| |
BEEMKA - KLUB BEEMKA KLUB |
 |
TECHNICZNE - Diagnostyka BMW
buncu - 2007-01-23, 00:25 Temat postu: Diagnostyka BMW Witam
Niedawno zakupiłem interfejs diagnostyczny do BMW i nie mogę dostać programu diagnostycznego. Znalazłem na stronie producenta "CARSOFT" stare darmowe programy ale ja potrzebuję jeszcze starszego mianowicie carsoft 6.1.4. Jeżeli ktoś posiada będę bardzo wdzięczny za udostępnienie.
Z góry dziękuje
southOFheaven - 2007-01-24, 15:37
http://torrenty.org/torrent/80797
a moze nowsza wersja Ci pomoze? mi sciagniecie zajelo 30 minut z torrenta.
a tak wogole co jeszcze trzeba dokupic zeby polaczyc sie w e36 z laptopem? kabel com->interfejs-> kabel z tykiem 20pinowym? dobrze mowie?
Bartek_P - 2007-01-24, 22:57
Jeśli to ruszy to się pochwal, co , gdzie i za ile
slawo - 2007-01-26, 22:46
ja niestety narazie sie poddalem z tymi carsoftami itd.
mam pod reka Guttmana kiedy tylko chce wiec podlaczam sie jak tylko potrzebuje lub mam kaprys
Przemass - 2007-01-26, 22:56
a co tam mozna kminic w tym guttmanie
hk3r - 2007-01-29, 08:49
Panowie jeżli chodzi i diagnostyke to tymi z allaegro "sprzetami" mało zdziałacie.To jest własnie tak że jak chcesz coś naprawde pogrzebac w Motronicu to tylko dobrym sprzetem np.KTS-em tylko tu jest kolejny problem jego cena a także coroczne koszty oprogramowania.Bo kogo stać żeby wydac kilka tysięcy żeby pobawić sie przy swoim aucie.No a jeżli już by kupił tego np.KTS-a to też nie jest tak że klikasz i już,a już nie mówiac jak by chciał zrobić chip tuning i potem dopiero jest problem jak sie uwali..Wtedy muisz sie dobrze znac na elektronice i programator i jazdaaa.Także sami widzicie jak to jest z ta zabawa w diagnostyke..
Pozdrawiam Kamil
slawo - 2007-01-29, 14:33
| Przemass napisa³/a: | | a co tam mozna kminic w tym guttmanie |
diagnostyka silnika, skrzyni biegow (at), modulu komfortu, absu,asc itd itp...
jest live data, pokazuje czy wtryski dzialaja, wykresy jakies rysuje - czarna magia
Przemass - 2007-01-29, 16:49
ło a kminisz cos w tym
sebo - 2007-01-29, 22:53
daj maila bo mam 6.1.4 kiedyś odpalałem carsofta i tam jest problem z działaniem pod XP już nie pamiętam bo uruchamiałem to znajomemu ale na pewno nie na XP
|
|