BEEMKA - KLUB
BEEMKA KLUB

OFFTOPIC MOTORYZACYJNY - UWAGA NA ALLEGRO!!!

Łukasz - 2006-12-20, 16:41
Temat postu: UWAGA NA ALLEGRO!!!
http://gospodarka.gazeta....67,3805190.html

poważna sprawa z ALLEGRO!!!!

marekfl - 2006-12-20, 16:48

Siamka

No nie powiem że troche mnie ruszyło to co tam jest napisane :oops: czesto kupuje na allegro :/ jakoś takie przyzwyczajenie :???: :/ i powiem szczerze żę zaufałem im bezgranicznie :/ :evil: a tu .....

Yakuzatti - 2006-12-20, 16:54

Mhm... chlopaki z Hacking.pl naprawde sie znaja na swoim fachu wiec im bardziej wierze niz nieznajomym z Allegro.pl Jesli juz napisali, ze da sie cos takiego zrobic w ciagu 3minut, to Allegro nie moze pisac, ze "Juz wszystko ok" Nie jest okej, bo na zabezpieczenie serwisu potrzeba troszke wiecej czasu.
duchPW - 2006-12-20, 18:28

nawet jak nie chcemy, to nasze dane krążą po rynku i są przedmiotem handlu - do mnie ostatnio zadzwonił gość z city banku spytał czy to ja i zaproponował kartę kredytową - takie życie :sad:
Arczi e30 - 2006-12-21, 09:14

było sie zapytac czy bedziesz musial splacac linie kredytową :lol: i ze ja nie to biezesz ... a jak to to było mu powiedziec ze spadał i życzyc mu wesołych świat i smacznego jajka
emaloo - 2006-12-21, 10:40

Problem stary i w dużej mierze już rozwiązany... Nie ma idealnych zabiezpieczeń, sam mam już na koncie prawie 600 transakcji i nigdy nawet nikt nie próbował się logować na moje konto... Teraz domyślnie połączenie ustawione jest przez ssl moim zdaniem to wystarcza :smile:
pozdro!

marvin-86 - 2006-12-21, 21:05

tak jak bym slyszal mojego ojca :D " w tym banku co masz konto internetowe mbank czy jakos tak to cie szybciej okradna niz by ci portfel z kieszeni wyjeli" i co i nic :) nie bojcie sie tak bo zglupniecie :)