| |
BEEMKA - KLUB BEEMKA KLUB |
 |
TECHNICZNE - 1261 o co chodzi??
sebo - 2004-10-04, 21:15 Temat postu: 1261 o co chodzi?? witam mam pytanko co do kodu wyswietlanego w opisywanym juz tescie kompa zarowka niestety komp wygenerowal mi kod 1261 w opisie jest cos o przekazniku pompy paliwowej ale jezeli dobrze zrozumialem to chodzi o jakies obwody komputera nie wiem jak to zinterpretowac bo przekaznik pompy paliwowej jest raczej sprawny czy ktos moze mi pomoc??
Anonymous - 2004-10-04, 22:44
Widze że sporo masz problemów z tymi kodami.Czy nie lepiej podjechać do jakiegoś diagnosty niech podepnie kompa sprawdzi wszystko i pokasuje? Szybciej i bez stresowo.
sebo - 2004-10-04, 22:52
teraz mam problem tylko z tym kodem a zastanawiam sie czy skasowanie tego bledu cos zmieni jezeli usterka naprawde istnieje
Anonymous - 2004-10-04, 23:05
Ekspertem nie jestem ale błędy mogą być przypadkowo.Przez jakieś udzenie itp. komputer źle "liczy" a wszystko jest OK.Najlepiej pogadać z diagnostą
sebo - 2004-10-05, 19:42
dobra moze inaczej czy ktos jest w stanie powiedziec mi o czym ten kod konkretnie mowi?? i czy jest jakas domowa metoda skasowania bledow bo mi tak wpadlo do glowy ze chyba skasuja sie bledy po wyjeciu glownej wtyczki kompa tej nad schowkiem czy mam racje??
|
|