| |
BEEMKA - KLUB BEEMKA KLUB |
 |
TECHNICZNE - tylna kanapa E30
SOER - 2007-01-30, 22:01 Temat postu: tylna kanapa E30 Mam takie małe lajtowe pytania, chce kupić tylną kanape z podłokietnikiem a teraz mam zwykła ale z zagłowkami nadozie coupe czy wszystko bedzie pasowało ? bo w wersji z podłokietnikiem jest chyba "dziura" do bagaźnika na narty i czy kanapa jest taka sama w sedanie czy coupe ? i jak wyglada sparwa jakbym chciał przełożyc sobie zagłówki do nowej kanapy jesli ta takich nie ma.
duchX - 2007-01-30, 22:06
mysle ze bylo o tym wiele razy ............. moze ciezko poszukac moze ciezko znalezc da sie i tyle @!!!
SOER - 2007-01-30, 22:28
no i szukałem szukałem
Tors - 2007-01-30, 23:30
Wszystko będzie pasować! Dziure na narty mozna wyciąć bo jest na nią miejsce w orginalnej przegrodzie! kanapa jest taka sama w sedanie i coupe (choc nie jestem pewien na 100%) Zagłówki trzeba przełozyć razem z prowadnicami ale to nie jest wielki problem! To chyba wszystkie odpowiedzi jakie chciałes uzyskać!
DUNLOP - 2007-01-30, 23:33
Kanapy od sedana i coupe minimalnie się różnią ale założyć sie da bez problemu, kanapy bez zagłówków z reguły maja miejsce na przykrecenie stelaża do ich mocowania, przekręcisz sobie ze starej kanapy.
puz - 2007-01-31, 19:43
kanapy minimalnie różnia sie. Z sedan do coupe ok! ale odwrotnie po otwarciu drzwi bedzie widac szczeliny.
Bruner - 2007-02-03, 17:31
Mialem podlokietnik w sedanie i nie bylo otworu na narty, wiec to ze jest podlokietnik nie musi oznaczac ze jest otwor. Moze to byla opcja, bo w innym egzemplarzu (tez w sedanie) byl. Raczej wykluczam wymiane kanapy, bo jest oryginalnie w dosc rzadkim kolorze (nadwozie bronzitbeige metalic, brazowa tapicerka)
|
|