| |
BEEMKA - KLUB BEEMKA KLUB |
 |
OFFTOPIC MOTORYZACYJNY - Portret nożowników z Gubałówki
Piotrek - 2007-01-04, 07:49 Temat postu: Portret nożowników z Gubałówki
Z ciekawych komentarzy wyczytałem ze ten z lewej zawodowo jezdzi taczką a ten z prawej zajmuje się transportem mebli w pojedynkę
Poza tym ten portret to obraz polskiej policji
Przecież "oni" wyglądają jak kosmici a nie jak ludzie
Mogli się bardziej przyłozyc bo chyba najłatwiej będzie ich rozpoznać po czapkach
BADYL - 2007-01-04, 09:34
Ta a ten z prawej wyglada jak ja - kurtka za duza beczki pod pachami hehehehe.
Ogolnie to kosa im czoło.
center - 2007-01-04, 09:39
naprawde myslicie ze jak dostalibyscie od startu po mordzie a potem jeszcze noz w plecy to moglibyscie powiedziec jaki mial kolor oczu?
ciekaw jestem ilu z was byloby w stanie policyjnemu rysownikowi opisac swojego najlepszego kolege/kolezanke zeby wyszedl jak ze zdjecia..
latwo sie mowi...
znacie sie z kims przez 20 lat i moge sie zalozyc ze poza dziewczynami oczywiscie ktore pamietaja wszystko, to bladego pojecia nie macie jaki chocby ten kolor oczu ma ten czy tamten..
a zreszta chlopakow juz przewoza na okazanie wiec to szybka pilka z policji strony..
pozdro 635
Gniewek89 - 2007-01-04, 09:49
widać że ten portret był rysowany pierwszego
casus maximus - 2007-01-04, 10:03
w kazdym razie niezle z nich "ziomusie"...
Daniel - 2007-01-04, 10:04
A nie przypomina wam to zdjęcie takich dwóch Panów z rządu (PiS i LPR)??Jak oni się nazywają?? Hmmmm
damiano_e30 - 2007-01-04, 11:05
z twarzy podobni zupełnie do nikogo...
Arczi e30 - 2007-01-04, 11:42
no co wy ten rysopis jest kiepski ...
ja widziałem w TVP1 1 stycznia portret pamieciowy z samymi twarzami tych gości .. myślałem że tryskawka jak ich zobaczyłem ... kwazimodo niepowstydziłby sie takiej facjaty
Yakuzatti - 2007-01-04, 15:35
| center napisa³/a: | naprawde myslicie ze jak dostalibyscie od startu po mordzie a potem jeszcze noz w plecy to moglibyscie powiedziec jaki mial kolor oczu?
ciekaw jestem ilu z was byloby w stanie policyjnemu rysownikowi opisac swojego najlepszego kolege/kolezanke zeby wyszedl jak ze zdjecia..
latwo sie mowi...
znacie sie z kims przez 20 lat i moge sie zalozyc ze poza dziewczynami oczywiscie ktore pamietaja wszystko, to bladego pojecia nie macie jaki chocby ten kolor oczu ma ten czy tamten..
a zreszta chlopakow juz przewoza na okazanie wiec to szybka pilka z policji strony..
pozdro 635 |
Dokladnie. Sam mialem kiedys taka sprawe, ale zlapalem drecholi (teraz sobie siedza w pace ) i sam wiem jak to ciezko kogos opisac, a szczegolnie kiedy jestes w stresie...
jaqub - 2007-01-04, 16:56
| Yakuzatti napisa³/a: | | a szczegolnie kiedy jestes w stresie... |
jakim stresie???
tam wszyscy byli zalani... zostali przesluchani dopiero nastepnego dnia po poludniu...
a kolesi juz dorwali w SZCZECINIE
Arczi e30 - 2007-01-04, 17:16
| jaqub napisa³/a: |
a kolesi juz dorwali w SZCZECINIE |
z tym że nie tych co trzeba ....
marvin-86 - 2007-01-04, 18:23
| damiano_e30 napisa³/a: | | z twarzy podobni zupeÅ‚nie do nikogo... |
jednak ubrani na dresowo fioletowo ten maly wyglada jak taki gnom
Adi - 2007-01-04, 20:24
| Arczi e30 napisa³/a: | | jaqub napisa³/a: |
z tym że nie tych co trzeba .... |
dokładnie i teraz wracają z Zakopanego
jaqub - 2007-01-04, 20:52
| Adi napisa³/a: | | Arczi e30 napisa³/a: | | jaqub napisa³/a: |
dokładnie i teraz wracają z Zakopanego |
to chlopaki mieli wycieczke do zakopca na koszt panstwa/NASZ ide sie zglosic na komende... moze i ja sie przejade... idzie ktos ze mna? na weekend bysmy skoczyli
Adi - 2007-01-04, 20:55
| jaqub napisa³/a: | | Adi napisa³/a: | | Arczi e30 napisa³/a: | | jaqub napisa³/a: |
dokładnie i teraz wracają z Zakopanego |
to chlopaki mieli wycieczke do zakopca na koszt panstwa/NASZ ide sie zglosic na komende... moze i ja sie przejade... idzie ktos ze mna? na weekend bysmy skoczyli |
to ja już wolę sobie sam za to zapłacić niż mieć taką wycieczkę jak oni
interesuje CiÄ™ komenda w Zakopcu?
jaqub - 2007-01-04, 21:54
| Adi napisa³/a: | to ja już wolÄ™ sobie sam za to zapÅ‚acić niż mieć takÄ… wycieczkÄ™ jak oni
interesuje CiÄ™ komenda w Zakopcu? |
moze w ramach przeprosin dostana jakies karneciki na impreze na gubalowce
Adi - 2007-01-04, 21:58
| jaqub napisa³/a: | | Adi napisa³/a: | to ja już wolÄ™ sobie sam za to zapÅ‚acić niż mieć takÄ… wycieczkÄ™ jak oni
interesuje CiÄ™ komenda w Zakopcu? |
moze w ramach przeprosin dostana jakies karneciki na impreze na gubalowce |
ja bym się nie zdziwił jak by dostali rachunek za droge powrotną
ciekawe czy by mieli ochote znów do Zakopca pojechać
Tasior_KRK - 2007-01-04, 22:10
A za kilka dni powiedza ze poruszaja sie BMW
kuzyn - 2007-01-05, 02:28
czarnym BMW
|
|