| |
BEEMKA - KLUB BEEMKA KLUB |
 |
OFFTOPIC MOTORYZACYJNY - Lampy in-pro/star-tec? jak naprawić?
emaloo - 2007-01-03, 16:41 Temat postu: Lampy in-pro/star-tec? jak naprawić? Witam!
Kupiłem okazyjnie lampy, jedna z nich jest uszkodzona, ma ktoś pomyśł jak to posklejać - niestety nie mam odłamanego kawałka... Ewentualnie do kogo się udać celem naprawy?
pozdr
Vindevil - 2007-01-03, 17:44
Znaleść podobną w podobnym kolorze i wstawić mądrze cały trójkącik ( nie mylić )
ChriS - 2007-01-03, 18:37
A jesteś pewny ,że to in pro?Może to lampy firmy Star-Tec.Jeśli tak to mogę pomóc bo mam jedną na części.
emaloo - 2007-01-03, 18:45
ChriS pewny nie jestem... Dzisiaj udało mi się je wyhaczyć, niestety w takim stanie a nie innym ale szukałem od dłużeszgo czasu bezskutecznie więc stwierdziłem że zaryzykuje... Może te fotki coś wyjaśnią
p.s. jeszcze raz thx za konkursowy gift
ChriS - 2007-01-03, 18:58
Wyglądają na star-tec.Wyślij mi lampę,postaram się naprawić i odeślę.
Tors - 2007-01-03, 23:55
a Ty Chris swoje lampy pokrywałeś jeszcze jakims sprayem by straciły ten rózowaty kolor? Bo coś takiego obilo mi sie o uszy ( bradziej o oczy bo widziałem taka wypowiedz gdzieś na forum ) Też mam podobne i ten róż doprowadza mnie do szału! a wole nie eksperymentowac!
Arczi e30 - 2007-01-04, 11:52
moze ja tez sie podopne pod temacik ...
mam "dziurawego" Star-Teca od strony pasazera czyli prawÄ… ...
Może ktoś ma na zbycie lub tez pomoze w naprawie tej lampy przez pomoc w znalezieniu brakujacego elementu ... sklejc miałbym gdzie .... potrzebuje tylko fragment tej lampy ...
Jakby co moge zrobic lepsze zdjecie ...
ChriS - 2007-01-04, 18:30
Tors bardzo lekko psiknąłem czarnym sprayem do lamp ale to tymczasowo,bo cały czas szukam czarnych.Mnie też te różowe doprowadzały do szału
David - 2007-01-04, 18:47 Temat postu: Re: Lampy in-pro/star-tec? jak naprawić?
| emaloo napisa³/a: | Witam!
Kupiłem okazyjnie lampy, jedna z nich jest uszkodzona, ma ktoś pomyśł jak to posklejać - niestety nie mam odłamanego kawałka... Ewentualnie do kogo się udać celem naprawy?
pozdr
|
To sa te ktore byly za 100zl na allegro
emaloo - 2007-01-04, 20:03 Temat postu: Re: Lampy in-pro/star-tec? jak naprawić?
| David napisa³/a: | | emaloo napisa³/a: | Witam!
pozdr
|
To sa te ktore byly za 100zl na allegro |
Tak to te...
pozdr.
|
|