BEEMKA - KLUB
BEEMKA KLUB

OFFTOPIC MOTORYZACYJNY - Samochód Miesiąca - Prolog

Yakuzatti - 2007-01-09, 19:27
Temat postu: Samochód Miesiąca - Prolog
W zwiazku z dobrym pomyslem kirka odnosnie stworzenia konkursu "Car of The Month" podjalem sie jego organizacji.

Zalozenie:
W danym miesiacu ochotnicy zamieszczaja po jednym zdjeciu swojej beemki (bez retuszu). Sedziowie wybieraja wsrod dostepnych zdjec takie, ktore ich zdaniem bedzie najlepsze. Zwyciezca danego miesiaca dostanie oprawione i podpisane zdjecie np: Car of The Month:Styczen(January). Pod koniec roku z 12 finalistow zostanie wyloniony "Car of The Year", a autor otrzyma pucharek :-) Zamieszczac wolno tylko jedno zdjecie samochodu. Pod uwage beda brane: wyglad samochodu, sceneria oraz profesjonalizm wykonania zdjecia.

UWAGA:
Poszukiwane osoby, ktore wyrazaja chec na pomoc i zasiada w kregu bezstronnych sedziow. Chodzi o to, zeby lapaly sie w grafice conieco i w fotografii.

Pozdrawiam.

Pietrek - 2007-01-09, 19:34

Myśle że pomysł jest nietrafiony... W takich miesiącach jak np Listopad gdzie non stop pada deszcz , czy Styczeń gdzie są zaspy ( w tym roku wyjątek :mrgreen: ) nie ma sensu robić fotek ... większość ma wtedy terenowe zawieszenia, stalówki czy kołpaki... Znowu w np w Maju lub okresie wakacyjnym może być nawał łądnych zdjęć... i co wtedy ? wybierzemy jedno a reszta pujdzie sie czesać... mimo że było by pewnie lepsze niż takie z okresu jesienno zimowego.

Ja jestem na NIE.

Jak ktoś będzie miał ładne zdjęcie to poprostu da tam gdzie trzeba i po sprawie, ma zlotach proponowałbym poświęcić kilkanaście minut czasu na zrobienie ładnej sesji, nie wierze żeby przez cały sezon nikomu nie udało sie zrobić ciekawej foty...

Tyle odemnie :smile:

Yakuzatti - 2007-01-09, 19:41

Tez o tym pomyslalem. To moze po 2 zdjecia? Zaczynajac od Kwietnia a konczac na Wrzesniu :cool:
mucha - 2007-01-09, 19:44

ee no dlaczego jesli bedzie piekna zlota jesien lub ladny czysty snieg moga byc rownie piekne foty jak w sezonie wiosenno-letnim
Sosen - 2007-01-09, 19:46

mucha napisa/a:
ee no dlaczego jesli bedzie piekna zlota jesien lub ladny czysty snieg moga byc rownie piekne foty jak w sezonie wiosenno-letnim

no pewnie, że tak. Ja nawet mam kilka ładnych fotek mojej bylej e32 na śniegu.

urbi - 2007-01-09, 20:03

hejo ! ja chce do komisji :mrgreen:
BM 6 - 2007-01-09, 20:05

A mnie się wydaje, że zawsze znajdzie się ten jeden piękny dzień w miesiącu, kiedy wszystko doskonale wygląda i cała sztuka polega na tym, aby w ten dzień utrafić.
Jak pokazał Yaku nawet krople deszczu na samochodzie wyglądają ślicznie, jeśli się je odpowiednio uchwyci.
Proponuję nie marudzić, tylko brać aparaty i pstrykać. Coś się wybierze.
Pozdrowienia i całuski na zachętę - M.

urbi - 2007-01-09, 20:08

dokladnie ! ja np mam fajne fotki gdzies z zimy akurat jeszcze furka byla wypucowana ! wygladlo swietnie ! to samo w jesieni miedzy liscmi itp ... chodzi o to zeby sie postarac a nie miec wszystko podane na tacy !
BADYL - 2007-01-09, 20:10

Kazdy auto wygrywajace edycje miesieczna bedzie miało pieknie oprawioe swoje zdjecie w własicicle dostanie je do domku na sciane.

Do tego pod koniec roku bedzie samochod roku - i osoba dostanie puchar i pikenie oprawione zdjecie swoje auta.

Bruner - 2007-01-09, 20:44

Pietrek napisa/a:
W takich miesiącach jak np Listopad gdzie non stop pada deszcz , czy Styczeń gdzie są zaspy ( w tym roku wyjątek :mrgreen: ) nie ma sensu robić fotek

Wspomniane wyzej zimowe foki Sosena:

Cos im brakuje? Bo wg mnie sa swietne.Pamietam ze byly tez fajne w ruchu z chmura rozrzucanego przez siodeme sniegu ale nie moge znalesc.
Fotki robione wsrod opadajacych lisci czy po wiosennym deszczyku tez moga byc bardzo ciekawe. Poprostu najwazniejszy jest fotograf, trzeba umiec zrobic dobre zdjecie - sam ladny samochod nie wystarczy, musi byc odpowiednie tlo, kompozycja itp itd. W temacie o kalendarzu niektorzy pisali "dlaczego nie ma zdjecia beemki X, przeciez jest taka ladna!" Tylko nikt nie zwrocil uwagi ze zdjecie jest tragiczne, kadrowanie beznadziejne, paskudne tlo a w rogu widac np palec fotografujacego i jego cien na dole.
Mi sie ten pomysl podoba i uwazam ze powinnismy zostac przy 1 fotce na miesiac. A jesli w jakims okresie bedzie duzo zdjec to tym lepiej - bedzie z czego wybierac :wink:

nokerman - 2007-01-09, 22:09

Pietrek, no ja zwykle, jest pomysł są przeciwnicy
słuchajcie
to nie jest OBOWIAZKOWE
jeden woli zlecić agencji robienie fotek
a drugi woli z pod kurtki w czasie ulewy robić fote i mieś z niej satysfakcję.

Konkurs będzie prowadzony w 12stu miesięcznych częściach.
Warunkiem jest tylko AKTUALNE ZDJĘCIE nie poddawane żadnej obróbce a nie wyszperane na dysku

PZDR

Kowal - 2007-01-09, 23:01

A od kiedy można zamieszczać fotki? :?: Czy zjęcie może być np: z wakacji?? Mam kilka zdjęć i napewno wybrał bym ze dwa jakieś... :wink:
Adi - 2007-01-09, 23:02

nokerman napisa/a:
Warunkiem jest tylko AKTUALNE ZDJĘCIE nie poddawane żadnej obróbce a nie wyszperane na dysku

Chyba będziesz misiał się postarać o nowe

Sosen - 2007-01-10, 06:25

Czyli np. moje fotki z zeszłego roku nie spełniają wymagań konkursu?
BADYL - 2007-01-10, 07:11

Spokojnie mam nadzieje ja Yaki :P z nudów znajdzie ekpie do prowadzenie konkursu i napisze jakis regulamin :)
korzuch - 2007-01-10, 08:25

yo!
zdjęcia robione przez profesionalnego fotografa też beda brane pod uwagę :?:
pozdrawiam

Lord Lukasz - 2007-01-10, 08:45

Pomysł jak najbardziej OK :mrgreen:
urbi - 2007-01-10, 11:18

WSZYSTKIE zdjecia beda brane pod uwage :)
moge sie tym pomyslem z YAKU zajac :)
zaczynamy od juz ! moze uda sie juz nawet wybrac auto stycznia

kazdego ostatniego dnia miesiaca zamykany jest konkurs na ten miesiac i żiri ma 2 dni na wylonienie zwyciezcy

korzuch - 2007-01-10, 11:20

urbi napisa/a:
WSZYSTKIE zdjecia beda brane pod uwage :)
moge sie tym pomyslem z YAKU zajac :)
zaczynamy od juz ! moze uda sie juz nawet wybrac auto stycznia

kazdego ostatniego dnia miesiaca zamykany jest konkurs na ten miesiac i żiri ma 2 dni na wylonienie zwyciezcy

yo!
a co barabus juz wam dał w łapę :lol: i jak było :lol:
pozdro :mrgreen:

urbi - 2007-01-10, 11:22

jego zapytaj ... mine mial zadowolona :mrgreen:

jak nie zrobi czarnych srodkow to nigdy jego auto nie bedzie autem miesiaca ... :twisted:

Bruner - 2007-01-10, 11:25

Urbi, to ma byc wybierana fotka miesiaca a nie auto :wink: Chcesz porzadne zdjecia do kalendarza, czy pstrykane z komorki, byle na nich germany byly? :wink:
urbi - 2007-01-10, 11:27

hahahha :)
moze byc super fota zrobiona a na niej riegery, tasma, szpachla i siatki ? eee no bez przesady :) <-- tego chcesz Brunio ? :D

ma byc pozadne auto i ma byc pozadne foto :)

w koncu temat zwie sie auto miesiaca a nie zdjecie miesiaca :)

liczy sie wszytko ! jak jest auto utrzymane, w jakim jest stanie, w jakim stylu zrobione itp itd ...

Bruner - 2007-01-10, 11:29

urbi napisa/a:
ma byc pozadne auto i ma byc pozadne foto

O! Dobrze gada, polac mu :wink: Bez skrajnosci w zadna strone, ma byc dobre zdjecie ladnej fury

korzuch - 2007-01-10, 11:36

yo!
rozumiem ze bez lachonka bo popsuje wizerunek fotki :lol:

emaloo - 2007-01-10, 11:38

Pomysł super! Tylko... Nie lepiej zrobić coś w rodzaju ankiety, żeby każdy mógł oceniać foty? Pozatym jak zamierzacie weryfikować kiedy były robione zdjęcia? :wink:
Lord Lukasz - 2007-01-10, 12:39

Ok jak już zaczynamy to gdzie te foty wklejać ?
Tomek3er - 2007-01-10, 13:30

mucha napisa/a:

dokładnie tak!!
A co do komisij to mogę sie w niej znajdowac jak potrzeba kogos na stołek :mrgreen:

urbi - 2007-01-10, 13:59

korzuch napisa/a:
yo!

moje foto bedzie z lachonkiem ... zapowiadam juz dzis :D mam juz umowiona modelke i fotografa !! !!!! :D hahahha teraz trzeba tylko furke zrobic jak trzeba - efekty beda dopiero w wakacje :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

ok robimy komisje :D
komisja ma do 10 ? (czy ile ? prszoe o propozycje) osob (starych bywalcow forum)
narazie w komisji sa :
1.nokerman
2.Yaku
3.urbi :P
4.chcial bym zobaczyc tu takze henrego
5. mam nadzieje ze zgodzi sie Lukas
6. kobieta ... Pscolka ? Bajencja ? czy moze Mariola ?
7.korzuch coby smiesznie bylo :D (i zebyu bylo wiecej germanow :mrgreen: )

jakies propozycje pisac :)

BADYL - 2007-01-10, 14:05

urbi napisa/a:
korzuch napisa/a:
yo!

moje foto bedzie z lachonkiem ... zapowiadam juz dzis :D mam juz umowiona modelke i fotografa !! !!!! :D hahahha teraz trzeba tylko furke zrobic jak trzeba - efekty beda dopiero w wakacje :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

ok robimy komisje :D
komisja ma do 10 ? (czy ile ? prszoe o propozycje) osob (starych bywalcow forum)
narazie w komisji sa :
1.nokerman
2.Yaku
3.urbi :P
4.chcial bym zobaczyc tu takze henrego
5. mam nadzieje ze zgodzi sie Lukas
6. kobieta ... Pscolka ? Bajencja ? czy moze Mariola ?
7.korzuch coby smiesznie bylo :D (i zebyu bylo wiecej germanow :mrgreen: )

jakies propozycje pisac :)

Przeciez wiekosc z tych osób to łapówki bierze :mrgreen: :mrgreen: szczegolnie ten ostatni.

urbi - 2007-01-10, 14:16

dlatego chcialem zeby byla tam jakas kobieta zeby nie bylo ze wszyscy :mrgreen:
Lord Lukasz - 2007-01-10, 14:19

Ja teszzz cche być, bo znowu nie będzie prawie żadnych wąskich lamp tak jak w kalendarzu
urbi - 2007-01-10, 14:30

ajk beda w germanie to beda :mrgreen:
s achyba 3 lub nawet wiecej waskie w kalendarzu przeciez :wink:

