BEEMKA - KLUB
BEEMKA KLUB

OFFTOPIC MOTORYZACYJNY - Kto pije?

LoveJoy - 2006-10-28, 23:57
Temat postu: Kto pije?
Siema,

Właśnie opróżniam kolejną flache za zdrowie mojego Synka i mojej Żony. Kto pije ze mną? Wirtualnie i (jak ktoś ma ochotę) w realu?

Pozdro
LJ

Menel - 2006-10-29, 00:11

no wiesz co? bys sie wstydzil :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: takie pytanie zadawac :lol: :lol: :lol:
mogles napisac" kto pije oprocz mnie i menela oczywiscie :lol: :lol: :lol:

ziomek, twoje zdrowie i twojego malenstaw..( poczekaj minute bo lece do lodowki sobie nalac )

ubott - 2006-10-29, 00:18

ja pije jak zwykle kontrolnie (nie duzo znaczy sie)

jak to menel mowi "delektuje sie drineczkami" z finlandii od niego - oczywiscie :mrgreen:

hehe pozdro SMAKOSZE :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Menel - 2006-10-29, 00:22

:|
sam wam rozdalem i juz sam nie mam. zostalo mi tylko pol butelki :|
wyszedlem jak zablocki na mydle, ciekawe co jutro bede łoic..

LoveJoy - 2006-10-29, 00:23

menel napisa³/a:
no wiesz co? bys sie wstydzil :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: takie pytanie zadawac :lol: :lol: :lol:
mogles napisac" kto pije oprocz mnie i menela oczywiscie :lol: :lol: :lol:

ziomek, twoje zdrowie i twojego malenstaw..

Wstydze się bardzo :( Krótko mówiąc - PIJEMY!!!!!!!

Pozdro
LJ

Menel - 2006-10-29, 00:25

no no , to zdrowko bo juz mi sie konczy ten drin :|
LoveJoy - 2006-10-29, 00:31

Siema,

Zdrowie :!: :!: :!:
Oj, nój Maluch będzir bardzo zdrowy :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Jak beemka-klub (a przede wszystkim Menel) za Niego pije to musi być zdrowy :mrgreen: :mrgreen:

Pozdro
LJ

Ostry - 2006-10-29, 00:37

Browarek bo browarek ale zawsze....

"...Panowie...zdrowie Pan..." :mrgreen:

Menel - 2006-10-29, 00:37

eee...no nie ma opcji. co jak co ale zdrowie to ode mnie musi miec. pije i pije te ruskie wynalazki a watraba narazie od 8 lat sie nie odzywa :lol:
Rafał - 2006-10-29, 00:37

my wlasnie dotarlismi z do domku z 17 urodzin jakiegos tam casyna :lol:

mam dosc drinkow wale browar
zdrowie menele :lol:

Shreku - 2006-10-29, 00:38

menel napisa³/a:
eee...no nie ma opcji. co jak co ale zdrowie to ode mnie musi miec. pije i pije te ruskie wynalazki a watraba narazie od 8 lat sie nie odzywa :lol:

no menel wątroba nie, a co z głową :mrgreen: :lol:

ubott - 2006-10-29, 00:38

menel miales pic najwyzej po pol buteleczki dziennie zeby sie nie wciagnac!!
Menel - 2006-10-29, 00:40

oooj tam..cicho... jak jest okazja to trzeba pic.. :lol:
rafal nie sciemniaj bo ty to 2 browarki(bezalkoholowe) i koniec :lol:

Rafał - 2006-10-29, 00:45

wyluzuj kochones
wale poznanskie smierdzace myszami lechy :lol:

Pscolka - 2006-10-29, 00:54

A ja zapijam ziolowe tabletki relaksacyjne ziolowym martinezem... :mrgreen:

No to zdrowko malenstwa :!:

Rafał - 2006-10-29, 01:15

Menel - 2006-10-29, 01:20

dlaczego zeszlismy na temat kujona? :mrgreen:
Rafał - 2006-10-29, 01:21

menel ziomku dawaj do mnie na drowara do garazu

mam jeszce 2

:wink:

Ostry - 2006-10-29, 01:21

Ja nic nie mowie ale Pscolecka to ma coraz to fajniejsze awatarki... :oops: :mrgreen: :mrgreen:
Menel - 2006-10-29, 01:23

RafaÅ‚ napisa³/a:
menel ziomku dawaj do mnie na drowara do garazu

mam jeszce 2

:wink:

tia..ja juz nie moge dokonczyc tej finlandi, jakos sie zaczela swiecic w nocy :lol: :lol: :lol:

Rafał - 2006-10-29, 01:23

Ostry napisa³/a:
Ja nic nie mowie ale Pscolecka to ma coraz to fajniejsze awatarki... :oops: :mrgreen: :mrgreen:

to nie mow tylko pij i dawaj popite

Menel - 2006-10-29, 01:24

Ostry napisa³/a:

a ty kochanie juz nie pij bo pomyliles tematy :lol:

Rafał - 2006-10-29, 01:26

Ostry - 2006-10-29, 01:28

Ja to nie wiem co sie z Wami dzieje... Czy alkohol juz Wam tak przycmil umysl ze nie dostrzegacie kobiecego piekna :?: :?: :mrgreen:

W sumie to kiedys jezdzac jeszcze tramwajem do szkoly codziennie widzialem napis na takiej jednej scianie... "Trzeba miec priorytety. wodka ponad kobiety." 8) :mrgreen: :mrgreen:

Rafał - 2006-10-29, 01:29

Menel - 2006-10-29, 01:29

RafaÅ‚ napisa³/a:
Obrazek Obrazek

tez mi prownanie :lol: moje lepsze :

Rafał - 2006-10-29, 01:32

Menel - 2006-10-29, 01:36

buuuueeehehehehehehhehehehhahahahahhahahaha :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Rafał - 2006-10-29, 01:39

http://www.menel-polski.sznurowadla.net/numer.htm
Menel - 2006-10-29, 01:42

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
"Jak sprać spawa z dywanu?

Porada 4 Nieodłącznym elementem ostrej biby są różnego rodzaju rewolucje żołądkowe. Różne sposoby wydobywania z siebie treści pokarmowej opisaliśmy w pierwszym numerze MP. Pół biedy, jeżeli spaw ląduje na trawie, gdzieś w plenerze, czy na kafelkach w domu, wtedy albo go usuwać nie trzeba albo robi się to z łatwością. Co jednak, jeżeli spaw wyląduje na dywanie? Pierwszą, najważniejszą rzeczą jest zabezpieczenie terenu, żeby nikt nie wdepnął w pawia i nie rozniósł go po całym mieszkaniu. Dobrym sposobem jest ustawienie na skażonym terenie krzesła, bądź przykrycie pawia miską. Następnie należy zeskrobać nieczystość przy użyciu noża lub linijki. Najgorszą głupota jest natychmiastowe ścieranie hafta, gdyż wtedy nie dość, że rozprowadzamy go po dywanie, to jeszcze sprawiamy, że wsiąka on głębiej w dywan, czego później nie da się dobrze doczyścić. Gdy zbierzemy wszystko i pozostanie tylko mokra plama, używając szczotki do dywanów, do paznokci, do zębów, etc. ścieramy ją, wcześniej traktując jeszcze porcją mydła w płynie, płynie do mycia naczyń czy innego środka czyszczącego. Można też przymaskować jakże niepożądaną woń hafta, zostawiając uruchomiony odkurzacz w zarzyganym pomieszczeniu - do to efekt dusznego i zakurzonego pokoju, który nie wzbudza żadnych podejrzeń. "

Rafał - 2006-10-29, 01:42

http://www.igk.hr/clan.as...=FA&clan_id=427
Menel - 2006-10-29, 01:43

nie ma lekko, ziomalu trzeba sie napic :

Rafał - 2006-10-29, 01:46

pozdro z tarchomina
ja i moj ziomal rudy
razem bronki walimy

Menel - 2006-10-29, 01:47

dobry przepis :
Przepis babuni na grzaniec staropolski

Skołuj litra jabola w cenie do 6pln. Naciągnij pszczółki na dwie łychy miodku. Odwiedź dział z przyprawami i zakup: goździki, imbir, cynamon, gałkę muszkatołową. Jeśli nie chce Ci się biegać do sklepu, użyj Grzańcowora dołączonego do bieżącego numeru Menela Polskiego. Wyhacz garnek starej z kuchni. Zdało by się też jakieś mieszadło. Wlej wino w gar. Podgrzej, ale spokojnie. Gdy tylko ujrzysz pierwsze oznaki wrzenia (para i bąbelki), mieszając wrzuć miodek i wsyp przyprawy. Zdejmij gar z palnika, tudzieź paleniska. Rozlej każdemu z biesiadników po równo. Nie oczekuj orzeźwiającego chłodu. Najlepiej smakuje w dużej grupie meneli, podczas chłodnych wieczorów. Miłego dudnienia...

