BEEMKA - KLUB
BEEMKA KLUB

OFFTOPIC MOTORYZACYJNY - Facet ktory zajechal 535 bez prawka i z mandatem....

casus maximus - 2006-11-16, 19:08
Temat postu: Facet ktory zajechal 535 bez prawka i z mandatem....
Ogladaliscie dzis polsat wiadomosci po 19? ten idiota ktory zajechal beemke 535 ( ktora splonela ) ostal sie bez prawka i z mandatem. dzis pokazywali w tv filmik ktory tu wszyscy znaja. przez ten filmik dotarli do niego policjanci.
BADYL - 2006-11-16, 19:09
Temat postu: Re: Facet ktory zajechal 535 bez prawka i z mandatem....
casus maximus napisa³/a:
Ogladaliscie dzis polsat wiadomosci po 19? ten idiota ktory zajechal beemke 535 ( ktora splonela ) ostal sie bez prawka i z mandatem. dzis pokazywali w tv filmik ktory tu wszyscy znaja. przez ten filmik dotarli do niego policjanci.

Tak własnie ogldałem - i dobrze tak sie konczy jak swoje wygłupy nagrywa sie i udostepnia w necie.

ANDRZEJ-BIELAK - 2006-11-16, 19:16

WITAM
Ja też oglądałem, ale było powiedziane że to właściciel a chyba w rzeczywistości tak nie było. Dzidek czy jak on tam się nazywał wziął auto klienta który wstawiłje do warsztatu.

duchPW - 2006-11-16, 19:22

i jak tu nie wierzyć w sprawiedliwość :lol:
Piotrek - 2006-11-16, 19:29

jak gdzies znajdziecie na jakimÅ› portalu tÄ… relacjÄ™ to dajcie link

szkoda mi tego dzidka...
widac ze kocha beemki ale na inny sposób :lol:
Koko przy nim to jak kanarek przy orle :mrgreen:

Pscolka - 2006-11-16, 19:37

Pan Bog nie rychliwy ale sprawiedliwy... 8)
Menel - 2006-11-16, 19:44

a drugiej strony to w jaki sposob mozna ukarac mandatem za cos gdzie nie bylo przy tym policji?
za co mogl dostac mandat i za co zabrali prawko ?

casus maximus - 2006-11-16, 20:11

nie musi byc przy zdarzeniu policji aby kogos ukarac...
dostal mandat za utrudnianie ruchu miedzy innymi a jesli mu zabrali prawko to albo tyle punktow nazbieral przez czas trwania filmiku albo stworzyl duze zagrozenie w ruchu drogowym...tak mi sie przynajmniej wydaje.

KORDI - 2006-11-16, 20:13

El Menello napisa³/a:
a drugiej strony to w jaki sposob mozna ukarac mandatem za cos gdzie nie bylo przy tym policji?
za co mogl dostac mandat i za co zabrali prawko ?

Policji nie musiało być...żeby dostać mandat wystarczy relacja świadków...a tu nawet film jest... :mrgreen: :idea:

A swoją drogą to skończony idiota jest i za to powinien jeszcze pożądnie wpierd** dostać...
Ja bym chyba takiego ch*** za jaja powiesił...... :evil: :evil: :evil: :evil:

PozdrOOfki... :D

southOFheaven - 2006-11-16, 20:43

dooooobrze mu tak :evil:
speed - 2006-11-16, 20:47

Zgadzam sie z Kordim 8)
center - 2006-11-16, 21:55

normalnie mozesz mandat dostac :)
a jak zdjecie z fotoradaru przychodzi i dostajesz wezwanie na komende to tez nie ma policji, a Ty zazwyczaj jestes biedniejszy o 500zl i bogatszy o 10pkt...
zdjecie, nagranie,relacja swiadkow styka :)
dobrze mu tak..debil od "mokrej trawy"...

Menel - 2006-11-16, 21:59

tiaa, a z was to takie swiete krowy niby?
nigdy nie lataliscie bokami swoja beemka po takich uliczkach?
tiaaaa, juz w to wierze..
50 na godzine i prosto przed siebie jedziecie? :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
mi tam go szkoda za bezmyslnosc.nie potrzebnie to nagrywali a potem udostepnili do netu.
szkoda tez tej 535 :|
widac ze chlopak ma pojecie o tylnym napedzie ale zabraklo troche oleju w glowie na koniec.

Bruner - 2006-11-16, 22:15

Menel, nie widzisz roznicy miedzy przeleceniem bokiem a tym co na filmie? Chyba ze dla Ciebie to normalne, to nie mamy o czym gadac, tylko pogratulowac.
Yakuzatti - 2006-11-16, 22:17

Czasami i powiem nawet, ze czesto ludzie nie mysla. Teraz co sie dzieje na swiecie i na drogach to porazka. Zero kreatywnosci, zero przewidywania, zero myslenia. Zal mi ich wszystkich, co oni beda robic za pare lat, jak wyczerpie sie "plik" myslacych kierowcow...
Ale nie zbaczam z tematu. Nie szkoda mi tego Dzidka lecz tej duszy beemki.

damiano_e30 - 2006-11-16, 22:23

o żesz w morde co za niefart no ...

pokarało go za zabicie beemki :lol:

Menel - 2006-11-16, 22:24

Bruner napisa³/a:
Menel, nie widzisz roznicy miedzy przeleceniem bokiem a tym co na filmie? Chyba ze dla Ciebie to normalne, to nie mamy o czym gadac, tylko pogratulowac.

widze ze robi sie tu drugie forum BMW klub Polska i BMW sport klub :lol: :lol: :lol:
http://wydarzenia.wp.pl/k...ml?ticaid=12b1f
tu jest link z TV
i powalajace ze smiechu na ziemie texty dziennikarza :
"...prezentuje mozliwosci nowego samochodu" :mrgreen:
"...rozerwanie opon" :mrgreen:
"...pozarem sportowego bmw " :mrgreen:

Bruner - 2006-11-16, 22:26

Wymysl cos nowego, bo nuda wieje :wink:
Menel - 2006-11-16, 22:31

brunio, wiem ze jestes ostatnia osoba ktora spalila by laczka na tym forum :mrgreen: nie pasujesz tutaj, wynocha na konkurencyjne fora :mrgreen:
center - 2006-11-16, 22:34

oj menel zebys sie nie pomylil..
cicha woda brzegi rwie :) nie zapominaj o tym..
i wiesz ze konkurencyjne fora przyjma Cie z otwartymi rekami, ciagle do mnie pisza zebym przywalil Ci dluga kreske zebys sie u nich zalogowal i pisal pisal i pisal :mrgreen:

Menel - 2006-11-16, 22:36

ale ja tez bym bardzo chcial aby mnie znowu najukochansi koledzy i przyjaciele ze sportowego forum przyjeli ale cos mi sie to nie udaje :oops: nawet przez radio ich blagam... :oops: i nic...
Bruner - 2006-11-16, 22:41

Menel nie cwaniakuj bo sam tez nie masz czym przypalic :wink:
Menel - 2006-11-16, 22:49

no no i dlatego musze cos pisac bo nie mam jak tego przeniesc w czyny
speed - 2006-11-16, 23:20

El Menello napisa³/a:
no no i dlatego musze cos pisac bo nie mam jak tego przeniesc w czyny

czytaj nie ma gdzie odreagowac :mrgreen:

KORDI - 2006-11-17, 01:43

El Menello napisa³/a:
tiaa, a z was to takie swiete krowy niby?
nigdy nie lataliscie bokami swoja beemka po takich uliczkach?
tiaaaa, juz w to wierze..
50 na godzine i prosto przed siebie jedziecie? :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
mi tam go szkoda za bezmyslnosc.nie potrzebnie to nagrywali a potem udostepnili do netu.
szkoda tez tej 535 :|
widac ze chlopak ma pojecie o tylnym napedzie ale zabraklo troche oleju w glowie na koniec.

Menell ale tu jest zasadnicza róznica...
Jak sam napisałeś...napewno każdemu zdarzyło sie lecieć bokiem czy przyjarać kapcia,ale swoją becią...a ten kretyn robił to cudzym autem bez wiedzy właściciela..
Jak Ty byś sie czuł i co byś myślał gdybyś swoją betke na którą chuchasz i dmuchasz oddał do mechanika a na drugi dzień dostał telefon że sie cała zjarała...? :idea: :?

Poza tym co innego latać bokami a co innego kręcić kułka rwiąc pobocze i co chwile wpadając w dziury..nie wiem..może jakiś inny jestem ale mi byłoby szkoda swojego auta..
A co do jarania kapcia...przy 3.5 nie trzeba trzymać non stop na odcince żeby zjarać kapcie...on chyba tego nie wiedział.. :?
Ale koleś ogólnie jakiś bezmózg jest bo po jaką cholere jeszcze trzymał na odcince jak już zaczeła sie palić...??!! :evil: :evil:
Dlatego wg.mnie należy mu sie wpier***.... :evil:

PozdrOOfki.... :D

SmasherE30 - 2006-11-17, 03:24

Kordi
1. to było jego auto
2. w pewnych sytuacjach kręcenie silnika na obroty i szybki przepływ powietrza w dolocie moga zgasic ogień (jak nurkujące mysliwce z XX wieku).

Bruner - 2006-11-17, 06:09

Tylko ze nurkujacy mysliwiec mogl leciec z predkoscia 600km/h albo wieksza, wiec moze w 1% przypadkow udalo sie go zgasic. Powietrze z visco raczej nie jest wyrzucane z taka predkoscia :wink:
tomcat944 - 2006-11-17, 08:58

hej,
po pierwsze primo: Dzidkowi nalezy sie ukaranie i jeszcze dobry wpierd......
po drugie primo: to chyba jeszcze w tej chwili w swietle naszego prawa filmik nakrecony amatorska kamera nie jest dowodem w sprawie...
wiec jako sposob dotarcia do goscia to ok ale jako podstawa do ukarania to juz raczej nie - tylko relacje swiadkow...
ale oczywiscie moge sie mylic...

P.S. co nie zmienia faktu, ze Dzidka nalezy KIL IM za zajechanie Beci

Konrad - 2006-11-17, 09:12

Mi też nie jest go wcale szkoda, popisał się głupotą, zniszczył taki fajny samochód to teraz ma za swoje. A film moim zdaniem jak najbardziej może być dowodem, przecież wszystko jest nagrane, twarz, numery rejestracyjne, całe jego wygłupy, czego potrzeba więcej? Wszystko jest ładnie pokazane. Pewnie się na dodatek jeszcze przyznał. Chciał się popisać, ale nie wyszło.

http://img207.imageshack....obraz001yw8.jpg

Menel - 2006-11-17, 09:35

no , a jaki z tego moral dzieci? wycinak kataliozatory i JAAAZDA !
Pułkownik Zuber - 2006-11-17, 12:13

Szkoda gościa super upalał
puz - 2006-11-17, 14:59

Coscie sie tak go czepili najwieksza kara dla niego mysle jest strata bety!!! swietoszki jestem ciekaw jakby Policja wpadla do dzialu filmiki na naszym forum. Troche przegiecie na max!!! no panowie kto pierwszy kamien podniesie, ja tez mam nie rowno pod sufitem i stwarzam zagrozenie

moze tez dostane mandat :?: :mrgreen:

casus maximus - 2006-11-17, 15:08

puz, co ty myslisz ze ten filmik tylko na tym forum byl? byl wlasciwie wszedzie....wiec nie sugeruj ze ktos z tego forum doniosl....pozdro.
puz - 2006-11-17, 15:18

casus maximus napisa³/a:
puz, co ty myslisz ze ten filmik tylko na tym forum byl? byl wlasciwie wszedzie....wiec nie sugeruj ze ktos z tego forum doniosl....pozdro.

heheh no co Ty stary!!!!! a skad Ty to wzioles!!! wiem ze obiegl cala polske. mowie o tym ze wszyscy po nim jada epitety typu: debil ..... itd najlepiej widzi sie na innych a spora czesc (nie wszyscy oczywiscie) z nas sami glupkuje i to na max!!! kolesiowi spalila sie fura pech a ilu z nas pekly glowice, poszly łozyska, sprzegla, przegrzane zagotowane fury? czemu nikt nie mowi debil na wlasciciela fury z max gleba ktory urwal miske i pol zawiasu!!!
wtedy to mega lans prawda!!! kolesiowi nie poszlo, fakt przesadzil ale ile mozna bo pietnowac najlpiej mogli go jeszcze zamknac!!!

casus maximus - 2006-11-17, 16:09

po co tyle wykrzyknikow? wiadomo, kazdy robi mniej lub bardziej glupie rzeczy ale to co on zrobil i to co bylo widac na filmiku to chyba bylo mega beznadziejne...tez uwazam ze idiota z niego ale tylko ze wzgledu na samochod . szkoda mi autka a nie jego...on juz wlasciwie zostal pokarany podwojnie, poniewaz fura mu splonela i dodatkowo jakiemus zyczliwemu przeszkadzalo to co wyczynial na filmie i wyslal to na policje. a ci co uwazaja ze jest idiota itd emocjonalnie podchodza do bawarek i dlatego takie bluzgi na niego szly . bo az sie krew gotuje w zylach jak sie oglada takie wyczyny w gruncie rzeczy z fajnym autkiem.
pozdrawiam i nie denerwuj sie tak puz :lol:

( a jesli chodzi o to co wczesniej napisalem to zwracam honor, zle przeczytalem twoj poprzedni post ze zdjeciem )

Menel - 2006-11-17, 21:07

puz napisa³/a:
casus maximus napisa³/a:

heheh no co Ty stary!!!!! a skad Ty to wzioles!!! wiem ze obiegl cala polske. mowie o tym ze wszyscy po nim jada epitety typu: debil ..... itd najlepiej widzi sie na innych a spora czesc (nie wszyscy oczywiscie) z nas sami glupkuje i to na max!!! kolesiowi spalila sie fura pech a ilu z nas pekly glowice, poszly łozyska, sprzegla, przegrzane zagotowane fury? czemu nikt nie mowi debil na wlasciciela fury z max gleba ktory urwal miske i pol zawiasu!!!
wtedy to mega lans prawda!!! kolesiowi nie poszlo, fakt przesadzil ale ile mozna bo pietnowac najlpiej mogli go jeszcze zamknac!!!

hehe dobre dobre
mmm puz chlopczyku kochany , nie wiesz ze my to jestesmy najgrzeczniejsi kierowcy pod niebem i nigdy by nam do glowy nie przyszlo cos takiego zrobic jak ty. jak tak mogles napisac.ooj uuuf, ale sie oburzylem na twoja wypowiedz. oooj bedziesz sie piekl w piekle za to .a ja to nawet mam ogranicznik na zegarach i nie moge przekroczyc 70km/h , a jak nie zapne pasow to auto nie odpali.oooj chce zeby wszystkim na drodze bylo jak najprzyjemniej.wiec pomysl na przyszlosc jak cos takiego obrazliwego napiszesz na nas bo popamietasz, zobaczysz..popamietasz. papa ciau 8)

marekfl - 2006-11-17, 22:39

puz napisa³/a:
kolesiowi nie poszlo, fakt przesadzil ale ile mozna bo pietnowac najlpiej mogli go jeszcze zamknac!!!

Kolega ma racje, no bez kitu, co on takiego zrobił ze sobie troche autko podgrzał. Jego sprawa i on poniósl konsekfencje juz chyba wystarczające

Piotrek - 2006-11-17, 22:52

jestem za tym zeby wysłać dzidkowi naklejkę klubową :mrgreen:
ale byłaby fajna reklama :mrgreen:

Menel - 2006-11-17, 23:00

Piotrek napisa³/a:

jestem za 8)

marekfl - 2006-11-17, 23:04

Piotrek napisa³/a:

ps. Jak ja tek zrobie ze swoja to też dostane :-p buehehe

speed - 2006-11-17, 23:16

Ale Wy jestescie jak choragiwka na wietrze, jak wszyscy pisza zle, debi, glupek, dobrze mu tak to wszyscy tak uwazaja jak ktos napisze (Puz nie mam nic do Ciebie- zeby nie bylo :wink: ) szkoda chlopa, ale niefart, co za pech, do kosciola jecha pewnie tylko, to wszyscy sie uzalaja i placza nad biednym palantem jakich malo. A Ja nadal uwazam ze bardzo dobrze ze sie mu ktos do skory dobral zal mi tylko autka no ale coz tak bywa.

pzrd sympatyk. :)

Menel - 2006-11-17, 23:23

ale speed, my wszyscy jestesmy grzeczni i kulturalni kierowcy wiec potepiamy zachowanie takiego bandyty jak dzionek. taki to od razu do wiezienia powinien isc na cale zycie, powtarzam na cale zycie.nie bedzie taki zlodziej i bandyta przeszkadzal w zyciu normalnym ludziom. trzeba tylko dobrej i sprawiedliwej wladzy takiej jak policja, ona wszystko zlikwiduje, zlodziejstwo,pijanstwo i takich jak dzidek.juz nie beda sie ludzie bali wychodzic na ulice bo taki zbir i lobuz moze ich przejechac po chodniku. policja wszystkich wylapie,zobaczycie !
speed - 2006-11-17, 23:26

Menello czekalem na ta riposte :D Nie chodzi mi juz dokladnie o tego przestepce morderce i wogole bandyte tylko o Was ziomki ze tak szybko poglady zmieniacie :wink:
ubott - 2006-11-17, 23:27

Cytat:
ona wszystko zlikwiduje, zlodziejstwo,pijanstwo i takich jak dzidek

zlikwiduje wszystko... :D :D :D

a co do tematu to gosc jest tempakiem na potege i to nie przez to ze katowal furke ale dlatego ze kompletnie nie potrafil sie zachowac jak samochod stanal w plomieniach

marekfl - 2006-11-17, 23:29

Ma nie być palenia gumy, ma nie byc złodziejstwa, ma nie być nic !! !!.
K. Kononowicz

Menel - 2006-11-17, 23:54

marekfl napisa³/a:
Ma nie być palenia gumy, ma nie byc złodziejstwa, ma nie być nic !! !!.
K. Kononowicz

o wlasnie, ma nie byc nic !! !
a pozniej trzeba jeszcze wytepic to malolactwo w tych beemkach, nie beda sie panoszyc po miescie i straszyc starszych. do szkoly z nimi albo do pracy, a po pracy ma tata przyjezdzac po odbior syna i do domu. i do domu zeby siedzial cicho.a pozniej godzina policyjna. tak ma byc, bedzie spokojnie i bez lobuzow w beemkach i nie bedzie takich jak dzidek bo po szkole czy po pracy to tata przyjedzie i zabierze.

speed - 2006-11-17, 23:56

El Menello napisa³/a:

Armagiedon, panie armagiedon :twisted:

Menel - 2006-11-18, 00:03

speed napisa³/a:
El Menello napisa³/a:

nie armagedon tylko normalna dobra polska wladza, ma byc czysto, ma byc bezpiecznie, policja to wszystko zrobi, wyjdzie na ulice i bedzie spokojnie. zobaczycie...

speed - 2006-11-18, 00:06

El Menello napisa³/a:
speed napisa³/a:
El Menello napisa³/a:

nie armagedon tylko normalna dobra polska wladza, ma byc czysto, ma byc bezpiecznie, policja to wszystko zrobi, wyjdzie na ulice i bedzie spokojnie. zobaczycie...

A Ty jako przodownik panstwa prawa pierwszy wezmiesz wladze i prawo w swoje spracowane rece :lol:

Menel - 2006-11-18, 00:10

nie nie, sprawe w swoje rece juz wzial piotrek z krakowa ale sadze ze Kononowicz bedzie od niego lepszy i ma lepszy material do wycierania tego i owego :lol:
wiec uwazajcie bo nie bedzie tak letko 8)
ciekawe jak owy dyktator swoja lalunia by sie popisal przed kamerami ?

Piotrek - 2006-11-18, 00:14

jak zawsze menel masz racje :mrgreen:
damiano_e30 - 2006-11-18, 00:35

Ale tak w ogóle to co sie sie stało sie :?: :shock: :shock:

Coś mi mówi że Jego Błyskotliwość Konon został doradcą kaczorów, bo jak zapowiedział w swej kampani kierowcy mają być karani za wszystko :wink:

Menel - 2006-11-18, 00:40

i beda, zobaczysz. on doprowadzi do tego zeby wogole nie jezdzily samochody. on doprowadzi do konca wszystkiego.
i juz nie bedzie tak milo jak zawsze na zlotach w toruniu. koniec zabawy. teraz to bedzie prawdziwa polska.
ma byc spokoj i tyle