Lord Lukasz - 2007-01-10, 14:51

Jest 3 a miesięcy jest 12, dyskryminacja wąskiej lampy, pozatym tytuł brzmi auto miesiąca więc chodzi o ładną fotke ładnej bmki czy ładną fotke niekonieczniej ładnej bmki ? :mrgreen: bo w kalendarzu w kilku przypadkach zastosowano opcje średnie bmki w ładnych ujęciach dlatego nie będzie on wisiał u mnie :mrgreen:
korzuch - 2007-01-10, 15:09

yo!
niebede w komisji bo niechce mi sie mojego najlepszego super auta komentowac mam juz za duzo obrazów w domu :lol:
pozdro

Łukasz - 2007-01-10, 15:11

Yaku, jesteś Polakiem, nie może być po prostu Samochód Miesiąca????? Nie sądzisz, że to taka mała bzdura z tym "manfht" :roll:
Bruner - 2007-01-10, 15:40

Lord Lukasz napisa/a:
Jest 3 a miesięcy jest 12, dyskryminacja wąskiej lampy

Ale to nie ma byc kolejny kalendarz z E30, mozna przysylac fotki dowolnego modelu
Lord Lukasz napisa/a:
hodzi o ładną fotke ładnej bmki czy ładną fotke niekonieczniej ładnej bmki ? :mrgreen: bo w kalendarzu w kilku przypadkach zastosowano opcje średnie bmki w ładnych ujęciach dlatego nie będzie on wisiał u mnie :mrgreen:

Z tego co wiem to chodzi o dobre zdjecia ladnych beemek. Super zdjecia szpachlowozow z baleronami odpadaja tak samo jak fotki germanow na RS-ach robione w srodku nocy komorka i rozmazane bo sie fotohgrafowi lapy trzesly:wink:

Ja tez sie zglaszam do komisji :) A jej sklad moze jednak niech wybierze pomyslodawca?

A co do aktualnosci zdjec to itak tego nie ma jak sprawdzac, moze akceptujmy starsze fotki pod warunkiem ze to samochody od nas z forum i kazda fotke mozna wyslac do konkursu tylko raz

urbi - 2007-01-10, 16:00

nie no .... robimy nowe fory :) kazdy bedzie musial siejakos wysilic a nie podsowac nam te foty ktore widzial juz caly swiat po 3 razy :)
Yakuzatti - 2007-01-10, 16:59

Dobra nie ma czasu, proponuje do komisji:
1.nokerman
2.Yaku
3.urbi
4.Bruner
5.Smasher

Jeszcze proponuje jakas kobietke, tak jak napisal urbi.
A jesli henry i Lukas sie znaja to ich rowniez zapraszam.

Panowie i Panie, musimy sie pospieszyc, bo styczen leci szybko a jesze regulamin musimy ustalic.

urbi - 2007-01-10, 17:00

no no :) dobrze gada :) nokerman - co ty na taki sklad ? :)
ChriS - 2007-01-10, 18:01

Komisja dobra -popieram.
Pietrek - 2007-01-10, 19:18

Kurde źle zrozumiałem pierwszy post :lol: Myślałem że to będzie odrazu do kalendarza na przyszły rok :lol:

Teraz już rozumiem idee tego "plebiscytu" :smile: Powiem także że mi sie podoba i z chęcią bym zasiadł w JURY :mrgreen: Nie jestem ze starej gwardii i pewnie większość mnie nie kojarzy jak czyta moje posty, ale za to nie mam zamiaru opuścić tego forum :mrgreen:

korzuch - 2007-01-11, 07:43

yo!
ja dopiero rozpoczełem projekt germana ale jak skoncze koło kwietnia napewno umieszcze fotki :lol: i niema że boli :lol:
pozdro

Yakuzatti - 2007-01-11, 18:22

Komisja, do ktorej pewnie jeszcze dojdzie jakas Pani i Pan :-)
1.nokerman
2.Yaku
3.urbi
4.Bruner
5.Smasher
6.Gasper

"Jeszcze proponuje jakas kobietke/ki, tak jak napisal urbi.
A jesli henry i Lukas sie znaja to ich rowniez zapraszam. "

korzuch - 2007-01-11, 23:58

yo!
koles z numerem 5 sprzedał swojego grata protestuje i tyle chcem kogos innego do komisji :) i basta miał auto a teraz to niema prawa głosu :evil:
pozdro
PS tylko klubowicze powinni głosowac i to to wszystko :)

Bruner - 2007-01-12, 07:40

Panowie, zdjecia (w duzej rozdzielczosci) wrzucamy tutaj:
http://forum.beemka-klub.pl/viewtopic.php?t=19917
Przenosze posty ze zdjeciami, ale nie robcie balaganu bo potem znowu ktos bedzie mial pretensje czemu jego fotka nie zostala wybrana, wiec sie pilnujcie i wrzucajcie je tam gdzie trzeba.

Yakuzatti - 2007-01-12, 19:38

korzuch napisa/a:
yo!
koles z numerem 5 sprzedał swojego grata protestuje i tyle chcem kogos innego do komisji :) i basta miał auto a teraz to niema prawa głosu :evil:
pozdro
PS tylko klubowicze powinni głosowac i to to wszystko :)

Czyli ja jako ze podjalem sie organizacji nie moge glosowac bo nie jestem klubowiczem? :D

Kowal - 2007-01-12, 20:10

Ja jestem za tym aby to forumowicze decydowali o najleprzym zdjęciu miesiąca. Było by sprawiedliwiej!! :wink:
Może zróbcie coś takiego jak Ankiete??

ChriS - 2007-01-12, 20:40

Yaku spokojnie Twoja komisja będzie głosować,bo taka jest wola zarządu i koniec dyskusji.
kamil.k - 2007-01-12, 22:30

a mozeby tak zrobic ankiete kogo my forumowicze chcemy wybrac do komisjii :)
Lord Lukasz - 2007-01-13, 07:20

Na tym forum jest tak samo ja w kraju, jest władza która między sobą rozdaje stołki i lud nie ma nic do powiedzenia :D :D :D :D :D więc zapijmy o ankiecie i podporządkujmy sie władzy :wink: :wink: :wink:
BM 6 - 2007-01-13, 09:40

Lord Lukasz napisa/a:
Na tym forum jest tak samo ja w kraju, jest władza która między sobą rozdaje stołki i lud nie ma nic do powiedzenia :D :D :D :D :D więc zapijmy o ankiecie i podporządkujmy sie władzy :wink: :wink: :wink:

Łukasz! ..... Guza szukasz??? ..... Zamiast narzekać ... rusz głową, opłać składkę klubową i już jesteś potencjalnym kandydatem do skoku na stołek władzy. Pokaż swoją inicjatywę i błyśnij intelektem na forum. Czy to takie trudne dla Ciebie??? Ja myślę, że nie!
Ale po co myśleć, jeśli lepiej jest narzekać, bo malkontentów ci u nas dostatek.
Pozdrowienia i całuski - M.

Lord Lukasz - 2007-01-13, 11:11

Nie potrzeba mi do szczęscia stołka, pozatym zauważam że trzeba być wybitnie uzdolnionym żeby być na stołku, więc nie mam szans :D
Kimbek - 2007-01-13, 16:41

Uzdolnionym też ale i pieniądze są ważne :brawo:
Bagor - 2007-01-13, 17:05

Zwykłe kolesiostwo :mg:
Bruner - 2007-01-13, 17:07

Lord Lukasz napisa/a:

Nie martw sie, sa tez kluby znane z wiekszej demokracji i tolerancji, mniejszego zamordyzmu i kolesiostwa niz Beemka Klub. Mysle ze w BKP czy BMW Sport bedzie Ci lepiej :wink:

BADYL - 2007-01-13, 18:33

Lord Lukasz napisa/a:
Nie potrzeba mi do szczęscia stołka, pozatym zauważam że trzeba być wybitnie uzdolnionym żeby być na stołku, więc nie mam szans :D

No sorry ale akurat sie mylisz to Yakiii miał sobie wybrac ludzi do komisji to Yakii miał apisac regulamin itd a pomysł był całoscia Nokermana - moze to tak wyglada z stojac z daleka ale tak nie było.

