BEEMKA - KLUB
BEEMKA KLUB

OFFTOPIC MOTORYZACYJNY - Lampy in-pro/star-tec? jak naprawić?

emaloo - 2007-01-03, 16:41
Temat postu: Lampy in-pro/star-tec? jak naprawić?
Witam!
Kupiłem okazyjnie lampy, jedna z nich jest uszkodzona, ma ktoś pomyśł jak to posklejać - niestety nie mam odłamanego kawałka... :neutral: Ewentualnie do kogo się udać celem naprawy?
pozdr

Vindevil - 2007-01-03, 17:44

Znaleść podobną w podobnym kolorze i wstawić mądrze cały trójkącik ( nie mylić )
ChriS - 2007-01-03, 18:37

A jesteś pewny ,że to in pro?Może to lampy firmy Star-Tec.Jeśli tak to mogę pomóc bo mam jedną na części.
emaloo - 2007-01-03, 18:45

ChriS pewny nie jestem... Dzisiaj udało mi się je wyhaczyć, niestety w takim stanie a nie innym ale szukałem od dłużeszgo czasu bezskutecznie więc stwierdziłem że zaryzykuje... Może te fotki coś wyjaśnią :?:
p.s. jeszcze raz thx za konkursowy gift :cool:

ChriS - 2007-01-03, 18:58

Wyglądają na star-tec.Wyślij mi lampę,postaram się naprawić i odeślę.
Tors - 2007-01-03, 23:55

a Ty Chris swoje lampy pokrywałeś jeszcze jakims sprayem by straciły ten rózowaty kolor? Bo coś takiego obilo mi sie o uszy ( bradziej o oczy bo widziałem taka wypowiedz gdzieś na forum :) ) Też mam podobne i ten róż doprowadza mnie do szału! :evil: a wole nie eksperymentowac!
Arczi e30 - 2007-01-04, 11:52

moze ja tez sie podopne pod temacik ...

mam "dziurawego" Star-Teca od strony pasazera czyli prawÄ… ...

Może ktoś ma na zbycie lub tez pomoze w naprawie tej lampy przez pomoc w znalezieniu brakujacego elementu ... sklejc miałbym gdzie .... potrzebuje tylko fragment tej lampy ...

Jakby co moge zrobic lepsze zdjecie ...

ChriS - 2007-01-04, 18:30

Tors bardzo lekko psiknąłem czarnym sprayem do lamp :oops: ale to tymczasowo,bo cały czas szukam czarnych.Mnie też te różowe doprowadzały do szału :mrgreen:
David - 2007-01-04, 18:47
Temat postu: Re: Lampy in-pro/star-tec? jak naprawić?
emaloo napisa³/a:
Witam!
Kupiłem okazyjnie lampy, jedna z nich jest uszkodzona, ma ktoś pomyśł jak to posklejać - niestety nie mam odłamanego kawałka... :neutral: Ewentualnie do kogo się udać celem naprawy?
pozdr

To sa te ktore byly za 100zl na allegro :?:

emaloo - 2007-01-04, 20:03
Temat postu: Re: Lampy in-pro/star-tec? jak naprawić?
David napisa³/a:
emaloo napisa³/a:
Witam!
pozdr

To sa te ktore byly za 100zl na allegro :?:

Tak to te...
pozdr.