BEEMKA - KLUB
BEEMKA KLUB

OFFTOPIC MOTORYZACYJNY - Porada Ibiza 1.9tdi s

lokop e30 320i - 2007-02-04, 19:59
Temat postu: Porada Ibiza 1.9tdi s
Czesc ma ktos doswiadczenie w ujezdzeniu takiego ustrojstwa? Chodzi mi po glowie zakup i nie wiem na co mam zwrucic uwage. Wiem ze sa dostepne rozne wersje mocy silnika mnie interesi oczywiscie jak najmocniejszy 130 lub 160km :evil: No chyba ze nie znajde nic co mi sie spodoba to wezme cos slabszego. Szukam do przebiego 130000 na co zwrucic szczegulna uwage.
Łukasz - 2007-02-05, 09:05

halo tu ziemia, tu ziemia, niestety nie mamy więcej koki, możesz lądować :lol:
Domel - 2007-02-05, 09:27

Ibiza.... :shock: :shock: :shock:
To chyba nie to forum... ;/

Lord Lukasz - 2007-02-05, 10:24

Jak sprzedales bmw i zamiast niego chcesz kupić Ibize to temat zamykam, chyba że chcesz Ibize mamie kupić to odrazdze Ci zakup gdyż jest to silnik VW i wolisz kupić jakiegoś Golfa bo wygląda lepiej i z częsciami pozostałymi typu plasticzki i elektryka która często sie psuje nie ma problemu
Najmocniejszy silnik to 2.0 16v ale nie znajdziesz ibizy z takim (mam na myśli Ibize II), chyba ze szukasz Ibizy III to masz cupre ale tez nie znajdziesz tak łatwo takiej, najmocnieszy diesel to 110km. Ogólnie lipa i daj sobie spokój z tym prawie VW

jaqub - 2007-02-05, 10:34

szukaj smigielka z tedeesem jak chcesz ropniaka :mg:

dobra zeby nie bylo OT w OT:
jesli szukasz 1.9tdi to wez 130km a pozniej chip... chyba najlepsze rozwiazanie!

casus maximus - 2007-02-05, 10:53

moze chlopak chce kupic ibize jako drugi samochod. ale jak zamiast bety to ja sie nie wypowiadam.
Sosen - 2007-02-05, 11:03

5 postów i żaden nie w temacie, rewelka! Może trzeba jakoś uregulować sprawę zadawania pytań o inne marki samochodów, bo z tego co zauważyłem tak czy siak nikt nie dowie się tutaj zbyt wiele na temat innych aut. Albo kasujmy te tematy, albo kasujmy odpowiedzi pozbawione sensu? Nie lubię pisania, dla samego pisania i osobiście uważam, że takie podejście do forum pogarsza tylko jego jakość.
pozdrawiam
Sosen

nokerman - 2007-02-05, 12:51

od razu mi ten temat smierdział

za godzine smietnik !

lokop e30 320i - 2007-02-05, 13:43

casus maximus napisa/a:
moze chlopak chce kupic ibize jako drugi samochod. ale jak zamiast bety to ja sie nie wypowiadam.

Czytasz mi w myslach :)
Spoko Betka jest byla i bedzie :twisted:
Chodzi o wmiare tani i szybki srodek lokomocji z UK do PL. Tak tak wiem sa samoloty ale nie zawsze jest taniej i szybciej :!:
W gre wchodzi ibiza ze wzgledu na wielkosc nie potrzebuje wiekszego auta. Golfy bardzo trudno cos znalezc dobrego w dizlu z klima i przebiegiem ponizej 130000km w cenie jaka bylbym gotow zaplacic (tj 3500) No i rocznik nie starszy niz 2000r. A i najwazniejsze VW mi sie nie podobaja :]