| |
BEEMKA - KLUB BEEMKA KLUB |
 |
OFFTOPIC MOTORYZACYJNY - Sk........
Łukasz - 2006-12-13, 15:25 Temat postu: Sk........ http://wiadomosci.gazeta....00,3789179.html
nie wiem co bym takim zrobił!
Gasper - 2006-12-13, 15:31
Do obozów pracy harować do końca życia za darmo. Kamieniołomy najlepiej Albo przymusowy udział w testach różnych produktów, kosmetyków, leków itp. Można też takich delikwentów wsadzić w polonezy, seicento i lanosy co by crashtesty z ich udziałem przekonały panią gilowską że dziesięcioletnie "rzęchy" z RFN'u nie są wcale takie złe... Pomysłów mam mnóstwo, więzienie to ostateczność - po co takie elementy mają żyć na nasz koszt nie ruszając ?
center - 2006-12-13, 15:38
ja mysle ze z nudow kara jaka bym dla nich wymyslil to:
kula...
pawelbach - 2006-12-13, 15:57
a ja z nudow bym ich też skopał
Yakuzatti - 2006-12-13, 16:03
A ja z nudow bym im troszke tortur wprowadzil, od tak sobie...
KORDI - 2006-12-13, 16:37
Gdybym był synem tego faceta co go skopali to bym żył tylko tym żeby za pare lat też ich dorwać "z nudów"...
Jako pierwsze bym odcinał po kawałku kończyny...
PozdrOOfki...
[*]
LUKAS - 2006-12-13, 16:38
Max 10 lat
Dożywocie
Dymek_kg - 2006-12-13, 16:55
zdarzenie mialo miejsce w kolobrzegu a nie w szczecinie. Dwoch z nich bylo juz skazanych za pobicie. wszystko dzialo sie ok. godz. 16 niedaleko mojego miejsca zamieszkania.
Tylko kara smierci...
bo z nich juz nic nie bedzie.....
Miki - 2006-12-13, 17:27
trzeba glosowac bedzie na prezydenta ktory bedzie mial 2hasla wyborcze:
1)przywrocenie kary smierci
2)zniesienie podatkow w cenie Pb
marekfl - 2006-12-13, 17:35
Siemka
Też jestem za najsurowszym wymiarem kary dla takich kolesiów. Ciekawe co mówia rodzice pewnie że to takie grzeczne dziecko było.
Bajka - 2006-12-13, 17:42
Nie potrafię sobie wyobrazić jak bym się czuła będąc matką jednego z nich...
Co do kary to nie jestem za karą śmierci, tylko za dożywociem w więzieniu o możliwie najsurowszych warunkach, niech teraz oni cierpią! czemu coś takiego nie jest określone jako zabójstwo tylko pobicie ze skutkiem śmiertelnym? przecież oni wiedzieli co robią i wiedzieli, do czego ich czyny prowadzą....
Pietrek - 2006-12-13, 17:52
Do wora i o mur !
Co sie dzieje z tym światem ...
kamil.k - 2006-12-13, 21:25
| Bajka napisa/a: | Nie potrafię sobie wyobrazić jak bym się czuła będąc matką jednego z nich...
|
jakbys była to bys sobie tłumaczyła ze na pewno to ten facet ich sprowokował itd. matka zawsze broni swoich dzieci ...
| Bajka napisa/a: | Nie potrafię sobie wyobrazić jak bym się czuła będąc matką jednego z nich...
Co do kary to nie jestem za karą śmierci, tylko za dożywociem w więzieniu o możliwie najsurowszych warunkach, niech teraz oni cierpią! czemu coś takiego nie jest określone jako zabójstwo tylko pobicie ze skutkiem śmiertelnym? przecież oni wiedzieli co robią i wiedzieli, do czego ich czyny prowadzą.... |
tez nie jestem za kara smierci bo to nie jest najgorszy wyrok wedlug mnie.tacy debile powinni zostac okaleczani na cale zycie aby kazdego dnia budzac sie pamietali ze to ze ich cos boli to to tylko ich zasługa
duchPW - 2006-12-13, 23:28
wszystko co piszecie, to prawda - jak człowiek słyszy, że takie osobniki chodzą po świecie, to chciało by się im zrobić coś najgorszego
jednak przywrócenie karu śmierci w chwili obecnej nie jest możliwe - Polska jest stroną umowy międzynarodowej w tym zakresie i obecnie nic się z tym nie da zrobić
... a każdy kandydat, kltóry będzie postulował zniesienie kary śmierci i podatków, to zwykły demagog i populista ... i na pewno nie zrealizuje tych postulatów
w 'gazecie' podali tylko przypuszczalną kwalifikację czynu - należy pamiętać, że skoro niektózy z nich mieli już wyroki za przestępstwa podobne, to są recydywistami i dla nich kara może być surowsza niż przewidziane w KK 10 lat.
jeśli w śledztwie wyjdzie, że kolesie zdawali sobie sprawę z możliwosci wystąpienia skutku śmietrtelnego, to będą odpowiadać za zabójstwo - takie jest prawo - nie tylko skutek, ale i zamiar jest istotny
damiano_e30 - 2006-12-13, 23:36
Strach pomyśleć co się dzieje w tym kraju, ostatnio znajoma opowiadała że jej córka biegnąc z pracy na autobus zasłabła i przewróciła się na chodniku, centrum miasta, godzina 16, wokół pełno ludzi a nikt nawet nie podszedł do niej, tylko jakiś facet stanął i się gapił...
Znieczulica totalna, po prostu ręce opadają, brak słów
ubott - 2006-12-14, 09:00
Ludzie sie po prostu boja
Jak kogos bija to nikt nie pomoze tylko sie odsuwa zeby samemu nie dostac, natomiast jak inna osoba zaslabnie na ulicy to wiekszosc wychodzi z zalozenia ze pewnie pijana i nie ma co sie fatygowac. Jesli juz zglosi na policje czy pogotowie, a osoba ta bedzie niezywa to lazenia jest potem os skurczybyka a jeszcze sie okaze ze oskarzaja o nieudzielenie pierwszej pomocy.
Niestety takie jest podejscie wiekszosci ludzi
tomcio83 - 2006-12-14, 10:25
ja bym ich przywiazal do auta z tylu np do haka i jezdzil po miescie z nudow
RoboCop - 2006-12-14, 10:58
na moim osiedlu nie brakuje takich kolesiów
BADYL - 2006-12-14, 11:20
to wszystko nudy w domu,dostep do wszystkiego i kompletne nudy.
smierc??za sałobo!!!Najpierw wiercenie kolan i łokci i powolna powolona smierc i zeby rodzina na to patrzyła.
WujekDobraRada - 2006-12-14, 16:28
http://www.kol24h.pl/inde...id=424&Itemid=2
http://www.kol24h.pl/inde...id=428&Itemid=2
takich pasożytów to tylko do wora i do lasu ... skur..ów
"Zatrzymanym przedstawiony będzie zarzut pobicia ze skutkiem śmiertelnym za co grozi kara do 10 lat pozbawienia wolności. Policjanci wystąpią również z wnioskiem do Prokuratury o zastosowanie aresztu tymczasowego"
Czegoś nie rozumiem - bo ja bym to potraktował jako zabójstwo z pełną premedytacją .... dostaną gnoje 10 lat i sobie wyjdą po 10 latach jakgdyby nic .... czasami to prawo naprawde jest pokur...e.
Łukasz - 2006-12-14, 16:48
oni wyjdą po 5 za dobre sprawowanie...taki kraj...
kamil.k - 2006-12-14, 18:40
| kirek napisa/a: | | i zeby rodzina na to patrzyła. |
a co ma do tego rodzina to ze ktos ma w rodzinie debila to co ma ponosic jakas odpowiedzialnosc ...
jedno jest pewne.w wiezieniu nie bede mieli lekko.tam panuja pewne zasady ...
duchPW - 2006-12-15, 00:53
takie zasady, że jak jesteś łobuz, to jesteś gość
center - 2006-12-15, 01:00
| kamil.k napisa/a: | | kirek napisa/a: | | i zeby rodzina na to patrzyła. |
a co ma do tego rodzina to ze ktos ma w rodzinie debila to co ma ponosic jakas odpowiedzialnosc ...
jedno jest pewne.w wiezieniu nie bede mieli lekko.tam panuja pewne zasady ... |
z tego co mi wiadomo to rodzina bierze udzial w wychowaniu dziecka..
jakby na to nie patrzec z dziecka cos wyrasta i rodzina, otoczenie, szkola itd bierze glowny w tym udzial..
jednak gdzies wychowuja sie tak Noblisci jak i kryminalisci..
moze ich wyprostuja w wiezieniu..nie wiem, nie znam sie..
marvin-86 - 2006-12-15, 03:53
tak nie w temat powiem, umiesz liczyc ? to licz na siebie co do tematu, kiedys w czestochowie pobili bezdomnego jeden koles odemnie dawne czasy z gimnazjum, w 4 pastwili sie nad nim 4 h, na koniec wsadzili mu za przeproszeniem kij od szczotkiw dupe i zabili a wszystko dzialo sie w zime popoludniu no KU*** ehh szkoda gadac wszyscy dostali prawie po 25 lat mimo iz niemieli 18 lat nawet. Kula w łeb anie do wiezienia bede na skurwy*&^% placil jeszcze za jego obesrane dupsko...
pawelbach - 2006-12-15, 04:51
| PioterW napisa/a: | | takie zasady, że jak jesteś łobuz, to jesteś gość |
Piotrek ma racja mam jednego kolezke co siedział za kradzieże i pobicia a jak wyszedł to dopiero zaczoł wiezienie nic nie da chyba ze gwałcicielowi moje zdanie
kamil.k - 2006-12-15, 05:17
| pawelbach napisa/a: | | PioterW napisa/a: | | takie zasady, że jak jesteś łobuz, to jesteś gość |
Piotrek ma racja mam jednego kolezke co siedział za kradzieże i pobicia a jak wyszedł to dopiero zaczoł wiezienie nic nie da chyba ze gwałcicielowi moje zdanie |
mam troche inne informacje na temat tego co sie dzieje w wiezieniu.pracuje tam kilku znajomych takze czasem co nieco opowiedza .zdajde sobie sprawe ze nie wszedzie jest tak samo
center nie zgodze sie z tym ze rodzina wychowuje.co najwyzej utrzymuje.znam wiele przypadków gdzie w normalniej rodzinie jedno dziecko jest debilem do kwadratu i od zawsze ma kłopoty .nikt z rodziny nie uczyl go krasc a kradnie ...
WujekDobraRada - 2006-12-16, 10:05
dalszy ciąg historii w Kołobrzegu : http://www.gloskoszalinsk...AGAZYN/61215010
damiano_e30 - 2006-12-16, 12:04
Wirtualna rzeczywistość i narkotyki robią niektórym g... z mózgu. Myli im się fikcja z rzeczywistością.
Jak się zastanawiam nad karą dla takich podludzi to myślę że spalenie żywcem byłoby odpowiednie...
Yakuzatti - 2006-12-16, 20:05
Przerazil mnie ten tekst "Maksymalnie grozi im 10 lat."
Eh...co z ta Polska?
kamil.k - 2006-12-16, 21:00
jedyne na co pozostało liczyc to ze pan minister Ziobro jakos na to zareaguje
kilka lat temu podobna sytuacja miała miejsce u mnie w miescie.kilku chłopaków ode mnie z technikum zabiło swojego kolege z klasy.skopali go na smierc i przypalali twarz papierosami.troche ich znalem i nigdy za normalnych ich nie uwazalem . co innego oczywiscie nauczyciele i inni ale oni maja inny punkt siedzenia
nie pamietam jakie wyroki dostali ...
Gniewek89 - 2006-12-17, 00:25
w stanach dawniej skazany dostawal lopate i kopał sobie dół. Jaki wykoał w okreslonym czasie taki miał. Do tej swoistej celi dostawal wiadro do którego srał , nastepnie to wylewał pod nogi (spał w tym równierz oczywiscie ) a rano DO TEGO SAMEGO wiadra wlewano mu wode którą mógł pić.
Ponoć goście wytrzymywali średnio rok- dwa ewenement 7 lat dożył
Przeczytalem to kiedyś w Skazanych na Shawshank i tak mi sie utrwalilo w pamięci
PZDR
Vindevil - 2006-12-19, 12:15
Poprostu w pale się nie mieści. A najlepsze z tego to napewno mamusie- przecież mój synek taki spokojny jest i nikomu krzywdy nie robi.
Przypomina mi to sprawe sprzed kilku lat w częstochowie jak kilku gnoji skopało sobie bezdomnego i powybijali mu oczy i w tyłek wbili mu jakiś kołek z ogrodzenia obok. W/g mnie to kara dla ******** adekwatna do czynu - to samo raz jeszcze.
marekfl - 2006-12-19, 12:21
| Vindevil napisa/a: | | przecież mój synek taki spokojny jest i nikomu krzywdy nie robi. |
Siamka
Bez kiciora zawsze tak mówia "To takie dobre dziecko byłó" . Rodzice po prostu nie wiedza co robią ich dzieci . Sam to widze jak czasami pijemy piwko z kumplami co gluty wyrabiaja . Ja w ich wieku, to dobranocke ogladałem a oni ... ech te czasy!!
urbi - 2006-12-19, 12:43
| Yakuzatti napisa/a: | Przerazil mnie ten tekst "Maksymalnie grozi im 10 lat."
Eh...co z ta Polska? |
spoko spoko wsrod internautow wieksze oburzenie wywolala smierc kundla na stacji Orlen niz bezsensowna smierc czlowieka ... zapewne meza i ojca ... powinni dowalic im po 30 lat i by sobie moze przez ten czas cos uswiadomili ...
Gasper - 2006-12-19, 16:03
| urbi napisa/a: |
spoko spoko wsrod internautow wieksze oburzenie wywolala smierc kundla na stacji Orlen niz bezsensowna smierc czlowieka ... zapewne meza i ojca ... ... |
Tak jak mówisz Urbi
Bagor - 2006-12-19, 16:54
Tylko zauważ, że śmierć, zarówno tego człowieka jak i psa (czy jak się żalośnie wyraziłeś "kundla"), spowodowali ludzie. Ja nie rozróżniam co wywołało większe oburzenie, bo dla niektórych zwierzęta są więcej warte niż ludzie. Nie wiem czy miałeś/masz psa, ale jeśli nie to nigdy tego nie zrozumiesz. Dla mnie krzywda jest krzywdą, ale szczególnie nienawidzę, jeśli dotyczy ona dzieci i zwierząt, czyli najbardziej bezbronnych istot.
urbi - 2006-12-19, 17:40
dzieci i zwierzeta w tym przypadku byly by tak samo bezbronne jak ten napadniety mezczyzna !
mowisz tak bo widzisz to wszystko z boku ... ale spojz na to od strony jego rodziny - rodzice, zona, dzieci ... oni stracili czesc swojego zycia ktora bylo od zawsze ... czastke ktora kochali i ciezko bedzie im sie pozbierac po jej stracie
dziwne pytanie - wolal bys stracic psa czy kogos bliskiego z rodziny ?
jesli na rowni stawiasz zwierzeta i ludzi to sadzisz ze ludzi tak samo powinno usypiac sie jak psy za pogryzienie itd ... a przeciez tak jest i nie widze tu na foryum zadnego oburzenia z tego powodu
pawelbach - 2006-12-19, 17:50
gnojkom grozi do 10 lat a za lincz na recydywiście co ganiał ludzi z maczeta grozi dorzywocie gdzie tu sprawiedliwość
urbi - 2006-12-19, 17:54
tez o tym slyszalem
Bagor - 2006-12-20, 00:12
| urbi napisa/a: | | dzieci i zwierzeta w tym przypadku byly by tak samo bezbronne jak ten napadniety mezczyzna ! |
Nie zaprzeczam, chodziło mi o ogół. Zwierzęta jak i dzieci nie mają się komu "poskarżyć", że ktoś je bije itp. Fakt faktem w obu przypadkach "katami" byli ludzie.
| urbi napisa/a: | | mowisz tak bo widzisz to wszystko z boku ... ale spojz na to od strony jego rodziny - rodzice, zona, dzieci ... oni stracili czesc swojego zycia ktora bylo od zawsze ... czastke ktora kochali i ciezko bedzie im sie pozbierac po jej stracie |
W każdym przypadku, jeśli straci się kogoś bliskiego (psa czy kogoś z rodziny) traci się pewną część z życia. Jeden bardziej przeżyje śmierć czworonoga, a drugi babci z Ameryki.
| urbi napisa/a: | | jesli na rowni stawiasz zwierzeta i ludzi to sadzisz ze ludzi tak samo powinno usypiac sie jak psy za pogryzienie itd |
Pamiętaj, że pies Ci szyby nie wybije i radia nie ukradnie. Przyjaciel Cię na kasę oszuka, a pies zawsze będzie najlepszym przyjacielem człowieka. Czytałeś książkę "Mały książę" Saint-Exupery'ego ? Jest tam taki fajny cytat "Pokaż mi, co jesz, a powiem ci, kim jesteś". Jest on uniweralny, np. "Pokaż mi, jak traktujesz słabszych, a powiem ci, kim jesteś". Tyczy się to również zwierząt. To czy stawiam na równi zwięrzęta i ludzi, nie ma akurat znaczenia. Ważne są czyny. Jedni szukają sponsora na szperę, a drudzy szukają sponsora na jedzenie dla biednych czy dla schronisk.
Łukasz - 2006-12-20, 10:19
W każdym przypadku, jeśli straci się kogoś bliskiego (psa czy kogoś z rodziny)
ja wszystko rozumiem, sam mam ukochanego psa, ale tym zdaniem to dałeś ognia - rozmawiamy tu o człowieku, który prawdopodobnie miał żonę, może dzieci, a Ty porównujesz go do psa?SORRRY
To dwie różne platformy, mąż zazwyczaj nie wybija szyb i nie kradnie odbiorników radiowych....
jesteś jakimś ultra-skrajnym ZIELONYM, czy jak?
urbi - 2006-12-20, 11:00
wow Łukasz zaimponowales mi w tym momencie ... masz tkaie samo zdanie jak ja
mi nie chodzilo o "babcie z Ameryki" - chodzilo mi o rodzica, brata, siostre czy dziecko z ktorym zyje sie na codzien ...
strasznie generalizujesz - idiotow kradnacych radia po parkingach wrzucasz do tego samego worka co ludzi pozadnych ... to takjak bys umiescil hitlera czy stalina na rowni z papiezem JP2 ... owszem ten i ten czlowiek ale zobacz jacy byli od siebie rozni. tak samo sa i psy ktore sie paletaja i gryza ludzi, koty, krowy czy inne psy ...
| Cytat: | | Pamiętaj, że pies Ci szyby nie wybije i radia nie ukradnie. Przyjaciel Cię na kasę oszuka, a pies zawsze będzie najlepszym przyjacielem człowieka. |
MATERIALISTA .... otocz sie psami, kotami, krowami i innymi zwierzetami ... bedziesz spokojny o swoj majatek ... bedziesz mogl sie do nich przytulac i pomoga ci w kazdej sytuacji ... moze nawet z ktoryms z nich bedziesz mial potomka ?
co do zbierania na dyfer i wplaty na dzieci - mimo iz nie mam kasy na dzieci wplacilem - a ze zbieram na dyfer to swoja droga (a ze jest mi ciezko to pomyslalem ze moze mi ktos pomoze ... niektorym sie ulozylo na tyle ze starcza dla nich i zeby jeszcze obdzielic innych) - ty wszystko co masz oddajesz do domow opieki ?
Bagor - 2006-12-20, 13:33
| Łukasz napisa/a: | W każdym przypadku, jeśli straci się kogoś bliskiego (psa czy kogoś z rodziny)
ja wszystko rozumiem, sam mam ukochanego psa, ale tym zdaniem to dałeś ognia - rozmawiamy tu o człowieku, który prawdopodobnie miał żonę, może dzieci, a Ty porównujesz go do psa?SORRRY |
Było zacytować mnie do końca, bo tak albo chciałeś mnie nie zrozumieć, albo tak Ci tylko wyszło. Moje słowa brzmiały: W każdym przypadku, jeśli straci się kogoś bliskiego (psa czy kogoś z rodziny) traci się pewną część z życia. Zmienia to postać rzeczy. Nieprawdaż ? Chyba, nie zaprzeczysz, że tak jest. Mniejszą lub większa część, ale tak jest i koniec. W każdym bądź razie nie porównuje tego gościa do tego psa.
| Łukasz napisa/a: | | jesteś jakimś ultra-skrajnym ZIELONYM, czy jak? |
Nie, nie jestem Ale mam swoje poglądy na temat ludzi jako gatunku. Wiadomo są ludzie dobrzy i źli. Człowiek z natury jest dobry, ale świat go zmienia. Człowiek - to brzmi dumnie, ale Ludzie ludziom zgotowali ten los już tak dumnie nie brzmi.
marekfl - 2006-12-20, 13:36
| urbi napisa/a: | | rozmawiamy tu o człowieku, który prawdopodobnie miał żonę, może dzieci, a Ty porównujesz go do psa? |
Siemka
Kolega ma racje!! Zwierze jest tylko zwierzeciem!! Człowieka nie da się zastąpic. Wolał bym żeby mi zgineło najukochańsze zwierze niż komukolwiek z bliskich przydażyła się jakas przykrość. Nigdy nie postawił bym zwierzęcia na równi z człowiekiem!!!
MrKrYH_e34 - 2006-12-20, 14:10
Brak pracy, Szkola bez zadnych zasad, brak wychowania przez rodzicow .. to wszystko rodzi takie krzywe jazdy i pozniej jest jak jest .. Ja tez nie mialbym litosci dla tych ludzi .. tak samo bym obkopal i zostawil
marekfl - 2006-12-20, 14:28
| MrKrYH_e34 napisa/a: | Brak pracy, Szkola bez zadnych zasad, brak wychowania przez rodzicow .. to wszystko rodzi takie krzywe jazdy i pozniej jest jak jest .. Ja tez nie mialbym litosci dla tych ludzi .. tak samo bym obkopal i zostawil |
To wszystko przez to bezstresowe wychowanie. Ja jak chodzilem do podstawówki to sie bałem żeby nauczyciel przypadkiem nie krzyknoł. I po nocy sie też nie włoczyłem nie mowiac już o tym zeby na kogoś napadac (pilo sie tam piwko po kryjomu z kumplami i faje popalało ale bym strach zeby starzy nie nakryli) bo wiedzialem ze bym dostal wpier...l od ojca!!!
urbi - 2006-12-20, 15:21
| marekfl napisa/a: | | MrKrYH_e34 napisa/a: | Brak pracy, Szkola bez zadnych zasad, brak wychowania przez rodzicow .. to wszystko rodzi takie krzywe jazdy i pozniej jest jak jest .. Ja tez nie mialbym litosci dla tych ludzi .. tak samo bym obkopal i zostawil |
To wszystko przez to bezstresowe wychowanie. Ja jak chodzilem do podstawówki to sie bałem żeby nauczyciel przypadkiem nie krzyknoł. I po nocy sie też nie włoczyłem nie mowiac już o tym zeby na kogoś napadac (pilo sie tam piwko po kryjomu z kumplami i faje popalało ale bym strach zeby starzy nie nakryli) bo wiedzialem ze bym dostal wpier...l od ojca!!! |
no .... ja tez
Bagor - 2006-12-21, 00:07
| urbi napisa/a: | | mi nie chodzilo o "babcie z Ameryki" - chodzilo mi o rodzica, brata, siostre czy dziecko z ktorym zyje sie na codzien ... |
A mi chodziło o babcię z USA. Zresztą jeśli nie rozumiesz to Ci wytłumaczę. Możesz to pojąć, że pies też może być członkiem rodziny ? Przykładowo dziecko, które od małego chowało się z psem, to po 15 latach potrafi się z nim tak zżyć, że jego śmierć bardziej przeżyje niż ciotki czy babci. Z psem też żyje się na codzień. Wiem, wiem dla niektórych psa miejsce jest w budzie na łańcuchu i takiemu burakowi z pola nie przetłumaczysz.
| urbi napisa/a: | MATERIALISTA .... otocz sie psami, kotami, krowami i innymi zwierzetami ... bedziesz spokojny o swoj majatek ... bedziesz mogl sie do nich przytulac i pomoga ci w kazdej sytuacji ... moze nawet z ktoryms z nich bedziesz mial potomka ? |
Widzę, że masz poważne problemy ze zrozumieniem tekstu pisanego. Wyciagać wniosków też nie potrafisz. Jeśli na podstawie paru moich zdań, tworzysz takie herezje to pozostaje mi tylko współczuć Ci. Materialistą to chyba Ty jesteś, nie ja przecież zakładałem temat "Szukam sponsora na szperę" Tak na marginesie nie masz większych potrzeb ? Do szczęścia potrzebne Ci są tylko szpera i 0.5 litra ? A i bym zapomniał jeszcze potrzebujesz dziewczyn w wieku 18-24, co zauważyłem w paru Twoich postach. Chłopaku niektórzy mają bardziej szczytne cele niż zaspokojenie potrzeb nastolatka, który nie może obyć się bez spalenia kapcia.
urbi - 2006-12-21, 07:36
o i moge tez dopisac do tego materialisty tredycjonalista bez poczucia humoru bioracy wszystko zbytnio do siebie ... przykre nie znasz mnie wcale a oceniasz - 3/4 moich postow na tym forum to po prostu zart ... jak by wszyscy byli tavy jak ty to siedzielibysmy w kolko z rozancem ....
Bagor - 2006-12-21, 12:53
| urbi napisa/a: | o i moge tez dopisac do tego materialisty tredycjonalista bez poczucia humoru bioracy wszystko zbytnio do siebie ... przykre nie znasz mnie wcale a oceniasz - 3/4 moich postow na tym forum to po prostu zart ... jak by wszyscy byli tavy jak ty to siedzielibysmy w kolko z rozancem .... |
I vice versa. Ty pierwszy mnie oceniłeś po paru moich postach, wcale mnie nie znając.
Pax bo nie będzie prezentu pod choinkę od Mikołaja
Łukasz - 2006-12-21, 13:18
dzieciaki ubierać choinkę mi tu a nie się sprzeczać:D
Yakuzatti - 2006-12-21, 18:43
Ja moge bombki kupic
marekfl - 2006-12-21, 19:46
| Yakuzatti napisa/a: | Ja moge bombki kupic |
Siamka
A ja ma w domu trosze wysuszonego sianka w torebeczce może położymy pod choinką, hehe
mam też szklana rurke ale nie wiem po co ona do tego sianka może przyda się pod choinką bo nie wiem co z nią zrobic
marvin-86 - 2006-12-21, 20:38
"Kazik" w jednej ze swoich piosenek spiewa tak ..." Nie ma litości dla s.... " i tak powinno być na pohybel z nimi, kilku na stryczek i zaraz by sie spokoj zrobil..... nie mowie ze powinno obowiazywac prawo piesci czy mocniejszego ale wedlog mnie kara smierci to powinna byc, a co do zwierzat, smacznego karpia na wigilie...
Vindevil - 2006-12-21, 23:42
Sam na język się pcha tekst "(ostrzeżenie) system!"
Byle nie obrażać kaczyńskiego!
Łukasz - 2006-12-22, 10:17
| Vindevil napisa/a: | Sam na język się pcha tekst "(ostrzeżenie) system!"
Byle nie obrażać kaczyńskiego! |
fajna panna na avatarze
casus maximus - 2006-12-22, 12:36
nawet 25 lat i dozywocie w pudle nie wychowa takich ludzi ( choc zdarzaja sie wyjatki ale to jest chyba 1 na 1000 ). wiezienia w polsce to hotele. wszelkiej masci bandyctwo wozi sie tam na prawach czlowieka mimo ze wielokrotnie sami je lamali w stosunku do swoich ofiar. zreszta, to jest temat rzeka.
damiano_e30 - 2006-12-22, 17:28
Dożywocie było by dobre ale w kopalni przy wydobyciu węgla za pomocą kilofa + suchy chleb i woda
Bruner - 2006-12-23, 09:08
| Man On The Moon napisa/a: | | wiezienia w polsce to hotele. wszelkiej masci bandyctwo wozi sie tam na prawach czlowieka mimo ze wielokrotnie sami je lamali w stosunku do swoich ofiar |
Widze ze masz niewielkie pojecie o tym jak wyglada kryminal od srodka. Zapewniam Cie ze nie chcialbys tam spedzic nawet tygodnia. Nawet po tej "wlasciwej stronie" siada na banie. Srednio przyjemne miejsce.
casus maximus - 2006-12-23, 14:52
chodzilo mi o delegliwosc kary...o to aby pucha odstraszala sama swoja nazwa...i tyle...
Vindevil - 2006-12-25, 16:08
| Bruner napisa/a: | | Man On The Moon napisa/a: | | wiezienia w polsce to hotele. wszelkiej masci bandyctwo wozi sie tam na prawach czlowieka mimo ze wielokrotnie sami je lamali w stosunku do swoich ofiar |
Widze ze masz niewielkie pojecie o tym jak wyglada kryminal od srodka. Zapewniam Cie ze nie chcialbys tam spedzic nawet tygodnia. Nawet po tej "wlasciwej stronie" siada na banie. Srednio przyjemne miejsce. |
Niekoniecznie, kolega wpadł w dilerke narkotyków bo kasy mu było mało i poszedł na odsiadkę na trzy wiosny. Po pól roku wyglądał jak śmierć , żywcem był załamany jak stara szopa, ale jak wyszedł to był postury bardziej niż poważnej i jakoś mu brak karku było.
Myślę że to kwestia dostosowania , a nie strachu.
casus maximus - 2006-12-25, 16:45
| Vindevil napisa/a: | | Myślę że to kwestia dostosowania , a nie strachu. |
trafnie to ujales...pozdro!
pawelbach - 2006-12-26, 01:09
a ja myśle ze powinni pracować w kopalniach w najgorszych warunkach i dostawać zreć tyle co w obozach a jakby metan wybuchł to raczej nikt by sie nie przejoł
damiano_e30 - 2006-12-26, 04:21
| pawelbach napisa/a: | | a ja myśle ze powinni pracować w kopalniach w najgorszych warunkach i dostawać zreć tyle co w obozach a jakby metan wybuchł to raczej nikt by sie nie przejoł |
Jakby metan wybuchł to by było nadzwyczajne złagodzenie kary...
casus maximus - 2006-12-26, 11:33
| damiano_e30 napisa/a: | | pawelbach napisa/a: | | a ja myśle ze powinni pracować w kopalniach w najgorszych warunkach i dostawać zreć tyle co w obozach a jakby metan wybuchł to raczej nikt by sie nie przejoł |
Jakby metan wybuchł to by było nadzwyczajne złagodzenie kary... |
...ale trzeba pamietac ze to sie tyczy najgorszych zwyrodnialców...w wiezieniach tez sa normalni ludzie , ktorzy siedza tam z roznych dziwnych przyczyn...
Vindevil - 2006-12-28, 08:44
np. za gwałt dziecka lub co najgorsze peśle lpr
casus maximus - 2006-12-28, 17:02
| Vindevil napisa/a: | | peśle lpr |
że co?
Łukasz - 2007-01-02, 11:49
myślę, że powinniście obejrzeć "Kubuś Puchatek i Hefalumpy"
|
|