| |
BEEMKA - KLUB BEEMKA KLUB |
 |
OFFTOPIC MOTORYZACYJNY - ...........................................
MARTINEZ - 2006-12-23, 14:26 Temat postu: ........................................... ........................................
duchPW - 2006-12-23, 14:39
ja mam filmik z Legionowa, ale ściągany z forum, więc pewnie masz
Bajka - 2006-12-23, 16:13
ja mam filmiki z legionowa z września 2005 roku, ale nie wiem czy były na forum, bo kręcone były przez mojego braciaka... w każdym razie w tle są cały czas truskawkowe komentarze
MARTINEZ - 2006-12-23, 20:04
| Bajka napisa³/a: | ja mam filmiki z legionowa z wrzeÅ›nia 2005 roku, ale nie wiem czy byÅ‚y na forum, bo krÄ™cone byÅ‚y przez mojego braciaka... w każdym razie w tle sÄ… caÅ‚y czas truskawkowe komentarze |
to ja tego nie mam chyba
czekam na emaila
lub na płytke
LoveJoy - 2006-12-23, 20:57
Siema,
Mam kilka(naście) fotek i chyba trzy filmy ze spotów jak latasz bokami albo palisz laka - nigdy nie wrzucałem na forum, więc raczej ich nie masz
Z filmami na płytce może być problem, bo nagrywałem na VHSC i nie wiem jak toto przegrać
Jak wykombinujesz jak to zrobić to nie ma sprawy
Pozdro
LJ
MARTINEZ - 2006-12-23, 21:27
| LoveJoy napisa³/a: | Siema,
Mam kilka(naście) fotek i chyba trzy filmy ze spotów jak latasz bokami albo palisz laka - nigdy nie wrzucałem na forum, więc raczej ich nie masz
Z filmami na płytce może być problem, bo nagrywałem na VHSC i nie wiem jak toto przegrać
Jak wykombinujesz jak to zrobić to nie ma sprawy
Pozdro
LJ |
nie ma problemu czekam na tasme
grucha - 2006-12-27, 00:47
Martinez ja mam kilka filmikow z różnych spotów z 2 lat ale głównie na vhs. Trzeba by to jakoś poprezgrywać czy cuś...
Fotki pewnie też się znajdą....
Poszykam i prześle
Pozdro....
|
|