| |
BEEMKA - KLUB BEEMKA KLUB |
 |
OFFTOPIC MOTORYZACYJNY - Wyposazenie dodatkowe ;)
RoboCop - 2007-01-06, 15:38
JA PROPONUJE DALEJ ROZWIJAĆ TEMAT PRZYDATNOŚCI BASEBOLLA JAKO OBOWIĄZKOWEGO WYPOSAŻENIA SAMOCHODU M-KI BMW
Yakuzatti - 2007-01-06, 15:53
Sluszna uwaga Robo Ale baseball to musi byc dobra rzecz! Wysiadasz z czarnej mafijnej beemki na swiatlach i zaczynasz "dyrygowac" ruchem
Gniewek89 - 2007-01-06, 16:14
Cooba - 2007-01-06, 16:22
Gniewek szacun !
center - 2007-01-06, 16:25
niezle gniewek niezle..
ja swoj woze w bagazniku, ale metalowy niestety nie jest tylko caly drewniany..
ale jak mysle ze poradzilby sobie, kortowki dosc szybko niszczyl jak sobie rzucalismy z kumplami
casus maximus - 2007-01-06, 16:25
yyyyy...właściwie to o czym ta dyskusja ?
Adi - 2007-01-06, 16:27
ja tam mam zawsze klucz do kół pod ręką ale rozglądam się za jakimś stylowym kijem
Gniewek89 - 2007-01-06, 16:47
Jak macie jakies zdjecia z kijami w samochodach i innym "opcjonalnym wyposazeniem" to wrzucajcie
casus maximus - 2007-01-06, 16:53
proponuje zalozyc temat w stylizacjach ...i tam zamieszczac wszelkie pomysly odnosnie wyposarzenia "dodatkowego" w bawarkach...zreszta nie wiem czy to dobry pomysl. kazdy kto wejdzie na to forum pomysli sobie ze tu jakas banda drechow sie zainstalowala. nie kazdy sie zorientuje ze to dla jaj.
jak ktos jeszcze ma cos madrego do dodania na temat forum BKP i jego znikniecia to niech pisze a jak sie temat wyczerpal to lepiej to zamknac bo juz nie wiadomo o co chodzi w tym temacie.
duchPW - 2007-01-07, 02:35
eeee - przecież jesteśmy bandą drechów
ja za moim siedzeniem wożę saperkę - jakby co, to możną ją złożyć w siekierkę
Gniewek89 - 2007-01-07, 03:00
ja bym nagrał jakiegoś Jackassa.
fikcyjna stłuczka i gościu na swiatlach podchodzi do tego co mu w d*** wjechal z gumówką Ale by sie ludziska patrzli
marvin-86 - 2007-01-07, 08:14
tak kij w kazdym bmw, i dres na kazdy dzien tygodnia takie mam skojarzenia nic z tym nie zrobie
Yakuzatti - 2007-01-07, 11:43
A jakby ten kij spadl mu na glowe xD
lagadula - 2007-01-07, 11:55
E tam "Bejzbol". Mój kolega ma na wyposażeniu swoich BMW siekierkę.
Gniewek89 - 2007-01-07, 12:56
wiedzialem ze sie wkoncu chłopaki otworzycie
urbi - 2007-01-07, 13:05
ale ten bejzbol to ejst w ałdi a nie BMW !
center - 2007-01-07, 17:18
ja pol zeszlej zimy wozilem lopate, taka standartowych wymiarow
a kiedys chcialem zrobic numer ze ktos bedzie stal na przystanku, ja podjade, kumple wyskocza np w kominiarkach, ale wcale niekoniecznie, wrzuca go do bagaznika i odjedziemy z piskiem..
ale zawsze sie martwilem ze znajac moje szczescie gdzies bedzie w okolicy policja i pewnie nie beda sie z tego tak smiali jak ja
niemniej zawsze wymowka moze byc to ze krecimy film na jakies tam zajecia itd..
juz wlasciwie wszystko mam obmyslone..
temat mysle dzwigne w tym roku jak bedzie wieksze BeeM
Gniewek89 - 2007-01-07, 17:31
no albo zczaj taki motyw że jedziesz i z bagażnika zakrwawiona reka wystaje Dopiro by sie patrzyli
Pietrek - 2007-01-07, 17:41
Kiedyś można było kupić takie gumowe pokrwawione ręce, nogi , czy nawet same palce które można było sobie zamontować gdzieś przy klapie
RoboCop - 2007-01-07, 17:52
na tegorocznym zlocie w Toruniu, ktoś miał kilof w bagażniku (jest tam gdzieś zdjęcie w dziale http://forum.beemka-klub.pl/viewforum.php?f=16) - ale wbity
BADYL - 2007-01-07, 18:30
| center napisa/a: | ja pol zeszlej zimy wozilem lopate, taka standartowych wymiarow
a kiedys chcialem zrobic numer ze ktos bedzie stal na przystanku, ja podjade, kumple wyskocza np w kominiarkach, ale wcale niekoniecznie, wrzuca go do bagaznika i odjedziemy z piskiem..
ale zawsze sie martwilem ze znajac moje szczescie gdzies bedzie w okolicy policja i pewnie nie beda sie z tego tak smiali jak ja
temat mysle dzwigne w tym roku jak bedzie wieksze BeeM |
Takie cos zrobili w JACKASSie - Brat Pitt stał w kolejce po zarcie podjechał furgon i go porwali ale mieli polewke z ludzi stojacych w kolejce.
U mnie teraz lezy raczka od podnosnika - bo zapomniałem wyciagnac ale jakos nigdy z zadnych przedmiotów nie kożystałem.
Znam ludzików co zamiast drewnianych czy metalowych pał woża grubeeeeee kawałki przewodów co na takich wielkich szpulach są.
Gasper - 2007-01-07, 18:52
Mój dziadek kilkanaście lat temu woził w swojej skodzie favorit siekierke pod siedzeniem. Ojciec mojego kolegi woził mały kij bejsbolowy a do niedawna kawał kija bambusowego.
U siebie w aucie mam tylko scyzoryk (słusznej wagi i rozmiarów )
casus maximus - 2007-01-07, 19:31
no dobra, ciagniecie ten temat to tez dorzuce cos od siebie...
ja woze w furce miecz rodem ze sredniowiecza i kazdy kto mi zajedzie droge to go przecinam na polowe zadajac cios od gory w glowe... ...ma ktos lepszy gadzet...choc lopata w skali 1:1 to tez ostry sprzet
RoboCop - 2007-01-07, 19:39
no to się wydało, czemu masz taki dziwny nick casus - należysz do jakiegoś bractwa rycerskiego
korzuch - 2007-01-07, 19:44
yo!
orgasmus napisz prawdę
aloha
casus maximus - 2007-01-07, 19:45
| RoboCop napisa/a: | | no to się wydało, czemu masz taki dziwny nick casus - należysz do jakiegoś bractwa rycerskiego |
o odynie zartowalem ....ale jednak ta łopata chodzi mi po glowie, podwieszana przy podsufitce...gadzet pierwsza klasa...
kamil.k - 2007-01-07, 20:37
a ja woze w bagazniku łopate do odsniezania platikowa oczywiscie
Bruner - 2007-01-07, 20:38
Co za czasy, juz nikt nie kultywuje tradycji... Kiedys niezbednik kazdego szanujacego sie kierowcy BMW zawieral duzy czarny worek i saperke
Yakuzatti - 2007-01-07, 21:08
Na wiosne zabierzemy kogos z przystanku w wiecej beemek jak to cent powiedzial.
Hm... a nie lepiej kupic orurowanie? I jezdzic jak taran?
Gasper - 2007-01-07, 21:10
| Yakuzatti napisa/a: | Na wiosne zabierzemy kogos z przystanku w wiecej beemek jak to cent powiedzial.
: |
Podarujcie sobie, nie będzie mi się chciało potem czytać durnych komentarzy na onecie
Adi - 2007-01-07, 21:15
| center napisa/a: | ja pol zeszlej zimy wozilem lopate, taka standartowych wymiarow
temat mysle dzwigne w tym roku jak bedzie wieksze BeeM |
Hehe Center to ja Ci mojego bagaznika nie pokazywałem Podobie jak Ty woże od zeszłej zimy łopate słusznych rozmiarów, oj uratowała mi kilka razy życie zeszłej zimy i tak sobie została, teraz latem jak otwierałem przy kimś bagażnik to się dziwnie na mnie patrzył i jakieś komentarze na temat BMW i łopaty w bagażniku szły hehe
Yakuzatti - 2007-01-07, 21:23
| Gasper napisa/a: | | Yakuzatti napisa/a: | Na wiosne zabierzemy kogos z przystanku w wiecej beemek jak to cent powiedzial.
Podarujcie sobie, nie będzie mi się chciało potem czytać durnych komentarzy na onecie |
My chcemy byc w TVN`ie!
Btw. widzieliscie dzisiaj material w supersexpresie, ze koles z jakimis kumplami we wroclawiu potracil ludzi, rowerzyste, jechal pod prad, bez przepisowo i mial czerwona E30.
Bruner - 2007-01-07, 21:40
Na fotach to wyglada na E34:
http://www.dolnoslaska.po..._01_07&numer=39
casus maximus - 2007-01-07, 21:45
to pokazali...teraz bedzie placz i zgrzytanie zebow...
Gniewek89 - 2007-01-07, 22:15
tam gdzie potracil tych ludzi to teraz jest taka tymczasowa kladka na okres remontu mostu , w każdym razie to drewno jest cholernie sliskie. Autobusem jak jezdze , to kierowca ledwo sie tam toczy a co dopiero tamtedy uciekać kawałek dalej ( w przeciwną strone ) w drugi dzień świąt. Kolesie sie scigali i jeden z nich jakąś renówką zgarnoł 2 osoby na pasach.
Ponoć przed oderzeniem nawet nie chamowal prosto pod kola weszli Jeden poleciał 100 metrów i sobą otworzył zakmnieta bramke do posesji , nogi ponoć miał tak połamane że jakby kosci nie było. Reanimacja trawala 1,5 godziny i nie przyniosla skutków Drugi uderzył głową w slupek od dachu (ten przy przedniej szybie) tak wiec tylko go zbierali reszta ciała pojechała razem z autem 150 metrów zanim sie zatrzymał. Wogle ponoć dwa dni później podczas ogledzin samochou jeszcze oko znaleźli w aucie , tak więc naprawde tragedia.
Drugi ze scigantów uciekł i niewiem czy został złapany
Yakuzatti - 2007-01-08, 15:08
| Gniewek89 napisa/a: | | Drugi ze scigantów uciekł i niewiem czy został złapany |
Jesli chodzi to o ta sytuacjie z beemka to wczoraj zlapany
Gniewek89 - 2007-01-08, 17:15
| Yakuzatti napisa/a: | | Gniewek89 napisa/a: | | Drugi ze scigantów uciekł i niewiem czy został złapany |
Jesli chodzi to o ta sytuacjie z beemka to wczoraj zlapany |
Chodzilo mi o tego od sciagania sie , waracaj do beemki to
W prasie piszą ze jeszcze nie znalezli KLIK
Varrol - 2007-01-08, 21:02
A ja mam parasol w schowku - niby banał, ale mało kto o tym pomyślał - a przydaje się często.
Marek E30 - 2007-01-08, 23:47
A czy kij baeballowy nie jest teraz zgodnie z prawem bronią i trzeba mieć na niego pozwolenie?
duchPW - 2007-01-08, 23:57
| Yakuzatti napisa/a: | | Gasper napisa/a: | | Yakuzatti napisa/a: | Na wiosne zabierzemy kogos z przystanku w wiecej beemek jak to cent powiedzial.
Podarujcie sobie, nie będzie mi się chciało potem czytać durnych komentarzy na onecie |
My chcemy byc w TVN`ie!
Btw. widzieliscie dzisiaj material w supersexpresie, ze koles z jakimis kumplami we wroclawiu potracil ludzi, rowerzyste, jechal pod prad, bez przepisowo i mial czerwona E30. |
zamiast do TV traficie do aresztu za nieprzepisowe przewożenie pasażerów, a jak Was jeszcze podczas pościgu zastrzelą, to na pewno traficie do księgi Nagród Darwina
Gniewek89 - 2007-01-09, 00:10
dzis w Dzienniku puszczali całą akcje , niewiem czy widzieliscie.
Acha i zapali juz tego gnojka
Adi - 2007-01-09, 11:50
| Gniewek89 napisa/a: | dzis w Dzienniku puszczali całą akcje , niewiem czy widzieliscie.
Acha i zapali juz tego gnojka |
Widziałem Idioci Dobrze, że się ludziom nic poważnego nie stało.
urbi - 2007-01-09, 12:13
ja woze ak47 i zapas ammo
czestuje olowiem kazego co sie krzywo popatrzy
korzuch - 2007-01-09, 12:28
yo!
ostatnio woże spiwór i ręcznik zeby lachony mi tapicerkie nie upierd.......
pozdro
Pietrek - 2007-01-09, 13:39
korzuch, klamki też obklejasz czymś żeby nie poobgryzały ?
korzuch - 2007-01-09, 13:52
yo!
Ładuje przy otwartych drzwiach tak jak mi kazał proboszcz
pozdro
Rafał - 2007-01-09, 15:42
| korzuch napisa/a: | | Ładuje przy otwartych drzwiach |
lagadula - 2007-01-09, 16:26
| Rafał napisa/a: | | korzuch napisa/a: | | Ładuje przy otwartych drzwiach |
Obrazek |
O truskawka.... bo pier.....ne....
casus maximus - 2007-01-09, 16:29
Korzuch, co to za zolty sprzet? a ten kamaz to ta twoja beemka?
urbi - 2007-01-09, 17:06
korzuch tak zajety robota ze nawet nie odwrocil sie do zdjecia
Pietrek - 2007-01-09, 17:06
Zawieszenie to tylko na zime takie seryjne ?
Rafał, z kąd to wytrzasnąłeś ?
Adi - 2007-01-09, 17:21
| urbi napisa/a: | korzuch tak zajety robota ze nawet nie odwrocil sie do zdjecia |
msiał uważać co by lakieru nie zarysować
Yakuzatti - 2007-01-09, 17:50
buahaha, Panicz ma wersje off road beemki, ale zeby lachonom bylo miekko to trzba cos wsypac do tylu
Pietrek - 2007-01-09, 17:52
w każdym miejscu i o każdej porze może zabrać lachony na "gorące piaszczyste plaże" po drabinie na kiper i już, podobno ma nowe leżaki sportsitze i automatycznie rozkładany parasol
korzuch - 2007-01-09, 18:40
yo!
bobik misiaczku jeszcze zatańczymy
pozdro
Sosen - 2007-01-09, 19:02
| korzuch napisa/a: | yo!
pozdro |
buahahahaha, a ja znowu chętnie to zobaczę!
Pscolka - 2007-01-09, 21:01
| Sosen napisa/a: | korzuch napisał/a:
yo!
pozdro
buahahahaha, a ja znowu chętnie to zobaczę! |
buahahahhaa no nie powiem bylo na co popatrzec Misiaczki.... grrrrrrrr
I ja czekam z niecierpliwoscia na powtorke hehehe
center - 2007-01-09, 23:31
| Marek E30 napisa/a: | A czy kij baeballowy nie jest teraz zgodnie z prawem bronią i trzeba mieć na niego pozwolenie? |
hmm tego nie slyszalem, az sie dowiem...
| Varrol napisa/a: | | A ja mam parasol w schowku - niby banał, ale mało kto o tym pomyślał - a przydaje się często. |
tez mam
| PioterW napisa/a: | | Yakuzatti napisa/a: | | Gasper napisa/a: | | Yakuzatti napisa/a: | Na wiosne zabierzemy kogos z przystanku w wiecej beemek jak to cent powiedzial.
My chcemy byc w TVN`ie!
Btw. widzieliscie dzisiaj material w supersexpresie, ze koles z jakimis kumplami we wroclawiu potracil ludzi, rowerzyste, jechal pod prad, bez przepisowo i mial czerwona E30. |
zamiast do TV traficie do aresztu za nieprzepisowe przewożenie pasażerów, a jak Was jeszcze podczas pościgu zastrzelą, to na pewno traficie do księgi Nagród Darwina |
to wrzucimy go na tylne siedzenie i po sprawie
a zreszta, ostrzelanej beemki to forum jeszcze chyba nie mialo...
|
|