Władza akurat ma tyle samo do powiedzenia do kazdy z użytkowników i głosujacych w sprawie Auta miesiąca.Z naszej storny będą gratulacje.

pozdro740

Arczi e30 - 2007-01-13, 18:57

Bruner napisa/a:
Lord Lukasz napisa/a:

Nie martw sie, sa tez kluby znane z wiekszej demokracji i tolerancji, mniejszego zamordyzmu i kolesiostwa niz Beemka Klub. Mysle ze w BKP czy BMW Sport bedzie Ci lepiej :wink:

oco ci chodzi Bruner .. troszke powsciagliwosci ... dobra

Ja tez nie opłacałem składki bo u mnie 100zł nie lezy na podłodze ... a działo sie w klubie jeszcze 4 miechy temu róznie .. i jak bedziesz wyganiał najaktywniejszych forumowiczy to dalej tak bedzie ...

Smasher chyba tylko zaglada na to forum bo pisze mało ... zeby nie powiedziec wogole ... jak to inaczej nazwac niz kolesiarstwo ...

Lord Lukasz - 2007-01-14, 10:21

Jak kupilem bmke to zarejestrowalem sie tutaj i na BKP. Tam napisalem dwa posty i tyle a tutaj jestem do dzisiaj tylko dlatego że tutaj była fajna atmosfera, fajni ludzi i wogule. Na forum spędzam codziennie pół dnia (taką mam prace że siedze na necie) i stwierdzam że wszysko co było tu najlepsze sie kończy , jest coraz mniej ludzi z którymi można pogadać, jest forum i są ludzie którzy zaglądają tu raz w tygodniu ale mają najwięcej do powiedzenia
Arczi e30 - 2007-01-14, 11:16

Lord Lukasz napisa/a:
Jak kupilem bmke to zarejestrowalem sie tutaj i na BKP. Tam napisalem dwa posty i tyle a tutaj jestem do dzisiaj tylko dlatego że tutaj była fajna atmosfera, fajni ludzi i wogule. Na forum spędzam codziennie pół dnia (taką mam prace że siedze na necie) i stwierdzam że wszysko co było tu najlepsze sie kończy , jest coraz mniej ludzi z którymi można pogadać, jest forum i są ludzie którzy zaglądają tu raz w tygodniu ale mają najwięcej do powiedzenia

dodam jeszcze ludzi cfaniakujacych ... dajacym ostrzezenia za nic ... banujacych innych uzytkownikow za błache rzeczy ...

decydenci za dyche :|

Bruner - 2007-01-14, 11:35

Arczi e30 napisa/a:

oco ci chodzi Bruner .. troszke powsciagliwosci ... dobra

Jesli nie zrozumiales aluzji i nie wiesz co oznaczaja emotki, to informuje ze post byl ironiczny. Na forum BKP takiej dyskusji by wogole nie bylo. Poprostu drazni mnie ciagle nazekanie jak to u nas zle itp.
Arczi e30 napisa/a:
Ja tez nie opłacałem składki bo u mnie 100zł nie lezy na podłodze ... a działo sie w klubie jeszcze 4 miechy temu róznie.

A co ma do tego Twoja skladka? Nie zaplaciles - Twoj wybor, nikt o to pretensji nie ma.
Arczi e30 napisa/a:

i jak bedziesz wyganiał najaktywniejszych forumowiczy to dalej tak bedzie

Czy ja kogos wyganiam?

BADYL - 2007-01-14, 16:30

Panowie i panie tamet postu jest inny niz to o czym dyskutujecie - jezeli ktos ma jakies ale w tej sprawie z miła checia wysłucham co i jak na PW.

pozdro

SmasherE30 - 2007-01-14, 17:14

Arczi chcesz poprostu powiedzieć że w komisji powinni zasiąść tylko klubowicze(klubowiczki)?
Wytłumaczysz mi co to znaczy kolesiostwo? Czy ja musze na forum przesiadywać całymi dniami i pisac tony postów w kazdym temacie? Kiedyś tak było ale teraz nie mam na to czasu. Jestem tu od dawien dawna, większość mnie zna lub kojarzy... wogóle WTF?
Z Yakuzattim (rozmawiałem z człowiekiem 5 raz przez GG, wogóle go nie widziałęm na oczy) sobie tak siakoś przy okazji gry w LFSa pogadaliśmy i zaproponowałem swoją kandydaturę jako bezstronnego i uczciwego członka komisji i tyle. Zróbcie głosowanie ... mnie to tam ryba z ogonem wieloryba.

