BEEMKA - KLUB
BEEMKA KLUB

OFFTOPIC MOTORYZACYJNY - Proszę o wykreślenie mnie z listy klubowiczy z beemka - klub

korzuch - 2006-10-28, 00:39
Temat postu: Proszę o wykreślenie mnie z listy klubowiczy z beemka - klub
Proszę o wykreślenie mnie z listy klubowiczy z beemka - klubu!!
Menel - 2006-10-28, 00:44

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
ty blaznie :lol: :lol: :lol:

Sosen - 2006-10-28, 00:47

Korzuch, w jakim cyrku można cię obejrzeć na żywo? :mrgreen:
korzuch - 2006-10-28, 00:48

Sosen - 2006-10-28, 00:49

No wujek, tylko się nie obrażaj ;)
Menel - 2006-10-28, 00:50

Sosen napisa³/a:
Korzuch, w jakim cyrku można cię obejrzeć na żywo? :mrgreen:

w beemka-klub.pl :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Sosen - 2006-10-28, 00:53

Ale tak serio to mam nadzieję, że z tym błaznem to był żart? oczywiście z cyrkiem to był żart.
korzuch - 2006-10-28, 00:56

Menel - 2006-10-28, 01:15

korzuch napisa³/a:
do skasowania

co do skasowania, co do skasowania? wylamujesz sie malolat? to ja tam musze teraz walczyc z jakims kucharzem od czerstwych buleczek i zgnilych małż a ty mi tu wymiekasz :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

[ Dodano: Sob Paź 28, 2006 1:20 am ]
korzuch napisa³/a:

bueeeheheh, to bylo najlepsze :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

[ Dodano: Sob Paź 28, 2006 1:27 am ]
Cytat:

no i poza tym nie swiruj malolat 8)

a croop town by powiedzial czlowieku wyluzuj

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

hehe, korzuch chyba ladnie klepie cie ta finlandia jak takie akcje odwalasz :lol:
a na bmw-sport juz pokasowali nasze tematy :lol: sztywniaki :mrgreen:

Lord Lukasz - 2006-10-28, 12:12

Coś mu sie przyśniło i pisze przez sen, wstawaj !! !!!!!!! już 12
Menel - 2006-10-28, 12:21

hehe,zebyscie wiedzieli co sie dzialo wczoraj na bmw-sport :lol:
to dopiero byly jaja :lol: nawet panicz korzuch bral w tym udzial :mrgreen:
o pioterze nie wspomne :mrgreen:

Pscolka - 2006-10-28, 12:59

Menel cos ty mu za finlandie wyslal :?: :!: :!:
Widzisz jak on teraz szaleje :?: :!:
To Twoja wina :mrgreen:

Zrob cos :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: Uratuj go :mrgreen: :!: :!: :!: :!:

pozdro
Pscolka :mrgreen:

PS: a co siem stao na sport bmw :?:

Menel - 2006-10-28, 13:46

co sie stao co sie stao :lol: lazienka zaaamnkieeta :mrgreen:
kurde, sam nie wiem bo duzo nie pamietam(ta dostawa finlandi jakas lewa byla bo dzisiaj widze tylko 80 % swiata.chyba osleplem troche po niej :lol: ), upilismy sie przez neta i burde robilismy.ogolnie to chyba ja zaczalem ale najlepsi ziomale do mnie dolaczyli czyli pioter i korzuch i wyszla mala draka :mrgreen:

Dixi - 2006-10-28, 13:55

taa jak czytalem na bmw-sport pewne wypowiedzi... Farnk troche sie zdenerwowal hehe niezla drage zrobiliscie :mrgreen:
Melis - 2006-10-28, 14:26

http://www.bmw-sport.pl/viewtopic.php?t=2436

finlandsqad :mrgreen:

Pscolka - 2006-10-28, 14:42

No ladnie :mrgreen:

Znow burdel... cale sczzescie ze nie znow u nas :mrgreen:

pozdro
Pscolka

ps: mam nadzieje ze dzis jak panicz Korzuch otrzezwieje to wszystko odwola swoje odwolanie :mrgreen:

Bajka - 2006-10-28, 14:48

korzuch to pewnie nic dziś nie widzi, więc zanim przejrzy na oczy to już go skreślą z listy klubowiczy :cry: :wink: :mrgreen:
Menel - 2006-10-28, 14:53

buaahahaa ale zaszalalem. mam juz 3 ostrzezenia w ciagu paru godzin u tych sztywniakow :lol:
ale sie chlopcy dowartosciowali :lol: i jaki powod ostatniego :mrgreen:

[ Dodano: Sob Paź 28, 2006 2:57 pm ]
Dixi napisa³/a:
taa jak czytalem na bmw-sport pewne wypowiedzi... Farnk troche sie zdenerwowal hehe niezla drage zrobiliscie :mrgreen:

a tam... nic nie pamietam . to pewnie nie ja :lol: ktos sie pewnie na mnie zalogowal :mrgreen:

Piotrek - 2006-10-28, 14:59

a ja nie rozumiem po co nam ta wojna?
w tym momencie postępujecie identycznie jak Kot ... po co robicie im tam burdel?
Kazdy ma swój swiat i nie wchodzmy im tam z buciorami tak jak miał to w zwyczaju jeden z ich klubowiczów ale na naszym forum.

Menel - 2006-10-28, 15:03

ale kto robi wojne? chyba nie ja :lol: ja tam nic nie pamietam :mrgreen:
lagadula - 2006-10-28, 19:06

To co z tym Korzuchem ?? ? 8)
Shreku - 2006-10-28, 19:10

nie no to napewno po finladii
Pscolka - 2006-10-28, 19:14

Panicz korzuch pewnie jeszcze nie doszedl do siebie po wczorajszym wieczorze... dajcie mu troche czasu :mrgreen:
duchPW - 2006-10-28, 19:35

Piotrek napisa³/a:
a ja nie rozumiem po co nam ta wojna?
w tym momencie postępujecie identycznie jak Kot ... po co robicie im tam burdel?
Kazdy ma swój swiat i nie wchodzmy im tam z buciorami tak jak miał to w zwyczaju jeden z ich klubowiczów ale na naszym forum.

to nie do końca tak, bo kolesie sie źle wypowiadali o naszym Klubie w temacie założonym przez menela (o menelu też, ale to już inna sprawa)
ponieważ temat został zamknięty (dopiero potem go przeczytałem, bo raczej bardzo rzadko tam zaglądałem), to założyłem nowy, w którym wyraziłem swoją opinię na ten temat - na początku kulturalnie, acz zdecydowanie (bez głaskania) i poprosiłem, żeby się powstrzymali od podobnych zachować w przyszłości - nie widzę w tym nic niestesownego

.....i jakiś dziwny koleś zaczął się wcinać do dyskusji, choć go w ogóle nie dotyczyła a pownieważ nie chciał się zamknąć .... i tak dostałem bana na tym forum - najlepsze, że czytał to ichni mod franek, któfy mnie bardzo docenił, bo dostałem aż podwójny prajs, natomiast jego kumpel, który nawet tego nie czytał - przywalił mi bana za pisanie w temacie, w którym nie pisałem :lol:

wracając do tematu, to jak Korzuch wróci, to sie dowiemy
- co do skreślania z listy, to trochę nie tak się to załatwia Panie von Korzuch :? a temacik wygląda bardziej jak strzelanie focha ... prawdę mówiąc, to jesteś jedną z ostatnich osób, które bym o to podejrzewał :?

korzuch - 2006-10-28, 19:48

yo!
po dlugich rozmowach z dziekanem :mrgreen: dpszedłem do wniosku ze troche rozrywki sie przyda a to wszystko to zasługa menela i jego finlandii :mrgreen: oczywiscie to JOKE :D :mrgreen: :D
aloha

Dixi - 2006-10-28, 19:50

Shreku napisa³/a:

teraz juz wiem czemu menel mowil ze po 10zl...
to ja jednak wole swoja starogardzka i balsam pomorski :mrgreen:

urbi - 2006-10-28, 20:26

Dixi napisa³/a:
Shreku napisa³/a:

teraz juz wiem czemu menel mowil ze po 10zl...
to ja jednak wole swoja starogardzka i balsam pomorski :mrgreen:

nie wiesz co tracisz ... :lol: :lol:

wali ktos przez internet ze mna bo na zywo nikt ze mna dzis nie chcial :cry: :?:

Menel - 2006-10-28, 21:50

ja urbi zaraz bede walic, poczekaj do 22.00 bo to juz u mnie taka codzienna tradycja.

no a do ublizania to faktycznie zuber pojechal po mnie ale bylem tak napruty finlandia ze nie zuwazylem jego postu i dopiero jak pioter mi pokazal postanowilem sie odwdzieczyc ale...juz bylo za pozno bo temat zamkneli wiec nie mialem juz komu pojechac :lol:
jakis tam franek tez sobie ulzyl pare razy z czerwona kreska wspominajac cos o technicznym forum sugerujac zebym tam popisal bo wlasciciele e30(w tym takze moja) czesto z powodu swojego stanu musza tam sie zalic/radzic itd...jakis tam beniqe czy jakos tak wspomnial o spocie na ktorym bylem i cos brzdaknal pod nosem ze stan mojej beemki tez podobno nie byl zadowalajacy i raczej dlatego im nie przypasilem .
to sorry ale jednak mam starego grata i posiedze na szrotowym naszym forum.jeszcze daleko mi do nich i pewnie nigdy nie bede mial takich cudnie utrzymanych nowych beemek jak oni :oops:

kamil.k - 2006-10-28, 22:00

niech ktos da linka do tych tematow bo nie nic moge znalesc
Menel - 2006-10-28, 22:39

juz je skasowali :lol:
zostala tylko czerwona pamiatka :mrgreen:

Pscolka - 2006-10-28, 22:48

Tak jak napisali koledzy juz tych tematow nie ma bo zostaly skasowane, moze to i lepiej...
Czyli wychodzi na to ze nie warto wystawiac nosa z poza swojego podworka bo mozna dostac kreske czerwona x3... (bez skojarzen prosze)

Menel no Ty masz oryginalny styl poprostu a jak oni twierdza ze maja lepsze zabawki to ich problem i niech sie bawia w swojej piaskownicy sami :P

My mamy za to fajny klimat i umiemy sie bawic a oni NIE :!:

pozdro

PS: Szkoda ze nie na kreske bo to by zmienilo postac rzeczy :mrgreen: hehe

Menel - 2006-10-29, 00:08

pscolka, ta tam nic do nich(wiekszego :lol: ) nie mam. nudno bylo to zapodalem temat ze "nudno" :lol: i bylo nawet fajnie.temat zaczal kwitnac o 24 nawet do 10-15 postow az tu nie wpadnie jeden tami (kucharz) z drugim(frank i bialy) no i stwierdzili ze taki temat do nich nie przystoi :mrgreen: nic ostrego sie nie dzialo ale jednak "starsi" panowie tupneli nozkami i koniec.
ktos nawet stwierdzil ze nie pasuje tam do nich bo pale gume :lol:
hehe stawiam oryginalna finlandie jak ktos wstawi fotke jak swoja niunia pale laczka :mrgreen:

co do zubera to moze faktycznie mi nie pojechal serio (masz zubi zeby nie bylo, znam sie na zartach :mrgreen: ) z toba wodki sie zawsze napije :lol:
a cffffaniaczek jeden dopisal ze gdyby nie te 3 finlandie ktore u mnie zamowil to moglem miec cieplo przez niego :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: uuuuuu :mrgreen:

eeh, gdzie dzisiaj sie bawimy i robimy rozpierduche ? www.tuning.pl czy www.gejowo.pl ? :lol: :lol: :lol:

ps. pscolka , wracaj mi tu szybko z avatarkiem(jezeli to jestes ty) bo fajna dupka z ciebie :mrgreen:

Pscolka - 2006-10-29, 00:17

A co aniolek Ci sie nie podoba?? :P
Menel - 2006-10-29, 00:26

wiesz, lapiej i aniolek i twoj avatarek bo to w sumie 2 w jednym :lol:
hehe , ale bajerze :lol:
a tak serio to wole lukac na twoja foteczke :wink:

KORDI - 2006-10-29, 00:32

eee...właśnie...Pscolka....dawaj sowje zdjęcie do avatara bo fajniej było.... :mrgreen: :mrgreen:

PozdrOOfki... :D

Pscolka - 2006-10-29, 00:44

Prosze... i nie za ma co :D
Menel - 2006-10-29, 00:58

oj beybe ale wolimy jak rozczesujesz te boskie wlosy 8)
Pscolka - 2006-10-29, 01:04

ale mi sie znudzilo...
Narazie bedzie takie, a potem jak to mi sie znudzi to pomysle i rowaze wszystkie petycje i propozycje 8)

pozdrawiam

Pscolka :mrgreen:

Menel - 2006-10-29, 01:07

psciolka, pliiis plisss :lol:

ps, nawet korzych wroci na liste :lol: