BEEMKA - KLUB
BEEMKA KLUB

Nasze Śmigiełka - [E30] evil ->> 325 Trupowóz

evil - 2006-12-13, 18:33
Temat postu: [E30] evil ->> 325 Trupowóz
takie sobie fotki, ale autko mnie cieszy baaaardzo :razz:

Diamantschwartz Metallic
"mały" M-Pakiet: kiera, dźwignia zmiany biegów, fotele
szyby i dach na korbach
już zakupione Borbet A 7,5 przód i 9 cali tył
w planach "gleba", blacha pod silnikiem, później jakieś większe lub mniejsze modyfikacje "piecyka"

będzie piękny agresor :twisted:

kuzyn - 2006-12-13, 18:41

fajny, fajny. jeszcze jeden ładny touring.
bardzo ładnie się prezentuje. wygląda na zdrową serię.

David - 2006-12-13, 18:42

Powodzenia w realizacji planow, niezla baza do dalszych modow. Trzymam kciuki :!:
evil - 2006-12-13, 18:50

dzięki! auto oryginał, bez stłuczek, otarć, etc.
w środku kilkucentymetrowe rozdarcie na siedzisku fotela kierowcy - jedyny w sumie mankament. shifter obcięty o 3cm :wink:
już zdążyłem stłuc wyświetlacz małego kompa... :mad: niechcący...
poza tym wszystko działa. niemiecki właściciel włożył do tego zestaw audio - bardzo dobre radio Blaupunkt, ale w przestrzeni bagażowej wyciete zostały otwory po 20cm średnicy w pokrywach schowków. w sumie nie przeszkadza, ale chetnie bym wywalił te głośniki. nad tym jeszcze pomyślę.

Miki - 2006-12-13, 22:12

ładna
nie wiem dlaczego ale e30kombii podoba mi sie duzo bardziej od sedana

wrona - 2006-12-13, 22:40

a ja wiem : bo touringi są EXTRA :idea: :mrgreen:
evil - 2006-12-14, 08:47

Touring Rulezzz...

one są takie... GANGSTA!!!

mam wizję, jak to autko prezentować się będzie zglebowane, na szerokich felach z mega-rantem :wink:
do tego ciemne lampy przód, brewki (akurat podobają mi się i koniec), białe kierunki, dokładka zderzaka od IS, lampy tył czerwone, mały bad-look nad rejestracją...

cód, miód i orzeszki laskowe :mrgreen:

marekfl - 2006-12-14, 20:30

Siemka
He Tourign może wiecej !! !!!! :mrgreen: Też bardzo mi się podoba to nadwozie. Te sedany i coupe takie oklepane. A Touring to co innego. :mrgreen:

Goliat - 2006-12-14, 21:23

marekfl napisał/a:
Siemka
He Tourign może wiecej !! !!!! :mrgreen: Też bardzo mi się podoba to nadwozie. Te sedany i coupe takie oklepane. A Touring to co innego. :mrgreen:

Swiete slowa bracie :mrgreen: Trumniaki to takie 2w1 2xP->1 :cool:

southOFheaven - 2006-12-14, 21:39

mi tez sie takie karawany zaczynaja podobac...moze dlatego ze kierowca utozsamia sie z koronerem :mrgreen: