| |
BEEMKA - KLUB BEEMKA KLUB |
 |
OFFTOPIC MOTORYZACYJNY - Szczeniaki do wydania... !!
Domel - 2007-01-19, 07:46 Temat postu: Szczeniaki do wydania... !! Oto 4 psiaki do wydania za darmo. 2 sunie i 2 psy, mają teraz około 6 tygodni, są po Bernardynach (podobno) ale głowy nie dam..jedno jest pewne są przecudne i przesłodkie... Pomóżcie mi znaleźć dla nich dom..inaczej trafią na Sielankę..a tam niewiadomo.. popytajcie znajomych,a może sami byście się skusili? Aktualnie są w Kołacie (pod Poznaniem) można w każdej chwili je przywieźć do Poznania. Kontaktować się w sprawie psiakówz Anią: 602434205
Pozdrawiam i licze na WaszÄ… pomoc
Wicej zdjęc dla zainteresowanych na maila.
Pozdro
Arczi e30 - 2007-01-19, 11:38
uuu po bernardyn to moze był ich pradziadkiem
ale fakt słodkie ... jak malutkie
Domel - 2007-01-19, 11:42
| Arczi e30 napisa³/a: | uuu po bernardyn to moze byÅ‚ ich pradziadkiem |
Możliwe, nie widziałem. Dostałem mailem od kumpeli
Pozdro
GP-T1000 - 2007-01-20, 00:09
kumpel ma rasowa suke husky czy jak to sie tam pisze. i jak miala cieczke to mu zwiala i wrocila z kinder niespodzianka. no i sie 7 husky'o podobnych urodzilo, oglaszal wsrod znajomych i zeszly 3 pieski i juz myslal ze zostanie z tymi 4 ale wystawil na allegro i poszly wszystkie w ciagu 5 godzin i to nie za marne 50 zl tak jak wsrod znajomych a za 150 z racji ze podroby
wiec dobra rada allegro
marekfl - 2007-01-20, 20:03
Siemka
Ja bym wzioł jednego szczeniaka tylko ze daleko mam do poznania nie bedziesz przejeżdrzał przez kielce??
Domel - 2007-01-22, 11:45
| marekfl napisa³/a: | Siemka
Ja bym wzioł jednego szczeniaka tylko ze daleko mam do poznania nie bedziesz przejeżdrzał przez kielce?? |
Niestety w najblizszym czasie nie ale popytam....
Jesli jestes zdecydowany to zorientuje sie czy jest mozliwośc podesłania pieska, może ktoś bedzie jechal...
marekfl - 2007-01-23, 08:47
| Domel napisa³/a: | marekfl napisaÅ‚/a:
Siemka
Ja bym wzioł jednego szczeniaka tylko ze daleko mam do poznania nie bedziesz przejeżdrzał przez kielce??
Niestety w najblizszym czasie nie ale popytam....
Jesli jestes zdecydowany to zorientuje sie czy jest mozliwośc podesłania pieska, może ktoś bedzie jechal... |
Siemka
Moja babcia miała bernardyna i coś przychorował ostatnio chyba ze starości. I mowiła mi że jak bym coś słyszał że ktoś ma do wydania to żebym jej powiedział. Barus narazie jeszcze żyje ale prawie nic nie zjada i mało co chodzi tylko leży (pewnie ze starości bo ma juz z 11 lat.
|
|