| |
BEEMKA - KLUB BEEMKA KLUB |
 |
OFFTOPIC MOTORYZACYJNY - pod rozwagę....
Łukasz - 2006-11-16, 11:24 Temat postu: pod rozwagę.... http://wiadomosci.o2.pl/?s=512&t=7785
marekfl - 2006-11-16, 12:59
Pedofili czy jak ich tam by nie nazwać razem z pedalami i innymi wynalazkami powinno sie trzymać w zamknięciu. Najlepiej w piecu!!!!!!
Lord Lukasz - 2006-11-16, 14:44
| Cytat: | | Pedofili czy jak ich tam by nie nazwać razem z pedalami i innymi wynalazkami powinno sie trzymać w zamknięciu. Najlepiej w piecu!!!!!! |
Też tak uważam, trzeba to tępić , niszczyć i wogule to że ktoś jest pedałem to jego sprawa ale to że domagają sie prawa do adpocji dzieci itp. to wg. mnie jest przegięcie..
marekfl - 2006-11-16, 15:15
Pewnie dawniej trendowatych i inych odmieńców to zamykali w kanionach z daleka od miasta zeby sie innym nie udzieliło. Dlaczego ich jest coraz wiecej no bo taki jeden z drugim w TV sie pokaże, powie że go przyjacie w pupe zapina i jest cool!!! A potem te dzieciaki ogladają i też tak chca. Ten świat schodzi na psy. I mam nadzieje że polska nie zachowa się podobnie jak reszta krajów europy i nie przyzwoli na to oficjalnie i tu ukłon dla kaczyńskich to chyba jedyna sprawa za która w moich oczach maja plusa.
speed - 2006-11-16, 20:50
Takiemu pedofilowi po udowodnieniu tego co zrobil powinno sie odciac pewna czesc ciala (czytaj wykastrwac gnoja ) a wtedy mozna go puscic wolno jak bedzie kucal przy siusianiu to sobie przemysli swoj blad
pawelbach - 2006-11-16, 21:09
| speed napisa/a: | | jak bedzie kucal przy siusianiu to sobie przemysli swoj blad |
lepiej bym nie ujoł
ubott - 2006-11-16, 22:38
macie racje jak ktos chce byc pedalem to niech bedzie, niech sobie robia gejowskie orgie, ale nie rozumiem jednego - po co sie tak afiszuja i na sile chca sie pokazac innym, ciagle organizuja jakies parady i dziwia sie ze ludzie tego nie popieraja
Bruner - 2006-11-16, 23:04
Panowie, a co ma pedofilia wspolnego z "pedalstwem"?
speed - 2006-11-16, 23:17
Zaczyna sie na ta sama litere a tak pozatm to nic tyle ze w tym temacie jest poruszony ogolny niesmak do Pedalow i Pedofili z tad moze troszke sie temat wyslizgnal... A skad Bruner u Ciebie taka troska o tych drugich na "P"
henry - 2006-11-16, 23:23 Temat postu: ........... ............No widze ,że rosna nam młode kadry partii zaczynajacej się na "L"...........Piekne jest słowo "tolerancja".................A dalej "no comments".......PZDR - henry
damiano_e30 - 2006-11-16, 23:28
| Bruner napisa/a: | | Panowie, a co ma pedofilia wspolnego z "pedalstwem"? |
jak taki za pedofilie pójdzie siedzieć to normalny już raczej nie wyjdzie...
Menel - 2006-11-16, 23:29
| Bruner napisa/a: | | Panowie, a co ma pedofilia wspolnego z "pedalstwem"? |
bo jedni w tylek jada i drudzy tez
a szkoda mi tylko dzieci..
Bruner - 2006-11-16, 23:40
Tylko jak 2 dorosle osoby lubia upuszczac mydlo to jest to tylko i wylacznie ich sprawa. To ze ktos lubi jak mu "cylinder szlifuja" to nie znaczy ze bedzie lubil chlopcow, tak jak to ze kazdy normalny facet oglada sie za kobietami nie powoduje ze bedzie obmacywal male dziewczynki. Podsumowujac - nie obchodzi mnie kto z kim spi dopoki nie chce ze mna Jesli to swiadoma i dobrowolna decyzja 2 doroslych osob to jest to ich prywatna sprawa. ALe jak ktos probuje sie dobierac do dzieci i na dodatek to usprawiedliwia i dorabia jakas chora ideologie tak jak w tym artylule to juz raczej zdrowy nie jest. Pedofili sie powinno kastrowac, bo niestety wyleczyc sie nie da (a przynajmniej jeszcze nikomu sie nie udalo).
