| |
BEEMKA - KLUB BEEMKA KLUB |
 |
OFFTOPIC MOTORYZACYJNY - Proszę o wykreślenie mnie z listy klubowiczy z beemka - klub
korzuch - 2006-10-28, 00:39 Temat postu: Proszę o wykreślenie mnie z listy klubowiczy z beemka - klub Proszę o wykreślenie mnie z listy klubowiczy z beemka - klubu!!
Menel - 2006-10-28, 00:44
ty blaznie
Sosen - 2006-10-28, 00:47
Korzuch, w jakim cyrku można cię obejrzeć na żywo?
korzuch - 2006-10-28, 00:48
Proszę o wykreślenie mnie z listy klubowiczy z beemka - klubu!!
Sosen - 2006-10-28, 00:49
No wujek, tylko się nie obrażaj
Menel - 2006-10-28, 00:50
| Sosen napisa³/a: | Korzuch, w jakim cyrku można ciÄ™ obejrzeć na żywo? |
w beemka-klub.pl
Sosen - 2006-10-28, 00:53
Ale tak serio to mam nadzieję, że z tym błaznem to był żart? oczywiście z cyrkiem to był żart.
korzuch - 2006-10-28, 00:56
Proszę o wykreślenie mnie z listy klubowiczy z beemka - klubu!!
Menel - 2006-10-28, 01:15
| korzuch napisa³/a: | | do skasowania |
co do skasowania, co do skasowania? wylamujesz sie malolat? to ja tam musze teraz walczyc z jakims kucharzem od czerstwych buleczek i zgnilych małż a ty mi tu wymiekasz
[ Dodano: Sob Paź 28, 2006 1:20 am ]
| korzuch napisa³/a: | | ProszÄ™ o wykreÅ›lenie mnie z listy klubowiczy z beemka - klubu!! |
bueeeheheh, to bylo najlepsze
[ Dodano: Sob Paź 28, 2006 1:27 am ]
| Cytat: | | Proszę o wykreślenie mnie z listy klubowiczy z beemka - klubu!! |
no i poza tym nie swiruj malolat 8)
a croop town by powiedzial czlowieku wyluzuj
hehe, korzuch chyba ladnie klepie cie ta finlandia jak takie akcje odwalasz
a na bmw-sport juz pokasowali nasze tematy sztywniaki
Lord Lukasz - 2006-10-28, 12:12
Coś mu sie przyśniło i pisze przez sen, wstawaj !!!!!!! już 12
Menel - 2006-10-28, 12:21
hehe,zebyscie wiedzieli co sie dzialo wczoraj na bmw-sport
to dopiero byly jaja nawet panicz korzuch bral w tym udzial
o pioterze nie wspomne
Pscolka - 2006-10-28, 12:59
Menel cos ty mu za finlandie wyslal
Widzisz jak on teraz szaleje
To Twoja wina
Zrob cos Uratuj go
pozdro
Pscolka
PS: a co siem stao na sport bmw
Menel - 2006-10-28, 13:46
co sie stao co sie stao lazienka zaaamnkieeta
kurde, sam nie wiem bo duzo nie pamietam(ta dostawa finlandi jakas lewa byla bo dzisiaj widze tylko 80 % swiata.chyba osleplem troche po niej ), upilismy sie przez neta i burde robilismy.ogolnie to chyba ja zaczalem ale najlepsi ziomale do mnie dolaczyli czyli pioter i korzuch i wyszla mala draka
Dixi - 2006-10-28, 13:55
taa jak czytalem na bmw-sport pewne wypowiedzi... Farnk troche sie zdenerwowal hehe niezla drage zrobiliscie
Melis - 2006-10-28, 14:26
http://www.bmw-sport.pl/viewtopic.php?t=2436
finlandsqad
Pscolka - 2006-10-28, 14:42
No ladnie
Znow burdel... cale sczzescie ze nie znow u nas
pozdro
Pscolka
ps: mam nadzieje ze dzis jak panicz Korzuch otrzezwieje to wszystko odwola swoje odwolanie
Bajka - 2006-10-28, 14:48
korzuch to pewnie nic dziś nie widzi, więc zanim przejrzy na oczy to już go skreślą z listy klubowiczy
Menel - 2006-10-28, 14:53
buaahahaa ale zaszalalem. mam juz 3 ostrzezenia w ciagu paru godzin u tych sztywniakow
ale sie chlopcy dowartosciowali i jaki powod ostatniego
[ Dodano: Sob Paź 28, 2006 2:57 pm ]
| Dixi napisa³/a: | taa jak czytalem na bmw-sport pewne wypowiedzi... Farnk troche sie zdenerwowal hehe niezla drage zrobiliscie |
a tam... nic nie pamietam . to pewnie nie ja ktos sie pewnie na mnie zalogowal
Piotrek - 2006-10-28, 14:59
a ja nie rozumiem po co nam ta wojna?
