|
BEEMKA - KLUB BEEMKA KLUB |
|
TECHNICZNE - Kolor w nr VIN ??
Sklarz - 2007-01-02, 18:09 Temat postu: Kolor w nr VIN ?? Witam wszystkich . Mam pytanko . Czy nr Vin zawiera dane odnośnie koloru pojazdu ( korzystalem z opcji szukaj ale nic nieznalazlem na ten temat )
nokerman - 2007-01-02, 21:51
tak
jest tam zakodowany kolor i wyposażenie
ale nie zobaczysz tego z tym Vin Decoderze na stronach www
trzeba molestować BOK BMW
Sklarz - 2007-01-04, 15:02
dzieki
mariusz szkocja - 2007-01-19, 22:07
siemka
jezeli masz klopot to wyslij mi ostatnie 7 znakow vin a ja ci powiem wszystko co chcesz wiedziec
pracuje w bmw i nie stanowi to dla mnie zadnego problemu
po numerze nin dowiesz sie dokladnej daty produkcji
kolor
wyposazenie fabryczne i opcje dodatkowo zamawiene prze pierwszego wlasciciela
numer dealera ktory zamawial auto
silnik
skrzynia oraz na jaki kraj zostala wyprodukowana
[ Dodano: 2007-01-19, 21:09 ]
aha
dorzuce jescze ze moge ci podac kolor nadwozia plus jego kod liczbowy oraz tapicerki z kodem cyfrowym
Miki - 2007-01-21, 10:45
ja drugi dzien po zakupie zajechalem do salonu BMW z pytaniem o to jaka moje beemka wyjechala z fabryki. Pracownik poprosil mnie o dowod i ppo ostatnich 7cyfrach VINu podal mi wszystko lacznie z wyposazeniem, kodem koloru, wiec jak masz niedaleko ASO BMW to nie wahaj sie i jedz smialo bo w BMW juz jakis czas temu zrozumieli ze nawet "stare" auta sa kochane przez ich wlascicieli i to ich ilosc i stan swiadczy o solidnosci marki a nie to co blyszczy w salonie
pozdr
Miki - 2007-01-22, 17:04
Sklarz a tak wlasciwie po co Ci kolor? nawet jak uzyskasz nr koloru to i tak majac kilkuletnie auto trzeba ewentualnie dobierac w mieszalni
PrzemekLeszno - 2011-04-21, 13:10 Temat postu: Witam prosze o info moj numer vin GX11022
mariusz szkocja napisał/a: | siemka
jezeli masz klopot to wyslij mi ostatnie 7 znakow vin a ja ci powiem wszystko co chcesz wiedziec
pracuje w bmw i nie stanowi to dla mnie zadnego problemu
po numerze nin dowiesz sie dokladnej daty produkcji
kolor
wyposazenie fabryczne i opcje dodatkowo zamawiene prze pierwszego wlasciciela
numer dealera ktory zamawial auto
silnik
skrzynia oraz na jaki kraj zostala wyprodukowana
[ Dodano: 2007-01-19, 21:09 ]
aha
dorzuce jescze ze moge ci podac kolor nadwozia plus jego kod liczbowy oraz tapicerki z kodem cyfrowym |
|
|