| |
BEEMKA - KLUB BEEMKA KLUB |
 |
OFFTOPIC MOTORYZACYJNY - New Sensation by WP.pl
Gniewek89 - 2006-12-15, 18:16 Temat postu: New Sensation by WP.pl i znów my źli i niedobrzy
KLIK
Tommec - 2006-12-15, 19:18
Czyli jak zwykle Gdyby gościu jeździł cytryną nikt by nie napisał "Polak w Citroenie".
speed - 2006-12-15, 19:28
no niestety albo i stety ciemne bmw to w Polsce synonim gangstera mialem wiele roznych samochodow od kad mam czarne bmw np nikt na mnie nie trabi - sa tez dobre tego strony
kuzyn - 2006-12-15, 19:37
buahahahahaa ale debilizm
co ma samochód do tego co ludzie wyprawiają
szkoda że nie ma emotki, która wypina dupę
PS: to oczywiscie odnosnie textu na wp.pl
speed - 2006-12-15, 20:00
| JacekG napisa³/a: | buahahahahaa ale debilizm
co ma samochód do tego co ludzie wyprawiają
szkoda że nie ma emotki, która wypina dupę
PS: to oczywiscie odnosnie textu na wp.pl |
no ja mysle
Gniewek89 - 2006-12-15, 22:50
wiecie ktoras marka musi robic za wolge (oczywiscie czarna)
casus maximus - 2006-12-16, 13:53
niestety...BMW zamiast kojarzyc sie z czyms ekstra kojarzy sie z buractwem ( ale to tylko w polsce )....co ciekawe nikt nie wie czemu....a ciekawe tez to jest ze gdy cos sie stanie na drodze i to z udzialem BMW to zawsze jest to jakos tak dziwnie podkreslone w artykule....
Goliat - 2006-12-16, 14:04
| speed napisa³/a: | no niestety albo i stety ciemne bmw to w Polsce synonim gangstera mialem wiele roznych samochodow od kad mam czarne bmw np nikt na mnie nie trabi - sa tez dobre tego strony |
Czy ja wiem. Swego czasu trafialo mi sie miec kontrole drogowa nawet 3 razy na dobe standardem bylo raz na dwa dni.
Az do chwili kiedy mialem kolegium - potem cisza i spokuj
Dora passe przerwalem w wawie - ale to juz innym samochodem
PS.
| Cytat: | Jedna z ofiar widziana była z mężczyzną w ciemnym BMW
|
Swego casu lans krakowski przebywal na wyspach autem sluzbowym
mareks - 2006-12-16, 14:43
jak tylko w tv uslyszalem o tych zabojstwach to pomyslalem sobie "jeszcze pewnie gwalcicielem okaze sie polak" a tu prosze. i w dodatku w beemce. chociaz podobno juz nie polak ale trzeba poczekac az zlapia.
swoja droga kiedys jezdzilem maluchem i co chwila jakis osiol wyjezdzal z bocznej teraz to juz rzadkosc
urbi - 2006-12-16, 14:48
Jacek z Poznania ma tez dosyc czesto opisy o jakiejs Angli .........
speed - 2006-12-16, 14:54
Tak kontrole sie zdarzaja duzo czesciej niz w "innych" autach ale i do tego mozna przywyknac
Piotrek - 2006-12-16, 14:55
| Goliat napisa³/a: | Cytat:
Jedna z ofiar widziana była z mężczyzną w ciemnym BMW
Swego casu lans krakowski przebywal na wyspach autem sluzbowym |
Nawet na mnie nie patrz , ja nie odchodziłem od zmywaka
Bajka - 2006-12-16, 14:56
jeśli to byłby ktoś z forum to niezłą byśmy mieli reklamę dla klubu
speed - 2006-12-16, 15:04
jednym slowem RISPEKT
duchPW - 2006-12-16, 18:02
napisali, że BMW, żeby łatwiej było namierzyć sprawcę - to prawdopodobnie najbardziej charakterystyczna cecha zabójcy, którą policja zdecydowała się upublicznić, a co do narodowości, to jeden z komentarzy dobrze to opisuje:
| vlado 2006.12.15 19:11 napisa³/a: | | Mieszkam w Angli i widze, ze zaczyna sie walka o rynek pracy,pakistanczycy(paki) sa tutaj dluzej i maja duzo do powiedzenia. Jest to silny lobbynig dbajacy o wlasnych ludzi i przeciwny polakom. Robia wszystko, azeby ogolnoangielska niechec do nich obrocila sie przeciw polakom. Juz nazista Gebels wiedzial, ze falsz trafiajac na podatny grunt staje sie prawda. Jesli zlapia morderce i okaze sie nim np:szkot, to kto wtedy przeprosi polakow za pomowienie. |
wśród wielu nacji narodów nacjonalizm, to nic dziwnego - zwłaszcza za granicą
Yakuzatti - 2006-12-16, 18:28
Znowu BMW? I co z tego? Ludzie maja stereotyp - olewam ich. I tak tego nie zmienimy od razu. Musza przywyknac do bandyctwa, lansu, gleby 80/80 i czarnej helli nie ma bata
A tak na powaznie to juz chyba kazdemu sie znudzil ten durny stereotyp. Ale gwalciciel w BMW
duchPW - 2006-12-16, 19:04
| Yakuzatti napisa³/a: | | A tak na powaznie to juz chyba kazdemu sie znudzil ten durny stereotyp. Ale gwalciciel w BMW |
nie gwałciciel, tylko zabójca - nie słyszałeś, co mówił wicepremier? - 'nie można zgwałcić prostytutki'
Yakuzatti - 2006-12-16, 19:13
| PioterW napisa³/a: | | Yakuzatti napisa³/a: | | A tak na powaznie to juz chyba kazdemu sie znudzil ten durny stereotyp. Ale gwalciciel w BMW |
nie gwałciciel, tylko zabójca - nie słyszałeś, co mówił wicepremier? - 'nie można zgwałcić prostytutki' |
"I co jak ja jÄ… przytule to znaczy ze zgwalcilem?"
Gniewek89 - 2006-12-16, 22:02
| PioterW napisa³/a: | n
| vlado 2006.12.15 19:11 napisa³/a: | | Mieszkam w Angli i widze, ze zaczyna sie walka o rynek pracy,pakistanczycy(paki) sa tutaj dluzej i maja duzo do powiedzenia. Jest to silny lobbynig dbajacy o wlasnych ludzi i przeciwny polakom. Robia wszystko, azeby ogolnoangielska niechec do nich obrocila sie przeciw polakom. Juz nazista Gebels wiedzial, ze falsz trafiajac na podatny grunt staje sie prawda. Jesli zlapia morderce i okaze sie nim np:szkot, to kto wtedy przeprosi polakow za pomowienie. |
|
NAjlepsi to sÄ… niemcy oni nikogo nie lubiÄ… - nawet siebie samych
|
|