w tym momencie postępujecie identycznie jak Kot ... po co robicie im tam burdel?
Kazdy ma swój swiat i nie wchodzmy im tam z buciorami tak jak miał to w zwyczaju jeden z ich klubowiczów ale na naszym forum.
Menel - 2006-10-28, 15:03
ale kto robi wojne? chyba nie ja ja tam nic nie pamietam
lagadula - 2006-10-28, 19:06
To co z tym Korzuchem ? 8)
Shreku - 2006-10-28, 19:10
nie no to napewno po finladii
Pscolka - 2006-10-28, 19:14
Panicz korzuch pewnie jeszcze nie doszedl do siebie po wczorajszym wieczorze... dajcie mu troche czasu
duchPW - 2006-10-28, 19:35
| Piotrek napisa³/a: | a ja nie rozumiem po co nam ta wojna?
w tym momencie postępujecie identycznie jak Kot ... po co robicie im tam burdel?
Kazdy ma swój swiat i nie wchodzmy im tam z buciorami tak jak miał to w zwyczaju jeden z ich klubowiczów ale na naszym forum. |
to nie do końca tak, bo kolesie sie źle wypowiadali o naszym Klubie w temacie założonym przez menela (o menelu też, ale to już inna sprawa)
ponieważ temat został zamknięty (dopiero potem go przeczytałem, bo raczej bardzo rzadko tam zaglądałem), to założyłem nowy, w którym wyraziłem swoją opinię na ten temat - na początku kulturalnie, acz zdecydowanie (bez głaskania) i poprosiłem, żeby się powstrzymali od podobnych zachować w przyszłości - nie widzę w tym nic niestesownego
.....i jakiś dziwny koleś zaczął się wcinać do dyskusji, choć go w ogóle nie dotyczyła a pownieważ nie chciał się zamknąć .... i tak dostałem bana na tym forum - najlepsze, że czytał to ichni mod franek, któfy mnie bardzo docenił, bo dostałem aż podwójny prajs, natomiast jego kumpel, który nawet tego nie czytał - przywalił mi bana za pisanie w temacie, w którym nie pisałem
wracając do tematu, to jak Korzuch wróci, to sie dowiemy
- co do skreślania z listy, to trochę nie tak się to załatwia Panie von Korzuch a temacik wygląda bardziej jak strzelanie focha ... prawdę mówiąc, to jesteś jedną z ostatnich osób, które bym o to podejrzewał
korzuch - 2006-10-28, 19:48
yo!
po dlugich rozmowach z dziekanem dpszedłem do wniosku ze troche rozrywki sie przyda a to wszystko to zasługa menela i jego finlandii oczywiscie to JOKE
aloha
Dixi - 2006-10-28, 19:50
| Shreku napisa³/a: | | nie no to napewno po finladii |
teraz juz wiem czemu menel mowil ze po 10zl...
to ja jednak wole swoja starogardzka i balsam pomorski
urbi - 2006-10-28, 20:26
| Dixi napisa³/a: | | Shreku napisa³/a: | | nie no to napewno po finladii |
teraz juz wiem czemu menel mowil ze po 10zl...
to ja jednak wole swoja starogardzka i balsam pomorski |
nie wiesz co tracisz ...
wali ktos przez internet ze mna bo na zywo nikt ze mna dzis nie chcial
Menel - 2006-10-28, 21:50
ja urbi zaraz bede walic, poczekaj do 22.00 bo to juz u mnie taka codzienna tradycja.
no a do ublizania to faktycznie zuber pojechal po mnie ale bylem tak napruty finlandia ze nie zuwazylem jego postu i dopiero jak pioter mi pokazal postanowilem sie odwdzieczyc ale...juz bylo za pozno bo temat zamkneli wiec nie mialem juz komu pojechac
jakis tam franek tez sobie ulzyl pare razy z czerwona kreska wspominajac cos o technicznym forum sugerujac zebym tam popisal bo wlasciciele e30(w tym takze moja) czesto z powodu swojego stanu musza tam sie zalic/radzic itd...jakis tam beniqe czy jakos tak wspomnial o spocie na ktorym bylem i cos brzdaknal pod nosem ze stan mojej beemki tez podobno nie byl zadowalajacy i raczej dlatego im nie przypasilem .
to sorry ale jednak mam starego grata i posiedze na szrotowym naszym forum.jeszcze daleko mi do nich i pewnie nigdy nie bede mial takich cudnie utrzymanych nowych beemek jak oni
kamil.k - 2006-10-28, 22:00
niech ktos da linka do tych tematow bo nie nic moge znalesc
Menel - 2006-10-28, 22:39
juz je skasowali
zostala tylko czerwona pamiatka
Pscolka - 2006-10-28, 22:48
Tak jak napisali koledzy juz tych tematow nie ma bo zostaly skasowane, moze to i lepiej...
Czyli wychodzi na to ze nie warto wystawiac nosa z poza swojego podworka bo mozna dostac kreske czerwona x3... (bez skojarzen prosze)
Menel no Ty masz oryginalny styl poprostu a jak oni twierdza ze maja lepsze zabawki to ich problem i niech sie bawia w swojej piaskownicy sami
My mamy za to fajny klimat i umiemy sie bawic a oni NIE
pozdro
PS: Szkoda ze nie na kreske bo to by zmienilo postac rzeczy hehe
Menel - 2006-10-29, 00:08
pscolka, ta tam nic do nich(wiekszego ) nie mam. nudno bylo to zapodalem temat ze "nudno" i bylo nawet fajnie.temat zaczal kwitnac o 24 nawet do 10-15 postow az tu nie wpadnie jeden tami (kucharz) z drugim(frank i bialy) no i stwierdzili ze taki temat do nich nie przystoi nic ostrego sie nie dzialo ale jednak "starsi" panowie tupneli nozkami i koniec.
ktos nawet stwierdzil ze nie pasuje tam do nich bo pale gume
hehe stawiam oryginalna finlandie jak ktos wstawi fotke jak swoja niunia pale laczka
co do zubera to moze faktycznie mi nie pojechal serio (masz zubi zeby nie bylo, znam sie na zartach ) z toba wodki sie zawsze napije
a cffffaniaczek jeden dopisal ze gdyby nie te 3 finlandie ktore u mnie zamowil to moglem miec cieplo przez niego uuuuuu
eeh, gdzie dzisiaj sie bawimy i robimy rozpierduche ? www.tuning.pl czy www.gejowo.pl ?
ps. pscolka , wracaj mi tu szybko z avatarkiem(jezeli to jestes ty) bo fajna dupka z ciebie
Pscolka - 2006-10-29, 00:17
A co aniolek Ci sie nie podoba??
Menel - 2006-10-29, 00:26
wiesz, lapiej i aniolek i twoj avatarek bo to w sumie 2 w jednym
hehe , ale bajerze
a tak serio to wole lukac na twoja foteczke
KORDI - 2006-10-29, 00:32
eee...właśnie...Pscolka....dawaj sowje zdjęcie do avatara bo fajniej było....
PozdrOOfki...
Pscolka - 2006-10-29, 00:44
Prosze... i nie za ma co
Menel - 2006-10-29, 00:58
oj beybe ale wolimy jak rozczesujesz te boskie wlosy 8)
Pscolka - 2006-10-29, 01:04
ale mi sie znudzilo...
Narazie bedzie takie, a potem jak to mi sie znudzi to pomysle i rowaze wszystkie petycje i propozycje 8)
pozdrawiam
Pscolka
Menel - 2006-10-29, 01:07
psciolka, pliiis plisss
ps, nawet korzych wroci na liste
|
|