BEEMKA - KLUB
BEEMKA KLUB

OFFTOPIC MOTORYZACYJNY - Fiat CC 1/24

Abarth - 2006-10-26, 15:16
Temat postu: Fiat CC 1/24
nie wiem czy pamietacie jeszcze tego cc ktory byl w tle gdy pokazywałem fiata 124. KLIK , byl on robiony dla kolegi, robiony ponad rok... najpierw raz robilem raz nie, i tak ponad pół roku, kolega od razu mowił ze model pomaluje mu znajomy, wiec po tym calym czasie dałem mu go do malowania... no ale w malowaniu tez był z pół roku... w tamtym tygodniu mi go przywiózł i go dokonczyłem. Dużo części mialem juz zrobione ale jeszcze dużo musialem dokonczyć. Dzis go skończyłem, kolega juz go odebrał i co najwazniejsze był baaardzo zadowolony. Dla niego nie mają znaczenia takie detale jak brak wycieraczek czy lusterek czy panel lines (ktore na cc jest ciezkie do zrobienia tak jak na punto bo rowki są płytkie a jak dawałem model do malowania to w tym czasie jeszcze nie robiłem na modelach panel lines :mrgreen: Model ma troche inny odcien niz prawdziwy cc miał (miał bo kolega juz go sprzedał). Mam jeszcze pytanie, gdy malowalem tylne swiatła clearem to lakier sie robil czerwony jakby zwykla farbka, nie byl przezroczysty, czy to ze starości czy co? pierwszy raz tak mialem :? Felgi takie bo niemiałem felg z "rekina" a kolega te sam sobie wybrał. Jest jeden defekt, zapędziłem sie dzis zabardzo i zepsułem, ale jest zrobione wg mnie dobrze, ciekawe czy ktos to dojrzy :mrgreen: Kumpel mial airbrusha na tylnej klapie ale potem mu ktos wjechal w tył i malunek zniknal i mial niebieska klape.

lista zmian:
- nowe felgi
- nowy lakier
- nowy tłumik
- zmieniony przedni zderzak
- czarne ramki szyb
- srodek czarny mat + niebieski
- ciemne szyby
- czerwone lampy z tyłu
- gładka tylna klapa
- bad look
- wlot na masce
- biale boczne migacze
- rejestracje
- czarne listwy
chyba wszystko.. wszystko widac na fotkach ;)

, , , , , , , , , ,

, ,

Marcin e30 - 2006-10-26, 18:31

lewa przednia felga i opona walnięte
Kowal - 2006-10-30, 00:41

Masz talent!!!!! oby tak dalej :D Więcej modeli BMW prosimy 8) :mrgreen:
Tomek3er - 2006-10-30, 22:01

http://imageshack.us/?x=m...ic.php?p=153319
czy ja dobrze widze co stoi na tym zdjeciu za cc?? :)