BEEMKA - KLUB
BEEMKA KLUB

OFFTOPIC MOTORYZACYJNY - Miłego dnia wszystkim :)

Piotrek - 2006-10-03, 07:03
Temat postu: Miłego dnia wszystkim :)
j.w. :mrgreen:
nokerman - 2006-10-03, 07:09

THX

MSPANC

kamil.k - 2006-10-03, 07:47

zaczales pracowac w radiu czy telewizji ze taki mily sie zrobiles :?: :mrgreen:
korzuch - 2006-10-03, 07:48

yo!
dzieki ojcze :mrgreen:
aloha :mrgreen:

Sobek - 2006-10-03, 08:04

Wow co to za temat Piotrek?? 8)
Ale co tam :lol:
Milego Dnia Wszystkim :mrgreen:

Rafał - 2006-10-03, 08:08

poranna kawka

ello ziomale :lol:

Adi - 2006-10-03, 08:11

już po kawie

dołączam się :)

KotSylwester - 2006-10-03, 08:19

hmmm, no to milego, dobrze że wódka jeszcze zimna.
Rafał - 2006-10-03, 08:26

KotSylwester napisa/a:
hmmm, no to milego, dobrze że wódka jeszcze zimna.

dobrze ze wodki cos z wieczora zostalo to jakos wstalem :lol:

KotSylwester - 2006-10-03, 09:00

no to: CHLUP!
Łukasz - 2006-10-03, 09:01

Niech Was Wszystkich Jasna Cholera!

Pozdro600

sybir - 2006-10-03, 09:47

Co za temat :D
Ahh.....No to miłego Piotrek, na wzajem.
sie ma

fil - 2006-10-03, 10:26

a dziekuje ...wzajemnie :)
Melis - 2006-10-03, 10:29

równiez miłego dnia :lol:
grucha - 2006-10-03, 10:32

Tak to jest temat na poranek :lol:

Piotrek THX i również wszystkim miłego dzionka życzę i pustych niezakorkowanych ulic.....

Pozdro

Bajka - 2006-10-03, 12:21

wstałam :D
dzięki Piotruś i wzajemnie :)
skąd te życzenia? żądam wyjaśnień! :mrgreen:

pawelbach - 2006-10-03, 12:21

:D tez sie dołącze
duchPW - 2006-10-03, 14:48

gadaj co knujesz !! !!!!!!!!:wink:
Rafał - 2006-10-03, 15:36

kto poleci po flaszke ?
BM 6 - 2006-10-03, 17:15

Czeeeść!!! Witaaam!!!
A ja dopiero teraz się włączam i ............ z życzeniami sympatycznymi się dołączam ........ >>milego wieczoru!!! :wink:
Pozdrowienia i całuski obowiązkowo w dniu dzisiejszym - M.

KotSylwester - 2006-10-03, 17:42

miłego wiczoru wszystkim i tobie Mariolko :mrgreen:
Menel - 2006-10-03, 19:18

milego wieczorku, czas browary zaczac otwierac 8)
ubott - 2006-10-03, 19:20

Cytat:
milego wieczorku, czas browary zaczac otwierac

TO JEST MYSL...

Menel na prezydenta!

Milego wieczorku.

Rafał - 2006-10-03, 19:32

to ja tez sobie strzele leszka
pozdro

Łukasz - 2006-10-03, 19:36

Twoja wypowiedź kolego Rafale może być odebrana jako zamach Stanu :!:
Rafał - 2006-10-03, 19:42

ty tez sobie strzel
to ci cisninie spadnie

Menel - 2006-10-03, 19:46

a dlaczego wy jakies leszki :? pijecie a nie krole ?
Łukasz - 2006-10-03, 19:53

Rafał napisa/a:
ty tez sobie strzel
to ci cisninie spadnie

ar ju tokin tu mi :?:

Rafał - 2006-10-03, 20:03

leszki sa z poznania
a króle sa z jakiejs wiochy :lol:

Menel - 2006-10-03, 21:15

leszki to na kajak a krole do beemek :lol:
LoveJoy - 2006-10-03, 21:18
Temat postu: miłego
Siema,

Eeeetam, nie znacie się :!: Leszki, króle i inne wynalazki :shock: Ćwiartka Smirnoffa zapita dwoma Amsterdamami Maximatorami to jest to :!: :mrgreen: :!:
Miłego wieczorka to all

Pozdro
LJ

KotSylwester - 2006-10-03, 22:22

króle to na wsi się w klatkach trzyma, a na święta pasztet robi, Leszki to na odstrzał. HeinegoMedina się wali.
KORDI - 2006-10-03, 22:31

A ja tam wole psy we mgle.... :lol: :lol: :lol: :lol:

Miłego wieczorku wszystkim.... 8) :D

PozdrOOfki... :D

Menel - 2006-10-03, 22:53

no i bylem w nocnyma po browar a tam ... :shock: brak kroli, mowie o zesz ty w mordtke :? co ja wypije? no i poszedlem na ilosc - leszek 0.66 :lol:
Piotrek - 2006-10-03, 23:14

trzeba było Jacek wziąsc 2 bo tak to zaraz nastepny kurs pewnie :mrgreen:
Menel - 2006-10-03, 23:39

juz nie mam ale kurde nie moge tyle codziennie browarow łoic bo bęben straszny rosnie :|
:mrgreen:

duchPW - 2006-10-04, 13:28

menel napisa/a:
juz nie mam ale kurde nie moge tyle codziennie browarow łoic bo bęben straszny rosnie :|

chyba Rafał uwiecznił całą sekcję rytmiczną - od werbelków do olbrzymich basowych kotłów

btw - ja tam piwa nie lubię i piję oranżadki oraz wodę z kranu, bo picie alkocholu jest niezdrowe, a poza tym po piwie chce mi się siku

Pscolka - 2006-10-04, 23:33

A dziekuje moj dzien byl naprawde mily i udany :D

Mi pozostaje jedynie zyczyc wszystkim......

Kolorowych snow i dobrej nocki :wink:

DOBRANOCKA :mrgreen:

ps: Karaluchy pod poduchy... ;p

Rafał - 2006-10-04, 23:37

Pscolka napisa/a:
Kolorowych snow i dobrej nocki :wink:

wlasnie tak
jutro tez jest dzien
i jutro tez bedzie forum

pozdro 500

Piotrek - 2006-10-04, 23:39

Rafał napisa/a:
jutro tez bedzie forum

tego nie byłbym taki pewny :wink:

Rafał - 2006-10-04, 23:41

Piotrek napisa/a:
Rafał napisa/a:
jutro tez bedzie forum

tego nie byłbym taki pewny :wink:

nie prowokuj ,nie prowokuj :lol:

Kowal - 2006-10-05, 03:53

Miłego dnia :D
CyRyL - 2006-10-05, 06:26

podtrzymuje :lol:
MIŁEGO DNIA WSZYSTKIM :mrgreen:

Piotrek - 2006-10-05, 08:18

dziękuję i zycze tego samego wszystkim :wink:
ubott - 2006-10-05, 09:05

I znowy od nowa...

MILEGO DNIA

p.s. ten temat mimo ze molo ambitny to do konca roku przzebije wszystki pod wzgledem napisanych postow

Łukasz - 2006-10-05, 09:20

mmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiłllllllłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeegggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggg00000000000000000000000000000000000000000000000oooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1

OOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEESSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

serdecznie pozdrawiam. :mrgreen:

Pscolka - 2006-10-05, 11:02

Po milej nocy czas na mily dzien...

Miłego dzionka wszystkim :D
Aby czas na uczelni i w pracy szybko minal, a pozniej przjemnego leniuchowania :mrgreen:
Również tym co maja dzis wolne lub nie pracuja... wam tez miłego dnia :D

Pscolecka

Ps: Tobie przedewszystkim życze miłego dnia...
Ps2: ... bo mój bedzie napewno bardzo mily ;)
Ps3: Ja Ciebie i tak bardziej...

Mariusz - 2006-10-05, 11:21

Po kawce ... miłego dnia :)

Chyba zapomne co to sen ... ;)

Melis - 2006-10-05, 13:31

no jak narazie dzionek mimo dużego tempa mija bardzo dobrze...

Milego dnia wszystkim!

Łukasz - 2006-10-05, 13:42

to co z tym stołkiem?
Rafał - 2006-10-05, 16:30

juz po pracy zaraz lece do wafki :lol:

pozdrowka

MILEGO DNIA :lol:

Menel - 2006-10-05, 20:21

no to zdrowka panowie (dzis serwowana jest finlandia..z plastiku :wink: )
Bajka - 2006-10-05, 20:30

menel napisa/a:
no to zdrowka panowie (dzis serwowana jest finlandia..z plastiku :wink: )

a panie jak zwykle o swoje muszą się upomnieć, ehhh :(

BM 6 - 2006-10-05, 21:59

.......... i w związku z powyższym, aby zaakcentować "babską" obecność........
............... życzę wszystkim dobrej nocy!!!......???
Nierozłączne pozdrowienia i całuski - M.

nokerman - 2006-10-05, 22:50

i co wymieniłeś ten olej??
czy ci posmakował :D :D

Piotrek - 2006-10-06, 00:03

nokerman napisa/a:
i co wymieniłeś ten olej??
czy ci posmakował :D :D

Noker powiem Ci tylko tyle....
Miłego dnia :wink:

duchPW - 2006-10-06, 00:05

Dobranoc wszystkim - do jutra
Belisama - 2006-10-06, 08:57

PioterW napisa/a:
Dobranoc wszystkim - do jutra

juz jest jutro wiec
DZIEN DOBRY WSZYSTKIM !! !!!

KotSylwester - 2006-10-06, 10:42

Siema, dziś piąteczek :D
Łukasz - 2006-10-06, 10:48

hakunamatata
ubott - 2006-10-06, 11:01

nastal kolejny dzien wiec dzien dobry

a to ostatni dzien pracy (przynajmniej dla mnie) i weekend!!! :D :D :D

KotSylwester - 2006-10-06, 11:07

CO? Łukasz ma gnata?
Łukasz - 2006-10-06, 11:08

gnatamatata, ja nie mam gnata, miła rebiata :mrgreen:

Sallam Sallam

BM 6 - 2006-10-06, 11:10

............ A ja żegnam Was, bo za chwilę wyjeżdzam do Tarnowa na zlot.........
......... ale ........... do zobaczenia na forum w niedzielę wieczorem......!!!
A do tego czasu........... oczywiście.............. pozdrowienia i całuski - M.

