BEEMKA - KLUB
BEEMKA KLUB

TECHNICZNE - elektryczne lusterka

pawelbach - 2007-01-22, 16:08
Temat postu: elektryczne lusterka
od jakiegos czasu nie działały mi lusterka wiec podejrzenie padło albo na przełacznik albo na mechanizmy ale mało prawdopodobne rzeby oba padły razem wiec podmieniłem przełacznik z kolega i okazało sie ze nie działa wiec do wymiany. a ze stary do wyrzucenia chciałem zobaczy co jest w środku i ewentualnie naprawi okazało sie ze miedziana płytka i takie podwujne kulki były załe zasniedziałe wiec wd-40 i papier ścierny drobny oczysciłem poskładałem i sprawdziłem czy działa usterka została usunieta :jupi: niestety zdjec nie zrobiłem ale morze komuś sie to przyda zamiast kupowac przełacznik na allegro za 15 zł
kamil.k - 2007-01-22, 16:24

mi nie działa prawe . słychac tylko takie pukanie jak przełacze i chce je regulowac :]
Adi - 2007-01-22, 16:28

kamil.k napisa³/a:
mi nie działa prawe . słychac tylko takie pukanie jak przełacze i chce je regulowac :]

o mam to samo, z tym, że jak się nimi na zmiane pobawie to w końcu ruszy, czyli może być tak jak pawelbach pisze

pawelbach - 2007-01-22, 16:45

tak mi też tak pukały
Adi - 2007-01-22, 16:50

Skoro to taki banał to mnie zachęciłeś i to jutro zobacze :)
kuzyn - 2007-01-22, 17:51

Pany! pomajdrujcie (że tak fachowo to ujmę) tą czarna płaską kostką,
pierwszą która idzie od str. lusterka. To ta która wchodzi w gumkę w górnej krawędzi drzwi. Powinno pomóc.

pawelbach - 2007-01-22, 22:28

ta kostka też mogła zaśniedzie i ja terz morzna sprawdzi ale ten przełacznik od lusterek jest banalny w naprawie Adi napisz jutro jak Ci poszło