Piotrek - 2006-11-16, 23:47
Pamiętacie wypowiedz posła Wierzejskiego z LPRu?
"Prawie kazdy homoseksualista to pedofil"
| Bruner napisa/a: | | upuszczac mydlo |
| Bruner napisa/a: | | lubi jak mu "cylinder szlifuja" |
Bruner , cóz za fachowa terminologia
Bruner - 2006-11-17, 06:06
| Piotrek napisa/a: |
Bruner , cóz za fachowa terminologia |
Wiesz, z Menelem opowiadaliscie ostatnio jakies prysznicowe historie Czlowiek szybko sie uczy
Menel - 2006-11-17, 09:38
no widzisz brunio jak szybko mozesz sie czegos nauczyc? 8) jeszcze jak troche dorosniesz to wiecej takich ciekawostek wpadni ci do...glowy
Bruner - 2006-11-17, 09:52
Pod Twoja opieka napewno Zostan moim guru - trenuj mnie i ucz
speed - 2006-11-17, 11:47 Temat postu: Re: ...........
| henry napisa/a: | | ............No widze ,że rosna nam młode kadry partii zaczynajacej się na "L"...........Piekne jest słowo "tolerancja".................A dalej "no comments".......PZDR - henry |
Henry, szanuje bardzo to co mowisz chocby ze wzgeldu na to ze w stosunku do Ciebie jestem poprostu gowniarzem i wiesz napewno wiele wiecej o zyciu niz ja ale mam poprostu na ten temat swoje zdanie - zreszta tak jak wiekszosc wypowiadajacych sie tutaj osob np Bruner jesli dwoch facetow lub "szlifowac sobie cylindry" jak to ladnie Bruner okresli ok ich sprawa - byle nie chcieli szlifowac mojego Kolejna sprawa ja jestem hetero i jakos sie z tym bardzo nie obnosze nie robie parad ulicznych nie wieszam plakatow itd itp wiec czemu ktos kto jest innej orientacji to robi i czemu mnie to sie ma podobac ? I najwazniejsze bo przeciez taki jest temat - zadnej tolerancji dla pedofili - oni przeciez krzywdza fizycznie i co najwazniejsze psychicznie kilkuletnie dzieci , takie dziecko juz nigdy normalne nie bedzie. Pedaly niech sobie zyja i stukaja sie wzajemnie w domu ja im tego nie bronie ale pedofili trzeba tepic tepic i jeszcze raz tepic...
Qba - 2006-11-17, 15:24
TOLERANCJA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
P.S. jak sie dziwczynki zabawiają to jakoś nikomu nie przeszkadza
Pozdrówka
SmasherE30 - 2006-11-17, 16:26
pedofile do pieca i kropka a nie zryć dzieciakom psyche i spierniczyć zycie
marekfl - 2006-11-17, 19:04
Tak jak zostało powiedziane tego sie nieda wyleczyć ani pedofilii anie homoseksualizmu. To choroba a chorych się trzyma w szpitalach, np. psychopatów w szpitalach psychiatrycznych. A reszte tych wynalazków też się powinno w jakiś zakładach zamykać to też jest choroba - umysłowa. A nie umożliwić im jeszcze wiece, parady itp. Psychopaci i chorzy umysłowo sa zamykani na oddziałach neuropsychiatrycznych powinny bec też takie dla nich.
Tomek3er - 2006-11-20, 23:41
Moim zdaniem pedofilom wystarczy jak ich zamkną w to chłopaki z za krat napewno dadzą im porządna nauczkęwięcj niż pewne, ale powinony byc cos takiego w prawie jak ktos wyzej napisał obciąć im co nieco. . . , a co do pedałów to jakos szczególnie mi nie przeszkadzaja dopoki nie widze ich .
|
|