Ja nie mam hajsu na bycie klubowiczem (nie będe się rozwodził)... to nie znaczy chyba, że wszyscy powinni wypiąć na mnie rewers?

Korzuch ... :doh: :!: :lol:

Lord Lukasz - 2007-01-15, 10:32

Gdzie ta władza, ktoś miał pilnować porządku w temacie samochód miasiąca a jest tam ogólny bałagan, miał być nowe fotki robione w tym roku nie pokazywane na forum a ludzie ładują fotki ze śniegiem po kolana sprzed 5 lat albo fury swoich kolegów lub auta które mieli 10 lat tamu, tak ma być ? jak tak to sory że sie odezwałem
Yakuzatti - 2007-01-15, 16:11

Lord Lukasz napisa/a:
Gdzie ta władza, ktoś miał pilnować porządku w temacie samochód miasiąca a jest tam ogólny bałagan, miał być nowe fotki robione w tym roku nie pokazywane na forum a ludzie ładują fotki ze śniegiem po kolana sprzed 5 lat albo fury swoich kolegów lub auta które mieli 10 lat tamu, tak ma być ? jak tak to sory że sie odezwałem

Aaaa tam, dobrze ze sie odezwales ^^ Co do balaganu to racja, bo jak lipiec czy czerwiec to fota zimowa to szczesliwego nowego jajka. Hmm... w styczniu jeszcze olejemy ten punkt: zdjecie zrobione w 2007 roku, bo stracimy od razu 90% fot.

marekfl - 2007-01-15, 16:53

Siemka
Dopiero teraz przeczytałem ten temat :/

Po pierwsze pirmo: Protestuje przeciwko komisji bezze mnie w składzie. (tyle sie w tym roku nerwów najadłem z tym kalendarzem a wy mnie tak wygryzliście - FOCH :/ )

Po drugie primo - fajny pomyśl z tym wyborami ale wydaje mi sie (znając już co nie co mentalności ludzi) ze za miesiac góra dwa temat ucichnie i wszyscy zblantuja. Jesli chcecie wyborow to proponuje na koniec roku przeprowadzic sondaz i kazdy sie wypowie które zdjęcie chce. zostana wybrane te z najwieksza liczba głosów.

Tak czy inaczej proponuje zostawic jednak przyklejony temat gdzie każdy bedzie mogl wkleic swoja fotka.

Lord Lukasz - 2007-01-15, 20:50

Cytat:
Siemka
Dopiero teraz przeczytałem ten temat :/

Po pierwsze pirmo: Protestuje przeciwko komisji bezze mnie w składzie. (tyle sie w tym roku nerwów najadłem z tym kalendarzem a wy mnie tak wygryzliście - FOCH :/ )

Po drugie primo - fajny pomyśl z tym wyborami ale wydaje mi sie (znając już co nie co mentalności ludzi) ze za miesiac góra dwa temat ucichnie i wszyscy zblantuja. Jesli chcecie wyborow to proponuje na koniec roku przeprowadzic sondaz i kazdy sie wypowie które zdjęcie chce. zostana wybrane te z najwieksza liczba głosów.

Tak czy inaczej proponuje zostawic jednak przyklejony temat gdzie każdy bedzie mogl wkleic swoja fotka.

Wykazales sie w kalendarzu, wybrales fotki takie jak chciales więc..

Jest ok i ja bym nic nie zieniał tylko żeby ktoś panował nad sytuacją w każdym miesiącu bo jak narazie mały bałagan

Yakuzatti - 2007-01-15, 22:29

Lord Lukasz napisa/a:
Jest ok i ja bym nic nie zieniał tylko żeby ktoś panował nad sytuacją w każdym miesiącu bo jak narazie mały bałagan

Damy jakos rade...po styczniu bedziemy wiedziec "na czym stoimy". Sam jestem ciekaw jak to wyjdzie.