BEEMKA KLUB |
 |
OFFTOPIC MOTORYZACYJNY - tylko spokoj !!!!!!!!
el nino - 2006-09-23, 14:25 Temat postu: tylko spokoj !!!!!!!! temat dlatego zamieszczam w tym dziale zowagi na ilosc odwiedzajacych ! To jest historia jak idiotyczny sen i ostrzezenie dla wrzystkich , pojechalem z zona na wakacj nad morze po drodze jadac bardzo wolno uderzylem sarne jej nic ale dwa rowery skasowane na drugi dzien pojechaismy do sklepu rowerowego. zatrzymalem sie na migaczach i pobieglem sie spytac jakis element trwaloto 1 minute w tym czasie podjechal koles toyota kombi i trabi jak opentany. Ja to widze bo wlasnie biege do auta . Zastukalem mu w szybe ze juz ojerzdzam . Aten koles wyskoczl zauta zastawil mi drzwi i mowi "to jest napasc dzwonie na policje cos mi w nowej toyoie odpadlo "Ja zorietowalem si ze mam z naciagaczem do czyienia bo koles robil wrzystko abym go dotknal lub trafil . Mial jakas opaske na nodze . Wtym czasie wyszla moja zona z auta jawsiadlem drugii drzwiami i odjechalem.a goscia z telefonem i glupia mina zostawilem .Potem jescze mnie gonil ale tylko chwile bo kuce mam. Panowie gdybm go dotkna to bym mial nielada problemy !Bo koles wygrarzal sie iz nu bedy placil tyko policja przyjedzie . To jest ostrzerzenie dla wrzystkich i sory za to iz jest w zlym dziale . Nie dajcie sie sprowokowac badzcie czujni !
Piotrek - 2006-09-23, 14:35
trzeba było najpierw dac w ryja a pózniej uciekac
ubott - 2006-09-23, 14:36
albo dac tak zeby gonic nie mogl
Ostry - 2006-09-23, 14:51
Bylo mu powiedziec co o nim myslisz a pozniej wbic mu do glowy zeby miec pewnosc ze dotarlo... Wrazie jakiegos zaskarzenia czy czegos to on byl sam i nie mial zadnych swiadkow a Ty byles z zona... 8)
MARTINEZ - 2006-09-23, 15:04
smieszna sytuacja
sory bardzo ale jak by psy przyjechały to by od nich pała dostał a nie kase
duchPW - 2006-09-23, 17:55
nic nie kumam, ale OT też jest odwiedzane
korzuch - 2006-09-23, 19:32
yo!
wrzucasz torbke zony do jego auta goscia na glebe morda w ziemie i dzwonisz na MO bo złapałes złodzieja torebki twojej żony
aloha
rogaś318 - 2006-09-23, 20:15
Gorzej jeśli koleś miał ustawionych jakis pieczarkowcow... wtedy niewazne co by się działo ale mialbys przechlapane...
bo te skurczaczki pieczone tak sie trzymaja...
el nino - 2006-09-23, 21:29
Bardzo dziekuje za te posty ale prosilem aby nie pisac komentarzy > jeszcze raz nie mieszajcie innym w glowach ni mozna dac w twarz kolesiowi bo zato mozna kiblowac pamietajce . Jedyny sposob to olac albo byc cwanszym . Jerzeli dotkniesz kolesia a bedzie mial swiadkow >chocby z przystanka autobusowego to kicha . Niema chojrakow sa tylko glopcy ktorym sie udalo .To nie czasy 10 lat temu kidy prawo bylo kiepskie dzis wyglada inaczej .Wrzyscy mlodzi ktorzy to przeczytaja lepiej uciec a nirzeli aby ulanska fantazja wpedzila was w klopoty . Wiem co mowie .to jest tylko ostrzezenie .
Ostry - 2006-09-23, 21:45
"...Chlopaki to sa w agencjach towarzywskich...my jestesmy mlode wilki..." 8)
Na przyslosc to tak jak mowisz...wyjsc na legalu z calej sytuacji ale zapisac blachy zeby bylo wiadomo na przyszlosc kogo "wsadzic" na dupe...
Piotrek - 2006-09-23, 21:49
| Ostry napisa³/a: | "...Chlopaki to sa w agencjach towarzywskich...my jestesmy mlode wilki..." 8) |
buehehehe , Ostry dobry tekst
Ostry - 2006-09-23, 22:02
Piotrek boj sie Boga...polskich komedii nie ogladasz??!!?? To jest stary tekst a tak bardzo lubie go urzyzac ze ho ho...
Piotrek - 2006-09-23, 22:54
własnie utrwalam sobie te stare dobre teksty bo idzie poranek kojota na tvn
ubott - 2006-09-23, 22:57
| Cytat: | | własnie utrwalam sobie te stare dobre teksty bo idzie poranek kojota |
dobrze dobrze... bo polskie filmy to klasyki
Ostry - 2006-09-23, 23:00
Polskie komedie sa najlepsze ale niestety tylko Polacy rozumieja ten humor bo jakby na swiecie kminili nasz humor to co 2 aktor by mial nobla albo innego oscara...
|
|