Bajka - 2006-10-06, 11:50

Mariolko bardzo ci zazdroszczę, z niecierpliwością czekam na relację ze zlotu :)
Przykro mi, że nie jadę, ale zobaczymy się w przyszłym roku :)
Weekendy chyba teraz zaczynam w czwartki i trwają do wtorku więc miłego dnia wszystkim :lol:

LoveJoy - 2006-10-06, 15:20
Temat postu: weekend
Siema,

Jeszcze tylko 40 minut i koniec pracy na dziś!!!!!
A później 0,7 Finlandia szklana będzie grana :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Miłego popołudnia Wszystkim :!: :!: :!:

Pozdro
LJ

Menel - 2006-10-06, 18:53

a ja jeszcze 1.08 min w pracy i potem finlandia z plastiku :lol:
Yakuzatti - 2006-10-07, 22:17

Milego wieczoru :P xD
Piotrek - 2006-10-10, 08:58

no to jedzieM z koksem :mrgreen:

Miłego Wszystkim :wink:

Łukasz - 2006-10-10, 10:13

Tym z krakowa to chyba prochu do czaszki nasypali :wink: :mrgreen:

i pomysleć, że tacy jeżdżą beemkami :mrgreen:

LoveJoy - 2006-10-10, 11:20
Temat postu: :)
Siema,

Rany ale dzień dziś mam.... Nawet czytanie strony klubowej nie pomaga na nerwa...
Ale, co tam - miłego Wszystkim :mrgreen:

Pozdro
LJ

Piotrek - 2006-10-10, 11:22

Łukasz napisa/a:

Łukasz słyszałem ze Ty tez jestes fajny chłopak tylko ....... :mrgreen:
Bob jak to szło? :mrgreen:

speed - 2006-10-10, 12:21

Piotrek napisa/a:
Łukasz napisa/a:

hahaha :mrgreen: miłego 8)

Łukasz - 2006-10-10, 13:17

Piotrek napisa/a:
Łukasz napisa/a:

spadywowuj :mrgreen:
bob to się nadaje do pchania karuzeli :twisted:

BM 6 - 2006-10-10, 16:19

Hej!!! ..... Hej!!! .......... Czeeeść!!!
Witam wszystkich serdecznie i bardzo sie dziwię, że nasz kochany Henry jeszcze nie posypał cukrem w tak miłym temacie (?????)
Pozdrowienia i całuski - M.

Rafał - 2006-10-10, 16:52

milego dnia dziewczyny,chlopaki,łukasz

ps: nie pamietam pitek :wink:

SmasherE30 - 2006-10-10, 17:10

Que pasaaaaaaa :!: :lol: :mrgreen:
ubott - 2006-10-10, 18:17

pozna godzina sie robi wiec piwko w dlon i milego wieczoru :mrgreen:
speed - 2006-10-10, 18:29

Piwko w jedna pilot do tv w druga - milego wieczora panie i panowie :mrgreen:
Menel - 2006-10-10, 22:24

zdrowka...ja jak zwykle finlandia z plastiku. drineczki z czerwona oranzada helenka :wink:
Piotrek - 2006-10-10, 22:27

menel napisa/a:
zdrowka...ja jak zwykle finlandia z plastiku. drineczki z czerwona oranzada helenka :wink:

Jacek wykończysz tego taksówkarza :mrgreen:

Tasior_KRK - 2006-10-10, 23:01

Bronx do ręki, przeglądanie forum + TV

JA TAAAKKK... A WY COOOOO... :)

center - 2006-10-10, 23:03

tv, teraz forum, jakas szybka rozmowa na gg, muzyka w tle zaleznie od nastroju, dzisiaj full melancholia :)
a jutro wstanie kolejny piekny dzien...

Menel - 2006-10-10, 23:20

Tasior_KRK napisa/a:
Bronx do ręki, przeglądanie forum + TV

JA TAAAKKK... A WY COOOOO... :)

ja tez tasior ale cos nic nie dzieje sie na tym lipnym forum.moze jakas rozpierduche pos poduche ? :lol:

Tasior_KRK - 2006-10-10, 23:25

Jestem za a nawet przeciw :)

Trzeba podlozyc jakas truskawke to sie zacznie temat moze :)

Menel - 2006-10-10, 23:29

to zaczynaj bo ja juz mam prawie idealny czerwony paseczek :lol:
Tasior_KRK - 2006-10-10, 23:43

Tak sie glowie (a moze poprostu za duzo wypilem) jak zaczac zeby mnie odrazu nie skreslili z forum :)

Moze nowy temat truskawkowy :) Na offtopicu

duchPW - 2006-10-11, 00:01

zomo nie śpi - lepiej nie zaczynaj :twisted:
center - 2006-10-11, 00:15

nie spi nie spi, zawsze czuwa, zawsze jedno oko otwarte..
jak cos sie zacznie dziac to juz wiem kto za to beknie 8)
menel Tobie zostalo 21 dni paska, nie kracz nie kracz...

Rafał - 2006-10-11, 00:30

troche piwa i glowa sie kiwa
ide w kime
bo rano trzeba wstac i popracowac troche

milych snow dziewczyny :wink:

duchPW - 2006-10-11, 00:38

Rafał napisa/a:
milych snow dziewczyny

ale z Ciebie internetowy maczo

Rafał - 2006-10-11, 00:53

idz spac inspektorze :wink:
Pscolka - 2006-10-11, 11:16

Rafał napisa/a:
troche piwa i glowa sie kiwa
ide w kime
bo rano trzeba wstac i popracowac troche

milych snow dziewczyny :wink:

witam wszystkich!

ooojjjjjjjjj moje byly przemile :D :oops: :D
Dzieki Rafał :mrgreen:

Nie ma to jak zaczac dzionek od porannej kawuni :)
Teraz juz tylko zeby swiecilo slonce i bedzie gitara.
Wreszcie dwa dni wolnego... HURA!!!

Milego dnia wszystkim Kochani od Pscolki :D

Ps: Alez mi dzis kolorowo :D

Rafał - 2006-10-11, 12:52

ehh
moj dzien jakis czarno-bialy

oby do piatku :lol:

speed - 2006-10-11, 13:00

A ja zaczynam dzis włłykend ale mi truskawka fajnie :twisted:
Pscolka - 2006-10-11, 14:16

aloha!

Okazuje sie ze nie dla wszystkich ten dzien okazal sie byc milym...
Przed chwila w radiu podali ze dróznik w Czarnem urzadził imprezke z kolegami na ktora przyjechala policja... bo ktos sie bawil szlabanami i zamykal je i otwieral co chwile...

Paniczu Korzuch teraz to my juz wiemy jakie Ty zabawy u siebie na wlosciach wyczyniasz :mrgreen:
Trzeba sie bylo bawic szlabanem :?: Teraz kolega ma przypał :D

To pisalam ja:

Pscolka :mrgreen:

duchPW - 2006-10-11, 15:15

Korzuch - żeby się dostać do samoobrony trzeba się bawić innymi szlabanami :lol:

Goliat - 2006-10-11, 22:10

A mi dzien do najlepszych nie nalezy :evil: :evil: :evil:
Dzis z rana dowiedzialem sie [i nie tylko ja] ze nasze premie zostaly zawieszone i nie wiadomo kiedy dostaniemy.

Bajka - 2006-10-11, 22:19

pobudkę mam o 7, z domu wyruszam o 8.30, wracam o 22, popołudnia i wieczory spędzam za to w bardzo miłym towarzystwie :) :) :)
a jutro wstanę pewnie dopiero po południu :D zatem miłego dnia (jutrzejszego)!

Menel - 2006-10-11, 23:10

pije ktos? czy znowu sam do monitora musze? :lol:
ubott - 2006-10-11, 23:14

spoko menel nie jestes sam przedwczoraj zrobilem porterowke ze spirytu i dzisiaj poprawim nia krazenie

milej nocki dla wszystkich...

Tasior_KRK - 2006-10-11, 23:28

Bronx, TV i forum przegladanie, to jak Dejavu (tak to sie chyba pisze)
Menel - 2006-10-11, 23:41

zamiast bronxy to finlandia,w tv nic nie ma , na forum ostatnio tym bardziej :? dopijam ostatniego drina i lece w kime 8)
Rafał - 2006-10-12, 01:48

czkawke mam,bylem na browarze z kumplem
jutro kolejny dzien walki ze zlosliwymi maszynami

pozdro chlopaki i Pscolka :lol:

Menel - 2006-10-12, 09:36

ranek w pracy do udanych nie nalezy. odrzucili odwolanie z ubezpieczalni i juz humor mam ztruskawkowany :?
sybir - 2006-10-12, 09:48

Menel trzymaj się, wieczorem będzie finlandia?
sie ma

Pscolka - 2006-10-12, 10:17

Witam wszystkich!

A ja dostalam wlasnie oferte z pracy o ktorej marzylam cale swoje zycie... :D
Mam tez inny powod dla ktorego chce mi sie codziennie rano wstawac z lozka... :*

Pozdro for ALL :mrgreen:

Pscolka

ps: Trzymajcie za mnie kciuki :)
ps2: MILEGO DNIA :!:

Menel - 2006-10-12, 10:59

sybir napisa/a:
Menel trzymaj się, wieczorem będzie finlandia?
sie ma

no bedzie, mam jeszcze poltorej butelki :wink: laska jak zwykle powie ze jestem alkoholikiem ale co tam :lol: zrobie jej drineczka i sie uciszy :mrgreen:

center - 2006-10-12, 18:38

a ja mam 0.5, sok pomaranczowy i troche lodu..
cos sie da z tego zrobic poza helikopterem?? :) :) :)
dzisiaj menel nie pijesz sam.. 8)

Menel - 2006-10-12, 18:50

no spoko, ja zaczynam tak okolo 22-23.teraz lece na radia :lol: panicz korzuch troche mnie nauczyl jak wywalac :lol: szybki i dobry zarobek :lol:
center - 2006-10-12, 19:23

ho ho, to przejmiesz paleczke ode mnie..
ja juz zaczalem i o 22 to mysle juz bedzie bardzo milo..
piekne panie, drogi alkool, szybkie samochody, albo odwrotnie :)
powodzonka 8)

Menel - 2006-10-12, 19:58

center napisa/a:

piekne panie, drogi alkool, szybkie samochody

piekna pani bedzie,tani alkohol dla odmiany i szybki ale stojacy/rozwalony samochod tez(pod blokiem) :lol:

MrKrYH_e34 - 2006-10-12, 20:29

Menello ale mi smaq na voodkeczke narobiles lol ... moze ktos sie ze mna w weekend napije co ?? bede w poznaniu ?? .. a odbiegajac od tematu mam problem z autem bo mi strasznie drze opony na tyle ... chyba musze ustawiac zbierznosc co ??
Menel - 2006-10-12, 21:20

bo kto nie pije ten kabluje :lol:
ubott - 2006-10-12, 21:30

mam dziwne zludzenie przegladajac to forum ze wiekszosc to alkoholicy lub sa na dobrej drodze w kierunku tego nalogu...

...i bardzo dobrze...

...ja sam wlasnie koncze drugiego zuberka...

tak wiec milego wieczoru zimnego pivka i dobrej vodeczki :D :D :D :D :D

Menel - 2006-10-12, 21:35

a co ? mamy miec takie koszulki jak koledzy :
palisz gume ? my nie !
pijesz alkohol ? my nie !
rzygasz ? my nie ! ... i tu jest maly praoblem bo ..ja tak !! ! :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

ubott - 2006-10-12, 21:59

ale przeciez o to chodzi:

- piwo oczyszcza nerki

-wodka caly organizm

-winko jest na dlugowiecznosc

takze wszystkie argumenty zdrowotne sz ZA. :D :D :D

speed - 2006-10-12, 22:22

reasumujac Wasze zdrowie :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Piotrek - 2006-10-12, 22:45

No to jedzieM :mrgreen:

Miłych snów wszystkim :wink:

Yakuzatti - 2006-10-12, 22:47

...i szczesliwego Nowego Roku! :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Shreku - 2006-10-12, 22:48

ja wypiłem dwa drinki i jakoś te wasze literki kolorowe mi sie wydają........
BM 6 - 2006-10-13, 00:04

A mnie jest smutnooooo......!!!!!
Mam cały barek nalewek i nie mam z kim się napić!!! ..... A sama nie potrafię!!!
Ale to jest tak dziś, bo .......... jutro w pracy mamy ........ yyymynyny .......
.... i święta Jadwiga pewnie coś postawi??? .......
Byleby nie oczy w słup, bo to przecież piątek i do tego trzynasty!!!
Tfu! Na lewo..... Tfu! Na prawo..... A kysz!!!
Pozdrowienia i całuski na dobry początek, miłego dnia - M.

