| |
BEEMKA - KLUB BEEMKA KLUB |
 |
OFFTOPIC MOTORYZACYJNY - Aparat cyfrowy... Kto naprawia, albo ma znajomości...
Melis - 2006-12-20, 23:02 Temat postu: Aparat cyfrowy... Kto naprawia, albo ma znajomości... Witam!
Chciałbym przybliżyc o so chozi...
przypadkowo uderzyłem aparatem cyfrowym (sony cybershot- czy jakos tak) w reke a dokładniej obiektywem jak był wysunięty i niestety sie uszkodził tzn przegiął i sie nie chowa na wyswietlacvzy pojawia sie tylko prozba o wyłaczenie aparatu.
I mam teraz pytanie czy ktos naprawia lub ma dobre znajomosci w jakims serwisie zajmujacym sie takimi rzeczami???
Najgorsze jest to ze aparat nie jest mój (pozyczyłem go zeyby porobic zdjecia w Równem... ale jak zwykle moje fatum nadal mnie nie opuszcza na krok )
Pozdro
Tomek3er - 2006-12-20, 23:32
Poszukaj jakiegos serwisu u ciebei w miescie mzoe jest jaksi prywatny tylko to mzoe troche ksoztowac...
Melis - 2006-12-20, 23:39
| M Ł O D Y napisa/a: | Poszukaj jakiegos serwisu u ciebei w miescie mzoe jest jaksi prywatny tylko to mzoe troche ksoztowac... |
nom własnie chodzi o to zeby to jakos taniej zrobic bo u mnie z kasa... gorzej niz zle
sarna1 - 2006-12-20, 23:56
zanies do jakiegos porzadnego fotolabu - skieruja cie do serwisu. Ale akurat z aparatami to sie nie da tanio....
korzuch - 2006-12-21, 08:55
yo!
jeżeli w miare nowy aparat mozna zaswirowac z dowodem zakupu i odrobinke przesunac date zakupu co by w cudowny sposób znowu był na gwarancji orentacyjne koszty nowej faktury(zgodnie z prawem polskim fakture wystawia sprzedawca i ja anuluje ) to 4 browarki czas czekania na czysty duplikat karty gwarancyjnej około tygodnia
aloha
Melis - 2006-12-21, 09:49
ke? rozwiń mi to Paniczu na PW, ale wiesz uszkodzenia mechaniczne raczej gwarancja nie obejmuje...
[ Dodano: 2006-12-23, 19:07 ]
okazało sie ze aparat jest jeszcze na gwarancji!!! teraz tylko potrzeba mi człowieka który sprawi aby mi go naprawili... ale nie jako uszkodzenie mechaniczne
napewno sie odwdzięcze za pomoc...!
|
|