BEEMKA - KLUB
BEEMKA KLUB

OFFTOPIC MOTORYZACYJNY - Mam dość. Nie chcę już więcej czytać takich komentarzy.!!!

marekfl - 2006-11-12, 09:06
Temat postu: Mam dość. Nie chcę już więcej czytać takich komentarzy.!!!
:mrgreen:

http://motoryzacja.interi...kiem,814803,415

duchPW - 2006-11-12, 09:54

znowy komuś się coś czkawką odbiło i postanowił naprawiać świat
dla mnie kierowcy alfy romeo to wieśniaki
kierowcy nowego fiata pandy, to jełopy
:mrgreen:

i w ogóle wszyscy, którzy sa choć troche inni i nie sa wyznawcami religii BMW w ogóle powinni mieć zakaz poruszania się po drogach publicznych

marekfl - 2006-11-12, 09:57

:twisted: Bezcenne :twisted:
Pietrek - 2006-11-12, 12:29

Sikam na to że ktoś mnie będzie w przyszłości brał za wieśniaka :wink: Kocham BMW i to sie liczy :D
southOFheaven - 2006-11-12, 14:30

PioterW napisa³/a:

i w ogóle wszyscy, którzy sa choć troche inni i nie sa wyznawcami religii BMW w ogóle powinni mieć zakaz poruszania się po drogach publicznych

yeah :twisted:

korzuch - 2006-11-12, 15:23

yo!
lubie miec wydatki i chodzic w dresie :mrgreen: lubie jak mnie nazywaja wiesniakiem :mrgreen:
aloha :D

Yakuzatti - 2006-11-12, 17:02

To mnie zaczna nazywa wiesniakiem. Moze zminimy adresu na www.wiocha-klub.pl ? :)

Ludzie maja chore stereotypy, z ktorych ciezko wyjsc. Te od BMW to juz niemodne i smiesznie od dawna sa, a oni caly czas je podwazaja, durnowatosc :]

jaqub - 2006-11-12, 20:31

korzuch napisa³/a:
yo!
lubie miec wydatki i chodzic w dresie :mrgreen: lubie jak mnie nazywaja wiesniakiem :mrgreen:
aloha :D

za pieniadze wlozone w swoje auto kupil bym juz ze 3 fiaty panda... zawsze jak adidas czy NIKE wypuszcza nowa kolekcje mam ja jako pierwszy... uwielbiam sportowa rywalizacje w lykaniu anabolikow... glowe co 3 dni gole zeby sie swiatlo rowno odbijalo... a NAJBARDZIEJ NIELUBIE WIEŚNIAKÓW W MERCACH :mrgreen:

puz - 2006-11-12, 20:51

hehehh jestem ze wsi co za tym idzie wieśniak ze mnie :mrgreen: a mam wydatki bo lubie i nigdy nie zamienie na jakie g..wno na litere F nawet nowe