Menel - 2006-10-13, 00:06

no no , nalewka mariolki ta ciemniejsza jest pychotka :wink:
ale moja plastikowa finlandia tez niczego sobie :lol:

Łukasz - 2006-10-13, 08:53

A mnie walnęło wczoraj na glebe po herbatce z prądem :lol: taki mam łeb :D
speed - 2006-10-13, 09:09

No i coz jak ktos to napisalem milego dnia wszystkim w ten piatek 13 - trzymajcie za mnie kciuki ide zakonczyc wreszcie sesje letnia 8)
wrona - 2006-10-13, 10:09

no to wszystkiego najlepszego w piątek trzynastego :D
miłego dzionka dla wszystkich

LoveJoy - 2006-10-13, 11:28
Temat postu: ///
Siema,

Jest piątek, tygodnia koniec i początek :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Miłej pracy to all :mrgreen:
A dziś wieczorkiem jadę sobie na urodzinowe zachlajparty do mojego Taty, więc jutrzejszy ranek będzie ciężki.....

Pozdro
LJ

Bajka - 2006-10-13, 12:02

mój weekend już trwa :D zero planów na najbliższe cztery dni, póki co herbatka z cytrynką i kanapeczki, a po sniadanku trzeba pomyśleć nad jakimś planem :)
have a nice day!

Menel - 2006-10-13, 21:15

no dobra, koniec juz tych glupot
kto pije ? :lol:

Piotrek - 2006-10-13, 21:19

ja dzisiaj pije syrop :wink:
Menel - 2006-10-13, 21:42

ziomalu, chtba nie wiesz czym sie najszybciej wyleczyc :wink:
tylko wódeczka :lol: a nie jakims syropkiem :lol:

Shreku - 2006-10-13, 22:13

ja po wczorajszych kolorowych literkach stopuje...
speed - 2006-10-14, 10:15

I znow mamy kolejny dzien :mrgreen: dzis sobota a ja nie moge na zaden clubbing podbic :cry: :cry: :cry: przez ten truskawkowy kolnierz na szyji :cry: :cry: :cry:
LUKAS - 2006-10-14, 10:22

Miłego weekend ;)
Menel - 2006-10-14, 10:42

ja na porannego kacyka mialem juz truskawkowy wysilek, ladowalem na lawete boja bunie a hemp nawet nie chcial mi pomoc tylko sobie spal cieplutko :lol:
Shreku - 2006-10-14, 10:54

widzisz menel, mógłbym Ci pomóc to drugiego palca może miałbym bez paznokcia :lol:
miłego dnia wszystkim

Menel - 2006-10-14, 11:09

no no , szyny byly :lol:
laweta nizsza o polowe niz tamta z torunia ale i tak bylo ciezko :lol: przypakowalem z rana, biceps wiekszy ,klata szersza to teraz moge leciec rwac lachony :lol:

ps.idealny kawalek z motto na kazdy dzien dla was ( ja juz tak mam od dawna ) :mrgreen:
http://www.youtube.com/wa...related&search=
PONO - PIER...E TO

Rafał - 2006-10-16, 07:27

siema z rana
siedze w robocie i smierdze gumą

BTW
piliscie to kiedys ?

LoveJoy - 2006-10-16, 09:18

Siema,

I znów poniedziałek.... Łeb od rana mnie szarpie, dawno takiego weekendu nie miałem - piątek: urodziny Taty (czytać morze wódki), sobota: ślub szwagra (jeszcze więcej wódki), niedziela: zdycham z rana.... Wieczorem 0,5 i Okocim mocny. Dziś: syndrom pijackiego weekendu...
Miłego Wszystkim :mrgreen:

Pozdro
LJ

Menel - 2006-10-16, 15:04

Rafał napisa/a:
siema z rana

raczej spalonym sprzeglem :lol:

Pscolka - 2006-10-18, 19:38

Aloha!

Widze ze chlopaki popili i to ostro :twisted: ... bo sie nie odzywaja od kilku dni hehe

A ja mam zwolnienie lekarskie, bo jestem chora i do piatku mam labe... tzn tak nie do konca...
bo koncze meczyc prace licencjacka.
Teraz pisze kolejny podrozdzial a w nim same Alpiny... 8)

pozdrawiam i zycze milego wieczoru wszystkim
Pscolka

Bajka - 2006-10-18, 20:39

Pscolka napisa/a:

bo koncze meczyc prace licencjacka.
Teraz pisze kolejny podrozdzial a w nim same Alpiny... 8)

a o czym piszesz?
miłego wieczorka :)

Pscolka - 2006-10-18, 23:08

A o ptaszkach co sie tak nazywaja po lacinie hehe... Calidris alpina schinzii i o calidris alipna alpina :mrgreen: czyli biegus zmienny.
Takie szare, male, puchate, okraglutkie i na dlugich czerwoniutkich nozkach :mrgreen:
Przed chwila skonczylam rozdzial.

pozdrawiam
Pscolka :mrgreen:

LoveJoy - 2006-10-19, 09:51
Temat postu: miłego
Siema,

O rany, ale dzień dziś mam.... Syndrom dnia wczorajszego taki mam, że chyba wykituje zaraz w robocie...
Miłego Wszystkim :mrgreen:

Pozdro
LJ

Menel - 2006-10-19, 10:58

no dzisiaj jest extra dzien w pracy. wypopczety,wyspany itd.wczoraj umieralismy ze shrekiem po libacji nocnej z urbim :lol:
BM 6 - 2006-10-19, 18:36

Witam wszystkich bardzo serdecznie z moim nowym komputerkiem i ......... zyczę miłego wieczoru!!!
Myślę, że wreszcie pozbędę się problemów, jakie miałam ze starym kompusiem.

center - 2006-10-20, 00:33

Rafał napisa/a:
siema z rana

BTW
piliscie to kiedys ?
Obrazek

rafal pytasz a wiesz..
jakis czas temu to doilismy, gdzies w oklicach granicy..
z tego co pamietam to mocne i nie za bardzo wiedzielismy z czym mieszac wiec walilismy jak leci :)
niemniej nie kest to alkohol moich marzen..
wodka z sokiem..mhmm..
campari z sokiem..mhmm...

Piotrek - 2006-10-20, 00:36

Karaluchy pod poduchy , dobranoc ciepłe kluchy :wink:
duchPW - 2006-10-20, 11:49

Rafał napisa/a:

BTW
piliscie to kiedys ?
Obrazek

absynt, który ostatnio piłem miał 75% - niezła wypalarka do gardeł

nokerman - 2006-10-20, 12:13

Dzień Dobry Państwu.

Życzę wszystkim udanego łikędu.

Dziękuję za uwagę.

Lord Lukasz - 2006-10-20, 12:23

No ja dzisiaj wstałem nieżywy, jakaś ptasia grypa mnie dopadła. Łykam jakieś prochy i walcze w robocie żeby dotrwać do 17, do jutra musze wyzdrowieć bo w końcu dostaje pomalowane nowe drzwi do mojej betki i wszyskie 4 musze zmienić jutro.
Piotrek - 2006-10-31, 00:26

Miłych snów :wink:
Pscolka - 2006-10-31, 00:30

Ja tez uciekam do lozeczka, tak wiec kolorowych snow chlopaki.

Slodkie buziaki :*

Pscolka

Menel - 2006-10-31, 00:32

i golych babek na dodatek 8)
Piotrek - 2006-10-31, 00:33

menel napisa/a:
i golych babek na dodatek 8)

i empałera pot mahom :wink:

Pscolka - 2006-10-31, 00:35

Dobra wszystkiego o czym tam sobie moze fan bmw marzyc w nocy... tylko rece grzecznie na koluderke :twisted:

dobranocka :mrgreen:

Menel - 2006-10-31, 00:37

Pscolka napisa/a:
... tylko rece grzecznie na koluderke :twisted:

za pozno :mrgreen:

LoveJoy - 2006-10-31, 00:47
Temat postu: ?
Siema,

Za późno? Menel zapatrzyłeś się na avatarek Pscółki?

Pozdro
LJ

Menel - 2006-10-31, 00:55

nie , na twoj :mrgreen:
LoveJoy - 2006-10-31, 01:29
Siema,

No tak, mrs Morgan działa, nie powiem :mrgreen:
Dobra, idę lulu bo o 6:30 wstać trzeba niestey....

Pozdro
LJ

Shreku - 2006-10-31, 01:59

I zostałem sam, co tak będe siedział...
Dobranoc

KORDI - 2006-10-31, 02:11

też ide spać... :P

Dobranoc... :mrgreen:

PozdrOOfki.... :D

Kowal - 2006-10-31, 08:44

Dzieńdobry miłego dnia wszytkim!!! :D
LoveJoy - 2006-10-31, 08:51
Siema,

Dzieńpopieprzony! Na dzieńdobry wyłapałem dziś 13pkt i 400 mandatu.... Przekroczenie prędkości (dość znaczne :mrgreen: ) i wyprzedzanie w miejscu, hmmm, nazwijmy to słabo do tego przystosowanym.... Także więc już wiadomo czemu dzieńpopieprzony....

Pozdro
LJ

Piotrek - 2006-10-31, 09:30

LoveJoy ale dałes czadu :mrgreen: współczuje/

Miłego dnia :D

speed - 2006-10-31, 09:51

milego milego wzajemnie 8)
Łukasz - 2006-10-31, 10:51

odkąd pamiętam głupszego tematu na forum nie było :mrgreen:
gratki Piotruś :lol:

Kowal - 2006-10-31, 10:59

Łukasz napisa/a:
nabijacz postów i tyle :P
Bajka - 2006-10-31, 11:17
Temat postu: Re: ?
LoveJoy napisa/a:
Na dzieńdobry wyłapałem dziś 13pkt i 400 mandatu....

nie jest tak tragicznie za przekroczenie prędkości już mogłeś dostać 5 stówek i 10 pkt, a tymczasem doliczając drugie przewinienie masz "tylko" 13 pkt i 4 stówki
LoveJoy głowa do góry - mogło być gorzej :mrgreen:

a pozostałym miłego dnia :D

Kimbek - 2006-10-31, 11:19

Miłego dnia, i uważać akcja znicz trwa.
LoveJoy - 2006-10-31, 11:24
Siema,

Potraktowali mnie ulgowo, bo jak obejrzałem się na kamerce to wyjechałem: "WOW, może mi to Pan zgrać na płytę?" Chłopaki uśmiali się do (prawie) łez :)

Ale humor już mi się poprawił, więc miłego Wszystkim :)

Pozdro
LJ

Piotrek - 2006-10-31, 11:26

Łukasz napisa/a:

odkąd pamiętam to nikt nie napisał nic głupszego od Ciebie
Gratki Łukaszku :lol:

Łukasz - 2006-10-31, 11:50

Piotrek napisa/a:
Łukasz napisa/a:

odkąd pamiętam to nikt nie napisał nic głupszego od Ciebie
Gratki Łukaszku :lol:

ja do Ciebie z sercem, a Ty do mnie z kijem :cry: ?
Nieładnie Piotrek :cry:

Kraków z dniem dzisiejszym został wykluczony jako cel moich odwiedzin nawet służbowych. Żegnam ozięble. :)

Piotrek - 2006-10-31, 12:20

Łukasz nie plumkaj , na zartach się nie znasz? :wink:
Trzeba było przyjechac do Tarnowa i się integrowac a nie teraz miec pretensje :mrgreen:

Łukasz - 2006-10-31, 12:24

Piotrek napisa/a:
Łukasz nie plumkaj , na zartach się nie znasz? :wink:
Trzeba było przyjechac do Tarnowa i się integrowac a nie teraz miec pretensje :mrgreen:
:wink:
pozdro600

Pscolka - 2006-10-31, 16:42

To juz chyba wieczor... wiec dobry wieczor :D
A dobry dlatego ze od dzis zaczyna mi sie urlop... wreszcie taniec, vodka, zabawa i spokojne wiejskie zycie przez kilka dni :D
No wiec reasumujac...
Milego wieczorka wszystkim :mrgreen:

Rafał - 2006-10-31, 16:52

wesolych swiat
Łukasz - 2006-10-31, 17:36

Rafał napisa/a:
wesolych swiat
:lol: błazen :lol:
Bruner - 2006-10-31, 19:00

Lovejoy, moglo byc gorzej - mi dzis jakis satry pryk wladowal sie w bok cofajac :? Tak sie wychodzi na uprzejmosci - wypuszczalem jednego z wyjazdu pod cmentarzem bo kwitl by tam chyba z godzine, a drugi w tym czasie przydzwonil mi rogiem w tylny blotnik, bo postanowil akurat wyjechac mimo tego ze jechal sznur samochodow, gdyby nie trafil we mnie jak stalem to ladnie by go ktos przestawil. Na pytanie czy daje kase czy wzywamy policje wyciagnal 50 zl, jak wybuchnalem smiechem to chcial dac stowe :lol: Skonczylo sie na stracie poltora godziny na komisariacie, teraz czeka mnie przeprawa z samopomoca , a na dodatek to nie moj samochod :? Cholerni niedzielni kierowcy powyjezdzali na drogi i co kawalek stluczka, w czasie wypisywania papierow slyszalem przez radio 3 wezwania radiowozow do dzwonow.

Ale mimo to milego dnia wszystkim.

ChriS - 2006-10-31, 19:08

Masz pecha Michał,u mnie dziś był rzeczoznawca z Alianza i mogę spokojnie życzyć miłego dnia :mrgreen:
LoveJoy - 2006-10-31, 19:18

Bruner napisa/a:
Lovejoy, moglo byc gorzej

Nie wątpie - jak sobiepoliczyłem w/g taryfikatora to mogli prawko zawinąć, bo przekroczyłem prędkość o prawie 150%....

Bruner napisa/a:
Na pytanie czy daje kase czy wzywamy policje wyciagnal 50 zl, jak wybuchnalem smiechem to chcial dac stowe.

Trzeba było mu powiedzieć, że na waciki to masz.... A tak poważnie: współczuje, tym bardziej, że wiem co znaczy walka z Samoobroną, o przepraszam Samopomocą... Ja walczyłem z nimi w sądzie, bo za rozbity tył Merca C-klasy chcieli mi dać 2000 - obśmiałem się aż mało co się nie zlałem w gacie tym bardziej, że sam zderzak (bez nakładki do lakierowania pod kolor nadwozia) w Mercedesie u (wówczas) Zasady kosztował ponad 2800 netto! W sądzie na całe szczęście na pierwszej sprawie wygrałem...

Pozdro
LJ

KORDI - 2006-10-31, 19:29

Bry wieczór... :mrgreen:

Wieczór już dobry..dzień tak sobie.... :?
Wsadzili mi dziś prawą ręke w gips i truskawka jak wracałem ze szpitala upierniczyłem całą kierownice i drążek zmiany biegów gipsem i teraz za bardzo nie chce zejsć... :?

PozdrOOfki... :D

sybir - 2006-10-31, 20:04

dobry wieczór, kończę powoli robotę, jutro wolne, ale w domu
z kolei robota. Takie życie.
sie ma

Menel - 2006-10-31, 22:28

a ja sie powtorze...kumple mnie wyrolowali bo mialem skoczyc do Klatki na umcy umcy i sam musze w domu pic.
nawet bajka nie dala sie zbajerzyc :lol:
lipa :|

ubott - 2006-10-31, 22:54

biedny jestes chlopaku...
ale nie zalamuj sie pomysl ze jutro wstanie piekny deszczowy dzien, wezmiesz znicz i skoczysz sobie na brodno zapalic go na grobie jakiejs znajomej osoby no albo nieznajomej...

Pscolka - 2006-10-31, 23:00

A ja mam kogo bajerzyc :mrgreen:
Jest ich wielu i niezle mi idzie jak narazie hihi :P

Menel to co po drineczku zebys nie pil sam :?:

Buziaki

Menel - 2006-10-31, 23:07

jaki drineczki ? wszystko co mialem to oddalem urbiemu,ubotowu,korzuchowi itd itd a teraz sam musze walic FAXy 10 % i nasze kochane KROLEWSKIE 8)
Pscolka - 2006-10-31, 23:18

Ja pije sobie czerwonego martini z lodem... jak chcesz to wpadaj tobie tyz pojeje

buziaki

ps:ups to chyba nie ten temat...

Menel - 2006-10-31, 23:21

eeetam , jaki nie ten temat ? kto nie pije ten kabluje i koniec :!:
z checia bym podskoczyl ale te 400 kilosow :|
warszawska bajka tez sie wylamala :|
ale nuda :|

Piotrek - 2006-10-31, 23:49

menel moze dropsa na osłodę? :mrgreen:
speed - 2006-10-31, 23:54

Chcecie dropsiki ?? :mrgreen:
Shreku - 2006-10-31, 23:55

to do sklepu i kupcie mentosy :mrgreen:
Piotrek - 2006-10-31, 23:56

speed napisa/a:

a po ile ? :mrgreen:

speed - 2006-11-01, 00:00

Piotrek napisa/a:
speed napisa/a:

Dla moich ziomkow dropsiki za freeeeeee :twisted:

Piotrek - 2006-11-01, 00:04

speed napisa/a:
Piotrek napisa/a:
speed napisa/a:

Widzę speed ze się rozwijasz , zacząłes od podstawówek , pózniej licea a teraz juz przez internet handlujesz :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

ale dealer z prawdziwego zdarzenia :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

speed - 2006-11-01, 00:09

Piotrek napisa/a:
speed napisa/a:
Piotrek napisa/a:
speed napisa/a:

Widzę speed ze się rozwijasz , zacząłes od podstawówek , pózniej licea a teraz juz przez internet handlujesz :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

ale dealer z prawdziwego zdarzenia :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

No przeciez za cos musze sobie nowa beemke kupic - z nieba mi kasa nie spadnie :roll:

Daje dropsiki za free a ten jeszcze marudzi no co za kraj... :wink:

Pscolka - 2006-11-01, 00:10

Ksywka mowi wszystko. :twisted:
Ja poprosze dropsa bialo niebieskiego z wiatraczkiem na srodku i zeby powodowal stan radosny przez dwa miesiace :mrgreen:

A tak wogole to pora spac wiec kolorowych :D

speed - 2006-11-01, 00:14

Dobranoc :mrgreen:

p.s. dropsiki wysle Wam na priva :wink:

Piotrek - 2006-11-01, 00:15

speed napisa/a:

Wypad do spania małolat :mrgreen:

Bajka - 2006-11-01, 00:20

Piotrek widziałeś dziś?! Piotr Korzecki żyje!!! :mrgreen: :mrgreen:

dobranoc wszystkim :)

speed - 2006-11-01, 00:21

Piotrek napisa/a:
speed napisa/a:

ale mi pojechal :lol:

dobrze tato :|

Piotrek - 2006-11-01, 00:22

speed napisa/a:
Piotrek napisa/a:
speed napisa/a:

ale mi pojechal :lol:

dobrze tato :|

Myslałem ześ se juz poszedł :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Dobranoc :lol:

speed - 2006-11-01, 00:25

no ide ide, skoro musze :roll: tylko niech mama tak glosno nie krzyczy bo spac nie moge :| a wlasnie tato a co Ty mamie ostatnio robiles ze tak lezelyscie na sobie :?:

Ide bo szlaban dostane DOBRANOC :mrgreen: A Ty stary to mi mozesz... pajakow napykac :mrgreen:

Menel - 2006-11-01, 10:22

speed napisa/a:

p.s. dropsiki wysle Wam na priva :wink:

to ja poprosze ze znaczkiem mitsubishi,serduszkiem lub wisienka :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

ubott - 2006-11-01, 13:15

albo z nike' iem
BM 6 - 2006-11-01, 19:34

Cześć!!! Witam wszystkich po czterech dniach nieobecnosci i życzę ...........
........ mimo wszystko .......... najlepszego!!!

Yakuzatti - 2006-11-01, 20:40

Dzieki w imieniu ekipy :)
Menel - 2006-11-01, 23:29

po dzisiejszej audycji noc napewno bedzie lepsza od innych a jutro w pracy beda sie patrzec na mnie jak na glupka :lol: jak bede sobie wspominal to co sie dzialo dzis po 22.00 :mrgreen:
Rafał - 2006-11-02, 09:26

kurna oko mnie boli jak cholera
rano zapomnialem telefonu jak jechalem do pracy i musialem sie wracac 40 kilosow
mam 3 tony papierkow do przewertowania
itd.itp...
na 11.45 mam umowiona wizyte u lekarza
jutro i w sobote rano musze byc w szkole w lublinie a wieczorem w górach na weselu kumpla
podarlem spodnie,przemiekly mi buty i boli mne lewa noga :)

dobrze ze od poniedzalku zaczynam urlop

Piotrek - 2006-11-02, 10:23

Miłego dnia wszystkim :wink:
speed - 2006-11-02, 10:30

Milego tato :mrgreen:
Melis - 2006-11-02, 10:31

mimo rannego napadu bólu głowy :mrgreen: ... życze wszystkim miłego dnia!
Bajka - 2006-11-02, 10:31

Tato?! czy o czymś nie wiem? :mrgreen:

miłego dnia :)

Pscolka - 2006-11-02, 10:38

Sloneczko poznno dzisiaj wstalo... i w takim srednim humorze :roll:
A na dworze juz zima. U mnie na podwórku jest 4cm sniegu i wieje zimny lodowaty wiatr brrrr

Ehhh Mimo wszystko przesylam wam gorace buziaki i zycze milego dnia.

Pscolecka

speed - 2006-11-02, 10:41

Bajka napisa/a:
Tato?! czy o czymś nie wiem? :mrgreen:

miłego dnia :)

Zobacz stronke wczesniej to sie dowiesz kto tu malolat a kto tata. Ale mnie los pokaral takim ojcem :lol: :lol: :lol: