| |
BEEMKA - KLUB BEEMKA KLUB |
 |
OFFTOPIC MOTORYZACYJNY - Polska Portugalia szok
KUKI - 2006-10-11, 21:21 Temat postu: Polska Portugalia szok jak dlamnie to szok 2:0 po pierszej połowie może actimela chłopaki wypili ale niech graja tak dalej przynajmiej miło sie oglada
center - 2006-10-11, 21:35
polskaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!!!!
oby tak do konca
jestem pod ogromnym wrazeniem..
zeby jeszcze sie zuraw odblokowal i po sprawie
yoshi - 2006-10-11, 21:35
no widze kooooozak
ubott - 2006-10-11, 21:37
ktos kiedys powiedzial: "ostatni beda pierwszymi" moze wreszcie nas zacznie to dotyczyc
niech graja jak najlepiej wkoncu to nasza reprezentacja
--==maly==-- - 2006-10-11, 21:41
Ja jestem w szoku zupełnie nie ten zespół.
Wreszcie nie boją się strzelać i nie próbują wejść z piłką do bramki.
Oby tak dalej a będzie dobrze.
ChriS - 2006-10-11, 21:51
Ebi strzelał rewelacyjnie.Dla mnie też szok -nie spodziewałem się.
Bajka - 2006-10-11, 22:20
jak w radiu powiedzieli, że Polska strzeliła jednego gola ciężko było w to uwierzyć
Ola - 2006-10-11, 22:27
I super!!!!!!!!!
Nareszcie naszym sie powiodlo!!!!
Oby tak dalej.Mam nadzieje ze nowy trener poprowadzi nas do nie jednego zwyciestwa!!!
Menel - 2006-10-11, 23:01
bo lamusy w koncu nie wzieli lapowki i normalnie grali.
wczesniej za kazdym razem brali w lape i musieli przegrywac ..
Kosa - 2006-10-11, 23:08
Rafał - 2006-10-12, 07:21
łał
kaszaniarze musza czasem zagrac dobry mecz
bo nowa twarz do reklamy neostrady jest potrzebna
duchPW - 2006-10-12, 08:21
mamy teraz wreszcie dobrego trenera, który nawet potrafi zdjąć Rasiaka (trochę późno, ale lepiej późnio niż wcale), to może potrafi i inne rzeczy wymóc na zespole
cały zespół (oprócz Rasiaka) grał super - WIELKIE BRAWA!!!(oczywiście nie dla Rasiaka)
Pułkownik Zuber - 2006-10-12, 08:26
| PioterW napisa/a: |
cały zespół (oprócz Rasiaka) grał super - WIELKIE BRAWA!!!(oczywiście nie dla Rasiaka) |
A to ciekawe... bo Rasiak który to według Ciebie grał tak słabo.. zaliczył świetną asystę przy drugim golu
Swoją drogą.. nie jestem fanem jego piłkarskiego "kunsztu" ale muszę powiedzieć, że wczoraj grał naprawdę nieźle.
Łukasz - 2006-10-12, 08:57
wieśniaki przegrywają z Bantustanem, a wygrywają z Portugalią. Co za bzdura. Nie ma się czym podniecać. A Leo odpala tylko fajka za fajkiem.
rogaś318 - 2006-10-12, 19:31
Po pierwsze:
BRAWO!!!
po drugie: tez jestem zaskoczony i nie bardzo wiedzialem co sie dzieje. bylem chyba bardziej zdezorientowany niz portugalczy!
po trzecie: nie lubie grzesia rasiaka, ale trzeba przyznac, ze w pierwszej polowie nawet dawal sobie rade. w drugiej polowie juz bylo gorzej. duzo gorzej.
po czwarte: chlopaki (lub mlode wilki jak kto woli) zaczeli grac z pierwszej pilki i to bylo bardzo efektowne, efektywne i swiadczy o tym ze wreszcie cos drgnelo w reprezentacji.
ciesze sie bardzo z tego wyniku. moze wreszcie trener porozumial sie z zawodnikami i cos bedzie z tego.
3mam kciuki za Polske!!
kamil.k - 2006-10-12, 20:16
ciesze sie ze wygralismy 8) ale jedna jaskółka wiosny nie czyni
duchPW - 2006-10-13, 00:07
eee - Rasiak ucieka, jak ma piłkę a przed nim staje piłkarz z przeciwnej
dostawić nogę, to faktycznie potrafi, ale z pozostałymi przejawami gry na boisku ma poważne kłopoty
poza tym Rasiak, to Rasiak
puz - 2006-10-13, 09:06
a ja twierdze, ze to patalachy teraz 2:1 nastepne 21 meczy w plecy!!! na bank sie podpalili, ze sa gwiazdami kilka reklam dosatana kasiorki i bedzie jak bylo!!!
Łukasz - 2006-10-13, 09:21
| puz napisa/a: | | a ja twierdze, ze to patalachy teraz 2:1 nastepne 21 meczy w plecy!!! na bank sie podpalili, ze sa gwiazdami kilka reklam dosatana kasiorki i bedzie jak bylo!!! |
Popieram, i tak słoma im z butów wyłazi
Bruner - 2006-10-13, 13:38
| kamil.k napisa/a: | | ciesze sie ze wygralismy |
Taki maly OT - jak to jest, ze jak druzyna wygrywa, to mowimy wygralismy (my), a jak przegrywa, to przegrali (oni)?
pawelk318 - 2006-10-13, 16:50
oni nie grali na punkty to byl zaklad o krate browara
Miki - 2006-10-13, 18:40
po pierwszej bramce dla Polski myslałem że powiedzenie :
graliśmy jak nigdy - przegraliśmy jak zawsze
bedzie jak najbardziej na czasie ale na szczescie tak nie jest. bylem w nizlym szoku patrzac na taki zespół i w nie mniejszym szoku patrzac jak portugalskie gwiazdy sa w sumie bezradne
kamil.k - 2006-10-13, 19:35
| Bruner napisa/a: | | kamil.k napisa/a: | | ciesze sie ze wygralismy |
Taki maly OT - jak to jest, ze jak druzyna wygrywa, to mowimy wygralismy (my), a jak przegrywa, to przegrali (oni)? |
no w koncu reprezentuja narod wiec zawsze powinno byc przegralismy/wygralismy ale ze jest jak jest to ja juz nic nie poradze
jak my wygralismy to sie cieszymy a jak oni przegrali to nie my tylko oni i to oni sa przegrani my nadal mamy czyste konto
z niecierpliwoscia czekam na nastepne mecze
center - 2006-10-14, 11:36
| Bruner napisa/a: | | kamil.k napisa/a: | | ciesze sie ze wygralismy |
Taki maly OT - jak to jest, ze jak druzyna wygrywa, to mowimy wygralismy (my), a jak przegrywa, to przegrali (oni)? |
bo sukces ma wielu ojcow a porazka jest zawsze sierota
tak czy inaczej, zoabczymy co bedzie dalej...ja tam ciesze sie z kazdego zwyciestwa polskiej reprezentacji, w czymkolwiek by to nie bylo..od razu sie lepiej czuje..
a jak graja hymn po takim zwyciestwie to juz wogole..
kamil.k - 2006-10-15, 22:19
tak o to bedzie wygladal nastepny mecz naszej kochanej reprezentacji
http://www.smog.pl/wideo/4762/niedorajdy/
|
|