BEEMKA - KLUB
BEEMKA KLUB

OFFTOPIC MOTORYZACYJNY - Aparat cyfrowy... Kto naprawia, albo ma znajomości...

Melis - 2006-12-20, 23:02
Temat postu: Aparat cyfrowy... Kto naprawia, albo ma znajomości...
Witam!

Chciałbym przybliżyc o so chozi...

przypadkowo uderzyłem aparatem cyfrowym (sony cybershot- czy jakos tak) w reke a dokładniej obiektywem jak był wysunięty i niestety sie uszkodził tzn przegiął i sie nie chowa :???: na wyswietlacvzy pojawia sie tylko prozba o wyłaczenie aparatu.

I mam teraz pytanie czy ktos naprawia lub ma dobre znajomosci w jakims serwisie zajmujacym sie takimi rzeczami???
Najgorsze jest to ze aparat nie jest mój (pozyczyłem go zeyby porobic zdjecia w Równem... ale jak zwykle moje fatum nadal mnie nie opuszcza na krok :evil: :???: )

Pozdro

Tomek3er - 2006-12-20, 23:32

Poszukaj jakiegos serwisu u ciebei w miescie mzoe jest jaksi prywatny tylko to mzoe troche ksoztowac... :/
Melis - 2006-12-20, 23:39

M Ł O D Y napisa/a:
Poszukaj jakiegos serwisu u ciebei w miescie mzoe jest jaksi prywatny tylko to mzoe troche ksoztowac... :/

nom własnie chodzi o to zeby to jakos taniej zrobic bo u mnie z kasa... gorzej niz zle :evil:

sarna1 - 2006-12-20, 23:56

zanies do jakiegos porzadnego fotolabu - skieruja cie do serwisu. Ale akurat z aparatami to sie nie da tanio....
korzuch - 2006-12-21, 08:55

yo!
jeżeli w miare nowy aparat mozna zaswirowac z dowodem zakupu i odrobinke przesunac date zakupu co by w cudowny sposób znowu był na gwarancji orentacyjne koszty nowej faktury(zgodnie z prawem polskim fakture wystawia sprzedawca i ja anuluje :mrgreen: ) to 4 browarki czas czekania na czysty duplikat karty gwarancyjnej około tygodnia :mrgreen:
aloha

Melis - 2006-12-21, 09:49

ke? rozwiń mi to Paniczu na PW, ale wiesz uszkodzenia mechaniczne raczej gwarancja nie obejmuje...

[ Dodano: 2006-12-23, 19:07 ]
okazało sie ze aparat jest jeszcze na gwarancji!!! teraz tylko potrzeba mi człowieka który sprawi aby mi go naprawili... ale nie jako uszkodzenie mechaniczne

napewno sie odwdzięcze za pomoc...!