Rafał - 2006-10-29, 01:49

menel napisa³/a:
Naciągnij pszczółki na dwie łychy miodku.

hmmmm..... :lol: :lol: :lol:

Menel - 2006-10-29, 01:51

hmmm. pscolecko..wiesz ze i tak cie lubie :lol: :lol: :lol:

a tak poza tym to juz chyba mam dosyc bo oparcie mi gdzies ucieklo :

wiec nara nara i do jutra 8)

Rafał - 2006-10-29, 01:59

dobra ty ide
laska mi juz zasnela
to i ja sie poloze
moze jakiegos rokko skatuje i daje w kime

elo

Menel - 2006-10-29, 02:01

RafaÅ‚ napisa³/a:
dobra ty ide
laska mi juz zasnela
to i ja sie poloze
moze jakiegos rokko skatuje i daje w kime

elo

hehe , moja wali juz w kime od 12tej :lol:
rokko to na kablowce nie zlapie ale wlacze sobie co nie co :lol:

Gasper - 2006-10-29, 02:36

No ja wlasnie wrocilem do domu. Wypilem za wszelkie czasy1!!! jutro pewnie bedzie mnie o 6 rano suszyc jak zwykle a mineralnej BRAk!!! SZału nie ma!! 8)
Pscolka - 2006-10-29, 12:29

Ostry napisa³/a:

A dziekuje :mrgreen:
widzisz Menelku innym sie podoba. Zostales przeglosowany.
Co do picia i madrosci zyciowych to w pociagu kiedys znalazlam takie:

Pije by pasc
Padam by wstac
Wstaje by zyc
Zyje by pic

Pozdrawiam
Pscola

duchPW - 2006-10-29, 13:32

ciekawostka dla pijących ruską wódę
emaloo - 2006-10-29, 13:41

Ja w niedziele wylądowałem na wykładach prosto z imprezy... 3a pić :mrgreen:
Yakuzatti - 2006-10-29, 18:48

3a 3a pic za menela xD
kamil.k - 2006-10-29, 20:13

PioterW napisa³/a:

kiedys czytalem o tym ile osob w rosji umiera przez alkohol .rocznie okolo 300tys :shock: .oczywiscie te stasystyki sa ukrywane przez rosje podobnie jak inne statystyki

na waszym miejscu bym sie nie chwalil w co drugim temacie ze pije finlandie z plastiku bo rozni ludzie moga to przeczytac np. policjant a slyszalem od znajomego ze coraz czesciej obserwuja fora internetowe i dowiaduja sie wielu ciekawych rzeczy.trzeba sie pogodzic z tym ze mamy coraz mnijesza swobode w necie bo pozniej mozemy tylko zalowac

Menel - 2006-10-29, 21:48

kamil.k napisa³/a:
PioterW napisa³/a:

kiedys czytalem o tym ile osob w rosji umiera przez alkohol .rocznie okolo 300tys :shock: .oczywiscie te stasystyki sa ukrywane przez rosje podobnie jak inne statystyki

na waszym miejscu bym sie nie chwalil w co drugim temacie ze pije finlandie z plastiku bo rozni ludzie moga to przeczytac np. policjant a slyszalem od znajomego ze coraz czesciej obserwuja fora internetowe i dowiaduja sie wielu ciekawych rzeczy.trzeba sie pogodzic z tym ze mamy coraz mnijesza swobode w necie bo pozniej mozemy tylko zalowac

eeetam, jak taki zapuka mi do drzwi to raz dwa wypije duszkiem to co mam :mrgreen: przeciez wylewac nie bede :lol:
poza tym to nie jest ruska wodka, normalne napisy ,nic z rosja nie ma wspolnego (chyba) :mrgreen:

ps. hmmm to juz wiem dlaczego tak dzisiaj pierdze :mrgreen:

duchPW - 2006-10-29, 22:14

no to przynajmniej, skoro nadal piszesz, wiadomo, że nie paliwo rakietowe ... chyba, że piszesz zza oceanu :lol:
kamil.k - 2006-10-29, 22:44

menel napisa³/a:

eeetam, jak taki zapuka mi do drzwi to

to lepiej udawaj ze dostales zawalu :lol:

menel napisa³/a:

ps. hmmm to juz wiem dlaczego tak dzisiaj pierdze :mrgreen:

jak to przeczyta jakis ekolog to dopiero bedzesz mial przechlapane :lol: