BEEMKA - KLUB
BEEMKA KLUB

OFFTOPIC MOTORYZACYJNY - Base Jump - ale kozaki

Scigany - 2006-11-27, 22:24
Temat postu: Base Jump - ale kozaki
Skoki spadochronowe z nietypowych miejsc

http://www.liveleak.com/view?i=041a31f90a

speed - 2006-11-27, 23:09

piekna sprawa ciekawe jaki jest poziom adrenaliny podczas takiego skoku :?: :smile:
urbi - 2006-11-28, 10:54

mi adrenalinka walnela jak ogladalem ,... koles w 3 minucie ... wspolczuje

hmm ... siedzisz na ktoryms tam pietrze takiego drapacza chmur a tu tu za oknem ktos leci ... :shock: :grin:

Melis - 2006-11-28, 11:50

heh swietne!!! mi tam sie ciągle marzy skok ze spadochronem, ale z samolociku...
duchPW - 2006-11-28, 14:17

ano kozaki
kamil.k - 2006-11-28, 17:33

a ja skakałem z czwartego pietra swojego akademika kilka razy :shock: i to bez spadochronu :mrgreen: .chłopaki co sie wspinali zorganizowali takie zjezdzanie na linach.jedne koniec byl zamocowany do dachu a drugi do drzewa 1.5m nad ziemia ok.50 metrów od akademika

najlepsi sa kolesie co lataja tak jak superman :cool:

kolega byl w wojsku i trafił do takiej jednostki ze skakał sobie ze spadochronem.kiedys jak mu pokazalismy taki film to powiedział ze to nic w porownaniu z tym przez co on musiał przejsc :lol: w wojsku skacza na takich spadochronach co sie sterowac nimi nie da :???: :lol: jak cie zniesie to ladujesz w drzewach :shock: najczesciej skakali w nocy gdzie nie bylo nawet widac na czym ladujesz :lol:

opowiadał jak skakał pierwszy raz to było w miare spokojnie .wypychali ich z samolotu i nie mieli do nikogo pretensji.ale drugi skok byl inny.
juz nikt nie chciał skakac :lol:

Tomek3er - 2006-11-29, 00:03

Tez tak słyszałem ze jak skaczesz pierwszy raz w wojsku to dosjatesz kopa w du.... i czy chcesz czy nei chcesz lecisz tylko pózniej jzu gorzej... :lol: