BEEMKA - KLUB
BEEMKA KLUB

TECHNICZNE - zamek dzwi

pawelbach - 2006-10-01, 11:00
Temat postu: zamek dzwi
nie moge otworzyć dzwi od strony kierowcy z kluczyka kluczyk sie obraca normalnie jak w innych zamkach da to sie jakoś naprawić dodam ze odkąd mam mojego isa to nie można było otworzyc z kluczyka
KotSylwester - 2006-10-01, 11:24

Otwórz drzwi , zdejmij tapicerkę i pooglądaj co się dzieje;) Jakby coś to wyjmij bębenek albo podjedź do fachowca, który ustawi zapadki nowego bębenka do Twojego kluczyka.

[ Dodano: Nie Paź 01, 2006 11:25 am ]
Fachowiec:

P.Pusławski, ul.Saska, chyba 93, tel: 602 337 647 - Fachowiec jak się patrzy!

Blazer - 2006-10-01, 11:51

Dokładnie tak jak mówi zobacz najpierw czy zadne cieglo nie spadlo i jak cos to udaj sie do fachowcow. Jak kiedys zgubilem kluczyki to za dorobienie na podstawie zamka (schowka najmniej wytarty) wział 170 zł uznałem to za przystępną cene, a zajęło mu to 15 minut.
pawelbach - 2006-10-09, 17:50

ok zmobilizowałem sie i zdjołem boczek w dzwiach od kierowcy i pasarzera zeby zobaczyć co z tym jest nie tak wiec bebenek od zamka jest ok normalnie sie obraca ale zobaczyłem ze brakuje tam jakiej zapadki ktura łączy zamek z bebenkiem od kluczyka skąd moge to wziać bo raczej nie dorobie tego a kilku fachowcuw co mogli to miec powiedzieli ze na strażackiej ale po taką pierdołe to mi sie nie opłaca jechać ma to ktoś może ?? albo dzwi po wypadku